abonnementen ibood.com bol.com
pi_191944522
quote:
Patty Brard start juridische procedure tegen zus wegens oudermishandeling

Patty Brard heeft advocate Bénédicte Ficq om hulp gevraagd vanwege een langlopende ruzie met haar zus. De twee hebben volgens RTL Boulevard al vijf jaar ruzie en Brard heeft hierdoor haar moeder al drie jaar niet kunnen zien.

Brard vertelde in haar programma Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd voor het eerst over de ruzie. "Door een heel gecompliceerde situatie heb ik mijn moeder al een hele tijd niet meer gezien", aldus de presentatrice.

De ruzie is inmiddels tot een "juridisch hoogtepunt gekomen" en daarom heeft Brard een advocaat ingeschakeld.

"Patty Brard heeft mij destijds benaderd, omdat haar zus meldde dat haar moeder Patty en haar broer niet meer wilde zien", laat Ficq weten aan RTL Boulevard. De presentatrice wilde weten of "dat zomaar kan" en liet de advocaat stukken zien waaruit dit zou moeten blijken.

"Ik heb daarna geprobeerd om via de zorginstelling waar de moeder van Patty verblijft het een en ander duidelijk te krijgen. Toen waren er redenen om aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie vanwege dwang. Onderliggend kan gesteld worden dat er sprake is van oudermishandeling in de zin van het weghouden van een ouder bij haar kinderen."

Ook zou haar zus hebben beweerd dat Brard geld heeft gestolen van haar vader.
bron

Je zou toch denken dat Patty gewoon naar de zorginstelling kan gaan om haar moeder te bezoeken? Maar kennelijk is het niet zo simpel.
  dinsdag 10 maart 2020 @ 18:23:11 #2
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_191944823
Bij de rechter je gelijk halen is ook een beetje het speeltje geworden van mensen met geld.
pi_191951611
Patty’s zus heeft inmiddels ook een advocaat ingeschakeld. Strafrechtadvocaat Marielle van Essen vertelt aan de desk van het programma dat de situatie die door Patty geschetst is niet helemaal zou kloppen. „Oudermishandeling? Het spijt me wel, maar dat gaat echt veel te ver. Ik vind eigenlijk dat dit soort gevoelige kwesties dienen te worden uitgevochten bij de rechter en niet zo via de media”, reageert ze.

„Er worden allerlei stellingen gedaan, maar de familie kan nu niet reageren. Over de rechter gesproken, er is een paar jaar geleden al door Patty een procedure aanhangig gemaakt bij de rechter, toen heeft de advocaat van de familie daar al uitgebreid via allerlei bewijsstukken op gereageerd en vervolgens heeft ze zelf de procedure ingetrokken. Dus dan ga ja jaren later weer die oude koeien uit de sloot halen en een procedure entameren en dat dan breedsprakig verkondigen in de media. Ik vind dat toch niet helemaal kies, want de situatie ligt toch wel wat anders.

bron
pi_192171659
Patty heeft haar moeder inmiddels gezien.

Enorme familieruzie is rode draad in explosieve biografie: Ontroerde Patty ziet na jaren moeder terug

Het is een premium artikel van de Telegraaf, mag niet geplaatst worden op FOK!. Je kan het wel lezen door gebruik te maken van het incognitovenster van je browser.
  Moderator / Miss SHO zondag 22 maart 2020 @ 02:08:35 #5
22592 crew  Ole
pi_192198095
Maar nu mag ze niet meer langs vanwege Corona. Sneu
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_192270488
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2020 02:08 schreef Ole het volgende:
Maar nu mag ze niet meer langs vanwege Corona. Sneu
1XbPJZW.jpg Jy1nIuB.jpg

Mooie foto's.
pi_192270544
Er breekt een besmettelijke zieke uit en dan vindt ze het een goed idee om na al die jaren haar moeder op te zoeken en te knuffelen. :{

Ben benieuwd of haar dochter nu ook ineens op de stoep staat voor een knuffel. :+
pi_192276429
quote:
0s.gif Op woensdag 25 maart 2020 17:06 schreef Zalmslaatje het volgende:
Er breekt een besmettelijke zieke uit en dan vindt ze het een goed idee om na al die jaren haar moeder op te zoeken en te knuffelen. :{

Ben benieuwd of haar dochter nu ook ineens op de stoep staat voor een knuffel. :+
Volgens mij had zij voor de Corona doorbraak in Nederland weer contact opgenomen met haar moeder.
Life can be a bitch, so like it..
pi_192295587
Is er al een pdfje van haar boek? pm staat open!
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')