ja, dat snap ik!!quote:Op dinsdag 17 juli 2018 17:44 schreef Greys het volgende:
Prima vraag hoor. Ik heb ze nooit in de oven gegooid dus weet het idd ook niet. Viel me met de fryer wel op dat ze dus echt súpersnel al rondom bruin waren door de circulerende hete lucht. Geen idee of dat in de oven ook zo goed gaat of dat ze daarin meer uitdrogen. Deze waren iig lekker sappig van binnen en droog korstje.
Met patat enzo vind ik het iig fijn dat ik ze niet hoef te keren halverwege itt met oven. Dat vond ik altijd zo'n gedoe.
Wat ook leuk is, maak bakjes van die gehaktballen vul ze met bijvoorbeeld paprika, courgette, ui, champignons etc.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 17:44 schreef Greys het volgende:
Prima vraag hoor. Ik heb ze nooit in de oven gegooid dus weet het idd ook niet. Viel me met de fryer wel op dat ze dus echt súpersnel al rondom bruin waren door de circulerende hete lucht. Geen idee of dat in de oven ook zo goed gaat of dat ze daarin meer uitdrogen. Deze waren iig lekker sappig van binnen en droog korstje.
Met patat enzo vind ik het iig fijn dat ik ze niet hoef te keren halverwege itt met oven. Dat vond ik altijd zo'n gedoe.
Ik had ze op het bijbehorende grilplaatje gelegd. Maar ze kunnen ook in het mandje alleen wordt de bodem van je fryer dan wat viezer.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 18:04 schreef Ronaldsen het volgende:
[..]
Wat ook leuk is, maak bakjes van die gehaktballen vul ze met bijvoorbeeld paprika, courgette, ui, champignons etc.
Leg jij die ballen gewoon onderin de Airfryer dus zonder de extra bodemplaat en het rooster van het mandje?
Klinkt goed, dank je! Groenten er nog nooit in geprobeerd dus ga ik zeker doen.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 18:11 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik doe er ook regelmatig diverse groenten in, wanneer ik over heb (wortel/paprika/prei/ui etc). In even grote stukjes snijden afspoelen maar niet te droog maken, en dan doe ik er provencaalse of italiaanse kruiden door en dat ca 8-10 min op 180 (of of 2x husselen). Als ik kippedij of filet in huis heb kruid ik die ook, snij het in stukjes en doe het er ook door.
Ook vaak een (punt) paprika gevuld met rauw, gekruid gehakt, erg lekker.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 18:27 schreef Greys het volgende:
[..]
Klinkt goed, dank je! Groenten er nog nooit in geprobeerd dus ga ik zeker doen.
Die ga ik es proberen als ik lui benquote:Op dinsdag 17 juli 2018 18:29 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ook vaak een (punt) paprika gevuld met rauw, gekruid gehakt, erg lekker.
Hoelang doe je dit erin?quote:Op dinsdag 17 juli 2018 18:29 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ook vaak een (punt) paprika gevuld met rauw, gekruid gehakt, erg lekker.
serieus?quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 13:45 schreef Greys het volgende:
Wat worden tosti's goed in de Airfryer
En tuna melts
Brood beetje aan de buitenkant met boter insmeren en worden goudbruin krokant.
Echt! Tonijn op je tosti, plakjes kaas erop en evt wat rode ui, buitenste zijdes beetje insmeren met smeerboter en na 3 min op 185 gr was ie superkrokant en kaas goed gesmolten (wat me in de pan niet altijd goed lukt).quote:
Oeh ga ik dan zeker uitproberen als ik er 1 hebquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 18:30 schreef Greys het volgende:
[..]
Echt! Tonijn op je tosti, plakjes kaas erop en evt wat rode ui, buitenste zijdes beetje insmeren met smeerboter en na 3 min op 185 gr was ie superkrokant en kaas goed gesmolten (wat me in de pan niet altijd goed lukt).
Ik zag ook al iemand die in het bakplaatbakje een paar geklutste eieren gooide met groenten erin en dat werd een prima boerenomeletquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 18:33 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Oeh ga ik dan zeker uitproberen als ik er 1 heb
Hahah nice! Ben erg benieuwd, duurt nog wel even voor ik er 1 kan kopen helaas maar goed de voorpret is ook al leukquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 18:35 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik zag ook al iemand die in het bakplaatbakje een paar geklutste eieren gooide met groenten erin en dat werd een prima boerenomelet
Wat een uitstekend idee! Dit ga ik eens proberen. Met ham-kaas of salami-kaas dan, maar het kan dus wel!quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 13:45 schreef Greys het volgende:
Wat worden tosti's goed in de Airfryer
En tuna melts
Brood beetje aan de buitenkant met boter insmeren en worden goudbruin krokant.
De laatste keer dat ik een tosti wilde maken in de Airfryer vloog de bovenste snee brood door het ding heenquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 18:30 schreef Greys het volgende:
[..]
Echt! Tonijn op je tosti, plakjes kaas erop en evt wat rode ui, buitenste zijdes beetje insmeren met smeerboter en na 3 min op 185 gr was ie superkrokant en kaas goed gesmolten (wat me in de pan niet altijd goed lukt).
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |