abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 14 augustus 2020 @ 10:06:54 #1
214643 Nober
#Altijdtegenons
pi_194549816
Uitstel vonnis Boxtelaar verdacht van ontucht met vijf kinderen; meer informatie nodig

DEN BOSCH - De rechtbank heeft meer informatie voor een veroordeling van een Boxtelaar (66) die twee weken geleden terecht stond voor ontucht met vijf minderjarigen. In een maatregelraportage moet de reclassering beschrijven waaraan de man zich moet houden in het kader van een terbeschikking met voorwaarden. De officier van justitie houdt er rekening mee dat de man zich ‘misschien wel twintig jaar’ heeft vergrepen aan kinderen.

quote:
Volgens de rechtbank moet de reclassering er rekening mee houden dat de Boxtelaar mogelijk eerst ‘een celstraf van langere duur zal moeten uitzitten’.

Kwetsbare gezinnen
Officier van justitie Wineke Wichern eiste vijf jaar celstraf met tbs met voorwaarden (nog niet precies bekend) en een behandeling in een kliniek. Verder eiste zij dat de man zou worden verboden om in Boxtel te komen. ,,Het is zonneklaar dat hij zijn eigen lustgevoelens wilde bevredigen ten koste van kinderen uit kwetsbare gezinnen.’’ Dat zei de officier tijdens de rechtszaak over de Boxtelaar die volgens haar de Voedselbank waar hij werkzaam was gebruikte als dekmantel om met kinderen in contact te komen.

‘Ik ben gewoon’
Er zijn foto’s waarop is te zien dat hij ontucht pleegt met (slapende) kinderen. Maar volgens hem waren dat ‘stoeipartijtjes’ waarvan hij niet opgewonden raakte. Volgens deskundigen gaat het om een pedofiel. Maar de man zei zich geen pedofiel te voelen (‘Ik ben gewoon’). Foto’s waarop is te zien dat hij ontucht pleegt met (slapende) kinderen deed hij af als ‘stoeipartijs’ waarvan hij niet opgewonden raakt. Hij zei wel mee te willen werken aan een onderzoek om te weten wat er met hem aan de hand is.

Tijdens de rechtszitting zei de advocaat van de Boxtelaar dat de geiste terbeschikkingstelling met voorwaarden niet passend is. Hij verwees naar het advies van deskundigen om een deels voorwaardelijke celstraf op te leggen met reclasseringstoezicht en een (ambulante) behandeling in een kliniek. Daar zou de Boxtelaar aan mee willen werken. Hij gaf een deel van de beschuldigingen toe.

Slachtofferverklaring
De rechtbank wil het rapport binnen drie maanden bespreken tijdens een rechtszitting waarbij de Boxtelaar aanwezig moet zijn. Twee weken geleerde hoorde hij de slachtofferverklaring van een moeder van drie kinderen die volgens het OM seksueel zijn misbruikt. ,,Onze jongste zoon was de clown van het gezin. Maar hij is door jou veranderd in een boos en opstandig kind’’, zei de vrouw.

De Boxtelaar zou ontucht hebben gepleegd vanaf begin 2013 tot vorig jaar augustus. Maar de officier van justitie houdt er rekening mee dat de man zich ‘misschien wel twintig jaar’ heeft vergrepen aan kinderen. Op basis van geruchten werd de man in 2018 al door de politie gewaarschuwd tijdens een zogenaamd ‘stopgesprek’. Ook werd hij weggestuurd bij een voetbalclub.

https://www.bd.nl/meierij(...)atie-nodig~aac72337/
pi_194550319
@pferdfahrer Ja, Boxtel vetlap?!
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  KLB - Zet zich het meest voor schut 2019 vrijdag 14 augustus 2020 @ 13:33:01 #3
483602 pferdfahrer
pi_194552880
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:37 schreef de_boswachter het volgende:
@:pferdfahrer Ja, Boxtel vetlap?!
:')
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')