abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 30 september 2020 @ 12:25:03 #301
54278 crew  Tijger_m
42
pi_195341782
quote:
1s.gif Op woensdag 30 september 2020 12:08 schreef Belabor het volgende:

[..]

Je omschrijft dus precies wat ik zeg door Fok! als voorbeeld te nemen.

Hier praten ook groepen tegen elkaar, niet met elkaar. De boodschapper word vaker persoonlijk aangevallen dan de boodschap.

Fok! illustreert mijn punt dan ook perfect. Een forum als deze bestaat hoe langer hoe meer uit twee kampen die elkaar ingegraven hebben met een redelijk objectieve minderheid die nog zo vaak interessante onderzoeken, weetjes en betogen kan schrijven, maar daar gaat de discussie nooit over.

Een AMV bijvoorbeeld heeft zo veel delen niet omdat er nou zo veel discussie over inhoud is, maar juist door de constante herhaling van talking points en persoonlijke aanvallen.

Dat is het probleem. Waar is die common ground? Die is er steeds minder en dat zie je niet alleen hier, maar ook op alle sociale media.
Ik ben het, helaas moet ik zeggen, met je eens.

Ik zie ook dat het langzaam veranderd is, 20 jaar geleden was het veel minder hier op FOK! en werd er wel degelijk meer naar elkaar geluisterd. Het was niet perfect, hou mij ten goede, maar de discours glijd steeds verder af.

Ik wil social media daarvan niet de schuld geven, overigens, volgens mij is dat slechts een symptoom van het onderliggende probleem.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')