Dat is volgens mij altijd zo een keer gekocht en je kon het meteen in een glas gieten zo vloeibaar. Echt smerigquote:Op woensdag 8 april 2020 18:39 schreef Sunshine1982 het volgende:
Is die 100% pindakaas bij jou ook zo vloeibaar? Of had ik gewoon veen verkeerde pot.
Het duurde even maar nu zie ik waarom TS het sushi noemt. Je moet even die stukjes banaan op hun zij denken zeg maarquote:Op woensdag 8 april 2020 18:25 schreef bleiblei het volgende:
Wat is daar sushi aan?
Dit is gewoon een shitload aan calorieën en suiker die je naar binnen duwt .
Je moet eerst roeren Hans.quote:Op woensdag 8 april 2020 18:39 schreef Sunshine1982 het volgende:
Is die 100% pindakaas bij jou ook zo vloeibaar? Of had ik gewoon veen verkeerde pot.
Soit klinkt minder passend dan sushi.quote:Op woensdag 8 april 2020 18:36 schreef Fok-it het volgende:
Voor iemand die zo gecultiveerd is als jij bent had ik wel gehoopt dat je dit niet sushi zou noemen maar soit. Zal best lekker zijn
quote:Op woensdag 8 april 2020 19:02 schreef Pizzakoppo het volgende:
[..]
Soit klinkt minder passend dan sushi.
quote:
Heeft toch dezelfde vorm en zelfde concept.quote:Op woensdag 8 april 2020 18:25 schreef bleiblei het volgende:
Wat is daar sushi aan?
Dit is gewoon een shitload aan calorieën en suiker die je naar binnen duwt .
100 % pindakaas is altijd vloeibaar. Als hij niet vloeibaar is, zitten er andere ingredienten bijquote:Op woensdag 8 april 2020 18:39 schreef Sunshine1982 het volgende:
Is die 100% pindakaas bij jou ook zo vloeibaar? Of had ik gewoon veen verkeerde pot.
Eh, nee.quote:Op woensdag 8 april 2020 23:23 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Heeft toch dezelfde vorm en zelfde concept.
Creatiefquote:Op woensdag 8 april 2020 18:20 schreef Mikeytt het volgende:
Voor de grap even gemaakt en is gewoon verrekte lekker.
[ afbeelding ]
Banaan met 100% pindakaas, nootjes, suiker en sucralose erop en dan honing als dip.
Simpel, maar echt lekkerder dan gedacht.
Waar staat er dat hij de pindakaas gekookt heeft?quote:Op donderdag 9 april 2020 08:57 schreef Meike26 het volgende:
Ik ga over mijn nek van dit topic..
Alleen 'die lucht' al van pindakaas, ga je het nog koken ook..
Bij bananen sushi zou ik denken aan dunne schillen (over de lengte van de banaan geschilt, zonder de echte bananenschil uiteraard), deze opgerold paneren en kort frituren.
Dan kan het best wat worden.
Oh ik dacht banaan in het midden zoals komkommermakiquote:Op donderdag 9 april 2020 08:57 schreef Meike26 het volgende:
Ik ga over mijn nek van dit topic..
Alleen 'die lucht' al van pindakaas, ga je het nog koken ook..
Bij bananen sushi zou ik denken aan dunne schillen (over de lengte van de banaan geschilt, zonder de echte bananenschil uiteraard), deze opgerold paneren en kort frituren.
Dan kan het best wat worden.
Niks mis meequote:Op woensdag 8 april 2020 18:36 schreef Fok-it het volgende:
Voor iemand die zo gecultiveerd is als jij bent had ik wel gehoopt dat je dit niet sushi zou noemen maar soit. Zal best lekker zijn
Is niet gekookt.quote:Op donderdag 9 april 2020 08:57 schreef Meike26 het volgende:
Ik ga over mijn nek van dit topic..
Alleen 'die lucht' al van pindakaas, ga je het nog koken ook..
Bij bananen sushi zou ik denken aan dunne schillen (over de lengte van de banaan geschilt, zonder de echte bananenschil uiteraard), deze opgerold paneren en kort frituren.
Dan kan het best wat worden.
Foutje van mij dan.. maar nog steeds meer pindakaas mij te erg om er mee te klooien, laat staan eten.quote:
Pindakaas vind ik echt een geschenk van de goden Alle soorten ook, amandelboter, cashewboter, pistacheboter...quote:Op vrijdag 10 april 2020 07:26 schreef Meike26 het volgende:
[..]
Foutje van mij dan.. maar nog steeds meer pindakaas mij te erg om er mee te klooien, laat staan eten.
Misschien een idee om banaan te laten overgieten met gesmolten chocolade van Tony Chocolony.. en bij het uitharden voorzichtig besprenkelen met poedersuiker of andere fout beleg/cupcake versiersels.
Als je de suiker volledig door sucralose vervangt en dan de honing weg laat, is het eigenlijk een heel gezonde snackquote:Op donderdag 9 april 2020 15:53 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik denk dat hier best een markt voor is. Ik zie dit wel bij zo'n streetfood karretje in New York. Bananen met allemaal hartinfarct toppings. Succes gegarandeerd daar.
Wat is die gele vloeistof? Honing?quote:Op woensdag 8 april 2020 18:20 schreef Mikeytt het volgende:
Voor de grap even gemaakt en is gewoon verrekte lekker.
[ afbeelding ]
Banaan met 100% pindakaas, nootjes, suiker en sucralose erop en dan honing als dip.
Simpel, maar echt lekkerder dan gedacht.
Dat wel ja. Maar doe nu zonder honing en gewoon sucralosestroop daarvoor in de plaats.quote:Op dinsdag 21 april 2020 13:02 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Wat is die gele vloeistof? Honing?
Kan best lekker zijn, maar lijkt me niet echt gezond, want je reinste suikerbom.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |