FOK!forum / Werk, Geldzaken & Recht / Lijst van bedrijven die gebruik maken van de NOW regeling
Biefstukvrijdag 3 juli 2020 @ 09:55
Ik meen op diverse websites gelezen te hebben dat de overheid een lijst openbaar zou maken van bedrijven die gebruik hebben gemaakt van de NOW regeling.

quote:
De NOW is een subsidie. De overheid betracht bij de besteding van publiek geld zoveel mogelijk transparantie. De naam van een aanvrager, inclusief de verleende voorschotten en vastgestelde subsidie, kan openbaar gemaakt worden zonder dat daarvoor eerst een zienswijze gevraagd hoeft te worden. De minister heeft UWV verzocht deze informatie openbaar te maken. Vanaf eind juni wordt deze op de website van UWV gepubliceerd. Het gaat daarbij uitsluitend om de informatie waarvoor geen zienswijze gevraagd behoeft te worden.
Bron: https://www.novak.nl/upda(...)geling-gepubliceerd/

Nu heb ik op de website van het UWV, Rijksoverheid en een tal andere websites gezocht naar deze lijst maar ik kan nergens iets vinden over deze vermeende lijst of een artikel dat deze gepubliceerd gaat worden.

Weet iemand hier meer over en of deze lijst überhaupt eraan gaat komen? Mijn werkgever haalt allerlei trucjes uit met omzet uitstellen maar geeft niet toe dat er gebruik wordt gemaakt van de NOW regeling. Zo'n lijst zou weleens handig zijn ;)
Hiddendoevrijdag 3 juli 2020 @ 10:04
Even geduld hebben denk ik.
Met dat coronagezever gaan sommige dingen niet zo snel.
Denk ik.
Aanmodderfakkervrijdag 3 juli 2020 @ 10:14
You want it NOW?
Nikonloverzondag 5 juli 2020 @ 16:44
Hoe gaat het met je dakpannen?
baskickzondag 5 juli 2020 @ 18:37
Doe maar een Wob-verzoekje, heb je het wellicht eerder.

quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 10:14 schreef Aanmodderfakker het volgende:
You want it NOW?
_O-
Ringovrijdag 10 juli 2020 @ 20:17
https://www.uwv.nl/overuw(...)ow-1-0-regeling.aspx