Thx! Dat topic heb ik gemist.quote:Op zondag 31 mei 2020 11:04 schreef cofi het volgende:
Wellicht heb je hier iets aan:
CUL / BBQ Topic #9 De heerlijke geur van smeulend vleisch
Voornamelijk steak, vis, kippenvleugels en koteletten.quote:Op zondag 31 mei 2020 11:02 schreef xminator het volgende:
De vraag is wat wil je ermee gaan maken? Voor 95% van de gebruikers is een gewone kogelbbq de beste bbq die ze kunnen gebruiken.
Niet al te spannend dus, lekker snel bbqen. Ik zou een kogelbbq nemen.quote:Op zondag 31 mei 2020 11:08 schreef Arkai het volgende:
[..]
Voornamelijk steak, vis, kippenvleugels en koteletten.
Welk soort vleesgerechten zijn geschikt voor een keramische barbecue dan?quote:Op zondag 31 mei 2020 11:10 schreef xminator het volgende:
[..]
Niet al te spannend dus, lekker snel bbqen. Ik zou een kogelbbq nemen.
Jazeker lukt dat op een gbs goed.quote:Op zondag 31 mei 2020 11:22 schreef Arkai het volgende:
Iets wat ik geregeld eet is gegrilde en soms gevulde kip. Dit krijg ik niet goed gaar in een Weber maar zou dat in een groter model (57 cm) wellicht wat beter lukken?
Oh thx! Dan gaat het weer een Weber worden.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |