abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator / Miss SHO zondag 29 maart 2020 @ 23:04:05 #1
22592 crew  Ole
pi_192346496
Kleine troost. Sterker nog.. de boel hier kijkt me de tent uit :D
Ga ff proberen foto te uploaden maar mus tinypic
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_192346659
De diertjes hier hebben inderdaad geen idee wat er gaande is, gelukkig maar O+

Wel merken ze dat er iets is en dat onze dagelijkse structuur wat is gewijzigd. Meer thuis (dus langere wandelingen overdag en meer aandacht :P ), niet meer wekelijks naar het trainingsveld en helaas ook geen neefjes om mee te spelen en te knuffelen :{
pi_192346697
Mijn kat komt wel veel meer op bed elke ochtend ons wakker maken. Doodvermoeiend 😂
pi_192347107
Zalig zijn de onwetenden.

quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2020 10:40 schreef Salina het volgende:
Verder zitten wij hier met zijn allen in paniek te schieten, de een in meerdere mate dan de ander, kopen wij massaal in, kunnen we niet meer naar café's, sportscholen en restaurants, maken we ruzie over godbetert toiletpapier en hebben we de hele dag onze kinderen thuis. Je zult maar tentamens of examens hebben nu. Of rijlessen, of je zult afrijden of trouwen binnenkort.
Stress om vakanties die niet doorgaan, bruiloften, feestjes. Paniek om de economie, het psychologische effect van thuis zitten in isolatie, depressies, verveling en gebrek aan beweging dat op de loer ligt...

Ondertussen schijnt hier, hartje Brabant, het zonnetje en maakt mijn kat van de gelegenheid gebruik om net die ene straal zon die door de lamellen heen schijnt mee te pikken, languit liggend op de vloer. :Z

Constatering/klacht: waarom doet mijn kat net alsof er niets aan de hand is, alsof de wereld niet in brand staat, alsof de beurzen niet gaan crashen en alsof er geen huwelijken op springen staan vanwege verplicht thuisblijven...?

Waarom heeft de een meer last van dit hele gedoe dan de ander, maakt de een zich zorgen om familie, vrienden, economie en dergelijke, en leeft de ander door alsof het allemaal maar wat onzin is (totdat het dichtbij komt, uiteraard)?

Soms zou je toch beter een kat kunnen zijn, of iemand die niet al te veel nadenkt of piekert over mensheid, milieu, economie en andere zogenaamd verheven zaken.

Je kunt nu best wel jaloers zijn op dat soort personen, of op je eigen huisdier. Lekker doorleven alsof er weinig aan de hand is.

Wat jullie?
;)
pi_192347154
Haha, ze weten hier ook niet wat ze meemaken nu ik iedere dag thuis ben.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')