abonnementen ibood.com bol.com
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 11 maart 2020 @ 18:23:12 #1
163650 crew  Greys
Nee.
pi_191964002
Pk3Z1cV.png

Op maandag 13 april (2e Paasdag) is in DeLaMar Theater een exclusieve voorvertoning te zien van De weg naar de winst, de Songfestivaldocumentaire van Cornald Maas.

De documentaire is pas een maand later op NPO 1 te zien, deze feestelijke middag is dus bedoeld voor de echte Songfestivalliefhebbers!

Zo is Cornald zelf er natuurlijk bij, wordt de middag gepresenteerd door Paul de Leeuw en zullen er zelfs verschillende oud-Songfestivaldeelnemers aanwezig zijn.

Voor Songfestivalfans is het natuurlijk een mooie gelegenheid om als eerste een prachtige Songfestivaldocumentaire te kijken, en eventueel om verschillende betrokkenen bij het Songfestival te ontmoeten.

DE WEG NAAR DE WINST

Hoe Nederland na 44 jaar het Songfestival won

Bekijk in het bijzijn van verschillende Songfestival-deelnemers als eerste de Songfestivaldocumentaire De weg naar de winst. Hierin onderzoekt Cornald Maas – sinds jaar en dag commentator, kenner en liefhebber van het Songfestival – hoe het Nederland na 44 jaar eindelijk weer lukte om het Eurovisie Songfestival te winnen. Hij haalt herinneringen op, toont uniek en soms ook hilarisch archiefmateriaal, komt met persoonlijke observaties en spreekt met Nederlandse deelnemers die het verschil maakten in de Nederlandse Songfestivalhistorie: Duncan Laurence, Ilse DeLange, Ruth Jacott, Edsilia Rombley en Teach-In zangeres Getty Kaspers. Naast de voorvertoning van de documentaire wordt Cornald geïnterviewd door Paul de Leeuw, die deze feestelijke middag ook zal presenteren.

De voorvertoning vindt plaats op 13 april om 16:00 uur en kaarten zijn ¤12,50 per stuk. Meer informatie via https://delamar.nl/voorstellingen/de-weg-naar-de-winst/

OwvKKaJ.jpg
Koutist in opleiding.
  donderdag 12 maart 2020 @ 14:31:29 #2
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_191980722
Ik ga 13 april naar de docu kijken in De La Mar. *O*
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')