#ANONIEM | maandag 29 juni 2020 @ 12:17 |
Moet je dat bakje komkommer spul en wortel spul door elkaar mengen bij de sla, of los? en dan droge sla naar binnen werken? | |
dimmak | maandag 29 juni 2020 @ 12:18 |
Je moet niks, je mag zelf weten wat je ermee doet. Als smeer je het door je haar. | |
Marsenal | maandag 29 juni 2020 @ 12:19 |
Ik denk dat je gewoon alles moet mengen, het zal apart verpakt zitten om de sla zo lang mogelijk droog te houden, maar de beste optie is om het niet aan te schaffen. | |
#ANONIEM | maandag 29 juni 2020 @ 12:23 |
vindt het een beetje raar om 2 verschillende dressings te mengen? | |
junkiesietze | maandag 29 juni 2020 @ 12:26 |
wat is dat rechtsonder? knoflooksaus? | |
#ANONIEM | maandag 29 juni 2020 @ 12:28 |
Gewoon opeten | |
Lariekoek | maandag 29 juni 2020 @ 12:29 |
Dat ligt dan aan jou | |
#ANONIEM | maandag 29 juni 2020 @ 12:41 |
Het is dus allemaal gescheiden zodat de persoon het lekker zelf kan bepalen. Wil je alles mixen? Dat kan. Wil je alleen dat komkommerspul mixen? Dat kan. Wil je alleen dat wortelspul mixen? Dat kan. Beetje van die ene, beetje van die andere? Dat kan. Niets mixen? Dat kan ook. Eerst de ene, dan de andere? Dat kan ook. Mag je lekker allemaal zelf bepalen. | |
Frozen-assassin | maandag 29 juni 2020 @ 12:51 |
Maar dan moet TS keuzes gaan maken | |
Marsenal | maandag 29 juni 2020 @ 12:55 |
Dan moet je dat niet doen. | |
Lienekien | maandag 29 juni 2020 @ 12:56 |
Terechte vraag. | |
spinazieruiker | maandag 29 juni 2020 @ 13:03 |
Krijg je dan niet de Jumbo-politie achter je aan? | |
Harvest89 | maandag 29 juni 2020 @ 13:22 |
| |
Lucky_Strike | maandag 29 juni 2020 @ 15:20 |
Inderdaad. Ik vind zulke bakken maar een vreemde constructie. Ik heb me er ook wel eens over verbaasd. Ik zou de komkommer door de sla doen en de koolsla zo opeten. | |
Hallojo | maandag 29 juni 2020 @ 15:24 |
Je moet patat en kebab bakken en dit in een bak gooien en knoflooksaus en sambal er overheen gooien. Daarna kaas erover en even onder de grill om de kaas te laten smelten. Daarna gooi je de sla uit de OP erover. | |
Scuidward | maandag 29 juni 2020 @ 15:34 |
Ik zou degene linksonder dicht laten zitten, die is 2 euro. | |
Mr.Heisenberg | maandag 29 juni 2020 @ 15:34 |
Rauwkots | |
uniekhoorn | maandag 29 juni 2020 @ 16:11 |
Whaha Bedoeling hiervan is om … ja weet ik ook niet maar op zich wel te doen met een lekker biefstukje of varkenshaasje | |
kuolema | maandag 29 juni 2020 @ 16:35 |
Dit. Door het vocht en zuur uit de salades die erbij zitten zou de sla slap worden. Door het apart te houden blijft de sla langer knapperig dus lekkerder. Dus alles door elkaar doen en dan meteen opeten. Of het ene saladebakje door de ene helft van je sla gooien en het andere bakje door de andere helft. [ Bericht 1% gewijzigd door kuolema op 29-06-2020 16:46:26 ] | |
Lienekien | maandag 29 juni 2020 @ 16:40 |
Ik snap dat idee van slareepjes en rauwkostsalade door elkaar al niet. | |
TNA | maandag 29 juni 2020 @ 17:39 |
Nog nooit zoveel mogelijkheden gezien in een voorverpakte salade | |
#ANONIEM | maandag 29 juni 2020 @ 17:42 |
Dat bovenste geef je aan je konijn en de onderste 2 smeer je op een toastje | |
praadje | maandag 29 juni 2020 @ 19:43 |
Gewoon een dressing uit je koelkast door de sla. De andere twee zijn bijgerechten of inderdaad op een toastje/stokbrood. Mengen zou ik niet doen. | |
#ANONIEM | dinsdag 30 juni 2020 @ 17:52 |
Het idee van dat soort salades is toch dat alles in 1 bak zit, zakje dressing had ik er dan bij verwacht .. | |
praadje | dinsdag 30 juni 2020 @ 17:55 |
Ja, eigenlijk wel. | |
Lonaa | dinsdag 30 juni 2020 @ 20:41 |
Ik proeste hardop. | |
Cat-astrophe | dinsdag 30 juni 2020 @ 21:09 |
Ik doe er altijd twee dagen mee. Eerste dag helft van de sla met één bakje dressing en extra dingen als nootjes, kip, tomaat etc. Vochtig keukenpapiertje op de sla en zorgen dat je bakje twee dicht laat. Tweede dag de overgebleven helft met andere bakje en dezelfde of andere extraatjes. Variatie En nog altijd goedkoper dan twee van die kant en klare bakken waar alles al bij elkaar zit. |