abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_194413585
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 15:18 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]

Die sousvide is meer zodat de worst niet kletsnat word. Dus gewoon een beschermzak terwijl je hem kookt.
Vervolgens haal je het rookvelletje eraf en dan grill je de worst.

In de slagerij tenminste
Ja maar waarom dat koken? Ik kan hem toch ook onder lage temperatuur op de BBQ garen en daarna afgrillen?
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  woensdag 5 augustus 2020 @ 15:43:21 #127
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_194413614
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 15:40 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ja maar waarom dat koken? Ik kan hem toch ook onder lage temperatuur op de BBQ garen en daarna afgrillen?
Omdat je een temperatuur makkelijk kan beheersen met sousvide zodat het velletje niet knapt.
Je zou het kunnen proberen zoals je het beschrijft. Weet alleen niet of het velletje nog makkelijk verwijderd ^O^
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_194413666
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 09:38 schreef _VoiD_ het volgende:
porchetta is inderdaad echt een showstuk.

om een beetje te kunnen presenteren heb je wel echt een kilo of anderhalf nodig. Als je een stuk met de lende doet (zoals het hoort) is zelfs anderhalve kilo te klein. dat wordt dan een raar kort rolletje heb ik ervaren.

Het is wel een erg vettig stuk vlees, dus je gasten moeten daar wel van houden. vandaar ook de lende erin, dat is puur vlees.
Het leek mij vooral ook erg smakelijk ;-) ach als ik iets teveel heb dan gaat dat wel naar de buren. Maar een heen varken raak ik dan niet kwijt hehe
pi_194413737
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 15:43 schreef Erosjuhhh het volgende:
Je zou het kunnen proberen zoals je het beschrijft. Weet alleen niet of het velletje nog makkelijk verwijderd ^O^
Ik maak het klaar in vershoudfolie en laat het dan even stijven in de koelkast.

Ik probeer het wel en laat dan wel weten of het gelukt is. :P
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  Moderator woensdag 5 augustus 2020 @ 17:27:34 #130
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_194414985
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 15:55 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik maak het klaar in vershoudfolie en laat het dan even stijven in de koelkast.

Ik probeer het wel en laat dan wel weten of het gelukt is. :P
Graag, ik ben erg benieuwd.
Spoilers!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')