Zworld | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:33 |
Welke merk Mayo vind de Fok!ker het lekkerst? Bij mij is de volgorde. 1. Albert Heijn Huismerk Mayo 2. Zaanse Mayonaise 3. Hellmans mayonnaise Typische engelse/amerikaanse smaak. Welke volgorde heeft de Fokker? http://www.angelfire.com/punk/mayonnaise/Mayonnaise.htm Nog een leuk linkje. | |
swopfile | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:34 |
Mayonaise is altijd goed man! ![]() Mijn keur motto: hoe meer vet des te beter! ![]() 1. Zaans (calvé heeft trouwens ook een lekkere volle mayo) [Dit bericht is gewijzigd door swopfile op 17-01-2003 21:35] | |
blieblie | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:34 |
Remia knoflook olijvonaise ![]() | |
Vava | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:34 |
Die van Albert Heijn vind ik erg lekker, de Zaanse ook wel. Voor de afwisseling, Olijvonaise van Remia ![]() | |
Zworld | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:34 |
quote:Swoppie! Jou had ik nou niet verwacht hier ![]() | |
Riann | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:35 |
Remia zaanse en van de frietzaak maar welke die altijd gebruiken weet ik niet | |
Imi | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:35 |
Calvé fritessaus. ![]() | |
moralia | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:36 |
Devos/Lemons (absolute topper) Hellmans De Rest.... | |
sassa | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:36 |
calve yogonaise yofresh ![]() | |
swopfile | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:37 |
quote:Och, ik heb zo mijn verslavingen. ![]() | |
MSXUser | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:38 |
Echte mayo vind ik niet te pruimen. Doe mij maar 'ordinaire' frietsaus ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:39 |
1. Remia Speciaalsaus (helaas net uit de handel gehaald ![]() 2. Het groenige sausje dat bij Mora's 'Kipfingers' geleverd zit. 3. Die van McDonalds. Omdat ik die eerste niet meer kan krijgen, en de twee erna wat minder makkelijk te krijgen zijn (Ik koop geen snacks alleen om een bijgeleverd sausje, heb liever Friki's kipnuggets) heb ik tegenwoordig meestal Remia's Amerikaanse Frietsaus bij mijn friet. Die krijg ik ook prima weg. Gewone standaard curry kan ook altijd goed. | |
Mylene | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:39 |
Blanke mayonaise van Calve. | |
MSXUser | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:42 |
quote:Hm, moet ik even rustig aan doen... heb hier nog een fles staan ![]() | |
Bushmaster | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:43 |
Zaanse (tube, geen pot) Albert's Benedict (uit olijfolie, met franse mosterd) | |
hyperfuzz | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:43 |
Mayo vindt ik veel te vet, nee doe maar een simpel frietsausje van de C1000 of Remia ofzo ![]() | |
Goofup | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:48 |
quote:ja. maar dat is niet vet genoeg. Ik verklaar die opmerking off-topic | |
Hrun | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:50 |
quote: ![]() ![]() hier ook. | |
Joene | vrijdag 17 januari 2003 @ 21:51 |
ik hou niet zo van mayo ik vind fritesaus lekker. Als ik mayo neem is het eigenlijk alleen zelfgemaakte. | |
Chielus | zondag 19 januari 2003 @ 15:53 |
Mosterdmayonaise van calve, in van die kleine potjes. | |
glossy | zondag 19 januari 2003 @ 15:56 |
yogonayse | |
Goofup | zondag 19 januari 2003 @ 16:10 |
quote:Ik hou van grote klodders, zodat je de patat bijna niet meer proeft. Dan wordt het pas lekker. Je moet het vet kunnen proeven! ik ben bij mijn moeder tuis en we gaan zo patat eten! *wrijf over buik* | |
Miro | zondag 19 januari 2003 @ 18:20 |
Die van Heinz. Ik geloof dat die al niet meer gemaakt wordt. Was ook alleen verkrijgbaar bij de snackbars etc. By far de lekkerste. Nu is het meestal Remia, maar die is eigenlijk helemaal niet zo lekker. | |
Cici | zondag 19 januari 2003 @ 18:26 |
Van de meeste mayo word ik misselijk. Geef mij maar die van de cafetaria. Veel lekkerder en de echte voor mij. Oja, Remia kan er ook wel mee door, en dan die plastic bakjes, niet die knijp dingen, yech. | |
Steve-O | zondag 19 januari 2003 @ 21:21 |
Ik kom uit zaanstad wat denk je zelf ![]() ![]() | |
ShinRa | zondag 19 januari 2003 @ 23:54 |
Even een aanrader: 2 eetlepels remia mayonais Dat mix je even goed en je hebt een heerlijke frietsaus! | |
Zworld | maandag 20 januari 2003 @ 00:08 |
quote:Dat is een soort cocktailsaus ![]() | |
Funzzy | maandag 20 januari 2003 @ 00:20 |
quote:me2 Zaanse mayo rulessssss | |
Aventura | maandag 20 januari 2003 @ 00:27 |
Ik vind eigenlijk alleen de saus lekker die je in de meeste snackbars bij je patat krijgt..ik heb nog niets in een potje kunnen vinden dat die saus/mayo benadert. | |
Cici | maandag 20 januari 2003 @ 00:29 |
quote:Precies. | |
MaxiTitan | maandag 20 januari 2003 @ 10:21 |
Calvé mayonaise; lekker romig en zacht van smaak maar best wel vet (80% geloof ik). Deze krijgt van mij 3 kwijlies en een yummie Calvé yogonaise; Deze krijgt van mij 3 van de 5 kwijlies Remia mayonaise; Deze krijgt van mij 2 kwijlies en een yummie | |
pos | maandag 20 januari 2003 @ 13:42 |
Golden Wonder en Remia Zaanse vind ik echt vies | |
FouteMensenStaff | maandag 20 januari 2003 @ 13:44 |
quote: | |
Frollo | maandag 20 januari 2003 @ 13:50 |
Vreemd misschien, maar hoe fancier de mayo, hoe minder ik 'm vind. Voor mij dus gewoon de goedkoopste bagger die er is: Euroshopper mayo uit de pot! ![]() ![]() ![]() | |
Zworld | maandag 20 januari 2003 @ 20:47 |
quote:Mooi rating Systeem ![]() ![]() | |
trance40 | zondag 25 mei 2003 @ 23:13 |
Jullie vergeten nog een merk mayonaise Deze is met stip de lekkerste | |
Nam | dinsdag 11 mei 2004 @ 19:59 |
Mayonaise zoals ze die in duitsland/frankrijk hebben. Van die wit/gele vettige glanzige. ![]() | |
Mylene | dinsdag 11 mei 2004 @ 20:00 |
>>> Culinesse | |
Aventura | dinsdag 11 mei 2004 @ 20:02 |
Ik heb wel een goede gevonden laatst, die van de Lidl, in zo'n grote pot. Erg lekker, beetje zoetig/zurig. Ik houd juist niet van die ei-achtige, heel vettige mayonaise. | |
DJ-Maurits | dinsdag 11 mei 2004 @ 20:05 |
Een beetje vent maakt zijn mayonaise zelf... Daar kan geen pot tegen op. ![]() | |
veldmuis | dinsdag 11 mei 2004 @ 20:06 |
D&L www.devoslemmens.be Komt ook uit belgie, weet niet of het in nederland te krijgen is ![]() ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 11 mei 2004 @ 20:28 |
Wat is er nou echt lekker aan mayonaise ![]() Zit bijna geen smaak aan ![]() | |
veldmuis | dinsdag 11 mei 2004 @ 20:29 |
quote:Wat heb jij voor zut dan? Dat spul wat wij mayonaise noemen zit wel smaak aan hoor. ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 11 mei 2004 @ 20:33 |
Nou ik vind er niks aan... Eet liever ketchup ofzow,zit wat meer smaak aan ![]() ![]() | |
shmoopy | dinsdag 11 mei 2004 @ 20:50 |
Zaanse, uit een tube. ![]() | |
Pizza_Shooter | dinsdag 11 mei 2004 @ 20:57 |
Remia Fritessaus natuurlijk! Laatst heeft iemand per ongeluk van die Zaanse mayonaise in zo'n pot gehaald, das 3x niks natuurlijk. | |
KingMonkey | woensdag 12 mei 2004 @ 17:10 |
Zélf maken natuurlijk...kan geen potje/tube tegenop! | |
Viking84 | woensdag 12 mei 2004 @ 17:12 |
Mayo is slecht ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
veldmuis | woensdag 12 mei 2004 @ 17:24 |
glazen pot? ![]() Die zijn er een paarhonderd ![]() | |
Viking84 | woensdag 12 mei 2004 @ 17:24 |
quote: ![]() ![]() | |
Goofup | woensdag 12 mei 2004 @ 18:07 |
quote:jonge, gewoon die met zo'n dekseltje erop, je weet wel... er staat ook 'Mayonaise' op gedrukt en zo'n merknaam erbij. Kan niet missen ![]() | |
Nam | woensdag 12 mei 2004 @ 21:04 |
weet er nog iemand hoe/waar je die belgisch/franse mayo kunt krijgen dan? zo ja, van welk merk?? | |
veldmuis | woensdag 12 mei 2004 @ 21:09 |
quote:D&L, in belgie ![]() | |
moralia | woensdag 12 mei 2004 @ 21:41 |
D&L, Devos/Lemons is ook gewoon in Nederland verkrijgbaar hoor. Hier heeft de AH het ook en bij sommige (horeca) groothandels kun je er heeele grote potten van kopen. ![]() | |
Pietverdriet | woensdag 12 mei 2004 @ 23:09 |
1) Zelfgemaakte 2) AH Huismerk Oh en frietsaus mayonaise noemen is nog erger dan Boter tegen Margarine zeggen | |
Nam | woensdag 12 mei 2004 @ 23:42 |
quote:hier ook in de AH ja, had alleen geen idee welke pot te kopen omdat er nergens mayo op stond ![]() | |
Furby | donderdag 13 mei 2004 @ 00:05 |
quote:Sterker nog, die gaan met pallets tegelijk weg ![]() Maar het viel me op dat boeren altijd zelf mayonaise maken en dat VEEL beter vonden dan de supermarkt potjes. (het schijnt ook nog eens super simpel te zijn ? ) ![]() | |
DJ-Maurits | donderdag 13 mei 2004 @ 20:02 |
quote:En het is nog makkelijk ook! Men neme een aantal eidooiers, een scheutje azijn, een beetje mosterd, peper en zout en een paar druppeltjes tabasco. Dan neem je een olie van je eigen voorkeur. Zonnebloemolie is prima, maar olijfolie kan ook erg lekker zijn. Voeg nu steeds een paar druppeltjes olie toe, en klop met een garde totdat de olie totaal is opgelost... ga zo door totdat het steeds makkelijker gaat en je de olie met grotere hoeveelheden kan toevoegen. Je mayonaise is klaar als je het dik genoeg vindt... ![]() | |
Hyperdude | zaterdag 15 mei 2004 @ 11:37 |
Devos Lemmens Mayo met citroen "1100 ml de plaisier" Kleine potten gewoon bij Appie en Dirk Grote potten bij de Makro, wel eerst ff een kilootje afvallen (3143 kJ/100 gr.) off-topic: ook heel lekker van D&L is "Steak&Grillsaus" pikante saus, beetje combi van curry met chilisaus of zo, erg goed bij BBQ/patat. Alleen grote potten!? |