Biefstuk met champignons en patatquote:Op zondag 30 augustus 2020 07:12 schreef Moass het volgende:
Iemand nog tips voor makkelijk en lekker vanavond?
Heerlijk.quote:Op zondag 30 augustus 2020 12:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch voor mij een bak mosselen in witte wijnsaus
Reusel kan best lekker zijnquote:Op zondag 30 augustus 2020 14:32 schreef anndb het volgende:
[..]
Heerlijk.
Wij gaan straks uit eten bij Bochica in Reusel. Nog nooit geweest, werken enkel met verassing menu’s. Geen idee dus wat we krijgen
Dat is wel leuk, niet weten wat je krijgt. Veel plezier!quote:Op zondag 30 augustus 2020 14:32 schreef anndb het volgende:
[..]
Heerlijk.
Wij gaan straks uit eten bij Bochica in Reusel. Nog nooit geweest, werken enkel met verassing menu’s. Geen idee dus wat we krijgen
Barbecue denk ik ...quote:Op zondag 30 augustus 2020 14:32 schreef anndb het volgende:
[..]
Heerlijk.
Wij gaan straks uit eten bij Bochica in Reusel. Nog nooit geweest, werken enkel met verassing menu’s. Geen idee dus wat we krijgen
quote:
Verbrand vlees, denk ik.quote:Op zondag 30 augustus 2020 14:32 schreef anndb het volgende:
Wij gaan straks uit eten bij Bochica in Reusel. Nog nooit geweest, werken enkel met verassing menu’s. Geen idee dus wat we krijgen
Ziet er zeer goed uit!quote:Op zondag 30 augustus 2020 19:23 schreef Molo het volgende:
Het werd een Turks pizzabrood, soort van.
Erg lekker en nog zat over voor morgen
Met dank aan de lammetjes van @:sigme
[ afbeelding ]
Fantastischquote:Op zondag 30 augustus 2020 19:49 schreef anndb het volgende:
Burp. Zo ik zit vol zeg, was wel heerlijk. Geen gas/BBQ en we zijn niet dood.
[ afbeelding ]
Lolly van Piccalilly
[ afbeelding ]
Amuse van een pannacotta van mierikswortel met krokantje
[ afbeelding ]
Toen dacht ik dat de topper van de avond kwam, dit was super! Grote blokken gemarineerde tonijn met gemarineerde avocado en een tomatenwater daarop een warme mousseline van parmezaanse kaas. Koud-warm contrast, was echt heerlijk. Met wat krokant er op van italiaans (amazone noemde hij het?) brood met citroen.
[ afbeelding ]
Tartaar van watermeloen met tomaten gelei en granita en krokantjes.
[ afbeelding ]
Roodbaars in een kokos mousseline met kletskop en stukje kreeft. Heerlijk die zout-zout balans! Dacht dat die tonijn niet te overtreffen was en dat de topper zou zijn, maar dit was echt heerlijk.
[ afbeelding ]
Lamsfilet met polenta met parmezaan en artisjok.
[ afbeelding ]
Bosbes-yoghurt ijs met limoen creme
[ afbeelding ]
Gemarineerde tartaar van annanas met bosvruchten ijs en wat krokantjes, was lekker fris en niet te groot!
[ afbeelding ]
Afgesloten met kaas, zelf te kiezen van de kaas kar.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |