abonnement Unibet Coolblue
pi_192561566
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 23:12 schreef Generationalpha het volgende:

Tegenwoordig hoor je natuurlijk ook vaak het geluid dat mannen minder "nodig" zijn en dat veel vrouwen het eigenlijk wel prima vinden zonder partner.

Ik denk dat mannen het wel lekker vinden als ze merken dat ze in ieder geval nog stabiliteit en rust aan de vaak wat (onstabielere) vrouwenziel kunnen bieden.
Nou sommige vrouwen, zoals ik bijv dus, willen liever stabiliteit en rust aan de onstabielere mannenziel bieden maar ja dat is omdat mannen niet labiel willen zijn ook gedoemd alleen maar een droom te blijven.. Zo gaan die dingen.
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
pi_192565182
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 22:19 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Is optie 2 niet gewoon een gevolg van optie 1? Immers, er is dan een 'makkelijk aanwijsbare reden' waarom die persoon je nodig heeft. Normaal gesproken wil je bij iemand zijn omdat je bij iemand wil zijn, omdat je van die persoon houdt omdat die persoon zichzelf heeft laten zien, in plaats van de hulpverlenersrol. Dat is niet per se het geval bij optie 2 denk ik. Het gaat niet zo zeer om de hulpverlener als persoon, maar om de hulpverlener in de rol van hulpverlener.

De onzekerheid zit hem er dan in het 'gemak' waarmee je de hulpbehoevende 'voor je wint' want dat is makkelijker omdat iemand je dan nodig heeftxin plaats van dat die persoon kijkt naar of hij/zij geinteresseerd is in de hulpverlener als persoon.

Benieuwd naar je mening @:01100101
Poeh, een hoop quotes binnengekomen op die tijd dat ik er niet opzat. :D Ik zal proberen ze allemaal te beantwoorden.

Naar mijn mening kunnen de drie genoemde motivaties van elkaar losstaan, maar jij en anderen hebben zeker een punt dat het één het ander elkaar niet persé hoeft uit te sluiten. Een losstaande motivatie bij optie 1 zou kunnen zijn dat een onzekere jongen/man graag de leidende rol op zich neemt in een relatie, omdat hem dat zelfvertrouwen geeft en dat makkelijker voor mekaar krijgt bij iemand die onzeker is. Het verschil met man 2 is dat man 1 vooral wil domineren in het huishouden/werk/opvoeding terwijl man 2 vooral wil domineren op persoonlijk vlak of de issues die iemand heeft.

quote:
7s.gif Op vrijdag 10 april 2020 22:19 schreef Seven. het volgende:

[..]

Vaak is het een combinatie van 2 van deze factoren. Optie 1 staat altijd als een paal boven water. Optie 2 of 3 komt er vrijwel altijd bij kijken.

En soms sluiten optie 2 en 3 elkaar niet eens uit. Het hulpverlenersjasje kan sadistische en controlerende trekjes verhullen.

Wel eens gehoord van feeders?
Optie 2 wellicht, optie 3 komt volgens mij zelden voor. Ik ben in mijn leven slechts een handjevol mensen tegengekomen die echt zwaar naar zijn en welgeteld één persoon die Ted Bundy-achtige trekjes vertoonde (Needless to say, heb ik me zo snel mogelijk uit de voeten gemaakt bij de Ted Bundy-gast).

quote:
1s.gif Op donderdag 9 april 2020 23:16 schreef BitchIMakeYouFamous het volgende:

[..]

Vrouwen hebben veelal een neus voor optie 3 om de een of andere reden.
Een vrouw die goed in haar vel zit gaat niet met dat soort kerels in zee. Zat vrouwen en met name jonge meisjes die onzeker zijn, maar zo'n vent trekt alleen maar vrouwen en meisjes aan die de emotionele stabiliteit van een peuter hebben, al dan niet veroorzaakt door een stoornis.

quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 22:07 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Nee hoor, ik ben optie 2 waar @:01100101 het over heeft.
Een vraag uit nieuwsgierigheid. Wat voor meisje die 'hulp' nodig heeft trekt jou dan aan ? Iemand in een rolstoel bijvoorbeeld of een meisje met lichte psychische issues ?

quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 23:16 schreef Solid-Snake het volgende:
Ik denk dat heel veel mannen er net zo over denken dat vrouwen minder "nodig" zijn en het eigenlijk ook wel prima vinden zonder partner.

Als je trouwens van plan bent überhaupt niet meer op mijn posts te reageren, dan stop ik wel met bijdragen, want dan is het overduidelijk dat je gewoon een cirkel jerk wilt zonder tegengeluid.
Daar zit hem wel de cru in. Je ziet steeds vaker een ieder voor zich mentaliteit bij mensen, terwijl een relatie toch het tegenovergestelde van dat is. Althans de 'geslaagde' relaties zijn de relaties waarin men elkaar aanvult en helpt, ook in het tijdperk na de vrouwenbeweging. Egoïsme, op wat voor gebied dan ook, is de doodsteek voor een relatie.
pi_192566311
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:04 schreef 01100101 het volgende:

[..]

Een vraag uit nieuwsgierigheid. Wat voor meisje die 'hulp' nodig heeft trekt jou dan aan ? Iemand in een rolstoel bijvoorbeeld of een meisje met lichte psychische issues ?
Meisje met lichte psychische issues. Je kunt veel van me zeggen (en door Fok ga ik daar zelfs weleens aan twijfelen :) ) maar ik ben zelf erg nuchter en stabiel.

Dus het is prettig als je zelf stabiel bent, dat je iemand kunt helpen en beschermen. Het gaat me totaal niet om macht ofzo, maar gewoon het geven van betekenis aan je relatie.
  zaterdag 11 april 2020 @ 13:15:48 #254
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_192566722
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2020 15:21 schreef Generationalpha het volgende:
Voor de mannen onder ons: Wat vinden jullie van onzekere vrouwen die hun onzekerheid uiten? Niet alleen op de apps maar vooral ook in het echte leven. Iedereen kent wel iemand die constant om bevestiging vraagt of enorme twijfels heeft over haar lichaam.

Ik merk bij mezelf dat ik het eigenlijk wel aantrekkelijk vind, ook omdat het voor jezelf automatisch een wat dominantere positie creëert. Hoe denken jullie hierover?
Vind het verschrikkelijk!
Heel vermoeiend iemand die contstant naar aandacht en complimentjes vist en naar bevestiging zoekt. Ik vind dat dus dom en vermoeiend.
En ben al dominant genoeg van mijn eigen.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 11 april 2020 @ 13:26:31 #255
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_192566831
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2020 15:38 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Omdat ik er veel over na denk hoe ik die balans wil zien in een relatie. Wil ik inderdaad een dominante en sterke vrouw die mij zegt waar het op staat of een onzekere vrouw waardoor je als man de dominante partij wordt?

Dus jij denkt dat twee dominante mensen niet samen kunnen gaan? Dat die mekaar proberen te overschreeuwen, of roberen te manipuleren, om de baas te kunnen zijn. Maar zo gaat dat niet, als beiden dominant zijn kun je toch óók overleggen en samen besluiten, of water in de wijn doen, de ene keer hij, de andere keer zij. Een compromis sluiten.
Ik denk dat je toch een verkeerde conclusie trekt!
Neem mijn vrouw en ik. Zij mag hier dus vandaag op de eerste plaats staan, als eerste genoemd worden. En met Kerst ben ik dan weer aan de beurt.
Vakantie: ik wil met de motor en het zijspan via de Noordkaap naar Griekenland. Me het tentje. Zij wil met de auto en onze caravan naar Zeeland. Dus wat doen we, wat is ons compromis? IK hang de caravan achter het zijspan, we rijden nar Zeeland. Na 2 nachten rijden we naar de Noordkaap en dan door naar Griekenland. Kijk, dat bedoel ik. Compromis, water bij de wijn doen!

*; o|O
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 11 april 2020 @ 13:37:08 #256
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_192567002
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2020 17:02 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Ik heb een vriend die ook zo denkt. Die heeft zo'n ik-vraag-voor-alles-bevestiging-vriendin. Lieve meid, mooie meid, maar dat gaat daar dan zo ver (naja, weet niet of jij dat ver vindt gaan) dat als hij vraagt waar ze uit eten wil, ze 'alles goed vindt'. Dat klinkt natuurlijk makkelijk (want dat is het ook) maar na de zoveelste keer wordt je dat wel zat, denk je niet? Das dan een oprechte vraag he.
Ja, de - up to you - types. Echt nie leuk, nooit eens enthousiast over een voorstel (ook niet er tegen)
Doen we het vandaag anaal of rectaal? Up to you. Kan ik helemaal !! niks mee.
Brrr ... Lopen mij de huiveringen van over de rug
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 11 april 2020 @ 13:41:26 #257
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_192567083
quote:
1s.gif Op maandag 6 april 2020 17:06 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Dat is ook waarom ik als vrouw vroeger dus niet op mannen als jou viel, maar juist op onzekere mannen. Maar die zijn er veel minder dan onzekere vrouwen heb ik het idee. Oprecht onzekere mannen dan, niet diegenen die onzeker spelen omdat ze sex/aandacht willen.
Maar ik denk niet dat dit echt gezond is, maar een uiting van een eigen psychologische stoornis.
Vandaar dat ik ook vind dat ik beter niet kan daten, omdat een gelijkwaardige relatie het beste is. Tenzij die ander het wel best vindt om onzeker te zijn en daar verder geen last van heeft, maar dat kan ik me niet voorstellen.
Maar goed, ik ben zelf ook onzeker. Dus in die zin zou het de relatie juist gelijkwaardig maken. Maar ik wil daar juist vanaf, ik wil niet onzeker blijven. jij komt niet onzeker over waardoor het overkomt alsof je een ander wilt domineren. Prima, maar kom dan wel gewoon gelijk uit voor je geaardheid als BDSM meester of zo zodat de onzekere vrouwen aan wie jij aandacht schenkt ook weten dat wanneer ze zelfverzekerder zullen worden jouw interesse in hen zal verminderen en dat ze dus wel hetzij een onzekere persoonlijkheid, hetzij een act daarvan moeten behouden.
8)7 8)7 8)7
Alleen hier zou een legertje psychologen en aanverwanten al een project van kunnen maken, met boek en documentaire erbij

:X :X
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 11 april 2020 @ 13:54:11 #258
44745 Ixnay
On The Hombre
pi_192567266
Ik vind een verlegen vrouw aantrekkelijk.

Maar dat is iets anders als onzeker.

Liever onzeker dan te zelfverzekerd. Dat weer wel.
  zaterdag 11 april 2020 @ 13:56:51 #259
44745 Ixnay
On The Hombre
pi_192567294
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2020 15:47 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Ik denk dat als je een onzekere vrouw wil omdat je dan zelf in een dominantere positie komt automatisch, je zelf onzeker bent. Jij kunt dan het mannetje spelen omdat zij jou in die positie brengt, en dat vindt je prettig. Je is in dit geval in zijn algemeenheid.
Jij maakt hier een goed punt vind ik.

Maar stel je bent als man niet de meest zelfverzekerde persoon. Dat mag toch? Dat is toch geen schande? Ik kan me voorstellen dat je dan niet kiest voor een over the top zelfverzekerde vrouw.
  Moderator zaterdag 11 april 2020 @ 17:38:39 #260
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_192570020
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 13:56 schreef Ixnay het volgende:

[..]

Jij maakt hier een goed punt vind ik.

Maar stel je bent als man niet de meest zelfverzekerde persoon. Dat mag toch? Dat is toch geen schande? Ik kan me voorstellen dat je dan niet kiest voor een over the top zelfverzekerde vrouw.
Dat is uiteraard geen schande. Maar sommige mensen zien het schijnbaar wel als een schande want het mag en het zal absoluut geen onzekerheid zijn, of zo.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_192570172
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:41 schreef Generationalpha het volgende:
Meisje met lichte psychische issues. Je kunt veel van me zeggen (en door Fok ga ik daar zelfs weleens aan twijfelen :) ) maar ik ben zelf erg nuchter en stabiel.

