abonnement Unibet Coolblue
pi_194437813
Hallo Fok’ers,

Ik heb de meningen nodig van mensen buiten mijn omgeving dus dacht ik maak een Fok-account aan. Lekker anoniem. Momenteel zit ik in een hele lastige situatie. Heb een tijd terug een officiële waarschuwing gehad en vraag me af hoe jullie hier over denken.

Al vanaf het begin van mijn puberteit was ik benieuwd hoe het was om een jongen te pijpen (ik ben zelf ook een jongen). Echter is dat echt een taboe in mijn omgeving en ik had ook geen zin in dingen als Grindr, vind de kans op een soa echt te groot.

Ik werk met jongeren tussen de 20 en 30 jaar die niet zelfstandig kunnen wonen, veelal vanwege een stoornis in het autistisch spectrum. Deze jongeren wonen allemaal op de zelfde locatie maar hebben wel allemaal een eigen kamer/mini appartement met keuken waardoor ze toch het gevoel kunnen hebben dat ze op zichzelf wonen.

Nu is het dus zo dat een van de bewoners last heeft van driftbuien. Hier wordt hij ook voor behandeld. We kunnen het goed met elkaar vinden en hij durft zich ook open te stellen richting mij.

Een half jaar terug gaf hij in een heel open 1-op-1 gesprek aan dat hij seksueel gefrustreerd is en zijn driftbuien vooral daar uit voort komen. Dit heb ik later met de leiding besproken maar die moesten er niks van weten waarna de driftbuien voortzette.

Door zijn autisme heeft hij enorm veel moeite om contact met mensen buiten zijn omgeving te leggen en heeft hierdoor nooit een relatie gehad terwijl hij wel de behoefte heeft aan gemeenschap. We hebben dit vaak met elkaar besproken en ik heb gezegd dat de leiding er helaas niks mee kon.

Echter kreeg het toen een hele onverwachtse wending. Hij gaf grappend aan het niet erg te vinden als ik bepaalde handelingen bij hem zou uitvoeren. Ik schrok hier best erg van maar tegelijk voelde ik ook een bepaalde seksuele spanning opkomen en was ik nog steeds nieuwsgierig hoe het zou zijn met een jongen.

Daardoor heb ik gezegd dat ik er voor open stond mits het tussen ons bleef. Met een dubbel gevoel hadden we afgesproken dat ik die avond naar zijn kamer zou komen. Ik heb hem uiteindelijk afgetrokken met een condoom om om even aan het idee te wennen. Dit beviel erg goed en hierna kwamen er meerdere “sessies”, steeds een stapje verder. Sessie 2 was aftrekken zonder condoom, 3 was pijpen met condoom, 4 was pijpen zonder condoom en 5 was zelfs slikken. Dit laatste is nog een paar maanden doorgegaan. Voor de compleetheid, hij is 23 en ik 26 en hij is verder 100% bevoegd over de keuzes die hij maakt in het leven. Dit is hem net beperkt door zijn autisme.

Na een paar maanden ging het fout. Hij vertelde over een vriend (24) die ook inwoner is van het pand die ook seksueel gefrustreerd was. Hier ben ik ook op in gegaan. Dit ging een tijdje goed totdat de tweede het graag deelde met anderen. De leiding kreeg hier lucht van en ik ben toen per direct op non-actief gezet. Ik mocht uiteindelijk weer aan de slag maar heb wel een officiële waarschuwing.

Ik vind het persoonlijk een kwalijke zaak dat er geen seksuele faciliteiten of diensten zijn voor mensen met een autistische stoornis die hierdoor moeilijk contact kunnen maken met een ander. Deze mensen hebben net zoals iedereen hun seksuele behoeftes. Escortservices willen er niet aan meewerken.

Nu zit ik er aan te denken om iets te gaan starten dat mensen die in zo’n positie zitten ook aan hun behoeften te kunnen laten voldoen. Dit kan een positieve invloed hebben op hun ontwikkeling.

Vinden jullie mijn waarschuwing terecht? Ik ben bij er van bewust dat er een gouden regel is dat seksueel contact met begeleiders verbied, maar wat hadden jullie in zo’n situatie gedaan?

En denken jullie dat er animo is om iets te starten wat de seksuele behoeftes van deze mensen te vervullen? Ik ben heel erg benieuwd!
pi_194437850
Jij bent toch niet die ene FOK!er die eerder vandaag ook over seks met gehandicapten begon? Ik hoop ontzettend dat dit een "grap" is. Het is walgelijk dat ze je een tweede kans hebben gegeven op jouw werk -ik geloof het eigenlijk niet- en net zo walgelijk dat je het hier probeert goed te praten en denkt dat je ze daadwerkelijk geholpen hebt. Je bent niet voor niets begeleider en maakt misbruikt van de vertrouwensband die ze met jou hebben. Jij zou niets met de gehandicaptenzorg of wat voor zorg dan ook te maken moeten hebben. Ga toch weg man. :r :r :r
  Moderator vrijdag 7 augustus 2020 @ 01:53:17 #3
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_194437881
Hmm, eerder vandaag was er een opmerking van iemand hierover en een paar uur later is er een nieuw account dat exact over dat onderwerp een topic opent. Ik doe voorzichtigheidshalve even een slotje hier, morgen als ik fatsoenlijk wakker ben heroverweeg ik dat slotje wellicht.
Breitling - Instruments for Professionals
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')