Klinkt als strafquote:
quote:
Lekker spek!quote:Op zaterdag 30 mei 2020 17:21 schreef golfer het volgende:
Buikspek van Livarvarken uit de oven met krokant zwoerd en o.a. 5-spiceskruiden en daarbij een salade van venkel en sinaasappel.
[ link | afbeelding ]
Dit stuk is helemaal opgegaan, maar nog zat op mijn eigen buik te vinden.quote:
Ach moet je onderhouden tochquote:Op zaterdag 30 mei 2020 18:41 schreef golfer het volgende:
[..]
Dit stuk is helemaal opgegaan, maar nog zat op mijn eigen buik te vinden.
Deze isquote:
Ik zag volgens mij wat nieuwe soepen erbij staan. Wil de coutgettesoep wel proberenquote:
Halve kip van de snackbar? Dat durf ik nooit. Ziet er zo ellendig droog uit in de vitrine. Snap überhaupt niet dat mensen dat in de vitrine zetten.quote:
Pak het hier wel eens, maar is ook wel echt een goed tentje moet ik zeggen (ze hadden vroeger ook een restaurant gedeelte erbij). Daar liggen ze ook niet al klaar in de vitrine maar half-garen ze ze al van te voren, en bij bestelling garen ze ze verder. Lekker knapperig en toch sappig, dat doen ze daar wel goed. Waar ze al kant en klaar liggen of al een dag aan het spit draaien hoef ik ze ook niet. Zit hier verderop een tentje en daar staat het spit al buiten in de ochtend, draaien ze al aan. Staat ook in de volle zon nu, daar hoef ik er om 6 uur 's avonds echt geen meer van hoor.quote:Op zaterdag 30 mei 2020 20:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Halve kip van de snackbar? Dat durf ik nooit. Ziet er zo ellendig droog uit in de vitrine. Snap überhaupt niet dat mensen dat in de vitrine zetten.
Ik heb ook het idee dat niemand het koopt dus dat het sowieso al rot is als iemand het besteld..quote:Op zondag 31 mei 2020 10:22 schreef anndb het volgende:
[..]
Pak het hier wel eens, maar is ook wel echt een goed tentje moet ik zeggen (ze hadden vroeger ook een restaurant gedeelte erbij). Daar liggen ze ook niet al klaar in de vitrine maar half-garen ze ze al van te voren, en bij bestelling garen ze ze verder. Lekker knapperig en toch sappig, dat doen ze daar wel goed. Waar ze al kant en klaar liggen of al een dag aan het spit draaien hoef ik ze ook niet. Zit hier verderop een tentje en daar staat het spit al buiten in de ochtend, draaien ze al aan. Staat ook in de volle zon nu, daar hoef ik er om 6 uur 's avonds echt geen meer van hoor.
Vanmorgen broodje filet americain op. Heb nog gyros over van gisteren, denk dat vanmiddag warm te maken.
Vanavond gepaneerde kabeljauw, tomaten-room sausje, zelfgesneden frietjes, worteltjes, erwtjes, en nog andere groenten die ik in de koelkast kan vinden.
Lekker laat... ze hadden het volgens mijn laten komen via de markt, was vers en lekker... Maar mijn guilty pleasure is stiekem eentje een frituur, zoals bij een Chineesquote:Op zondag 31 mei 2020 11:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik heb ook het idee dat niemand het koopt dus dat het sowieso al rot is als iemand het besteld..
Fijn dat jij een goeie hebt iig. Gelukkig lus ik verder alles uit de snackbar dus kiezen is altijd moeilijk
Nu thee, 2 gekookte eieren en rijstwafel met smeerkaas en tomaat.
Ipv ijs een flesje cola. Ook lekker alleen niet koud helaas.quote:Op maandag 1 juni 2020 14:49 schreef FutureFairytale het volgende:
Hamkaascroissant, aardbeien met beetje suiker, vitaminewater en thee.
Later denk 2 bolletjes Italiaans ijs. Vanavond döner met patat.
Domme dingenquote:Op maandag 1 juni 2020 16:22 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Lekker laat... ze hadden het volgens mijn laten komen via de markt, was vers en lekker... Maar mijn guilty pleasure is stiekem eentje een frituur, zoals bij een Chinees
Vandaag was kwark, boterham kaas en mosterd, tosti, roggebrood stroop, appel, cracker, nog wat domme dingen.
STraks een maaltijdsalade hollandse garnalen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |