naja zolang ze maar thuisbezorgd hebben toch ahahahahaquote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:23 schreef Fok-it het volgende:
Nee ik praat denk ik redelijk accentloos. Had vroeger nog wel een Rotterdamse tongval maar die is er wel uitgeslepen
ik hou mijn mening irl een beetje on the downlow, niet iedereen hoeft alles te weten en ben niet haatdragend over het algemeen dus zie de noodzaak er niet van in,quote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:21 schreef JoshCampbell het volgende:
[..]
durf je voor die mening uit te kome? ik als sefardische jood niet irl .
is substance abuse Zo normaal in horeca? Of louter nachthoreca zoals disco? kan me haast niet voorstellen dat iedereen bij bakker Bart strak staat.
Utrecht heeft heel wat meer mogelijkheden dan Arnhem jaquote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:24 schreef EttovanBelgie het volgende:
[..]
naja zolang ze maar thuisbezorgd hebben toch ahahahaha
quote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:24 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Utrecht heeft heel wat meer mogelijkheden dan Arnhem ja
Lekker dik worden en Etto dms sturen van blubberbuik
Ben van James Brown, vriend..quote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:23 schreef Solotovski het volgende:
Etto of jimmy postte hier laatst eens Bob Seger volgens mij?
Bedankt want ik kende hem niet
Bob
En de chefs.quote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:24 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
ik hou mijn mening irl een beetje on the downlow, niet iedereen hoeft alles te weten en ben niet haatdragend over het algemeen dus zie de noodzaak er niet van in,
en denk niet dat er bij bakker bart veel gebruikt zal worden maar als je kijkt in de keuken van een gemiddelde bistro is wiet en alcohol vaak wel een veelvoorkomende substantie naar keus en dan heb je nog de jongens/meisjes die aan de coke, pep whatever zitten
Dat zeg ik. James Brown.quote:
eerste baantje in de keuken had ik een chef die ik alleen goed kon hebben wanneer hij gedronken had, maar die vent was ook een bekende alcoholist. kan me nog goed herinneren dat ik op een dinsdagochtend de keuken binnen kwam en hij lekker aan het koken was en een bijna lege fles vieux op de passe stondquote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:27 schreef 00wildchild het volgende:
[..]
En de chefs.
Had een chef en mijngod. Ahahahaha. Lekker strak in de keuken. Leidinggevende zat strak aan de bar te kaken met gasten te lullen en dat ik dan van achter naar hem zat te seinen van “JE KAAK. LET OP JE KAAK”
Ben Brownquote:
Lekker simpel en onbezorgd, horeca. Hield ervan.quote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:29 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
eerste baantje in de keuken had ik een chef die ik alleen goed kon hebben wanneer hij gedronken had, maar die vent was ook een bekende alcoholist. kan me nog goed herinneren dat ik op een dinsdagochtend de keuken binnen kwam en hij lekker aan het koken was en een bijna lege fles vieux op de passe stond
Jij zal nog geen fles slagroom kopen manquote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:28 schreef EttovanBelgie het volgende:
maar goed, de taart moet binnenkort dus naar Utrecht...
Oh wel prima hoor beetje conservatief qua bewoners. Maar je woont er prachtig en tussen alle grote steden inquote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:30 schreef naatje_1 het volgende:
[..]
Ja, ik kan me herinneren dat je daar niet ronduit positief over was
heb er een paar jaar heerlijk van kunnen genieten, voelde me soms een rockster werken en dan vervolgens op kosten van de baas jezelf helemaal bezatten of drinken onder werktijd onder het toeziend oog van je leidinggevende. maar was op een gegeven moment zo klaar met alle onzin die er bij kwam kijkenquote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:29 schreef 00wildchild het volgende:
[..]
Lekker simpel en onbezorgd, horeca. Hield ervan.
Hm ja en je opleiding die zo’n beetje flink naar de tyfus gaat omdat je doordeweeks zo’n beetje gesommeerd werd om mee te zuipen na het werk. En dan kwam je om vier uur kachel thuis drie doordeweekse dagen en dan moest je naar school en uit school weer door naar werk en ja goed is het niet voor je.quote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:31 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
heb er een paar jaar heerlijk van kunnen genieten, voelde me soms een rockster werken en dan vervolgens op kosten van de baas jezelf helemaal bezatten of drinken onder werktijd onder het toeziend oog van je leidinggevende. maar was op een gegeven moment zo klaar met alle onzin die er bij kwam kijken
dagen van 14 uur en dan de volgende dag gewoon weer fris en fruitig om 9 uur 's ochtend de mise staan makenquote:Op vrijdag 19 juni 2020 22:31 schreef 00wildchild het volgende:
Overdag wit knallen op de vloer en dan ‘s nachts lam muntjes verkopen in de club en weggaan met een pak cash. Wat een uren heb ik gemaakt Jezus maarja money bij de vleet die periode.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |