Nee, je hoeft niet bang te zijn voor bacteriën. De smaak en/of textuur zal wel veranderd zijn.quote:Op woensdag 5 augustus 2020 17:44 schreef Eightyone het volgende:
Maar er gaat geen bacterie-probleem optreden als ik het vanavond uit de vriezer haal, en morgenmiddag ga verwerken?
Daar gaat het vooral om (ik behoor sowieso tot een risicogroep).
Gewoon morgen vlak voor het bereiden uit de diepvries halen, dat spul ontdooit vrij snel, het zijn maar kleine balletjes, met een half uurtje zijn ze wel ontdooid.quote:Op woensdag 5 augustus 2020 17:44 schreef Eightyone het volgende:
Maar er gaat geen bacterie-probleem optreden als ik het vanavond uit de vriezer haal, en morgenmiddag ga verwerken?
Daar gaat het vooral om (ik behoor sowieso tot een risicogroep).
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |