abonnement Unibet Coolblue
pi_194666067
Al jaren proberen artsen en onderzoekers niet-zinnige zorg uit het ziekenhuis en de huisartsenpraktijk te bannen. Tot dusver met matig succes. Door de coronacrisis kon ineens veel niet-acute zorg niet geleverd worden. Een unieke kans om te onderzoeken welke zorg nou echt zinnig is.

https://www.nemokennislin(...)eer%20zinnige%20zorg
Emigreer...als je van een rijk gevuld leven houdt...in vrijheid.
  zaterdag 26 september 2020 @ 22:16:12 #2
475382 TechnoCat
Be patient or become one
pi_195275303
Alle 'zorg' is zinnig. Wat niet zinnig is in de zorg is het overschot aan witte boorden. Er zijn veel te veel managers in de zorg en juist die onproductieve lui slurpen een gigantische hoeveelheid geld op dat eigenlijk bedoeld zou moeten zijn voor de zorgmedewerkers. Die medewerkers die moeten rennen en vliegen om alles gedaan te krijgen en daarvoor maar mager betaald krijgen, terwijl de zorgmanagers enkel van de zijlijn lopen te bulken, zelf geen klap uitvoeren als het op daadwerkelijk zorgverlening aankomt maar wel flink cashen.

Zorg is makkelijk betaalbaar, maar mik het gros van de managers er uit.
En niet alleen dat, ook de hoge heren, directies, bestuursleden van zorginstanties en zorgverzekeraars die miljoenen aan salarissen en bonussen binnen harken, waarom zet onze overheid daar geen punt achter? Zorg hoort non-profit te zijn.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')