Dus het is prettig als je zelf stabiel bent, dat je iemand kunt helpen en beschermen. Het gaat me totaal niet om macht ofzo, maar gewoon het geven van betekenis aan je relatie.
Tja, ik wil ook wel een man met psychische issues. Liefst 1 met borderline personality disorder. Gaat m helaas niet worden want er zijn naar ik weet geen datingsites voor mensen met psychische problemen en als die er zijn, doen ze vaak heel moeilijk dat je zelf een bewijs van je GGZ instelling naar de sitebeheerders moet sturen en dat het meer een soort maatjesproject is dan iets spannends/romantisch enz.
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
pi_192570278
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 17:49 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Tja, ik wil ook wel een man met psychische issues. Liefst 1 met borderline personality disorder. Gaat m helaas niet worden want er zijn naar ik weet geen datingsites voor mensen met psychische problemen en als die er zijn, doen ze vaak heel moeilijk dat je zelf een bewijs van je GGZ instelling naar de sitebeheerders moet sturen en dat het meer een soort maatjesproject is dan iets spannends/romantisch enz.
Waarom zou je in godsnaam iemand met borderline willen daten? :')
pi_192570530
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 17:49 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Tja, ik wil ook wel een man met psychische issues. Liefst 1 met borderline personality disorder. Gaat m helaas niet worden want er zijn naar ik weet geen datingsites voor mensen met psychische problemen en als die er zijn, doen ze vaak heel moeilijk dat je zelf een bewijs van je GGZ instelling naar de sitebeheerders moet sturen en dat het meer een soort maatjesproject is dan iets spannends/romantisch enz.
Vast wel zo'n man te vinden op datingapps. maar idd hoezo zou je dat willen
pi_192570702
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 17:58 schreef Solid-Snake het volgende:
Waarom zou je in godsnaam iemand met borderline willen daten? :')
Onzekerheid O+ Verlatingsangst O+ Emo buien O+
Ik vind dat lief.
Mits ik zorgvuldig ben uitgekozen, als het alleen maar was uit wanhopigheid heb ik aan het begin al zoiets van doeiii

quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2020 18:24 schreef Womanly het volgende:
Vast wel zo'n man te vinden op datingapps. maar idd hoezo zou je dat willen
Dus jij denkt echt dat er mensen zijn die op hun datingprofiel zetten "ik heb borderline" of "ik ben onzeker"?
Anders is het zoeken naar een speld in een hooiberg.
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
pi_192570717
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 18:37 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Onzekerheid O+ Verlatingsangst O+ Emo buien O+
Ik vind dat lief.
Mits ik zorgvuldig ben uitgekozen, als het alleen maar was uit wanhopigheid heb ik aan het begin al zoiets van doeiii

Heb je uberhaupt enige ervaring met mensen met borderline?
pi_192570756
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 18:38 schreef Solid-Snake het volgende:
Heb je uberhaupt enige ervaring met mensen met borderline?
ja, nachtmerrie. 3x en nooit weer. Daarom zou ik dus alleen iemand willen met alleen de LEUKE kanten van borderline. Die 3 jongens/mannen gaven totaal niks om mij maar faketen dat en daarom behandelden ze mij eerst heel goed en daarna toen ik geen seks wou/achter de bedriegerij kwam als stront. Maar aangezien een leuke man met borderline die ook om mij geeft wss niet bestaat.. Blijf ik 100000000x liever single.
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
  Moderator zaterdag 11 april 2020 @ 18:44:47 #267
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_192570798
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2020 18:41 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

ja, nachtmerrie. 3x en nooit weer. Daarom zou ik dus alleen iemand willen met alleen de LEUKE kanten van borderline. Die 3 jongens/mannen gaven totaal niks om mij maar faketen dat en daarom behandelden ze mij eerst heel goed en daarna toen ik geen seks wou/achter de bedriegerij kwam als stront. Maar aangezien een leuke man met borderline die ook om mij geeft wss niet bestaat.. Blijf ik 100000000x liever single.
Met alleen de leuke kanten van borderline? Hoe realistisch denk je dat dat is?
Breitling - Instruments for Professionals
pi_192570825
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 18:44 schreef CoolGuy het volgende:
Met alleen de leuke kanten van borderline? Hoe realistisch denk je dat dat is?
Nou niet dus, en dus is het idee van mij in een relatie onrealistisch geworden. Maar misschien dat er meer leuke vrouwen zijn met psychische issues dan dat er mannen zijn daarmee, en dat Generationalpha meer geluk heeft in dating dan ik.
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
pi_192571004
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2020 18:41 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

ja, nachtmerrie. 3x en nooit weer. Daarom zou ik dus alleen iemand willen met alleen de LEUKE kanten van borderline. Die 3 jongens/mannen gaven totaal niks om mij maar faketen dat en daarom behandelden ze mij eerst heel goed en daarna toen ik geen seks wou/achter de bedriegerij kwam als stront. Maar aangezien een leuke man met borderline die ook om mij geeft wss niet bestaat.. Blijf ik 100000000x liever single.
Dan zou ik inderdaad gewoon single blijven, of op zoek gaan naar gewoon een normaal persoon.
pi_192582131
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:41 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Meisje met lichte psychische issues. Je kunt veel van me zeggen (en door Fok ga ik daar zelfs weleens aan twijfelen :) ) maar ik ben zelf erg nuchter en stabiel.

Dus het is prettig als je zelf stabiel bent, dat je iemand kunt helpen en beschermen. Het gaat me totaal niet om macht ofzo, maar gewoon het geven van betekenis aan je relatie.
Kun je dan niet betekenis geven aan je relatie als iemand onafhankelijk van je is ?
  maandag 13 april 2020 @ 14:36:26 #271
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_192596821
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 18:44 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Met alleen de leuke kanten van borderline? Hoe realistisch denk je dat dat is?
Wat zijn of kunnen dat zijn, de de leuke kanten van borderline?
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  maandag 13 april 2020 @ 14:37:32 #272
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_192596839
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2020 18:41 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

ja, nachtmerrie. 3x en nooit weer. Daarom zou ik dus alleen iemand willen met alleen de LEUKE kanten van borderline. Die 3 jongens/mannen gaven totaal niks om mij maar faketen dat en daarom behandelden ze mij eerst heel goed en daarna toen ik geen seks wou/achter de bedriegerij kwam als stront. Maar aangezien een leuke man met borderline die ook om mij geeft wss niet bestaat.. Blijf ik 100000000x liever single.
Wat vind jij dan de leuke kanten van iemand met borderline?
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_192624409
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 18:56 schreef Solid-Snake het volgende:
Dan zou ik inderdaad gewoon single blijven, of op zoek gaan naar gewoon een normaal persoon.
Gewoon persoon heb ik helaas geen aantrekkingskracht toe. Maar misschien ontmoet ik die ooit nog, geen idee

quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2020 14:37 schreef LeesFoknl het volgende:
Wat vind jij dan de leuke kanten van iemand met borderline?
Ja wat ik hierboven al schreef. Onzekerheid , labielheid enzo
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
pi_192625764
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 13:54 schreef Ixnay het volgende:
Ik vind een verlegen vrouw aantrekkelijk.

Maar dat is iets anders als onzeker.

Liever onzeker dan te zelfverzekerd. Dat weer wel.
Verlegen zijn hangt wel degelijk samen met onzekerheid. Kenmerk van verlegenheid is juist dat het voortkomt uit onzekerheid.

Bedoel je niet gewoon ingetogen of iets van die strekking?
  woensdag 15 april 2020 @ 11:55:01 #275
44745 Ixnay
On The Hombre
pi_192628722
quote:
0s.gif Op woensdag 15 april 2020 07:26 schreef Chia het volgende:

[..]

Verlegen zijn hangt wel degelijk samen met onzekerheid. Kenmerk van verlegenheid is juist dat het voortkomt uit onzekerheid.

Bedoel je niet gewoon ingetogen of iets van die strekking?
Misschien heb je gelijk.
  donderdag 16 april 2020 @ 19:22:29 #276
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_192653207
Een beetje verlegen is trouwens wel charmant. Onzeker is vooral vervelend als men voortdurend om bevestiging vraagt.
pi_192653327
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 april 2020 18:41 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

ja, nachtmerrie. 3x en nooit weer. Daarom zou ik dus alleen iemand willen met alleen de LEUKE kanten van borderline. Die 3 jongens/mannen gaven totaal niks om mij maar faketen dat en daarom behandelden ze mij eerst heel goed en daarna toen ik geen seks wou/achter de bedriegerij kwam als stront. Maar aangezien een leuke man met borderline die ook om mij geeft wss niet bestaat.. Blijf ik 100000000x liever single.
3x. Borderline nog wel.
No matter what your name is.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')