abonnement Unibet Coolblue
pi_192109033
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2020 10:45 schreef Multatilu het volgende:

[..]

Dan is je product niet goed, óf je kunt niet met geld omgaan. Ik vind overigens niet dat ondernemers geen steun verdienen. Integendeel, zonder mensen die hun nek uitsteken was en is er geen economie. Ik vind wel dat de overheid heel kritisch moet zijn wélke ondernemers steun krijgen.
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2020 10:52 schreef meneertje1972 het volgende:

[..]

Precies daarom ben ik de topic gestart. Maar er zijn al bijna meer claims ingediend bij de overheid dan dat er bedrijven zijn. En het controleren is ook moeilijk. Alle aanvragen krijgen waarschijnlijk hun geld en achteraf moet dat gecontroleerd worden als dat ooit nog gebeurd en dan krijgt de overheid de schuld dat het allemaal niet goed is gegaan terwijl het allemaal goed bedoeld was. Je kunt het nooit goed doen :-)
Er zijn 2 miljoen bedrijven. Zo'n 50.000 hebben steun gevraagd.

En ik denk dat zo'n 90% van die bedrijven net genoeg verdienen om hun rente en aflossing te kunnen betalen, en ook nog een beetje normaal te leven.

En al die bedrijven hebben ook jaarlijks miljarden aan belasting betaald, waar het hele land (inclusief jijzelf) van heeft kunnen profiteren. Het zou echt absurd zijn om nu een 'fuck you' naar hun te doen.

Besef wel dat als je ze nu naar de klote laat gaan, die bedrijven nooit meer belasting kunnen betalen, en we voor hun personeel miljarden aan uitkering moeten betalen.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 18-03-2020 00:04:16 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')