abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_194048269
Ik ben op zoek naar internetzenders die grotendeels een beetje in de stijl van Duyster (dat oude StuBru-programma dat binnenkort weer terug komt) draaien. Bij voorkeur met om de zoveel tijd iets recents ertussen. Weet iemand ze?

Radio Poko Pokito, een Griekse zender die veel muziek met die ondertoon draait, ken ik al. Die heeft verleden jaar regelmatig opgestaan. Maar die zender lijkt aan het afbouwen (nog wel te luisteren via de stream url, maar op de site staat geen player meer, en de vermelding dat je 24/7 kunt luisteren is ook weg).

Stations die in dergelijke rustige, vaak iets donkere muziek gespecialiseerd zijn, en die niet alleen op oldies gericht zijn, blijken lastiger te vinden dan het lijkt. Stations die heel eclectisch draaien, en waar van tijd tot tijd zoiets tussen zit, ken ik wl heel veel.

Hopelijk maakt StuBru zlf er nog eens een subkanaal van (ik ben bekend met de Spotify-lijstjes, maar radio heeft nou eenmaal de voorkeur). :+
pi_194061799
Ik heb het antwoord niet maat ik kende het niet. En heb nu een Spotify playlist erbij alle tracks ooit gedraaid bij Duyster dat is me een lijst.... dus thx.
pi_194078787
En heb je ervan genoten? :)

*zoekt zelf ook nog door*

Deze zit wel in de richting en heeft ook nog een complete programmering ('Sendeplan' op deze pagina), maar draait wel alleen maar oude muziek. Maar hij gaat iig onder een voorkeuzetoets (een van de radio's heeft er 200 :') ).

https://onlineradiobox.com/de/lovebodysoul/playlist/

Dat leverde me zojuist iig een heel mooi nummer van Neil Young ft. Bluenote Caf op; One thing.
pi_194188303
Nog verder doorzoeken leverde dit op:

https://onlineradiobox.com/fr/radioalpa/playlist

Dat zijn dan wel specifiek de uren vroeg in de ochtend, maar daar moet ik dan maar rekening mee houden. Er zit wel lekker veel van de laatste paar jaar tussen (prima als dat ene prachtige nummer uit 1985 blijkt te komen, maar ik wil ook een beetje 'in touch' blijven met wat er anno nu nog uit komt).

Ik deel hem toch maar even, voor anderen die eventueel behoefte hebben aan zoiets.

FIP (onderhand een klassieker hier) draait ook rustige muziek, maar is wat lichtvoetiger van toon. Pinguin Pluche draait de gevraagde muziek regelmatig, maar wel in combinatie met o.a. exotische muziek en kleinkunst.

[ Bericht 8% gewijzigd door Eightyone op 21-07-2020 10:01:10 (taalfout) ]
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')