abonnement Unibet Coolblue
pi_192055912


Deeltje 001 ^O^
Time for new flavor in ya ear!
pi_192055953
Ik trap af:


quote:
’t Corona-virus-patent is van… Bill Gates..!
Bron.



Geloof het of niet, de coronavirusstam die zich momenteel in heel China en in het buitenland verspreidt is een gepatenteerd virus dat eigendom is van een entiteit genaamd The Pirbright Institute, dat gedeeltelijk wordt gefinancierd door de Bill en Melinda Gates Foundation. De octrooipagina voor het coronavirus vermeldt dat het ‘kan worden gebruikt, als een vaccin voor het behandelen en/of voorkomen van een ziekte, zoals infectieuze bronchitis, in een levend wezen’. (HIER)
Dit suggereert dat dit virus, gewoon een andere gewapende virale stam is, ontworpen en gefabriceerd, om meer nutteloze dodelijke vaccins te verkopen, terwijl het tegelijkertijd een paar duizend, of misschien wel een paar miljoen, mensen doodt.

Een blik op de betreffende octrooipagina laat ook zien dat het genoemde ‘Pirbright Instituut’ nog allerlei andere viruspatenten bezit, waaronder één voor het Afrikaanse varkenspestvirus, dat als ‘vaccin’ wordt vermeld. Het is dus geen verrassing dat Bill Gates een financiële steunpilaar is van dit instituut, aangezien hij een van de meest agressieve, vaccinerende ‘filantropen’ op de planeet is.

Overbevolking en vaccinaties, in de ogen van Bill Gates..
De manier waarop deze hele coronavirus situatie vorm krijgt lijkt precies wat Gates ooit voorstelde als ‘oplossing’ voor het vermeende probleem van ‘overbevolking’. Het is het verhaal van de superrijken die zich het menen te kunnen aanmeten, om tijdens officiële gelegenheden, tussen ‘neus-en-lippen’ door te melden, dat de wereld overbevolkt is. Een volslagen kul-verhaal. Als jij deze mening ook bent toegedaan, wordt het écht tijd om je eens goed te informeren. (HIER bijv.?). Het gaat niet om het aantal mensen, maar om de omstandigheden waarin ze leven, de manier waarop ze worden behandeld door hun regeringen en medemensen.

Als je alleen al bedenkt dat de overvloed op Aarde dúsdanig is, dat het rijke deel van de wereld bijna 50% van het voedsel wat is gekocht, gewoon kan (en mag) wegdonderen als vuilnis.. Hoe kun je dan over voedseltekorten spreken. Nee, het gaat puur om het ‘verkopen’ van een bepaald beeld, namelijk dát de Aarde overbevolkt is. In dat kader dan maar weer eens de uitspraak van Gandhi over hebzucht.



En ja, laten we wel wezen dáár zijn de superrijken bij uitstek meester in geworden.. Ook al zijn het dan filantropen en meesters in belastingontduiking en belasting-‘ontwijking’.. Als jij tientallen miljoenen over houdt van je belastingontduiking, kun je (met alleen al een groot deel van de ontduikingsopbrengsten) simpel Sinterklaas spelen en de filantroop uithangen. Maar terug naar Bill Gates.

De TED-talk die Bill Gates ooit hield (februari 2010) verraadde zijn ‘verborgen agenda’.. IN YOUR FACE..! Tijdens deze inmiddels beruchte TED Talk, legde Gates uit dat vaccins een van de sleutels zijn tot het terugdringen van de wereldbevolking, en wat is een betere manier om dat te doen dan het gepatenteerde coronavirus op de massa los te laten om er later een gepatenteerd vaccin voor te introduceren? Voor meer gerelateerd nieuws over het coronavirus en andere gewapende virussen die worden losgelaten door eugenetici zoals Bill Gates, moet u outbreak.news bekijken.

https://outbreak.news/ (Bron nodig voor betreffende TEDtalk door Bill Gates)

Het door Bill en Melinda Gates georganiseerde ‘Event 201’
Wat verder interessant is, is dat de Bill en Melinda Gates namens hun gelijknamige B&MGFoundation, afgelopen oktober samen een congres georganiseerd; een event, dat doodleuk beschreven werd als een ‘pandemische oefening op hoog niveau’…! Hier werd o.a. gediscussieerd over hoe ‘openbare en/of particuliere samenwerkingsverbanden nodig zullen zijn, als één van de reacties op een ernstige pandemie, teneinde grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen te beperken’.

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

In de samenwerking met het Johns Hopkins Center for Health Security en het World Economic Forum, is deze laatste poging van Bill Gates op zijn zachtst gezegd zeer verdacht. Natuurlijk vooral, als men bedenkt dat ze net op tijd voor de uitbraak van het coronavirus werd gehouden. Zoals bijna altijd het geval is, bij verdachte ziekte-uitbraken die de media en de academische wereld aan het praten brengen over nieuwe vaccins en publiek-private partnerschappen, zitten de vingerafdrukken van Bill Gates bijna altijd ‘all over the place’..

En dit is precies nu weer het geval met coronavirussen, die veel van de verwachtingen van Gates voor de toekomst zouden kunnen waarmaken, waaronder massale ontvolking, massale vaccinatie en massale consolidatie van de macht van de overheid. “Deze gebeurtenissen nemen toe, en ze zijn verstorend voor de gezondheid, de economie en de maatschappij,” aldus een een aankondiging van ‘Event 201’. De aankondiging gaat verder:

“Het beheer van deze gebeurtenissen belast de wereldwijde capaciteit al, zelfs zonder pandemische dreiging. Deskundigen zijn het erover eens dat het slechts een kwestie van tijd is voordat een van deze pandemieën wereldwijd wordt – een pandemie met mogelijk catastrofale gevolgen. Een ernstige pandemie, die “gebeurtenis 201″ wordt, zou een betrouwbare samenwerking tussen verschillende industrieën, nationale regeringen en belangrijke internationale instellingen vereisen”.

Dit leest toch als een voorspellend script, over dat wat we nu zien met het coronavirus, nu regeringen over de hele wereld zich inspannen om deze dodelijke uitbraak te ‘managen’ met mogelijk een ‘marschall law’/krijgswet, vaccin fast-tracking, quarantaines en een overvloed aan angstaanjagende middelen als ‘tools’.


Met de beruchte quote van Bill Gates lezing, luidend: “Als we echt goed werk leveren op het gebied van vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we [de wereldbevolking] met misschien wel 10 tot 15% verlagen”, wordt Gates kennelijk preciés genoeg geciteerd om genoeg te zeggen over diens ware bedoelingen rondom zijn ‘humanitaire’ inspanningen..

Hello mister TLDR; k bai!

Het Pirbright instituut heeft een patent op het Corona virus. Pirbright wordt gesponsord door filantropen Bill & Melinda Gates Foundation. Billy "Bluescreen" Gates praat over pandemie inperking en overpopulatie (samenwerking globalisatie jeweet zelf) in een TEDtalk. En er wordt een pandemiesimulatie uitgevoerd met een panel van wetenschappers economen etc. net voor de uitbraak in China


[ Bericht 0% gewijzigd door Koetjebeh op 15-03-2020 19:51:36 ]
Time for new flavor in ya ear!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')