abonnement Unibet Coolblue
pi_199026474
quote:
0s.gif Op donderdag 15 april 2021 21:09 schreef Mishu het volgende:

[..]

Ik werk zelf gedetacheerd en regelmatig wordt een opdracht niet verlengd zonder geldige reden. Ze willen gewoon gebruik maken van externe inhuur zonder aan mensen vast te zitten. Het hoeft niet altijd een hele diepe persoonlijke reden te hebben. Je leert er mee omgaan dat je als externe een wegwerpartikel bent.
Dat is natuurlijk wel anders, ik ga elke keer de WW in. Het zat me vooral ook niet lekker vanwege de manier waarop het gegaan is. Ik zit nu in de rare situatie dat m'n leidinggevende zegt dat ik een last ben voor m'n team vanwege m'n stress, dat dat zo zwaar weegt dat het in haar ogen gerechtvaardigd is mijn contract niet te verlengen, maar dat de mensen die ik daarmee dan naar beneden zou halen me overspoelen met complimenten en af en toe zelfs giften omdat ze de samenwerking zo fijn vinden. Als het onderwerp ter sprake komt is dat ook op sollicitatiegesprekken gewoon lastig. Ik vind dat je dat niet zo op de man zou moeten spelen zoals in mijn situatie wel is gebeurd. Maar helaas heb ik het vaker meegemaakt, ik heb wel eens in een team van 20 man gezeten waarvan ik nummer 7 zou zijn die onvoldoende zou functioneren. Terwijl iedereen dondersgoed wist dat er sprake was van een bedrijfseconomische omstandigheid die veel onzekerheid gaf.

Gelukkig inmiddels ook een gesprek gehad waar ze het helemaal niet relevant vonden. Gewoon einde contract, er werd niet verder op doorgevraagd. Het is in mijn branche vrij gebruikelijk dat je zo nu en dan eens de WW in gaat. Dus op zich heb je in die zin wel een punt dat je het zakelijk zou moeten bekijken.
pi_199030228
Maar wat betreft werk zoeken gaat het prima, ik heb volgende week maar liefst 3 gesprekken op de planning staan waar zeker nog wel meer uit kan komen. Ik zou bijna vergeten dat ik een prima profiel heb voor een nieuwe baan.
  zaterdag 17 april 2021 @ 13:27:24 #228
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_199039819
quote:
11s.gif Op vrijdag 11 december 2020 15:54 schreef MissionPhailed het volgende:
Werk al een tijdje op een project via de detachering waar ik het niet geheel naar mijn zin heb. Sowieso wou ik al langere tijd weg uit de detachering. Dus gesolliciteerd op twee vacatures direct bij organisaties, want niet geschoten is altijd mis. Verwachtte er weinig van want we zitten tenslotte in een flinke crisis. Maar wat bleek; beide sollicitaties leverde een sollicitatiegesprek op en in beide gevallen viel de keuze op mij! Dus nu de bizarre situatie dat ik kan kiezen uit meerdere aanbiedingen.
Inmiddels een ruime vier maanden later lijkt de stap naar een nieuwe baan gunstig uit te pakken. Januari was een pittige maand omdat ik in die maand afrondende werkzaamheden uitvoerde op mijn oude werkplek terwijl ik tegelijkertijd te maken had met een hoop informatie en stevige leercurve op de nieuwe werkplek. In januari overigens daarbij maar liefst 700 km woonwerk-verkeer per week.

Nu echter goed ingeburgerd in de groep qua omgang en werkzaamheden en daarbij betere arbeidsvoorwaarden vergeleken met de vorige werkplek, al sluit het natuurlijk niet uit dat er op termijn alsnog een kink in de kabel komt zoals bijvoorbeeld @Daboman ervoer. Momenteel een jaarcontract tot het einde van dit jaar met kans op een vast(er?) contract.
pi_199074290
En wat gaat het hard. Vandaag 3 recruiters en 1 sollicitatiegesprek. Het leek me een pittige functie, maar wel te doen. Verder nog een andere uitnodiging voor een 1e ronde gesprek.

Het ziet er naar uit dat ik geluk heb. Er zijn veel meer mensen vertrokken vanuit het bedrijf waar ik heb gewerkt en het beeld dat ze van m´n werkgever achter laten is niet bijster positief, dat heb ik vandaag al meerdere malen gehoord. Het ziet er dus naar uit dat ik alsnog op geloofwaardige wijze bedrijfseconomische redenen kan aanvoeren als reden van mijn vertrek. En daarmee kan ik alsnog mijn ontwikkelpunten veilig op tafel leggen.
pi_199121154
Pfff, wat een drukke week. Ik heb in een week gedaan wat ik normaal in een drukke maand doe. Ik moest echt met tijdsloten werken om de grote drukte aan te kunnen. Gelukkig werkte dat wel heel goed om de drukte wat te spreiden. Gelukkig heb ik inmiddels ook een goed werkbaar antwoord op de vraag "en wat doe je dan als die en die je uitnodigt voor een nieuwe ronde?" Maar nu wordt het hoog tijd om te genieten van een welverdiend weekend. En ik ben benieuwd wat volgende week de oogst zal worden.
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:04:16 #231
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_199121984
@Daboman klinkt positief.

quote:
Het ziet er naar uit dat ik geluk heb. Er zijn veel meer mensen vertrokken vanuit het bedrijf waar ik heb gewerkt en het beeld dat ze van m´n werkgever achter laten is niet bijster positief, dat heb ik vandaag al meerdere malen gehoord
Je hebt contact gehad met oud werknemers/collega's?
Net efkes anges
pi_199122045
Niet verkeerd @Daboman .

En pittig MissionPhailed, maar fijn dat het tot nu toe goed uitpakt!

Ik heb inmiddels weer een telefoontje gehad. Ze gaan schuiven en er komt nu daadwerkelijk plek op de afdeling vrij. De vraag was of ik nog een keer op gesprek wil komen met een van de chirurgen er ook bij. Dat wordt dan volgende week of de week erna (gezien ik volgende week zelf een paar dagen weg ben).

Ondertussen training gehad bij de GGD, dus ik hoop dat ik binnenkort ingepland wordt om te komen vaccineren :)
pi_199134081
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:04 schreef Sjoerd102 het volgende:
@:Daboman klinkt positief.
[..]

Je hebt contact gehad met oud werknemers/collega's?
Dat niet, maar ik hoor het dus op indirecte wijze van 3rd party recruiters en zelfs een keer letterlijk van degene die me aan zou moeten nemen. In eerste instantie keek ik er wel van op, maar ik weet ook dat minimaal 2 teamleden ook daadwerkelijk solliciteren.
pi_199202672
Inmiddels wat verder. Ik merk wel dat het lastiger wordt om alle ballen in de lucht te houden, er wordt steeds vaker doorgevraagd wat ik zou doen als dit en als dat. Ik speel niet volledig open kaart, maar ben wel open over het feit dat ik meerdere procedures heb lopen.

Kort gezegd komt het er op neer dat allerlei kleinere bedrijven wel heil zien in m'n profiel en daar redelijk goed op doorpakken. Meestal zijn het dan ook de recruiters die de functie aan mij verkopen ipv ik mezelf aan hun. En gezien m'n situatie voel ik me wel verplicht om daar een beetje in mee te gaan en dit lukt me tot op zekere hoogte ook wel. Maar ik wil eigenlijk liever werken bij de gevestigde orde, meer duidelijke systemen en structuur en dit is voor mij erg belangrijk om goed tot m'n recht te komen. Echter hebben die weer geen haast met de sollicitatieprocedures. In ieder geval heb ik bij de functie die ik het liefst zou willen wel gevraagd of ze spoed willen maken met de procedure.

Uiteindelijk is geen van m'n procedures een 100% match en motivatie voor verschillende bedrijven kan verschillen. Maar als ik voor een 100% match ga beperk ik mezelf veel te veel, dan ben ik over een jaar nog bezig. Ik geloof ook eigenlijk niet meer zo in vastigheid dus ik ben in de loop der tijd veel minder gaan begrijpen waarom een baan zo perfect moet zijn en ik ga dus veel liever uit van het meer pragmatische "goed genoeg". Anders stoom je jezelf klaar voor teleurstelling als na een jaar blijkt dat die harde groei van je werkgever een zeepbel was of dat het niet klikt met die ene collega waar je wel afhankelijk van bent. Ik weet ook van mezelf dat ik best wel plezier kan hebben in veel soorten werk, zolang er maar enige richting en structuur wordt geboden.

