#ANONIEM | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:49 |
Welke kant moet nu boven als je een pizza klaarmaakt in de oven, de doffe of de glimmende kant ? | |
amnesiac | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:50 |
Dof volgens mij. | |
DaBuzzzzz | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:51 |
![]()
| |
#ANONIEM | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:51 |
quote: ![]() | |
MissLuna | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:52 |
Je kan beter bakpapier nemen. Maar ik dacht ook dof. Eetse | |
MaartenGrendel | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:52 |
Ik gebruik nooit folie als ik een pizza in de oven klaarmaak...altijd op het rooster... | |
Moonah | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:52 |
De glimmende kant boven. Die reflecteert de meeste warmte. en de warmte moet immers richting pizza ![]() | |
swopfile | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:54 |
quote:Dof straalt het meeste uit en neemt het minst op. Dus... ![]() [Dit bericht is gewijzigd door swopfile op 17-01-2003 21:55] | |
#ANONIEM | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:54 |
quote:Ja, dat doe ik dus ook altijd, maar dan blijft de folie aan de pizza plakken... | |
Skull-splitter | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:55 |
Op het rooster! Fuck bake-papjee, alu-folie oid! | |
Moonah | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:55 |
quote:Oh. Nou, beetje olie opsmeren dan ![]() | |
MissLuna | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:55 |
quote:Daarom bakpapier. Plakt niet, glimt ook niet, en het maakt niet uit welke kant je boven doet ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:58 |
quote:Hmm, dat maar eens proberen dan. | |
trigt013 | vrijdag 17 januari 2003 @ 22:00 |
ik bestel de pizza gewoon ???? | |
Hezhi | vrijdag 17 januari 2003 @ 22:02 |
Volgens de Allerhande: "De twee verschillende zijden van de folie zijn het gevolg van het productieproces. De aluminiumfolie draait aan het einde hiervan in twee lagen tussen zware persen door. De kant die in contact komt met de pers krijgt een mooi glimmend uiterlijk. De andere niet. Het maakt niet uit welke zijde je gebruikt." | |
Skinkie | vrijdag 17 januari 2003 @ 22:08 |
quote:jaja... ![]() | |
X-Ray | vrijdag 17 januari 2003 @ 22:09 |
quote:Rooster gebruiken. | |
tRiZzZ | vrijdag 17 januari 2003 @ 22:11 |
ik doe altijd hele andere dingen met mijn aluminiumfolie ![]() | |
Rugbotje | vrijdag 17 januari 2003 @ 22:15 |
quote:Volgens mij neemt de doffe kant het beste warmte op en straalt die ook het beste uit.... Vergelijk het maar met zwart en wit. Wit wordt in de zon niet snel warm, zwart wel en omgekeerd was ook zo (correct me if i'm wrong)... | |
PsychoDude_666 | vrijdag 17 januari 2003 @ 22:18 |
ik gebruik een bakblikje, past ie psies in enzo ![]() | |
MSXUser | vrijdag 17 januari 2003 @ 22:19 |
quote:Magnetron zeker??? ![]()
| |
oldenzaaltjuh | vrijdag 17 januari 2003 @ 23:47 |
quote:hmmmmzz nooit last van gehad ![]() we gebruiken ook altijt bakpapier en hebben er eik nog nooit op gelet | |
Dr_Crouton | zaterdag 18 januari 2003 @ 01:58 |
Als je dan toch geen bakpapier hebt of wilt gebruiken, kan je het beste het aluminiumfolie een beetje invetten met een beetje (braad)boter. Gewoon boter uit een pakje beetje openvouwen en over het stuk aluminiumfolie vegen. Dan plakt de pizza al minder als het gebakken is. | |
Eightball | zaterdag 18 januari 2003 @ 12:34 |
quote:Dit is de trut, de hele trut en niets dan de trut. ![]() | |
MrWilliams | zaterdag 18 januari 2003 @ 18:23 |
Een pizza op een folie zorgt ervoor dat de bodem slap blijft. Gewoon zonder folie dus, krijg je een lekkere knapperige bodem. | |
gateway | zondag 19 januari 2003 @ 15:06 |
quote:Gewoon op de bakplaat gaat ook hoor, van te voeren wel ff invetten met boter! eet smakelijk |