abonnement Unibet Coolblue
pi_199916523
quote:
1s.gif Op maandag 3 mei 2021 21:56 schreef Viv het volgende:
@:AdVictoriamN7 hoe was je eerste dag vandaag? Zo vroeg opstaan zou ik erg moeilijk vinden, zeker in het begin, maar je hebt inderdaad wel veel meer aan je middag/avond zo. :Y

Ik was vandaag voor de laatste keer op kantoor, om spullen in te leveren. Nu dus écht uit dienst.

Mijn WW-aanvraag is goedgekeurd. Ik had ook niet anders verwacht, maar zo'n officiële bevestiging is altijd fijn.

En ik had afgelopen weekend mijn eerste opfris-rijles. Ik heb namelijk wel een rijbewijs, maar ik rij bijna nooit en ik durf het ook niet goed. Daardoor reageerde ik altijd alleen op vacatures van werkgevers die goed bereikbaar zijn met het OV, nogal een beperking als je niet in hartje Amsterdam of zo woont. :X
Beetje een heel laat bericht, maar was dit topic helemaal vergeten tot ik er nu ineens aan zat te denken. Ik was in een ander topic bezig en toen moest ik ineens aan dit topic denken.

Intussen alweer bijna 2 maanden bezig daar dus het gaat gelukkig prima.

Ja ik heb sowieso veel meer aan mijn dag. Er was iemand in dat andere topic die zei dat het gewoon hetzelfde bleef, maar dat je tijden gewoon andersom zijn. Nouja in mijn geval heb ik toch echt veel meer aan mijn dag dan voorheen.

Toen ik in de horeca werkte begon ik altijd tussen 10:00 a 11:00 uur (9:00 uur de deur uit) en was ik pas tegen 22:00 a 2300 klaar (0:00 weer thuis). Daar is het ook normaal om echt lange dagen te maken. Dus ik had echt niks aan mijn dagen. Ik kon nooit meteen slapen als ik thuis kwam, maar de wekker ging wel op die dagen om 08:00 wakker om toch nog een beetje slaap te krijgen.

Nu begin ik om 06:00 uur (05:30 de deur uit) en ben ik om 15:00 klaar (15:30 weer thuis) Ik ga meestal tussen 22:00 a 23:00 naar bed (eerder heeft geen zin want ik blijf altijd wel een avondmens), dus persoonlijk heb ik echt veel meer aan mijn dag hoor. Heb vanaf 15:30 tot 22:00 nog om dingen te doen terwijl ik dat in de horeca totaal niet had.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')