abonnement Unibet Coolblue
pi_194441528
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 21:10 schreef babbelaar92 het volgende:

[..]

Het is inderdaad vrij duidelijk dat je jezelf niet in de hand hebt anders had je dat meisje met rust gelaten toen ze daar naar vroeg. Ik denk en hoop dat dit gewoon een 'lesson learned' is voor je. In de toekomst zou ik in ieder geval luisteren wanneer een meid 'nee' zegt. Je wilt niet bekend gaan staan als een obsessieve engerd. Meiden praten veel...dus dat gaat dan heel snel rond.
Klopt. Ondanks de vele goede adviezen in dit topic zoals die van CoolGuy, ben ik zo stom geweest om ze te negeren ondanks dat ik wist dat ze gelijk hadden. Nu heb ik het zelf meegemaakt en zie ik in dat ik eigenwijs ben geweest. Ik ben inderdaad te ver gegaan. Het heeft niets toegevoegd en heb zelfs een lichtelijk gevoel van schaamte gekregen. Ik wou oprecht dat ik het niet gedaan had.

Ondanks dat mijn lesje zeker geleerd is moet ik zeggen dat ik het nog steeds echt zwaar heb, niet alleen met de afwijzing maar ik blijf gewoon enorm zitten met een schuldgevoel dat ik het anders had moeten aanpakken en te snel geoordeeld ben. Ik weet diep van binnen (zoals hier ook al verteld is) dat dat niet waar is, maar toch kom ik maar niet van dat gevoel af, het blijft maar knagen.
pi_194442129
Praat je inmiddels alweer met andere vrouwen?
pi_194442256
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 augustus 2020 12:18 schreef Ffokjs1328 het volgende:
Praat je inmiddels alweer met andere vrouwen?
Heb vorige week 2 dates gehad met eentje, als ik terug ben van vakantie ga ik daar weer een keertje mee afspreken. Daarnaast ga ik dan ook nog met een andere afspreken en heb ik verder nog enkele leuke gesprekken lopen. Nu zit het grootste probleem er voor mij in dat ze niet kunnen tippen aan het meisje uit de OP, omdat ik daar een veel betere en diepere connectie/klik mee had. Ik denk ook veel vaker aan haar, vind haar veel specialer dan de andere waar ik momenteel contact mee heb, zeker op het gebied van een relatie. Klinkt een beetje lullig en wil ze ook zeker een kans geven maar het is gewoon niet hetzelfde gevoel als dat ik met haar uit de OP had.
pi_194442314
Je hebt die chick helemaal geïdealiseerd. Jij gaat nu ongeveer 4 meiden of weet ik veel hoe veel afwijzen zonder dat ze daar zelf al te veel aan kunnen doen. Hopelijk laat je dat inzien dat die situatie die jij had met die andere chick helemaal niet zo speciaal was en zij niet te snel geoordeeld heeft over je.

Als je op deze manier met alles in je leven om gaat (per se het perfecte willen nastreven mbt relaties, huis, carrière, weet ik veel wat allemaal) dan zal je voor altijd ongelukkig blijven en tevens ooit dat perfecte bereiken.

Straks blijk je 1 van die meiden opeens toch wel heel leuk te vinden, kapt zij het af omdat ze jouw niet gemotiveerd genoeg vindt, en raak je weer van wal.
pi_194442445
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 augustus 2020 12:32 schreef Ffokjs1328 het volgende:
Je hebt die chick helemaal geïdealiseerd. Jij gaat nu ongeveer 4 meiden of weet ik veel hoe veel afwijzen zonder dat ze daar zelf al te veel aan kunnen doen. Hopelijk laat je dat inzien dat die situatie die jij had met die andere chick helemaal niet zo speciaal was en zij niet te snel geoordeeld heeft over je.

Als je op deze manier met alles in je leven om gaat (per se het perfecte willen nastreven mbt relaties, huis, carrière, weet ik veel wat allemaal) dan zal je voor altijd ongelukkig blijven en tevens ooit dat perfecte bereiken.
Nee ik ga ze niet afwijzen want ik geef ze een kans, wie weet klikt het wel goed na een paar dates, maar zoals het er op dit moment voorstaat is het anders. Het is dat ik met meisje uit de OP heel snel een klik had, over bepaalde diepe dingen kon praten, dezelfde interesses, visies, waardes en normen had die ik erg belangrijk vind (voor in een relatie). Dat ontbreekt tot nu toe bij deze andere meer merk ik.

Ik hoef echt niet het perfecte te hebben, ik weet dat dat feitelijk onmogelijk is en op andere gebieden ben ik daar echt niet de moeilijkste in. Je hebt gelijk dat ik het wat idealiseer, iets wat ik ook niet wil doen maar toch doe, op dat gebied ben ik best een dromer. Maar zij gaf mij echt een speciaal gevoel, iets wat ik oprecht niet eerder heb meegemaakt. Nu ik weet dat dat gevoel bestaat wil ik dat gewoon nog een keer ervaren met iemand.
pi_194442669
Maar hebben deze dames niet dezelfde normen en waarden etc etc. Is dat niet ter sprake gekomen of botsen die met die van jou?
pi_194442922
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 augustus 2020 12:58 schreef Ffokjs1328 het volgende:
Maar hebben deze dames niet dezelfde normen en waarden etc etc. Is dat niet ter sprake gekomen of botsen die met die van jou?
Sommige zijn hetzelfde, andere dingen komen minder overheen of botsen. Nou kan ik daar best flexibel in zijn en vind ik het leuk om daarover te praten maar ideaal gezien heb ik (en ik denk iedereen) het liefst dat deze natuurlijk zoveel mogelijk overeen komen. Nu is dit niet eens het grootste probleem, want als ik over dit soort diepere onderwerpen wil praten, kan ik niet in dezelfde diepgang komen als met meisje uit de OP. Ik merk dat dit hun minder interesseert, ze er minder diep op ingaan en ik algemenere reacties terug krijg. En juist dat vond ik zo fijn, ik hecht heel veel waarde aan diepgang en dat soort fijne gesprekken zijn dus één van de dingen die ik mis.
pi_194442945
Ok begrijpelijk, jammer...
pi_194447506
@synsysterstylo

Als jij die 'slechte' dag niet had tijdens je date met het meisje uit de OP, denk je dan dat alles helemaal anders was gelopen? Dat jullie nu samen zouden zijn? Happy together forever?
pi_194448397
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 augustus 2020 18:07 schreef babbelaar92 het volgende:
@:synsysterstylo

Als jij die 'slechte' dag niet had tijdens je date met het meisje uit de OP, denk je dan dat alles helemaal anders was gelopen? Dat jullie nu samen zouden zijn? Happy together forever?
Lastig om dat met ja of nee te beantwoorden. Ik hoop heel erg dat het ‘nee’ is. Het gevoel dat aan me blijft knagen is dat het ‘ja’ is, en dit is dus eigenlijk juist datgene waar ik het met haar nog graag over wilde hebben omdat het me storend bij blijft.

Na die tweede date ging het voor m’n gevoel echt van 100 naar 0, de redenen die ze gaf wezen daarop. Ik heb dus het idee dat ik daardoor wat tegenviel in het echt dan hoe ik bij het videobellen was wat ervoor gezorgd heeft dat dat de klik verstoorde. Zij moest toen immers het voortouw nemen terwijl ze niet zo was, en ik daar normal gezien geen probleem heb. Niet is het alleen die slechte tweede date maar ook het oordeel over dat ik minder praat (terwijl dat tijdens ‘t videobellen geen probleem was) terwijl ik in het echt bij een eerste ontmoeting wat verlegen ben, iets wat ik haar niet van te voren verteld had.

Waarschijnlijk is het antwoord op jouw vraag gewoon nee. Ik blijf echter met het gevoel zitten dat ik op z’n minst nog wel een derde date gehad zou hebben waarop ik mezelf beter kon laten zien. Dat de communicatie beter zou verlopen zoals bij het videobellen, waar het allemaal goed ging. Dit is ook waar ik hele dagen aan blijf denken dus, wat nou als ik gewoon de versie was die ik was tijdens het videobellen.
pi_194743041
Hoe gaat het met je? @synsysterstylo
pi_194743404
quote:
0s.gif Op donderdag 27 augustus 2020 11:58 schreef Ffokjs1328 het volgende:
Hoe gaat het met je? @:synsysterstylo
Bedankt voor het vragen. Om eerlijk te zijn gaat het niet heel erg goed. Heb er over na zitten denken om een ‘vervolgtopic’ te openen maar wilde er nog even mee wachten.

