Agua? Por que no tequila?quote:Op woensdag 10 juni 2020 19:00 schreef Scheepskok het volgende:
Wat een mooie gerechten allemaal!
Eerlijk gezegd vond ik het niet veel moeite.
Mijn enige gezelschap vannacht in bed zal een beker water zijn.
Daar kan ik niet zo goed tegen.quote:
Dat brood is een leuk idee!quote:Op woensdag 10 juni 2020 19:20 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik had laatst 5 bakjes met basissauzen besteld van de “food fellows”. Sauzen met heel veel groenten. De tomatensoep vond ik niet heel lekker, moest er nog wel wat mee doen, dus ik hield mijn hart vast over de chili. Maar die viel zeker niet tegen. Had nog voor de zekerheid een spaans pepertje liggen, maar echt niet nodig. Heb er zelf mais, kidneybonen en natuurlijk gehakt bij gedaan en het is erg lekker geworden, ietwat een aangebrand smaakje omdat ik het vocht te goed inkookte En bij chili hoort natuurlijk guacamole en tortilla chips
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Uit nood geboren, kon de wraps niet vinden, had geen tacoschelpen gekocht en rijst is niet mijn meest favoriete etenquote:
Prima in te vriezen, ik maak dit soort gerechten altijd in ruime hoeveelheden. Als ik dan geen zin heb om boodschappen te doen of om te koken, dan ontdooi ik zo’n bakje, vul ik wraps met de chili, kaas eroverheen raspen en dan de oven in, klodder creme fraiche ernaast en klaarquote:Op woensdag 10 juni 2020 19:38 schreef Scheepskok het volgende:
Voorlopig hoef ik geen honger te lijden.
Kun je zoiets trouwens invriezen?
[ afbeelding ]
Want?quote:Op woensdag 10 juni 2020 20:26 schreef Myraela het volgende:
Deze gaat wel de boeken in als de minst fotogenieke opdracht.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 0% gewijzigd door Yinny op 10-06-2020 21:40:25 ]
Hoezo op het eind pas hete pepers toevoegen?quote:Op dinsdag 9 juni 2020 12:17 schreef Scheepskok het volgende:
En we zijn nog niet klaar. Ik heb een zakje keiverse bruine bonen, die zijn niet oud. Je kunt wat zeggen van bruine bonen uit een pot, maar deze had ik ook nog liggen, dus waarom niet. Ze kunnen vannacht wellen en daarna anderhalf uur aan de kook. Het is de eerste keer dat ik dit doe, we zullen wel zien hoe dit gaat, de bonen zullen de pan wel uitrijzen.
[ afbeelding ]
Met het zakje ernaast ga ik het rundergehakt kruiden. Om er toch een beetje een Texmex-idee aan te geven. Extra hot. Ook uit de oorlogsvoorraad.
Nu draaien we de boel even om.
[ afbeelding ]
Eh, goed tot 2015. Ik vond het al een beetje hard aanvoelen. Nou, ik weet niet wat ik er van moet denken, ik ga het morgen maar even fijnmaken of zo, ik kijk wel, we zien wel.
En ik heb vanmorgen ook nog eens deze scherpe jongens gehaald:
[ afbeelding ]
Die moet je op het laatst toevoegen heb ik begrepen.
Dan verbranden ze niet. Nederlanders houden niet van scherp, maar ik wel. Als je pepers op het laatst toevoegt zijn ze nog op hun scherpst. Heerlijk!quote:Op woensdag 10 juni 2020 21:27 schreef Atak het volgende:
[..]
Hoezo op het eind pas hete pepers toevoegen?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |