abonnement Unibet Coolblue
pi_194732315
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 augustus 2020 17:48 schreef Erasmus het volgende:
[..]

Ik dacht een arts op de spoedeisende hulp ofzo _O- Maar werk kan imo geen reden zijn om iemand niet te zien. Ik heb zelf jaren in de horeca gewerkt en dat allemaal terwijl ik een vriendin had, studie, familie, vrienden, zelfs stage weleens (gecombineerd met alles hiervoor!) en ga zo maar door.

Ik vind zijn reden nog zwakker nu.
Het lijkt me per persoon verschillen en niet zozeer puur het beroep. Niet iedereen is even stressbestendig of even handig ingesteld om met bepaalde onzekerheden om te gaan. We weten verder ook vrij weinig over wat er verder nog bij de partner van ts speelt, dus het lijkt me echt wat te kort door de bocht om te roepen dat het geen goede reden zou kunnen zijn.

Als je in de horeca werkt dan kan je positie best onzeker zijn nu. Zorgen over je inkomen kunnen best een killer zijn voor je humeur en je libido. Dan kunnen we daar in dit geval nog bij op tellen dat er samenwoonplannen zijn en dat ts onzeker wordt van dit gedoe. Misschien maakt hij zich zorgen over hoe hij oa de gezamenlijke woning moet gaan bekostigen? Als dat niet lukt wordt ts misschien nog wel meer onzeker. Wie weet heeft ie wel meer teleurstellingen te verwerken gehad de laatste tijd en vindt ie het moeilijk om daarmee om te gaan?
Misschien kan hij zijn batterij ook moeilijk opladen bij ts in de buurt, als zij van hem verwacht om bepaald gedrag te blijven vertonen omdat zij anders onzeker wordt? Kan me best voorstellen dat je je nogal lullig kan voelen als het en op werk niet lekker gaat en je thuis ook duidelijk gemaakt wordt dat het allemaal niet goed genoeg is.

Net als Natalie lijkt het me verstandig om nog eens goed in gesprek te gaan. Ik lees vooral een focus op ts en wat zij problematisch vindt, dat ze daar wel over gepraat hebben en dat hij haar desgevraagd wel bevestigd. Maar ik mis wat er besproken is over wat de partner van ts als oorzaak geeft en wat ze (meervoud ja) daar aan proberen te doen.
Als haar focus vooral ligt op het verkrijgen van haar bevestiging, dan kan ik me wel voorstellen dat het hun intimiteit in de weg kan zitten. Cockwhale merkt terecht op dat mannen geen (neuk)machines zijn. Niet dat ik het eens ben dat het de taak is van de vrouwen om mannen te prikkelen, maar er moet wel een balans zijn of in ieder geval nagestreefd worden zodat alle partijen wel enigszins voorzien worden van wat voor hen belangrijk is. Wanneer de een niet lekker in zijn of haar vel zit, dan kan dat weleens doorschieten ja. In hoeverre je dat de moeite waard vindt, moet een ieder voor zichzelf beslissen. Echter blijft het wel een wisselwerking in een dynamiek.
Het is dus niet raar om nog eens kritisch te kijken naar je eigen rol in zo een geheel. Kijk dus gerust verder dan alleen sexy gedrag vertonen, naar de focus verleggen naar ontspanning bijvoorbeeld. Hem ontzorgen door lekker te koken, even geen gedoe over huishoudelijke taken of andere moetjes, en hem daarna te masseren. Dat het ok is om te relaxen en niet stiekem een omweg om alsnog je zin in bevestiging (seks) te krijgen. Zo kun je misschien de druk van het moeten presteren afhalen en hem positief bevestigen dat hij er met al zijn sores ook gewoon mag zijn. Ofzo..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')