En dan is er weer het UWV, die in principe verwacht dat ik overal ja op zeg en iedereen weet dit, dus ik vermoed dat een hoop recruiters ook bang zijn dat ik wel verder blijf kijken. Ik weet niet hoe lang het nog zal lukken om dit goed weg te nemen. In ieder geval heb ik mijn acquisitie van nieuwe procedures maar even stilgelegd, anders word ik straks overal afgewezen op wispelturigheid als ze hier een beetje op door vragen. En tekenen en vervolgens snel vertrekken is een actie die op zich legaal is, maar die je lang kan blijven achtervolgen omdat het wereldje niet heel groot is.

Het lijkt een luxe positie maar zo'n krachtenveld is blijkbaar toch niet eenvoudig om in te opereren.

[ Bericht 2% gewijzigd door Daboman op 29-04-2021 10:29:18 ]
  donderdag 29 april 2021 @ 12:09:01 #235
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_199204186
Of een (niet perfecte) baan accepteren, en van daaruit verder solliciteren.
Met werk naar iets anders zoeken, is makkelijker dan moeten zoeken omdat je geen werk hebt.
mijn 3 leukste werkgevers/banen kwam ik tegen terwijl ik andere job had.
Net efkes anges
pi_199204751
quote:
0s.gif Op donderdag 29 april 2021 12:09 schreef Sjoerd102 het volgende:
Of een (niet perfecte) baan accepteren, en van daaruit verder solliciteren.
Met werk naar iets anders zoeken, is makkelijker dan moeten zoeken omdat je geen werk hebt.
mijn 3 leukste werkgevers/banen kwam ik tegen terwijl ik andere job had.
Dat klinkt op papier als een prima oplossing, maar is helaas ook niet zonder haken en ogen. Het komt regelmatig voor dat je managers bij andere bedrijven opnieuw tegen komt, dus zeker bij de grotere bedrijven kan zo'n actie je best lang blijven achtervolgen. Dit komt voornamelijk omdat ze in het begin veel in je moeten investeren, in de kwaliteitsborging moet je het specifieke bedrijf waar je werkt namelijk goed leren kennen en hier kan best een paar maanden overheen gaan. Bovendien word je ook geacht om je baan te behouden en als je zelf opzegt loop je meer risico op verwijtbaar werkloos. En als dat gebeurt duik je naar 0% inkomen en dat wil je ook niet.
pi_199247121
Morgen begin ik ook weer na lange tijd thuis te hebben gezeten door de coronacrisis. Ik heb eigenlijk altijd in de horeca gewerkt (bijna 20 jaar), maar ik wilde er eigenlijk al een lange tijd uit. Toch bleef ik langer hangen omdat ik geen zin had om weer werkloos thuis te zitten, maar uiteindelijk was er toch geen werk meer vorig jaar door de coronacrisis en werd mijn contract stop gezet. Dus toch uiteindelijk maar de knoop doorgehakt en heb ik besloten om de horeca echt te laten voor wat het is. Ik ga nu bij een groothandel werken. Het is geen horeca maar toch blijf je wel met levensmiddelen bezig.

Ondanks dat het voor nu maar voor 3 dagen is zal het wel echt wennen zijn hoor. Heb echt een lange tijd thuis gezeten en ik heb echt gewoon geen ritme meer 8)7 . De werktijden zijn wel beter aangezien ik niet meer de avonden en weekenden werk (en zeker vergleken met de horeca waar 11 a 12 uur op een dag werken normaal is en soms geeneens pauze). Bepaalde feestdagen wordt er nog steeds wel gewerkt (draait toch gewoon door natuurlijk), maar dan krijg je ook gewoon toeslag en ben je alsnog op tijd klaar. In de horeca hoorde dat gewoon erbij en kreeg je niks extra's) De werktijden zijn nu 06:00 tot 15:00 dus ik mag er wel om 05:00 uit :O :O Ach heb er zelf voor gekozen zodat ik nog wat aan mijn dag heb en ik een beter ritme wil. Ik kon ook 09:00 tot 18:00 doen, maar dan ben ik steeds na avondeten thuis om het even zo te zeggen en dan heb ik alleen de avond nog.

Persoonlijk ga ik er alleen maar op vooruit op bepaalde zaken en na 20 jaar even totaal wat anders kan ook wellicht leuk zijn. Ik heb altijd wel gezegd dat ik niet heel mijn leven in de horeca zal blijven.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 maandag 3 mei 2021 @ 21:56:01 #238
269689 crew  Viv
pi_199267806
@AdVictoriamN7 hoe was je eerste dag vandaag? Zo vroeg opstaan zou ik erg moeilijk vinden, zeker in het begin, maar je hebt inderdaad wel veel meer aan je middag/avond zo. :Y

Ik was vandaag voor de laatste keer op kantoor, om spullen in te leveren. Nu dus écht uit dienst.

Mijn WW-aanvraag is goedgekeurd. Ik had ook niet anders verwacht, maar zo'n officiële bevestiging is altijd fijn.

En ik had afgelopen weekend mijn eerste opfris-rijles. Ik heb namelijk wel een rijbewijs, maar ik rij bijna nooit en ik durf het ook niet goed. Daardoor reageerde ik altijd alleen op vacatures van werkgevers die goed bereikbaar zijn met het OV, nogal een beperking als je niet in hartje Amsterdam of zo woont. :X
pi_199275089
Oef het is spannend, ik ben laatst overgebleven kandidaat na 2 selectierondes voor 1 van m'n procedures. We zijn er nog niet, maar kans op een contract wordt wel heel goed nu. Ik moet dan ook wel 1 keer per week ver van huis werken. Maar het leek me een uitstekende functie om vanuit bekend terrein verder iets te gaan opbouwen en ik was zelf ook al enthousiast bezig met de functie en dacht ook al na over praktische invulling van de uitdagingen. En bij deze organisatie is meer ruimte voor eigen invulling.

Hopelijk zit het uitzendbureau dan niet in de weg aangezien ze het wel via een uitzendconstructie willen doen. Als ze een aanbod doen heb ik binnen 6 maanden recht op een fase B contract, het komt namelijk van hetzelfde uitzendbureau als waar ik m'n vorige functie een jaar lang heb vervuld.

EDIT: net even de CAO gecheckt, kennelijk heb ik direct al recht op een fase B contract als ze de uitzendconstructie kiezen aangezien fase A binnen 6 maanden voor mij afloopt. En dat terwijl ze eerder wel eens hebben aangegeven niet aan fase B te doen. Nou, dat kan nog spannend worden dan. Maar het zou wel raar zijn als ze het daarop laten stuklopen, er zijn vast nog wel andere contractvormen mogelijk.

[ Bericht 10% gewijzigd door Daboman op 04-05-2021 15:37:02 ]
  dinsdag 4 mei 2021 @ 15:46:15 #240
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_199275753
Onlangs gesprek gehad met de directeur van een bedrijf waar ik 1,5 jaar geleden gesolliciteerd had.
Hij wil nu een nieuw bedrijf opstarten en zoekt daar mensen voor.
Het gesprek was voor beide kanten positief, nu nog wachten op het aanbod van zijn kant. Toen ik mijn salarisindicatie gaf, schrok ie wel een beetje.. dus ben benieuwd.

Doordat nu langzaam de dagen verslijten raak ik wel wat meer in de hum van "kan ik het wel, is dit wel echt wat ik wil"
Vooral angst voor het onbekende. Wantja, waar ik nu zit, ken ik en zit ik opzich niet verkeerd, behalve dan dat de directe collega's mij de neus uithangen.
Daarnaast, zal ik op die nieuwe functie zoveel meer leren en zou erg goed voor m'n toekomst zijn en dan ook echt hard werken.
Huidige baan is met vlagen druk vooral.

Maargoed, eerst even afwachten.
pi_199365161
quote:
2s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 15:46 schreef Cue_ het volgende:
Onlangs gesprek gehad met de directeur van een bedrijf waar ik 1,5 jaar geleden gesolliciteerd had.
Hij wil nu een nieuw bedrijf opstarten en zoekt daar mensen voor.
Het gesprek was voor beide kanten positief, nu nog wachten op het aanbod van zijn kant. Toen ik mijn salarisindicatie gaf, schrok ie wel een beetje.. dus ben benieuwd.

Doordat nu langzaam de dagen verslijten raak ik wel wat meer in de hum van "kan ik het wel, is dit wel echt wat ik wil"
Vooral angst voor het onbekende. Wantja, waar ik nu zit, ken ik en zit ik opzich niet verkeerd, behalve dan dat de directe collega's mij de neus uithangen.
Daarnaast, zal ik op die nieuwe functie zoveel meer leren en zou erg goed voor m'n toekomst zijn en dan ook echt hard werken.
Huidige baan is met vlagen druk vooral.

