SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Net zo'n grote, luchtige gaten als op de foto in de link met het recept? Dat lukt mij nou nooitquote:Op dinsdag 15 februari 2022 13:15 schreef Yinny het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb ook zuurdesembrood gebakken
https://alexandracooks.co(...)to-sourdough-baking/
quote:Op dinsdag 15 februari 2022 15:39 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Net zo'n grote, luchtige gaten als op de foto in de link met het recept? Dat lukt mij nou nooit
probeer eens een wat natter deeg.quote:Op dinsdag 15 februari 2022 15:39 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Net zo'n grote, luchtige gaten als op de foto in de link met het recept? Dat lukt mij nou nooit
CUL / Broodbakmachine deel 7quote:Op zondag 11 september 2022 21:10 schreef vosss het volgende:
Waar moet ik op letten bij een broodbakmachine?
Als ik die wil kopen. Nul ervaring. Tips?
Ja, als ik dit zie en lees, wil ik dit ook weer eens.quote:Op zondag 6 november 2022 10:56 schreef Yinny het volgende:
[ afbeelding ]
Verse broodjes bij het ontbijt vanochtend, de overnight rolls
Ziet er heerlijk uit.quote:Op zondag 9 januari 2022 20:24 schreef Blues het volgende:
Was heerlijk en ik wil er zeker meer mee gaan doen. Het deeg kruiden bijv.
Had er nu wel gedroogd roosmarijn in gedaan, maar was niet terug te proeven. En het lijkt me lekker met geruld gehakt enzo.
Eindfoto.
[ afbeelding ]
Als @Yinny zorgt voor de link, zal ik hem vervangen in de OP.quote:Op zondag 6 november 2022 11:16 schreef AnneX het volgende:
[..]
Ja, als ik dit zie en lees, wil ik dit ook weer eens.
Alleen de link in de intro is deaud.
Wie fikst dat eens? En vervangt het met de link van Yinny, die ontbreekt
in haar post.
http://breadandcompanatic(...)oof-overnight-rolls/quote:Op zondag 6 november 2022 11:24 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Als @:Yinny zorgt voor de link, zal ik hem vervangen in de OP.
Ik wil die broodjes ook eens maken
Vreemd hoor…ik herkende de link en de tekst en foto’s en kon het niet zelf terugvinden.quote:Op zondag 6 november 2022 11:33 schreef Yinny het volgende:
[..]
http://breadandcompanatic(...)oof-overnight-rolls/
Invriezen! Een stoffen brood zak werkt ook redelijk maar toch snel uitgedroogd danquote:Op dinsdag 21 februari 2023 12:21 schreef Kanaroe het volgende:
Hoi bakkers, ik ben begonnen met desembrood bakken, heerlijk!
Maar op welke manier kan ik het ronde brood het beste bewaren?
Had em nu in een papieren groente-en fruitzak gestopt, maar hij droogde toch best snel uit (2-3 dagen, nu is ie op )
Iemand nog een handige tip?
Fabrieksbrood heeft allerlei toevoegingen en verbeteraars, die het brood langer zacht en vers houden.quote:Op dinsdag 21 februari 2023 12:21 schreef Kanaroe het volgende:
Hoi bakkers, ik ben begonnen met desembrood bakken, heerlijk!
Maar op welke manier kan ik het ronde brood het beste bewaren?
Had em nu in een papieren groente-en fruitzak gestopt, maar hij droogde toch best snel uit (2-3 dagen, nu is ie op )
Iemand nog een handige tip?
Bedankt! Een stoffen zak is snel genoeg gevonden.quote:Op dinsdag 21 februari 2023 12:34 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Invriezen! Een stoffen brood zak werkt ook redelijk maar toch snel uitgedroogd dan
Bedankt!quote:Op dinsdag 21 februari 2023 13:55 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Fabrieksbrood heeft allerlei toevoegingen en verbeteraars, die het brood langer zacht en vers houden.
Zelfgebakken brood heeft die niet en zal sneller uitdrogen.
Ik lees overal een dag of 3.
Mijn eigen ervaringen met een broodbakmachine en broodmix zijn eigenlijk niet veel anders.
De eerste dag heerlijk zacht en smaakvol.
De tweede dag was het wat harder en de smaak is wat minder.
De derde dag zit er kraak noch smaak meer aan en je kan bijna niet genoeg drinken om het weg te krijgen.
Snel opmaken, of per 2/3/4 sneeën invriezen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |