abonnement Unibet Coolblue
pi_194548326
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 07:18 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Daar is onze 100% afgekeurde Turkse troll kloon v111 weer _O_
Hij geeft daarmee een directe bedreiging richting Nederlandse soldaten, dit valt tegenwoordig onder allerlei wetten dat soort uitspraken.

Zelfs fok kan er door in de problemen mee komen als ze het niet verwijderen. (Kleine kans natuurlijk tenzij iemand het OM er op wijst dat er hier zo gesproken word jegens nederlandse soldaten)
pi_194548757
Zal wel meevallen
pi_194549234
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 08:48 schreef quirina het volgende:
Zal wel meevallen
nou.... of het valt tegen....

http://www.israeltoday.nl(...)e/nl-NL/Default.aspx

Het donkere verleden en heden van Turkije onthuld
Eind april vond de jaarlijkse herdenking plaats van de Turkse vernietiging van de Armeense christelijke gemeenschap. Israëlische wetgevers riepen destijds opnieuw op tot officiële erkenning van de genocide door drie opeenvolgende Turkse regeringen aan het begin van de vorige eeuw.
Yair Lapid is een van de leiders van de op een na grootste politieke partij (Blauw en Wit) van Israël.
Hij zei: ‘Het is tijd dat Israël de genocide op het Armeense volk officieel erkent en ophoudt met het toegeven aan de Turkse druk.’ ‘We hebben een morele en historische verantwoordelijkheid om de genocide te herdenken en om een ‘nooit meer’ te steunen.
Dit geldt voor elke natie,’ tweette Lapid later.

Tot nu toe heeft Israël geweigerd om de Armeense genocide officieel te erkennen om de Turkse regering niet te ergeren. Dit ondanks een stemming die in augustus 2016 werd gehouden door de Knesset Education Committee en waarin werd gepleit voor officiële erkenning door de Israëlische regering.

De huidige leider van Turkije, Recep Tayyip Erdogan, ontkent met klem de Armeense bewering over de genocide. Deze genocide bestond onder meer uit massamoorden en gedwongen deportaties van ongeveer twee miljoen christenen door Turkse moslims en andere moslims gedurende een periode van dertig jaar (1894-1924).

De Turkse autocratische leider veroordeelt routinematig leiders van buitenlandse regeringen die durven op te komen voor de waarheid over het duistere verleden van Turkije. Eind april heeft Erdogan de Franse president Emmanuel Macron scherp bekritiseerd omdat hij de Armeense genocide erkent.

In 2001 erkende Frankrijk in navolging van dertig andere regeringen de Turkse verantwoordelijkheid voor de genocide en andere wreedheden tegen christenen. Onlangs besloot Macron een ‘nationale herdenkingsdag voor de Armeense genocide’ in te stellen. Erdogan vertelde een menigte aanhangers dat Macron eerst ‘eerlijk in de politiek’ moest zijn en beweerde dat Frankrijk ‘bloedbaden’ had aangericht tijdens het koloniale tijdperk.
‘Een boodschap overbrengen aan 700.000 Armeniërs die in Frankrijk wonen, zal u niet redden, mijnheer Macron,’ waarschuwde de Turkse heethoofdige leider.

Het geschil over dit gedeelte van Turkije's duistere verleden is al tientallen jaren aan de gang, maar nu hebben twee Israëlische historici, die zich baseren op wetenschappelijk onderzoek, het onweerlegbare bewijs geleverd dat Turkije zich schuldig heeft gemaakt aan het voeren van een bloedige campagne. Die duurde dertig jaar lang en zorgde ervoor dat de christelijke gemeenschap in het land bijna uitstierf.
Professor Benny Morris en zijn collega, professor Dror Ze'evi, beiden van de Ben Gurion Universiteitin de Negev-woestijn, publiceerden onlangs hun nieuwe boek 'The Thirty-Year Genocide: Turkey’s Destruction of Its Christian Minorities, 1894-1924'. (De dertigjarige genocide: Turkije's vernietiging van zijn christelijke minderheden, 1894-1924). In het boek toonden Morris en Ze'evi aan dat de eigenlijke genocide die in 1915 en 1916 plaatsvond ‘deel uitmaakte van een grotere uitroeiingsperiode die ongeveer 30 jaar duurde.’

De twee wetenschappers ‘doorzochten de Turkse, Amerikaanse, Britse en Franse archieven, evenals enkele Griekse materialen en de papieren van de Duitse en Oostenrijks-Hongaarse ministeries van Buitenlandse Zaken’.
Zij kwamen tot de conclusie dat Armeense christenen de waarheid spraken toen zij beweerden dat ‘de Turken ongeveer de helft van hun voorouders vermoordden en de rest verdreven.’
Morris en Ze'evi zeggen dat de moorddadige campagne tegen de christenen werd aangewakkerd door ‘religieuze animus’ en dat ‘moslims, waaronder Koerden, Circassiërs, Tsjetsjenen en Arabieren, ongeveer twee miljoen christenen hebben vermoord tijdens slachtpartijen vlak voor, tijdens en na de Eerste Wereldoorlog.’

Drie Turkse regeringen, waaronder de regering van Atatürk, waren ook verantwoordelijk voor het verdrijven van anderhalf tot twee miljoen christenen. Volgens de twee professoren van de Ben Goerion Universiteit vluchtten deze christenen meestal naar Griekenland.
Morris en Ze'evi geloven Erdogans bewering niet dat de vermoorde christenen tijdens de Eerste Wereldoorlog om het leven zijn gekomen als gevolg van ‘zware omstandigheden’.
Zij schreven dat naast de massamoorden duizenden christelijke vrouwen verkracht, ontvoerd en gedwongen bekeerd werden tot de islam. De ontvoerde vrouwen werden niet alleen verkracht, maar ook als slaven verkocht op markten tot aan Aleppo, Damascus en Bagdad, een praktijk die onlangs werd gekopieerd door de Islamitische Staat groep.

‘Het Duitse volk en de regering hebben de genocidale verschrikkingen van het Derde Rijk al lang erkend, financiële herstelbetalingen gedaan, diep berouw geuit en gewerkt om racisme af te zweren.
Maar elke Turkse regering sinds 1924 - samen met de meeste Turken - heeft de pijnlijke geschiedenis die we aan het licht hebben gebracht nog steeds ontkend,’ schreven Morris en Ze'evi aan het eind van een essay dat afgelopen vrijdag in de Wall Street Journal is gepubliceerd.

Tot nu toe blijft het stil van Erdogans kant over de publicatie van het boek van Morris en Ze'evi. Ondertussen blijft hij Israël bekritiseren over de aanpak van Palestijnse Arabieren die de Israëlische bevolkingscentra terroriseren met hun raketten en vuurballonnen.

De Turkse dictator noemde de Israëlische premier Benyamin Netanyahu onlangs een ‘wrede onderdrukker’ die zich in ‘staatsterreur’ verlustigde. Tijdens een toespraak op de Turkse televisie begin mei beschuldigde Erdogan Israël er bovendien van ‘zonden, misdaden tegen de menselijkheiden bloedbaden’ te hebben begaan.
Erdogans critici zeggen dat hij Turkije ‘terugbrengt naar zijn begin’ en het land verandert in ‘een dictatuur die gekenmerkt wordt door moordteams en angst.’
De Turkse dictator gaat door met zijn hardhandige optreden tegen academici, journalisten, studenten en anderen die zich durven uit te spreken tegen wat hij in Turkije en andere landen in het Midden-Oosten doet.
Deze landen zijn onder andere Syrië en Libanon. In Syrië helpt Erdogan islamitische groepen in de voortdurende burgeroorlog. In Libië werd hij net betrapt op het schenden van een VN-wapenembargo door wapens te leveren aan islamitische milities.

Een Joodse Turkse vrouw die deze verslaggever onlangs in een Europese stad interviewde, zei dat Turkse Joden Erdogan steeds vaker vergelijken met Hitler.
Ook waarschuwde ze dat Turkije op weg was om een bedreiging te worden, niet alleen voor Israël maar voor de hele wereld.
  vrijdag 14 augustus 2020 @ 09:27:43 #229
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_194549248
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 00:44 schreef polderturk het volgende:

[..]

Het is ook niet internationaal erkend. De EU had Turkije en Griekenland opgeroepen hierover te onderhandelen. Turkije en Griekenland moeten er samen uitkomen. Desnoods moeten ze naar een internationaal hof gaan. En zoals je hieronder kunt zien, stelen de Grieken van de Turken volgens de Turken.


Het gaat vooral hierom.
Dit is wat Turkije niet accepteert.

[ twitter ]

Turkije verwijst hierbij naar andere gevallen, zoals bijvoorbeeld de EEZ verdeling tussen Spanje en Marokko.


[ twitter ]


[ afbeelding ]
Heel Turkije is gestolen en ze hebben altijd Griekenland dwars gezeten en uitgemoord. En nu wil Erdolf nog meer?
pi_194549254
Alsof er nog geen ellende is in de wereld..
  vrijdag 14 augustus 2020 @ 09:28:28 #231
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_194549257
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 00:26 schreef juridischvraagje het volgende:

[..]

Stuur maar NL soldaten richting de frontlinie. Ze zullen terug gestuurd worden in grafkisten. Dit is een oorlog tussen Turken en Grieken. Bemoei je ermee dan mag je komen.
Zeg, ga jij lekker in Turkije zijn.
pi_194549305
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 00:26 schreef juridischvraagje het volgende:

[..]

Stuur maar NL soldaten richting de frontlinie. Ze zullen terug gestuurd worden in grafkisten. Dit is een oorlog tussen Turken en Grieken. Bemoei je ermee dan mag je komen.
Haha hoeveelste kloon is dit nu?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_194549394
Maar goed.... nu gaat het om het gas....

https://www.volkskrant.nl(...)e-zeeregio~b2de59f8/

Vrijwel dagelijks zijn er – in de ogen van de Grieken – ‘provocaties’ van Turkije; gevechtsvliegtuigen die door het Griekse luchtruim vliegen, Turkse schepen die Griekse schepen in Griekse wateren hinderen, pogingen om de proefboringen van het consortium te verstoren. Turkije is zelfs begonnen met eigen – illegale - proefboringen in de wateren van Cyprus.

Bovendien is er de voortdurende dreiging dat Turkije de grens opengooit om de miljoenen vluchtelingen en migranten die het land herbergt, naar Europa te laten ontsnappen. Eind februari, vlak voor de corona-lockdown, gaf Turkije hiervan een voorproefje toen het de landsgrens met Griekenland even openzette bij de rivier de Evros.
pi_194549574
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2020 10:36 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Heh, moet je dat nou toch lezen.
Alleen een Turk denkt zo.

Je mag blij zijn dat we de Turken hebben laten bestaan, de enige reden waarom dat zo ging is omdat men niet zat te wachten op nog verdere conflicten.

Dat kan nu prima weer.. even Constantinopel weer terug claimen.

_O- _O- _O-

[ Bericht 50% gewijzigd door sp3c op 14-08-2020 10:11:48 ]
Op dinsdag 26 augustus 2014 23:13 schreef Toefjes het volgende:
Iedere kerel heeft wel eens gekeken tot hoever hij kwam bij zichzelf.
pi_194549824
Griekenland kost Europa alleen maar meer geld.
Oorlog kost nog meer geld.
Europa heeft dat geld nu niet.
pi_194549851
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:07 schreef quirina het volgende:
Griekenland kost Europa alleen maar meer geld.
Oorlog kost nog meer geld.
Europa heeft dat geld nu niet.
Oorlog levert ook geld op, soms komt dat dan ook goed uit.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  Moderator vrijdag 14 augustus 2020 @ 10:11:09 #237
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_194549877
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 07:18 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Daar is onze 100% afgekeurde Turkse troll kloon v111 weer _O_
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 09:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zeg, ga jij lekker in Turkije zijn.
is al weg jongons
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  vrijdag 14 augustus 2020 @ 10:11:44 #238
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_194549896
Die Fransen hebben zeker weer wat ruimte in hun defensiebudget sinds wij voor hun Coronakosten opdraaien?
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
  Moderator vrijdag 14 augustus 2020 @ 10:14:05 #239
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_194549930
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:07 schreef quirina het volgende:
Griekenland kost Europa alleen maar meer geld.
Oorlog kost nog meer geld.
Europa heeft dat geld nu niet.
Europa heeft geld zat maar wil het in principe niet uitgeven aan soldaatje spelen

dat kan bij een aanval van buiten snel veranderen natuurlijk
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  vrijdag 14 augustus 2020 @ 10:16:04 #240
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_194549960
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:11 schreef Hyperdude het volgende:
Die Fransen hebben zeker weer wat ruimte in hun defensiebudget sinds wij voor hun Coronakosten opdraaien?
Zijn nooit helemaal imperialisme-vrij geweest. Libië 2011 onder Sarkozy is toch wel een bekende wapenfeit. Waarvoor? Olie, persoonlijke vete Sarkozy en Khadaffi of andere beweegredenen. Hoor ook geluiden dat ze zich in delen van zwart-afrika nog steeds bemoeien met verkiezingen en andere wangedrag. Hun prestige is wel een stuk lager dan voor 1870. Dat komt door de afranseling onder de Pruisen en Duitsers tussen 1870 en 1945.