Maargoed, eerst even afwachten.
Ik heb dat soms ook wel met sommige vacatures waar ik voor benaderd word die echt wel een behoorlijke uitdaging zijn. Een inspirerende gedachte is dan wel het bekende citaat: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik zal het wel kunnen. Vandaag ook een keer benoemd dat ik dan ook wel wat last heb van koudwatervrees, aangezien ik carričre technisch wel op een punt ben gekomen dat ik me moet afvragen of ik meer operationele hands-on ervaring moet opdoen of verder de diepte in wil. En uiteraard is verder de diepte in wel een beetje eng, zeker omdat ik in het verleden wel een paar keer heb gehad dat het werk niet zo'n goede klik bleek. Het solliciteert soms ook wel wat lastig omdat de markt wel veel potentie in me ziet en dan is het dus aan mij om niet te hard van de stapel te willen lopen.

Heb je in de tussentijd nog wat gehoord?
  dinsdag 11 mei 2021 @ 12:52:38 #242
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_199371002
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:58 schreef Daboman het volgende:

[..]

Ik heb dat soms ook wel met sommige vacatures waar ik voor benaderd word die echt wel een behoorlijke uitdaging zijn. Een inspirerende gedachte is dan wel het bekende citaat: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik zal het wel kunnen. Vandaag ook een keer benoemd dat ik dan ook wel wat last heb van koudwatervrees, aangezien ik carričre technisch wel op een punt ben gekomen dat ik me moet afvragen of ik meer operationele hands-on ervaring moet opdoen of verder de diepte in wil. En uiteraard is verder de diepte in wel een beetje eng, zeker omdat ik in het verleden wel een paar keer heb gehad dat het werk niet zo'n goede klik bleek. Het solliciteert soms ook wel wat lastig omdat de markt wel veel potentie in me ziet en dan is het dus aan mij om niet te hard van de stapel te willen lopen.

Heb je in de tussentijd nog wat gehoord?
Idd wel een goede. Mijn vader zei vooral van "anderen kunnen het ook, dus jij vast ook wel"

Geen aanbod nog gehad... Heb begin vorige week mail gestuurd of de mijne was aangekomen, waar zij dan op zouden reageren.
Hij gaf aan van wel en dat ze ermee bezig zijn, maar door vakanties enzo het allemaal langer duurt.
Dusja, afwachten nog maar even.
pi_199371098
Spannend Cue!

Ik heb morgen dus weer een gesprek (tweede gesprek, na ook al een halve dag meelopen) op locatie. Dat het van beide klikt lijkt wel duidelijk, dus vooral benieuwd of ze nu echt met goedkeuring van het MT een plaats kunnen aanbieden, en zo ja hoeveel uur en vanaf wanneer.

(Ik heb op zich geen haast, want ik werk dus nu bij de GGD en dat is voor nu echt heel prima en gezellig. Ik zou vooral graag wat meer duidelijkheid krijgen, weet ik waar ik naartoe kan leven :) )
  dinsdag 11 mei 2021 @ 13:02:43 #244
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_199371125
Duidelijkheid zou wel fijn zijn ja!
Succes morgen!! *O*
pi_199371990
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 13:00 schreef Candaasje het volgende:
Spannend Cue!

Ik heb morgen dus weer een gesprek (tweede gesprek, na ook al een halve dag meelopen) op locatie. Dat het van beide klikt lijkt wel duidelijk, dus vooral benieuwd of ze nu echt met goedkeuring van het MT een plaats kunnen aanbieden, en zo ja hoeveel uur en vanaf wanneer.

(Ik heb op zich geen haast, want ik werk dus nu bij de GGD en dat is voor nu echt heel prima en gezellig. Ik zou vooral graag wat meer duidelijkheid krijgen, weet ik waar ik naartoe kan leven :) )
Succes! Ik heb morgen ook een 2e ronde gesprek.

Maar ook een 1e ronde gesprek voor een andere procedure. Gelukkig is het wel zo geregeld dat er echt wel een paar uur tussen de gesprekken zit, want ik vermoed zo dat het een heel intensieve dag wordt aangezien ik in beide procedures al relatief veel heb geīnvesteerd.
pi_199387380
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 14:06 schreef Daboman het volgende:

[..]

