abonnement Unibet Coolblue
pi_194926946
Op dit moment zit ik een beetje in een verwarrende periode. Ik ben net verhuisd en ik weet zeker dat de nieuwe buurman me bespioneerd. Ik weet niet zo goed wat ik daarmee moet, maar het geeft stress en zet me te denken.

Ik slik meerdere medicatie op een dag. Een peer keer per dag een witte pil en een keer per dag een witte capsule. Verder slik ik een paars/groene pil. Een blauwe pil en een roze pil. Iedereen weet wel dat de rode pil de waarheid vertoont en dat een blauwe pil mensen in een soort droomtoestand houden. Gezien de kleuren van de medicatie die ik slik zou je kunnen stellen dat ik van beide wat meekrijg. En ik weet niet zo goed wat ik daarmee moet. Bespreken met mijn behandelaren lijkt me niet zo handig. Zij zitten in het complot dus die gaan stoppen niet aanmoedigen. Zelf weet ik niet of ik de realiteit of een droomwereld wil zien. Ik zou natuurlijk gedoseerd kunnen stoppen met bepaalde medicatie, gewoon experimenteren wat er gebeurt als ik bepaalde kleuren niet meer neem. Want wat betekent groen en wit? Van de apotheek verwacht ik de waarheid niet te horen en de HA twijfel ik aan. Op zich heb ik vertrouwen in haar, maar aan de andere kant ken ik haar niet goed genoeg.

Als ik gewoon mijn baxter de prullenbak in gooi weet ik dat ze mij de sep ingooien. Dat heb ik eerder meegemaakt, dus er is daadwerkelijke wel sprake van gevaar. Misschien is dat ook een van de redenen waarom de buurman me in de gaten houdt... maar dit geëxperimenteer is ook niet veilig. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen en hoe ik dit dilemma moet oplossen. Ik durf zelfs mijn vrienden en familie niet te vertrouwen, want die zeggen allemaal dat ik die pillen moet nemen en contact moet opnemen met mijn behandelaren of de crisisdienst. Of dat ik extra "zo nodig medicatie" moet slikken, wederom blauw en wit...

Dus ik zit vast in een soort patstelling van de psychiatrie. Wat zouden jullie doen? Ik breek er al een tijdje mijn hoofd erover...
We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them
pi_194927201
Klinkt alsof je met spoed contact op moet nemen met je behandelaars, klinkt of je weer in een psychose zit. Veel sterkte!
  Moderator / Miss SHO zondag 6 september 2020 @ 23:31:06 #3
22592 crew  Ole
pi_194927229
quote:
0s.gif Op zondag 6 september 2020 23:29 schreef Lotteke1977 het volgende:
Klinkt alsof je met spoed contact op moet nemen met je behandelaars, klinkt of je weer in een psychose zit. Veel sterkte!
:{
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO zondag 6 september 2020 @ 23:32:17 #4
22592 crew  Ole
pi_194927244
Gastslotje
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')