[ Bericht 1% gewijzigd door Jellereppe op 14-08-2020 10:43:50 ]
  vrijdag 14 augustus 2020 @ 10:18:59 #241
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_194549995
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:14 schreef sp3c het volgende:

[..]

Europa heeft geld zat maar wil het in principe niet uitgeven aan soldaatje spelen

dat kan bij een aanval van buiten snel veranderen natuurlijk
Denk je echt dat Europa wat durft tegen Turkije?
Ik geloof hier namelijk geen donder van.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_194550027
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:11 schreef Hyperdude het volgende:
Die Fransen hebben zeker weer wat ruimte in hun defensiebudget sinds wij voor hun Coronakosten opdraaien?
Waar Nederland zelfs wanneer we een sterke positie hebben nog met de beentjes omhoog en de buik bloot gaat liggen met de woorden: "we zijn maar klein", hebben de Fransen het tegenovergestelde syndroom.
pi_194550050
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 08:06 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Het is onze plicht om de islam terrorist buiten de beschaafde EU grenzen te houden, dus ja ik zou daar zo gaan vechten als ik zou worden opgeroepen hoor.
Je bent tig jaar te laat man, de ene moskee na de andere wordt gebouwd binnen je beschaafde EU grenzen. _O-
Op dinsdag 26 augustus 2014 23:13 schreef Toefjes het volgende:
Iedere kerel heeft wel eens gekeken tot hoever hij kwam bij zichzelf.
pi_194550081
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:18 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Denk je echt dat Europa wat durft tegen Turkije?
Ik geloof hier namelijk geen donder van.
Ik denk ook niet dat Europa op de militaire toer gaat, maar ik zou het als Turk doodeng vinden om erop te gokken. De totale oorlog is hier uitgevonden en de recente geschiedenis laat zien dat moslim legers kansloos zijn tegen westerse. De guerrilla winnen ze misschien wel, maar zo'n oorlog is veel kutter voor de Turken dan voor ons.
  vrijdag 14 augustus 2020 @ 10:28:03 #245
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_194550125
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:25 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Ik denk ook niet dat Europa op de militaire toer gaat, maar ik zou het als Turk doodeng vinden om erop te gokken. De totale oorlog is hier uitgevonden en de recente geschiedenis laat zien dat moslim legers kansloos zijn tegen westerse. De guerrilla winnen ze misschien wel, maar zo'n oorlog is veel kutter voor de Turken dan voor ons.
Nederland, België, en Duitsland iig staan machteloos. Zie je het al voor je? Merkel die de oorlog verklaart aan Turkije? De BLM-rellen en plunderingen zullen er niks bij zijn.
Wie kun je nog vertrouwen en wie niet?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  Moderator vrijdag 14 augustus 2020 @ 10:34:54 #246
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_194550260
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:18 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Denk je echt dat Europa wat durft tegen Turkije?
Ik geloof hier namelijk geen donder van.
waar baseer je dat op?

ik denk het wel ja, sterker nog ik denk dat Europa (EU) weinig keuze heeft in dat geval
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator vrijdag 14 augustus 2020 @ 10:35:49 #247
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_194550278
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:25 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Ik denk ook niet dat Europa op de militaire toer gaat, maar ik zou het als Turk doodeng vinden om erop te gokken. De totale oorlog is hier uitgevonden en de recente geschiedenis laat zien dat moslim legers kansloos zijn tegen westerse. De guerrilla winnen ze misschien wel, maar zo'n oorlog is veel kutter voor de Turken dan voor ons.
guerilla is lastig op zee
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  vrijdag 14 augustus 2020 @ 10:36:17 #248
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_194550292
Het escaleert wel redelijk de pan uit!!
pi_194550434
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:25 schreef Glazenmaker het volgende:

maar zo'n oorlog is veel kutter voor de Turken dan voor ons.
"Ons" je hebt echt een simpele wereldbeeld heh :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_194550505
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2020 10:36 schreef damsco het volgende:
Het escaleert wel redelijk de pan uit!!
Wat dan? De fittie van de Grieken en Turken is al decennia gaande. Het conflict luwde omdat de Turken in het Europese integratie proces zaten. Nu dat op zijn gat zit, zijn we weer terug bij af. Enige extra smaakje is dat macron zich het liefst koning van Europa gekroond ziet worden en hij een vijandbeeld heeft gevonden in de Turken om dat te verwezenlijken. Vive la france and shit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')