Succes! Ik heb morgen ook een 2e ronde gesprek.

Maar ook een 1e ronde gesprek voor een andere procedure. Gelukkig is het wel zo geregeld dat er echt wel een paar uur tussen de gesprekken zit, want ik vermoed zo dat het een heel intensieve dag wordt aangezien ik in beide procedures al relatief veel heb geīnvesteerd.
Dank, jij ook. Heb je hem al gehad?

Ik mag om 16 uur en ik weet gewoon even niet wat ik met mezelf aan moet vandaag :')
  woensdag 12 mei 2021 @ 14:24:23 #247
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_199388383
Gisteravond om half 12 nog bericht gehad dat hij me niet vergeten was, maar er ander blijkbaar andere problemen zijn welke voorrang hebben.
Achja, dan nog maar even wachten. In ieder geval netjes dat hij nog van zich heeft laten horen.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 12 mei 2021 @ 14:49:06 #248
269689 crew  Viv
pi_199388677
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 13:10 schreef Candaasje het volgende:

[..]

Dank, jij ook. Heb je hem al gehad?

Ik mag om 16 uur en ik weet gewoon even niet wat ik met mezelf aan moet vandaag :')
Succes zo! :*

Ik heb net bericht gehad dat ik op (online) sollicitatiegesprek mag volgende week! *O* Spannend! :'(
pi_199391670
Ik heb weer een kleine plottwist, maar geen slechte :D

A.s. maandag ga ik nog een dagje meelopen, maar dan met een ander team van een andere afdeling dan Chirurgie/Anesthesie. Want na een naar wat ik begrepen heb hoop gepuzzel is op de afdeling Opname & Spoed een plek vrijgekomen. (En af en toe zal er eens geholpen moeten worden op Chirurgie, en/of op de poli).

Nu vind ik Chirurgie/Anesthesie leuk, maar Opname en Spoed trekt ook enorm. Dat is namelijk net nog wat meer contact met de 'wakkere' dieren zover ik kan inschatten. Ik had voor die afdeling dichterbij huis (zelfde overkoepelende concern) al een andere vacature gezien, maar wilde toch even wachten hoe het 'hier' zou lopen. Immers heb ik hier al de sfeer een beetje kunnen proeven.

Maandag dan ook gelijk - indien beide partijen het nog zien zitten natuurlijk - het concrete voorstel. Ik weet in elk geval dat het eerder 32 uur wordt dan minder (Fijn! Ik maak graag wat uren. Dat het geen 40urige baan is, komt omdat er ook nachtdiensten bij komen kijken. :)

Nog even spannend dus. Maar maandag worden de knopen doorgehakt *O*
pi_199393332
quote:
7s.gif Op woensdag 12 mei 2021 13:10 schreef Candaasje het volgende:

[..]

Dank, jij ook. Heb je hem al gehad?

Ik mag om 16 uur en ik weet gewoon even niet wat ik met mezelf aan moet vandaag :')
Ik heb ze inmiddels allebei gehad. Over beide functies ben ik nu iets positiever. Bij het 2e ronde gesprek had ik wel de indruk dat ze ook positief waren, maar ze hebben blijkbaar wel weer een blik nieuwe kandidaten open getrokken terwijl er al 2 selectierondes zijn geweest.

Ondertussen is er ook een uitnodiging binnen gekomen voor volgende week voor nog weer een andere procedure.

Maar men, ik ben kapot, 2 sollicitatiegesprekken op 1 dag als je al wat verder bent in de procedure gaat je echt niet in de koude kleren zitten, het is in beide gevallen voor specialistisch werk. Ondertussen komen er ook nieuwe leads in rap tempo binnen. Soms wijs ik maar gewoon af of reageer ik niet. Het tempo waarin ik nu solliciteer is echt ongekend, terwijl ik normaal al vrij proactief ben.

Ik kan in de nonverbale communicatie van de 3rd party recruiters ook wel merken dat ze het spannend beginnen te vinden, ze hebben natuurlijk belang bij een match en als ik met enige consequentie selectierondes blijf overleven zien ze natuurlijk de potentie. Niet altijd makkelijk, kwaliteit is bij uitstek een vakgebied waar eerlijkheid en realiteitszin wordt gewaardeerd. Jezelf zijn brengt je verder dan sociaal wenselijke antwoorden geven.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')