abonnement Unibet Coolblue
pi_192205621
Hiermee wil ik mezelf uitspreken over de laksheid van de regering en het RIVM die ervoor gezorgd hebben dat er een hoog aantal onnodige doden zijn gevallen, waarbij momenteel het getal onnodig blijft oplopen; Rutte, Van Dissel, Bruins.

Deze conclusie is tot stand gekomen vanwege het feit dat er absoluut passief gereageerd is, zelfs na talloze waarschuwingen van de WHO en het bewust negeren van ervaringen van landen waar het virus wel succesvol bestreden wordt.

Verleden:
Zorg:
- Mondkapjes, IC units, zuurstof apparatuur en testmateriaal zijn niet of te laat besteld. Het mag niet zo zijn dat er vanwege financiële redenen hiermee te voorzichtig mee omgegaan is.
- Het is al jaren bekend dat de zorg een personeelstekort heeft, waarom is er niet tijdig actie ondernomen om nieuw personeel te werven en te trainen?

(Vlieg)Verkeer
- Het binnenlaten van mensen uit risico gebieden, Italië, Spanje. Zonder op enige wijze te controleren of zij te maken hebben met het Corona virus. Hierbij kun je onder andere denken aan temperatuurmetingen die uitgevoerd hadden moeten worden.
- In Zuid-Aziatische landen worden passagiers allemaal gereinigd die het vliegtuig uit stappen, waarom is dit in Nederland niet gedaan?
- Het passief reageren met betrekking tot vluchten. Mensen konden zelfs nog naar Italië vliegen toen het land gedeeltelijk in lockdown was.

Gevaarlijke verspreiding van onjuiste informatie RIVM & Kabinet
- Op de website van het RIVM is maandenlang onjuiste informatie verspreid. Hierbij kun je denken aan de wijze hoe het virus zich kan verspreiden, tot aan de besmettelijkheid van het virus.
- Mondeling is door de directeur van het RIVM verkeerde informatie verspreidt, zowel over de ernst van de zaak als inhoudelijk over het virus.
- Een 180 graden draai van de minister president, met name de toespraak over herd immunity en "gecontroleerde verspreiding van het virus" om de jongeren eerst te laten infecteren, wat na een aantal dagen ge-reframed werd naar "een actieve bestrijding van het virus". Het gevolg was, dat het de dag daarna onnodig druk was op straat en in de supermarkten.

Heden:
- Hoe kan het dat supermarkten zelf hun maatregelen moeten nemen zodat mensen afstand houden, kan dit niet gehandhaafd worden door de afzonderlijke gemeenten?
- Hoe kan het dat ziekenhuismedewerkers nu gehaast op monsterboard nog naar personeel moet zoeken? Wat zijn de actiepunten nu? Dit is een noodsituatie.
- Waarom komen nu nog mensen vanuit Spanje naar Nederland toe zonder dat zij getest worden?
- Hoe kan het zo zijn dat zorgpersoneel persoonlijk op zoek zijn naar mondkapjes en ander ziekenhuismaterieel?
- Waarom is men nog steeds niet transparant over de harde cijfers van het aantal IC bedden die bezet zijn en de hoeveelheid ademhalingsapparatuur en ander materieel?

Bij de prognose van de toekomstige bezetting van IC units is er een lineaire methode toegepast. Echter hebben we kunnen zien dat het aantal patiënten exponentieel kan toenemen. Waarom spreken we over "de mogelijkheid van opschalen?" terwijl we misschien bij wijze van spreken morgen al een tekort aan IC bedden kunnen hebben omdat de ziekenhuizen plotseling vol beginnen te stromen met patiënten? Wees proactief in plaats van passief.

De regering & betrokkenen hebben bloed aan hun handen. Mensen klonteren nog steeds bij elkaar in supermarkten en werkplaatsen want er is geen handhaving en noodwetten opgesteld om werkgevers en dienstverleners te verbieden om teveel mensen bij elkaar te brengen.

Het opofferen van mensenlevens moet stoppen vanwege financiële belangen. Zet NU het leger in met hun IC bedden zodat patiënten niet per se meer vervoerd hoeven te worden van A naar B. Sluit NU all grenzen. Zorg er NU voor dat de wijkagent ervoor zorgt dat kinderen niet met z'n allen in de speeltuin spelen.

Vele rechtszaken zullen volgen. De bewijzen van nalatigheid en (financiële) belangen van Rutte, Van Dissel, Bruins zijn hier op het Fok forum tot aan de WHO aan toe op te merken. Ik kies persoonlijk voor beademing in plaats van een zak geld om de staatsschuld mee te verminderen en ik denk dat veel andere Nederlanders deze mening met mij delen. Het Volk zijn wij en hier komt nog een staartje aan..
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_192205843
Ach voorlopig kunnen wij 3 weken op het strand vertoeven op kosten van de overheid.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')