abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_530209
Ik merk dat er een aantal onder ons zijn die, wat ik noem het “geheim” van Hieke bespreken. Dit lijkt mij wel een topic waard.

Het is goed mogelijk dat er bij het antecedenten onderzoek zaken niet boven water zijn gekomen. Prive blijft privé, en als ze er zelf niet over begonnen zijn en ontkennend geantwoord hebben op vragen in die richting weet de productie ook nergens van.

Heeft Hieke wat verzwegen, is dat relevant, en wat is het toch waar ze niet over wil praten.

  donderdag 7 december 2000 @ 20:34:14 #2
7975 Boas
Verdomd interessant...
pi_530234
quote:
Heeft Hieke wat verzwegen, is dat relevant, en wat is het toch waar ze niet over wil praten
Ik neem aan dat ze een psychiatrische patient is en dat BB dat weet.
Anders had ze nooit in dat huis gemogen.
Boas
...maar gaat u verder!
  Moderator donderdag 7 december 2000 @ 20:38:52 #3
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_530255
Voor alle duidelijkheid even de aanleiding voor dit topic: dat was de uitzending van vanavond, waarin Ferdi Hieke 'beschuldigde' van weinig levenservaring, en Hieke antwoordde dat levenservaring niet per se iets positiefs zoals reizen hoeft te zijn.

Dat leverde o.a. deze reacties op:

Gert schreef
Hieke verbergt een groot en lelijk geheim. Ze heeft al veel vaker gezinspeeld op 'lang niet alles van zichzelf laten zien' en 'gebeurtenissen uit het verleden'.
Ook weten we dat ze haar echte vader nooit meer heeft willen ontmoeten sinds ze 14 was en haar ouders gingen scheiden. Ik weet dat het kort door de bocht is, maar ik denk dat ze misbruikt is.

tanjalies schreef:
Gert,
Ik kan mij wat je gedachte over het verleden van Hieke betreft goed vinden in je redenatie. Er zijn natuurlijk nog vele varianten op mogelijk.
Maar dat ze een "geheim" heeft is meer dan duidelijk.

fokje schreef:
Over Hieke, dat ze een groot en lelijk geheim met zich meedraagt, ik kan me nog herinneren dat ze in de badkamer met B stond te fluisteren,het was moeilijk te verstaan maar de flarden die ik heb opgevangen waren iets van;
"...die blauwe muur wordt dan zwart....de kindertjes op straat worden zwarte poppetjes....en als je lichaam niet meer wil.... niet omdat jij dat wil, want zo zit je niet in elkaar..... ik dacht ook altijd van een psychiater is onzin...."
dit is wat ik mij herinner. Klinkt als depressie. Ik herinner het mij nog zo goed omdat ik toen dacht van wat hebben ze in hemelsnaam in dat huis gestopt. Niet dat iemand die een depressie heeft gehad perse labiel zou zijn, maar het geeft toch te denken... of wist Veronica hier niets van?

[Dit bericht is gewijzigd door Gert op 07-12-2000 20:40]

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_530261
quote:
Op 07 december 2000 20:28 schreef tanjalies het volgende:
Ik merk dat er een aantal onder ons zijn die, wat ik noem het “geheim” van Hieke bespreken. Dit lijkt mij wel een topic waard.
Hieke heeft geen "geheim" tanjalies. Dat wordt hier zo maar ff ter plekke verzonnen. Wat Hieke verzwijgt, verzwijgt ze omdat dat ze dat kennelijk te persoonlijk vindt om heel Nederland van te laten "meegenieten".
dat moet je respecteren vind ik. Ik vind dit dan ook nogal een overbodig topic. Maar ja...
why live, when you can't dream?
  donderdag 7 december 2000 @ 20:40:58 #5
5853 alba
Ik lijd niet... ik leef!!
pi_530263
Allereerst is het geheim van Hieke de kracht van het roepen: "wat een onzin!"

En vervolgens geloof ik niet dat het juist is om achter dit geheim van Hieke aan te gaan. Dat er 1 is die vanavond heeft gelachen is mijns inziens wel genoeg.

Ik wil het DUS niet weten.

het is een rare wereld.. met name die waarin wij leven..
pi_530275
Volgens mij is het mogelijk om de beste psycholoog voor de gek te houden als je een beetje adrem bent.

Dat antecedentenonderzoek weet ik niet hoe dat in zijn werk gaat. Iemand?

Wat ik mij wel af vraag is of VOO van dit 'geheim' op de hoogte is. Mag bijv. iemand die ooit onder psychiatrische behandeling is geweest mee doen in BB?
Begrijp me goed, het is niet zo dat ik dergelijke personen een stempel op wil drukken, want het kunnen later heel sterke personen worden, maar sommigen blijven 'gevaarlijk'.

  Moderator donderdag 7 december 2000 @ 20:48:58 #7
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_530286
quote:
Op 07 december 2000 20:40 schreef cosmicgirl het volgende:
Ik vind dit dan ook nogal een overbodig topic. Maar ja...
Kom kom, we doen hier niets anders dan de bewoners 'psychologisch uitkleden'. Als een bewoner vage toespelingen maakt, maar duidelijk niet het achterste van haar tong laat zien, dan prikkelt dat de nieuwsgierigheid.
We wroeten niet in haar privacy: we vallen haar niet persoonlijk lastig en bellen ook haar familie niet op, dus het is allemaal vrij onschuldig.

Los daarvan vind ik het bv. ook interesant om te proberen te achterhalen hoe dat antecendentonderzoek in elkaar zit, en wat VOO 'psyschisch stabiel genoeg' vindt om in het huis toe te laten. Of... heeft Hieke misschien haar plaats in het huis juist te danken aan een onverwerkt verleden?

[Dit bericht is gewijzigd door Gert op 07-12-2000 20:51]

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_530291
Ik wil ook haar 'geheim'niet weten, het lijkt me iets vreselijks...Hieke dook volgens mij helemaal terug in het gevoel uit dat 'geheime' verleden. Dat vond ik eng. Ze ging in een onderdog positie zitten, van :doe mij maar pijn, ik kan het hebben, uit al je woede en frustratie maar op mij af, ik kan het hebben, ik ben het gewend. Dit is nog maar zo'n klein stukje van wat ik gewend ben! Kom maar op!Ik heb een brede rug!

Maar pijn dat het haar deed, zich weer zo te voelen...

Brrr ..... kippenvel!

Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_530314
quote:
Op 07 december 2000 20:48 schreef Gert het volgende:


Of... heeft Hieke misschien haar plaats in het huis juist te danken aan een onverwerkt verleden?


Recidivist iem. die al eerder het zelfde misdrijf heeft gepleegd

Hoe zit 't met jouw onverwerkte verleden Gert? Zullen we daar ook even gezellig een topic over openen..?

why live, when you can't dream?
pi_530326
Cosmicgirl,

Nu ben ik die gene die deze topic heeft geopend. Alleen al de reacties tot nu toe maken dat mijn gedachte om deze topic te openen juist zijn gebleken. Het is kennelijk een gevoelig onderwerp.

  donderdag 7 december 2000 @ 21:08:31 #11
1197 DiEr
inspiratieloos
pi_530350
Rationeel gezien sluit ik me toch wel aan bij Gert. Gevoelsmatig gezien echter bij cosmic.

En om met Alba te spreken: Ik wil het DUS niet weten.

"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin
  donderdag 7 december 2000 @ 21:18:04 #12
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_530382
Ik weet dat het natuurlijk te stom is voor woorden maar in een van de bladen heeft iets gestaan over haar relatie en iets wat er in het verleden in die relatie is gebeurd.

Lekker vaag natuurlijk allemaal. Maar als je dit ziet en dat gelezen hebt ga je toch denken wat zou dat met elkaar te maken kunnen hebben.

Ik heb Hieke vanaf het begin van het gebeuren met Ferdi zeer dubbel gevonden. Het was steeds af houden en aanhalen. Is dat bindingsangst?

Waarom wil ze zo graag met haar vriend trouwen en geeft ze zelf aan dat ze iets mist in haar relatie.

Dat gedoe met Bianca vind ik ook raar.

Ze mist Indy wel maar hoor haar nooit over Fahrid. Als ze erover praat dan is het meestal zo van "nou die redt zich wel"

Al met al een verwarde persoonlijkheid.

pi_530402
quote:
Op 07 december 2000 20:45 schreef fokje het volgende:
Volgens mij is het mogelijk om de beste psycholoog voor de gek te houden als je een beetje adrem bent......Wat ik mij wel af vraag is of VOO van dit 'geheim' op de hoogte is. Mag bijv. iemand die ooit onder psychiatrische behandeling is geweest mee doen in BB?
Begrijp me goed, het is niet zo dat ik dergelijke personen een stempel op wil drukken, want het kunnen later heel sterke personen worden, maar sommigen blijven 'gevaarlijk'.
joh, niet van die rare dingen zeggen...gevaarlijk?? Ik werk in de psychiatrie en geloof me: 1. Hieke is geen psychiatrisch patient 2. ex-psychiatrische patienten zijn zelden gevaarlijk, even zelden als "normale" mensen, en als je naar Hieke kijkt: die al helemaal nooit.
& Verder, on topic, denk ik dat Hieke inderdaad wel een wat heftige jeugd gehad kan hebben & ik waardeer het dat daar niet in gepeurd wordt: dat is prive & dat moet je hoe dan ook respecteren. Dat soort zaken ligt zo gevoelig, is zo kwetsbaar, alsjeblieft niet zo op TV. Doe dat dan desnoods bij Rondom Tien of een opvolger daarvan.
  Moderator donderdag 7 december 2000 @ 21:31:29 #14
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_530410
quote:
Op 07 december 2000 20:57 schreef cosmicgirl het volgende:
Recidivist iem. die al eerder het zelfde misdrijf heeft gepleegd

Hoe zit 't met jouw onverwerkte verleden Gert? Zullen we daar ook even gezellig een topic over openen..?


OK, waar ligt dan de grens van wat nog wel en niet betamelijk is op een forum over Big Brother?

Nogmaals: Hieke wordt niet persoonlijk lastiggevallen door de posters hier, noch haar familie. Antwoord op de vraag van dit topic zal dus puur en alleen gehaald moeten worden uit de (psychologische) analyses van Hieke op de streams en in uitzendingen.

Waarom zou dat niet mogen? Waarom dat zinloze 'mededogen'? En het is misplaatst ook nog. Je weet als deelnemer als je meedoet met zo'n programma: iedereen heeft een mening over je. Bij de één blijft die mening steken op "lekker wijf" of "stomme doos", de ander is nieuwsgieriger en wil weten hoe iemand écht in elkaar steekt en wat hem/haar drijft. Ik zie niet in wat daar moreel verwerpelijker aan is dan het overige voyeurisme waar iedereen zich hier 'schuldig' aan maakt.

Ander voorbeeldje, om de grenzen af te tasten. Bianca beweert bi te zijn, volgens sommigen hier (en ex-bewoner Ed) is ze echter lesbisch, gezien haar gedrag. Mag daar hier over gediscussieerd worden, of gaat dat ook te ver? Zijzelf geeft immers aan dat ze bi is, is 'verder zoeken' dan ook ongepast?

ps je hebt je doel wel bereikt, want dit topic gaat steeds minder over waar het over ging.

[Dit bericht is gewijzigd door Gert op 07-12-2000 21:38]

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  donderdag 7 december 2000 @ 21:42:26 #15
3489 Prediker
Alles is ijdelheid
pi_530440
quote:
Op 07 december 2000 20:28 schreef tanjalies het volgende:
Ik merk dat er een aantal onder ons zijn die, wat ik noem het “geheim” van Hieke bespreken. Dit lijkt mij wel een topic waard.
...
Heeft Hieke wat verzwegen, is dat relevant, en wat is het toch waar ze niet over wil praten.
Ik weet het: ze heeft een lelijke tatoeage op haar rug, vlak boven haar billen.
  donderdag 7 december 2000 @ 21:48:18 #16
128 smallsister
Kleine Grote Broer
pi_530453
ik denk dat haar vorige vriend haar zo gruwelijk rondgemept heeft dat ze nu zwarte poppetjes op straat ziet.....

kortom: een lui oog.....

  donderdag 7 december 2000 @ 21:52:25 #17
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_530464
quote:
Op 07 december 2000 20:57 schreef cosmicgirl het volgende:
Recidivist iem. die al eerder het zelfde misdrijf heeft gepleegd

Hoe zit 't met jouw onverwerkte verleden Gert? Zullen we daar ook even gezellig een topic over openen..?


Dit vind ik toch wel een heel rare opmerking.
Zeker hier op fok. Er zijn hele topics vol waar bewoners en ex bewoners tot op het bot worden doorgelicht en afgemaakt. Dus ga mij nu niet vertellen dat we ineens een hoog moraal gaan krijgen hier.
pi_530501
quote:
Op 07 december 2000 21:52 schreef marky het volgende:

Dus ga mij nu niet vertellen dat we ineens een hoog moraal gaan krijgen hier.


Zeg ik dat dan? Ik mag hier toch wel mijn mening geven? vlgs mij is dat de bedoeling van een forum. Maar als er mensen zijn die het leuk vinden om hun eigen theorieen over Hieke's "geheim" hier te spuien, ga rustig je gang dan. Ik zeg alleen maar dat ik er in dit geval een onprettig gevoel bij krijg. Dat heb je soms...

* cosmicgirl houdt deze discussie dan ook voor gezien

why live, when you can't dream?
  vrijdag 8 december 2000 @ 06:08:39 #19
272 R@b
No-nonsens
pi_531479
Als je niet de kans wilt lopen dat bepaalde geheimen uit je verleden bekend kunnen worden, dan moet je niet meedoen aan een programma als Big Brother. Simpel zat.

Ik zie morele bezwaren bij dit topic dan ook niet.

R@b

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_531590
Het geheim van Hieke is...........

................................................het geheim van Hieke

O+. Ripley. O+.
pi_531652
Helemaal met Gert en R@b eens. En om gelijk maar even ontopic te blijven.

In de vroege uitzending gisteren, tijdens de emotionele 'discussie' met Ferdy over levenservaring, mompelde ze: 'er is er nu 1 die heel hard zit te lachen'. Een andere fokker haalde ook iets dergelijks aan.
Wie is die ene???????? Haar vader misschien, waar ze geen contact meer mee heeft. Een exvriendje??? Iig iemand die een behoorlijke impact op haar gehad heeft. En zeker niet in positieve zin.
Waarom zou die persoon dan zo hard lachen als Hieke huilt????? Is ze normaal altijd de sterke meid die er 'trots' op is dat ze een brede rug heeft en nu 'breekt' voor de camera's???? Of heeft die persoon een enorme haatverhouding met haar????
Allemaal vragen waar op gespeculeerd kan worden, maar veel zullen we daar waarschijnlijk niet mee opschieten. Tenzij ze meer mysterieuze opmerkingen laat vallen die de puzzle compleet maken.
'k vin haar wel een interessant persoon, juist omdat ze geen open boek is.
Trouwens die Farid is ook wel een koele kikker zeg. Wat een uitgestreken kop had ie.
En droge humor. Met stalen gezicht tegen Ferdy zeggen dat hij hem ALLEEN wil 'spreken' .

[Dit bericht is gewijzigd door tiki op 08-12-2000 10:00]

Tiki tokt en tikt als een Tokkie zonder tattoo
pi_531715
Ik mis de reactie van onze vriend Moor op dit onderwerp. Ik hoop dat hij als nog zijn visie weet te geven.
pi_531717
Hieke wil niet alles uit haar verleden open en bloot op TV aan het Nederlandse publiek vertellen. Zo raar is dat toch niet? Doordat Hieke echter veel fluistert en de laatste tijd emotioneel is wordt de indruk gewekt dat er meer aan de hand is, wat best mogelijk is. Maar hebben jullie de illusie achter haar geheim te komen?

Ik heb echter het idee dat sommige Fokkers de geruchten tot werkelijkheid willen zien komen. Echter het blijven geruchten Maar volgens mij kun je over elke bewoner wel een topic als deze openen, iedere bewoner draagt ongetwijfeld een "geheim" mee die hij of zij niet aan Jan en alleman wil vertellen.

Ik ben vergeten pindakaas te kopen.
pi_531744
quote:
Op 08 december 2000 10:11 schreef Delta het volgende:
Maar hebben jullie de illusie achter haar geheim te komen?
Nee.
Maar ach, een mens moet soms toch wat als ie zich verveelt. En geheimzinnig gedoe spreekt nou eenmaal tot de verbeelding zoals je zelf al zegt.
Tiki tokt en tikt als een Tokkie zonder tattoo
pi_531779
quote:
Op 08 december 2000 10:14 schreef tiki het volgende:
En geheimzinnig gedoe spreekt nou eenmaal tot de verbeelding zoals je zelf al zegt.
Klopt, door haar eigen gedrag wordt de belangstelling opgewekt rondom haar "geheim".
Ik ben vergeten pindakaas te kopen.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')