Uiteindelijk is het een soort liaanvormende oerwoudplant..quote:Op maandag 10 augustus 2020 14:40 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nooit gezien of iets over gelezen Ik weet wel dat ze bovengrondse wortels maken.
Heet genoeg opstoken en dan t deksel er even op, borsteltje erover en klaar?quote:Op maandag 10 augustus 2020 14:43 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb opzich wel zin in BBQ, maar niet in het schoonmaken van het rooster (ik ga het nooit leren denk ik ) en ik heb niet echt coole dingen voor op de BBQ.
Wij hebben wat groente en kipsaté. Plus grillkaas voor mij en voor J een karbonade ofzo. Stukje stokbrood uit de vriezer en er is nog een bak aardappelsalade. Het is voedsel. Prima.quote:Op maandag 10 augustus 2020 14:43 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb opzich wel zin in BBQ, maar niet in het schoonmaken van het rooster (ik ga het nooit leren denk ik ) en ik heb niet echt coole dingen voor op de BBQ.
PMS duurt wel erg lang bij jou.quote:Op maandag 10 augustus 2020 14:49 schreef Myraela het volgende:
Ik weet niet waarom, maar ik heb onbedwingbaar veel zin om de zolder op te ruimen. Dus dat ga ik maar even doen. Vorige week de hele eerste verdieping al gedaan. Ik weet niet waar dit vandaan komt, maar misschien krijg ik ooit gewoon het hele huis op orde. Wie had dat ooit gedacht.
Was je pizza goed gelukt? Ik las dat hij de vorige keer erg naar rook smaakte. Dat is deels te voorkomen door anders op te stoken of hem langer te laten roken. Wanneer hij klaar is kan je zien aan de kleur van de rook.quote:Op maandag 10 augustus 2020 14:47 schreef Myraela het volgende:
Dat vind ik wel echt een voordeel van mijn voor de rest erg onhandige (maar mooie ) barbecue. Het rooster is geen vast rooster, maar zijn gewoon verschillende buisjes die je op z'n plaats legt. Daardoor echt supermakkelijk schoon te krijgen.
Rook?quote:Op maandag 10 augustus 2020 14:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Was je pizza goed gelukt? Ik las dat hij de vorige keer erg naar rook smaakte. Dat is deels te voorkomen door anders op te stoken of hem langer te laten roken. Wanneer hij klaar is kan je zien aan de kleur van de rook.
Ik heb alleen rook de eerste 4 a 5 minuten, en daarna helemaal niet meer.quote:Op maandag 10 augustus 2020 15:05 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Komt er geen rook uit dat ding?
We hebben hem nu inderdaad langer laten roken. Geen laat meer van rooksmaak. Wel van saaie toppings. En we moeten de pizza’s halverwege een keer draaien omdat de vlammen vooral achterin omhoog komen.quote:Op maandag 10 augustus 2020 14:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Was je pizza goed gelukt? Ik las dat hij de vorige keer erg naar rook smaakte. Dat is deels te voorkomen door anders op te stoken of hem langer te laten roken. Wanneer hij klaar is kan je zien aan de kleur van de rook.
En dan heb je energie om de zolder op te ruimen?quote:Op maandag 10 augustus 2020 15:05 schreef Myraela het volgende:
[..]
Niets ‘pre’ aan. Gewoon sliertjes en bonkjes hier.
Welke temperatuur bereik je in de oven, en op de vloer?quote:Op maandag 10 augustus 2020 15:06 schreef Myraela het volgende:
[..]
We hebben hem nu inderdaad langer laten roken. Geen laat meer van rooksmaak. Wel van saaie toppings. En we moeten de pizza’s halverwege een keer draaien omdat de vlammen vooral achterin omhoog komen.
Daar zit m het probleem.quote:Op maandag 10 augustus 2020 14:45 schreef dezomervoorbij het volgende:
[..]
Dat stelt echt niks voor. Als je nu direct nadat je klaar bent het rooster even afborstelt met een staalborstel dan is het klaar. Wanneer je dan weer gaat barbecuen doe je dit opnieuw en veeg je daarna met een beetje (olijf)olie en een keukenrol papiertje even over het rooster en klaar!
Zie soms sommige mensen met shit als dasty,etc zo'n rooster poetsen. Nergens voor nodig.
Ik zie het probleem niet.quote:Op maandag 10 augustus 2020 15:08 schreef Candaasje het volgende:
Ik ben het er trouwens mee eens dat die topictitel irritant is
Misschien #3 een beter idee? Modjes?
quote:
Herkenbaar wel ja.quote:
Hahaha! Ja oke, dat snap ik wel.quote:
Hier ook nergens last van.quote:
Meestal maakt de hoeveelheid wijn of bier dat ik heel weinig zin heb in schoonmaken.quote:Op maandag 10 augustus 2020 15:11 schreef dezomervoorbij het volgende:
[..]
Hahaha! Ja oke, dat snap ik wel.
Als je niet ramvol zit na een barbecue was het geen goede barbecue
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |