abonnementen ibood.com bol.com
  zaterdag 14 maart 2020 @ 23:55:45 #1
487661 fatix
Italie2017/panta-rei/heraclitu
pi_192039125
Beste vrienden,

ik heb me voor het eerst gewaagd om een topic te openen/beginnen. Ik heb nagedacht over de titel - het gaat over 2 delen;

DEEL-1
The battle tussen de Big-6 (de grootste 5 en Nederland samen) waarbij we onze eigen top-6 noteren om te zien welk entry/song het meeste primeert. Eender met vlaggetjes, quotering, percentages, tekens om duidelijk te maken welk lied je het beste vindt.. later kunnen we alle lijsten optellen of een gemiddelde maken van alle leden ok te zien wat de top 6 is v/d fok-forums

Zo’n beetje zoals i/d andere topic geopend door
@Em31 hier > ESF / [2020] Je huidige top tot nu toe voor mij is dat;

🇳🇱 NED op 1
🇪🇸 SPA op 2
🇮🇹 ITA op 3
🇬🇧 UK op 4
🇩🇪 GER op 5
🇫🇷 FRA op 6


DEEL-2
Hier gaat het om de battle tussen de liedjes die op elkaar lijken / dezelfde style hebben /of/ als genre op elkaar lijken... (natuurlijk zullen er songs bij zijn die niet op elkaar lijken) maar hier gaat het om te zien welk battle (2 tot 3 liedjes per battle) de doodgeverfde lied kan/zal zijn en welk lied punten van anderen gaat inpikken. Tevens ook een idee te hebben wat hier het meest bevalt op de fok-forums. voor mij is dat als volgt;

🇷🇺 RUS > 🇱🇹LTH > 🇮🇸 ISL
Als laatste inkomer heeft Rusland de andere twee een beetje weggeveegd denk ik en ven heel nieuwsgierig wat deze 3 gaan doen onderling.

🇬🇧 UK > 🇫🇷 FRA
Ik heb zo de indruk dat het VK toch het betere lied heeft boven Frankrijk

🇲🇹 MAL = 🇸🇪 SWE
ik vind Malta en Zweden evren sterk en even cliche, maar misschien Malta aan de betere kant. Zweden gaat sowieso meer scoren omdat het land een esc-merk op haar eigen is.

🇦🇿 AZE ? > ? 🇦🇲 ARM
deze 2 kaukasus landen hebben 2 totaal andere genres qua muziek, maar ik denk dat er een battle gaat ontstaan rond de sterke vrouwelijke personaliteit die ze uitstralen. Allebei vocaal sterk.. weliswaar de een modern-etnisch en de andere modern-elektro-achtig, ik denk dat de azeri’s meer gaan scoren omdat ze meer blok-votes gaan binnen halen.

🇸🇮 SLO < 🇵🇱 POL
SloveniŽ en Polen hebben beide zware ballades, waarbij Polen toch qua Engelse-tekst aan de sterkere kant zit. Maar ik geloof dat bij deze battle ze allebei minder gaan scoren. Een klein vraagje hier; zou AlbaniŽ in deze battle kunnen aanschuiven ja of neen?

🇬🇷 GRE < 🇮🇱 ISR
Deze 2 zijn totaal andere genres maar omdat ze toch allebei etnisch-invloedrijk zijn denk ik dat ze allebei evengoed vocaal haalbaar zijn maar IsraŽl een tikkeltje aan de sterkere kant.


ik hoop dat deze topic interessant/waard genoeg is ALS de moderators het niet goed zouden vinden dan mag deze topic geannuleerd worden. Reeds dank..

😊🌹👍
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')