abonnement Unibet Coolblue
pi_194677559
Het is vast een blank wijf, dan mag het opeens allemaal omdat hij een neger is. Alles wat blanken doen is fouut, maar zodra een neger het doet moeten we het begrijpen en snappen dat hij gediscrimineerd wordt. :')
pi_194980583
quote:
Raymi Sambo veroordeeld tot 100 uur taakstraf

Raymi Sambo is woensdag in de rechtbank Amsterdam veroordeeld tot 100 uur taakstraf voor mishandeling. De straf kan worden omgezet in een hechtenis van 50 dagen als hij deze niet naar behoren uitvoert. Daarnaast moet hij 5.310 euro aan inkomstenderving en 1.000 euro aan smartengeld betalen.

Raymi Sambo (49), bekend van onder meer All-Stars en Spangas, moest voor de rechter verschijnen voor een zware mishandeling van een vrouw, negen maanden geleden. Het slachtoffer liep daarbij een hersenschudding en een gebroken neus op.

De rechter hield bij de strafmaat rekening met het feit dat de vuistslag in het gezicht wel kon worden vastgesteld, maar de beweerde kopstoot niet. De rechter liet ook meewegen dat de gebroken neus van het slachtoffer relatief snel herstelde en er hiervoor geen ingewikkelde operaties nodig waren. Het kan daarom, juridisch gezien, niet worden gekwalificeerd als zwaar lichamelijk letsel. Wel spreekt de rechter van een ernstige mishandeling.

Volgens de rechter is er voor beide partijen veel media-aandacht geweest, waarmee van strafvermindering daarom geen sprake is. Beide partijen krijgen twee weken de tijd voor hoger beroep.

Het slachtoffer werd bijgestaan door advocaat Sébas Diekstra. Hij laat namens zijn cliënte weten dat zij ’tevreden’ is met de uitspraak. ,,Het vonnis van de politierechter doet recht aan de zaak en recht aan de gevolgen voor cliënte en haar gezin. Zij hoopt de zaak na vandaag achter zich te kunnen laten.’’
https://www.telegraaf.nl/(...)ot-100-uur-taakstraf
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_194980590
Netjes!
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_194980657
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 21:00 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

De Black Achievement Awards bestaan sinds 2016.
In dat jaar won Quinsy Gario
In 2017 Mitchell Esajas, iemand die nog erger racistisch is en met een nog grotere haat voor zwarte piet als de 1e winnaar.
In 2018 won Anousha Nzume. Heel knap, maar zij is nog racistischer dan Esajas.
In 2019 dus vrouwenmepper Sambo

Eigenlijk moet je je doodschamen om die prijs te winnen, maar blijkbaar zijn dit de meest succesvolle zwarten van Nederland.
Wat zouden de reacties zijn als er een White Achievement Awards wordt georganiseerd?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')