De dwang naar contact zoeken blijft gewoon, net als dat hele kleine beetje hoop. Ik blijf er maar aan denken, en het vervelendste is dat ik heel erg aan het overdenken ben. Dat als ik meer had gepraat, of had verteld dat ik op eerste ontmoetingen verlegen was dat het dan goed kwam. En vooral dat ik die tweede date had moeten verzetten. Ook met het gesprek/appen achteraf (met haar dat het hem niet werd) zit ik dan overtuigende dingen te bedenken die ik had moeten zeggen tegen haar. Het gehele overdenken is echt extreem vervelend. Krijg nog regelmatig traanogen en als het even niet mee zit een flinke huilbui en huil ik mezelf in slaap. Heel soms weet ik wel gewoon dat de klik er niet in zat voor haar en ik het niet onder controle had, maar dat is echt zelden.

Wel heb ik stappen ondernomen om dit tegen te gaan. Ik merk dat wandelen, fietsen en hardlopen me goed doen, een filmpje of even gamen ook wel. Net als met vrienden afspreken. Soms ben ik ook blij dat ik dan 2 uur niet aan haar heb gedacht maar dan denk ik er weer aan.

Wel heb ik van dit alles geleerd. Om een bepaalde reden, die ik moeilijk vind te achterhalen, is m’n dateleven nog nooit zo actief geweest als dat het momenteel is. Maar toch blijf ik maar aan haar denken, ik heb met al deze dates gewoon niet dezelfde klik als met haar. En dan geef ik zelf ook niet snel op, ik wil dan wel echt een paar dates proberen en ze echt de kans geven zoals ik ook had gewild dat die mij werd gegeven.

Verder zijn er nog een aantal dingen die ik opmerk, waarvan ik niet weet of ze hiermee in verband staan. Ik ben minder vrolijk (dit staat wel in verband met de situatie). M’n concentratie is minder met werken omdat ik er vaak aan denk. Voordat het voorbij was had ik aan 7/8 uur slaap genoeg. Sinds het voorbij met haar is slaap ik rond de 9/10+ uur, terwijl ik ook allang uit m’n vakantie ritme ben, slaap ik toch 8 uur dan heb ik vaak de behoefte om een dutje te doen nog. Vaak word ik ook tussen 4-5 uur wakker en denk ik eraan. Word ik niet wakker rond die tijd, dan is het wel het eerste waar ik aan denk als ik ‘normaal’ wakker wordt.

Tja, dit is voor mij echt gewoon de eerste keer dat ik verliefd ben geweest en ik baal ontzettend van hoe het verlopen is. Ik hoop gewoon snel dat ik ooit nog zo’n persoon tegenkom.
pi_194744159
Ja het gaat volledig met je aan te haal. Ik herken het van mezelf. Je raakt in een depressie en gaat minder goed met je zelf om. Het constant erover nadenken dat slurpt ook veel energie en leidt er toe dat je aandacht ergens anders is.

Je moet 100% geen contact meer op zoeken en dat idee ook echt los laten. Heb je al haar contact gegevens overal al verwijderd en haar social media geblokkeerd etc?

Je moet echt proberen te stoppen met overdenken en stoppen met het simuleren van scenario’s uit het verleden die een andere conclusie hebben dan hetgeen wat de conclusie nu is. Dit met terugwerkende kracht controleren kost teveel energie, werkt alleen maar deprimerend en verhinderd vooral dat je dit ooit los laat.

Verder zou ik je echt adviseren om hier met een psycholoog over te praten, dit kan echt geen kwaad en wellicht gezien jouw situatie met een vrouwelijke psycholoog.

Toen ik dit 2x had ging het ook ten koste van alles. Ruzies met familie, ging slecht op werk, sliep slecht, geen aandacht meer voor dingen, depressief, snel geïrriteerd, slecht eten,!verkeersboetes, etc etc noem maar op. Was echt niet oké.

Uiteindelijk weer een nieuw meisje gevonden, en alhoewel dat anders voelt/voelde (minder verliefd) vond ik wel weer mijn rust terug en wat ook weer de rest van m’n leven op rails kreeg.

Je wilt hier niet jaren in blijven hangen.

Als je behoefte hebt aan vaker te ventileren / iets aan hebt kan je me op whatsapp oid toevoegen. Want weet hoe kut het is.

[ Bericht 8% gewijzigd door Ffokjs1328 op 27-08-2020 13:25:07 ]
pi_194744465
quote:
1s.gif Op donderdag 27 augustus 2020 12:25 schreef synsysterstylo het volgende:

[..]


Wel heb ik stappen ondernomen om dit tegen te gaan. Ik merk dat wandelen, fietsen en hardlopen me goed doen, een filmpje of even gamen ook wel. Net als met vrienden afspreken. Soms ben ik ook blij dat ik dan 2 uur niet aan haar heb gedacht maar dan denk ik er weer aan.

dateleven nog nooit zo actief geweest als dat het momenteel is

Even geknipt in jouw reactie. Als ik zo dit lees ben je gewoon goed bezig, gewoon volhouden,realiseer je dat je haar nooit meer zult spreken of zien. Dit is gewoon noodzakelijk om weer gelukkig te worden, je verdient gewoon een vrouw die ook voor jou kiest. Ga gewoon lekker door met daten,. je komt vanzelf wel weer een leuke dame tegen ^O^ Zelf ook 1 keer meegemaakt, nog in de tijdperk dat mobiele telefoons net in opkomst waren 20 jaar terug B-) zij woonde bij mij om de hoek, ik vond haar te leuk zij mij minder uiteindelijk, best pijnlijk, en ik zocht telkens contact met haar tegen beter weten in. Maar met sporten, actief zijn, en andere dames ontmoeten kwam het weer goed. duurde ook een paar maanden....Gewoon geduld hebben.
pi_194745413
quote:
1s.gif Op donderdag 27 augustus 2020 13:15 schreef Ffokjs1328 het volgende:
Ja het gaat volledig met je aan te haal. Ik herken het van mezelf. Je raakt in een depressie en gaat minder goed met je zelf om. Het constant erover nadenken dat slurpt ook veel energie en leidt er toe dat je aandacht ergens anders is.

Je moet 100% geen contact meer op zoeken en dat idee ook echt los laten. Heb je al haar contact gegevens overal al verwijderd en haar social media geblokkeerd etc?

Je moet echt proberen te stoppen met overdenken en stoppen met het simuleren van scenario’s uit het verleden die een andere conclusie hebben dan hetgeen wat de conclusie nu is. Dit met terugwerkende kracht controleren kost teveel energie, werkt alleen maar deprimerend en verhinderd vooral dat je dit ooit los laat.

Verder zou ik je echt adviseren om hier met een psycholoog over te praten, dit kan echt geen kwaad en wellicht gezien jouw situatie met een vrouwelijke psycholoog.

Toen ik dit 2x had ging het ook ten koste van alles. Ruzies met familie, ging slecht op werk, sliep slecht, geen aandacht meer voor dingen, depressief, snel geïrriteerd, slecht eten,!verkeersboetes, etc etc noem maar op. Was echt niet oké.

Uiteindelijk weer een nieuw meisje gevonden, en alhoewel dat anders voelt/voelde (minder verliefd) vond ik wel weer mijn rust terug en wat ook weer de rest van m’n leven op rails kreeg.

Je wilt hier niet jaren in blijven hangen.

Als je behoefte hebt aan vaker te ventileren / iets aan hebt kan je me op whatsapp oid toevoegen. Want weet hoe kut het is.
Ja al haar gegevens heb ik al verwijderd en geblokkeerd. Je hebt idd gelijk dat het veel energie kost. Ik vind het lastig uit te leggen maar ik heb haast het idee dat ik het niet of echt heel moeilijk onder controle kan krijgen dat overdenken.

Denk je dat een psycholoog echt nodig is? Ik vind dat idee wel heftig. Overigens maak ik het misschien wat erger maar er zijn ook wel dagen die emotioneel beter gaan, ik denk er dan wel aan maar het overdenken en behoefte aan contact is veel minder. Ze zijn zelden maar ze zijn er wel. Het is vooral ook contact om dingen tegen haar te vertellen, hoe erg ik er mee zit, ik hoop ermee dat ze dan m’n zelfschuld gevoel kan wegnemen ipv een psycholoog.

Ja ik hoop dat ik hier niet jaren in blijf hangen. Ik schrik er nu al van dat ik er dik 2 maanden in blijf hangen terwijl ik maar 1.5 maand contact met haar heb gehad. En wat betreft het laatste, dat zou ik wel fijn vinden.
pi_194745421
quote:
0s.gif Op donderdag 27 augustus 2020 13:32 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Even geknipt in jouw reactie. Als ik zo dit lees ben je gewoon goed bezig, gewoon volhouden,realiseer je dat je haar nooit meer zult spreken of zien. Dit is gewoon noodzakelijk om weer gelukkig te worden, je verdient gewoon een vrouw die ook voor jou kiest. Ga gewoon lekker door met daten,. je komt vanzelf wel weer een leuke dame tegen ^O^ Zelf ook 1 keer meegemaakt, nog in de tijdperk dat mobiele telefoons net in opkomst waren 20 jaar terug B-) zij woonde bij mij om de hoek, ik vond haar te leuk zij mij minder uiteindelijk, best pijnlijk, en ik zocht telkens contact met haar tegen beter weten in. Maar met sporten, actief zijn, en andere dames ontmoeten kwam het weer goed. duurde ook een paar maanden....Gewoon geduld hebben.
Ja die realisatie van haar nooit meer zien moet nog wel even binnenkomen. En ja, iemand die voor mij kiest wil ik ook gewoon. Ik wil haar eigenlijk ook niet achtervolgen omdat het toch niet wederzijds is, Maja het gevoel van dat ik dingen anders moest aanpakken blijft er. Vooral dat moet ik loslaten. Ja ik denk ook dat ik geduld moet hebben, ik denk dat ik al snel een vervanging van haar direct kan vinden, maar ook dat kost even tijd natuurlijk. Ik zie het niet extreem somber in, maar deze dagen blijven moeilijk. Wel kan ik zeggen dat de 2e maand gelukkig al beter gaat dan de eerste maand nadat het over was.
  donderdag 27 augustus 2020 @ 14:36:10 #217
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_194745493
Ga pas daten als je een vrouw prioriteit kan geven.
pi_194747313
quote:
0s.gif Op donderdag 27 augustus 2020 14:28 schreef synsysterstylo het volgende:

[..]

Ja al haar gegevens heb ik al verwijderd en geblokkeerd. Je hebt idd gelijk dat het veel energie kost. Ik vind het lastig uit te leggen maar ik heb haast het idee dat ik het niet of echt heel moeilijk onder controle kan krijgen dat overdenken.

Denk je dat een psycholoog echt nodig is? Ik vind dat idee wel heftig. Overigens maak ik het misschien wat erger maar er zijn ook wel dagen die emotioneel beter gaan, ik denk er dan wel aan maar het overdenken en behoefte aan contact is veel minder. Ze zijn zelden maar ze zijn er wel. Het is vooral ook contact om dingen tegen haar te vertellen, hoe erg ik er mee zit, ik hoop ermee dat ze dan m’n zelfschuld gevoel kan wegnemen ipv een psycholoog.

Ja ik hoop dat ik hier niet jaren in blijf hangen. Ik schrik er nu al van dat ik er dik 2 maanden in blijf hangen terwijl ik maar 1.5 maand contact met haar heb gehad. En wat betreft het laatste, dat zou ik wel fijn vinden.
Stuur me maar een Pm dan wb dat laatste
pi_194755462
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2020 18:40 schreef matigeuser het volgende:

zelfs na 10 jaar getrouwd te zijn word je nog steeds getest
Oh wauw, dan heb ik al meer dan 10 jaar 'gelukkig de test doorstaan' ...

Omdat je man moet zijn op een bepaalde manier en niet anders?

Ben gewoon wie je bent man, een lerend levend wezen dat fouten maakt, scheelt een hoop gedoe. Het leven is echt vol genoeg met andere problemen. Daar hoeft echt geen onnodige drama meer bij.
Roses are red
Violets are blue
Wololo Wololo
Now violets are red too
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')