abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_193913174
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 20:32 schreef HummusTK het volgende:

[..]

Interessant bedrijf! Snap alleen niet hoe ze 5% rendement beloven aan investeerders en mensen die geld lenen een rente van ca 4% rekenen.

Maar 5% rendement zou hartstikke mooi zijn als de voorwaarden echt zo goed zijn als ze zeggen. Iemand ervaring met dit bedrijf?
5% rendement beloven ze, kijk maar eens bij de gerealiseerde projecten zie je precies... Klant betaald: 6,5% investeerder krijgt 6%

De rentes die ze bieden aan de leen kant zijn "vanaf" en waarschijnlijk als lokkertje, in realiteit zijn die rentes concurrerend. Als de rentes echt 6+% zijn, snap ik niet dat ze klandizie hebben.... maar ik zal het meemaken, ben zelf op zoek naar een stukje financiering, ga het bij hun ook eens proberen :)
pi_193914216
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 21:41 schreef lykkefund het volgende:

[..]

Ja, en dan was de vraag nu geweest hier: 155.000 investeren, maar waarin?
55K, hoe lang doe jij met sparen erover?
pi_193916010
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 11:59 schreef HummusTK het volgende:

[..]

Op zich heb je wel gelijk en ik was dat eerder ook van plan. Maar ik merk dat ik te onrustig van wordt dat de koersen realtime veranderen. Dan zit ik paar keer per week te kijken wat er gebeurt en als het omlaag gaan ben ik niet blij. Bij vastgoed heb ik dat niet ondanks leegstand en variable waarde. Het zit echt in die realtime schommelingen waar ik niet gelukkig van word.
Dan kan je ook in gewone beleggingsfondsen gaan zitten, die worden aan het eind van de dag ge-/verkocht.

Ik keek meerdere keren per dag naar mijn etf's. Is inmiddels terug tot een paar keer per week, en ik hoop ooit alleen op mijn maandelijkse koopdagen (ik heb er twee) te kijken.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')