abonnement Unibet Coolblue
  maandag 2 maart 2020 @ 16:41:45 #1
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191796905
quote:
Miljardair Tom Steyer stapt uit presidentsrace Democraten

Miljardair Tom Steyer is uit de race om de kandidatuur van de Democraten voor de presidentsverkiezingen gestapt. Steyer nam het besluit na de eerste exitpolls van de voorverkiezingen in de staat South Carolina die voor hem teleurstellend verlopen.

Tijdens een toespraak zei Steyer teleurgesteld te zijn over het resultaat. ,,Ik zei dat als ik geen weg naar de winst zag, ik mijn campagne zou opschorten. En ik kan geen weg zien waar ik het presidentschap kan winnen.”
quote:
'Opvallende verschijning' Buttigieg niet langer presidentskandidaat

Pete Buttigieg trekt zich terug als presidentskandidaat voor de Democraten. Dat heeft hij vannacht gezegd tegen zijn aanhangers op een bijeenkomst in zijn geboortestad South Bend, waar hij tot 1 januari burgemeester was.

Bij de Democratische voorverkiezingen in de VS was de 38-jarige Buttigieg de verrassende winnaar in de eerste staat Iowa. In de daaropvolgende staten deed hij het minder goed. Zaterdag pakte oud-vicepresident Joe Biden de winst in South Carolina. Op Twitter prees Biden de campagne van Buttigieg. "Dit was slechts het begin voor hem op het nationale podium."

Buttigieg zei tegen zijn aanhangers dat hij inzag dat het niet gaat lukken. "Ons doel is altijd geweest om de VS te herenigen, om president Trump te verslaan en om onze waarden te laten winnen. Het beste om onze doelen en idealen te verwezenlijken is daarom aan de kant stappen."

Rolmodel voor lhbt-gemeenschap
Buttigieg was een opvallende verschijning in de verzameling Democratische presidentskandidaten. "Het was de man met de vreemde naam die we maar moeilijk konden uitspreken", zegt Amerika-correspondent Marieke de Vries. "Hij was de burgemeester van een stadje in de Midwest met maar 100.000 inwoners. Hoezo zou hij kunnen denken dat hij president kan worden, was de algemene gedachte."

Buttigieg was de eerste homoseksuele kandidaat die meedeed. "Het is echt historisch te noemen, vooral omdat zijn geaardheid geen issue bleek te zijn. Dat maakte hem een rolmodel voor veel mensen uit de lhbt-gemeenschap. Met zijn 38 jaar gaf hij ook hoop voor de toekomst."

"Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we in januari een nieuwe, Democratische president hebben", beloofde Buttigieg zijn aanhangers:

De oud-presidentskandidaat heeft in zijn toespraak zijn aanhangers geen stemadvies gegeven. Democratische en Republikeinse kiezers in veertien Amerikaanse staten gaan morgen, op 'Super Tuesday', hun stem uitbrengen op een van de presidentskandidaten. Onder die veertien staten zijn ook Californië en Texas, grote staten met veel inwoners waar veel gedelegeerden te winnen zijn.

Buttigieg heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij niet gecharmeerd is van de progressieve Bernie Sanders, zegt De Vries. "Hij denkt dat Sanders veel te links is voor het overgrote deel van de Democratische kiezers. Hij is bang dat Sanders ook niet de Republikeinen die Trump niet meer zien zitten, voor zich zou kunnen winnen."

Volgende verkiezingen nog eens proberen
De achterban van de oud-presidentskandidaat reageerde teleurgesteld op diens besluit maar prees Buttigiegs "grootmoedigheid" omdat hij de partij boven zichzelf plaatst. Oud-president Obama noemt hem een belofte voor de Democratische partij. In 2024, bij de volgende verkiezingen is hij pas 42. De Vries: "Het is niet de laatste keer dat we van Buttigieg horen."

De Democratische kandidaat die in juli de nominatie binnenhaalt, gaat het op 3 november vrijwel zeker opnemen tegen president Trump.
Van Tom Steyer had ik het wel verwacht, een miljardair met een onpopulaire, onvriendelijke, betweterige uitstraling en dus eigenlijk een tweede Michael Bloomberg, daar zit de kiezer niet echt op te wachten. Buttigieg daarentegen had ik verwacht wel langer mee te zien gaan in de race. Ondanks hij openlijk homoseksueel is en weinig echte bestuurlijke ervaring, oogt hij intelligent en vriendelijk. Maar misschien voor de doorsnee Amerikaan niet mannelijk genoeg. Toch merkwaardig dat hij het nu al opgeeft, en niet wacht tot Super Tuesday (morgen!), aangezien hij in de peilingen toch samen met Sanders en Biden tot de top 3 behoort. Of zou Buttigieg het veld ruimen om een andere 'gematigde' kandidaat te bevoordelen zodat men Sanders de wind uit de zeilen neemt?

Momenteel zitten deze kandidaten nog in de race voor het DNC kandidaatschap voor de presidentsverkiezingen:



Bernie Sanders
Senator voor Vermont. Sanders vertegenwoordigt de uiterste linkerkant van de DNC. Was hij vroeger een socialist oude stijl met toch nog enigszins realistische plannen, onder invloed van de 'woke' millenials is hij veel te ver naar links opgeschoven. Open grenzen, gratis gezondheidszorg en gratis onderwijs, milieuplannen die de VS aan de bedelstaf zullen brengen, gendergekte, etc. De top van de DNC zal geen kandidaatschap van Sanders accepteren omdat dat te veel zal in gaan op de belangen van de gevestigde orde en die van de 'donors' van de DNC. Bovendien zal Sanders te veel Democratische kiezers afschrikken en richting Trump jagen mocht Sanders het tegen Trump op moeten nemen.



Joe Biden
Veteraan in de Amerikaanse politiek, was jarenlang vice-president onder Barack Obama (die weigert Biden openbaar te steunen). Is populair onder boomers en voor een groot deel van de DNC-achterban automatisch de verwachte kandidaat. Biden is echter niet bij iedereen populair, hij heeft bij velen het stempel van vieze oude oom en heeft de schijn van corruptie en belangenverstrengeling doordat hij zijn zoon en broers aan lucratieve baantjes helpt. Maar wie doet dat eigenlijk niet in Washington DC. Onlangs is in Oekraine het onderzoek naar Bidens rol in het ontslag van Viktor Shokin heropend, wat schadelijk voor Biden zou kunnen zijn. En dan zijn er ook nog twijfels over Biden's verstandelijke vermogens, een lichte vorm van dementie lijkt waarschijnlijk.



Elizabeth Warren
Senator voor Massachusetts. Oude chagrijnige heks. Doet zich progressief voor, maar is in feite gewoon een kandidaat voor het establishment. Is zelfs heel lang lid van de GOP geweest. Heeft zich belachelijk gemaakt door te beweren van native American oorsprong te zijn, maar uit een DNA-test bleek dat zij net zoveel Indiaans bloed heeft als iedere willekeurige andere Amerikaan.



Amy Klobuchar
Senator voor Minnesota.



Tulsi Gabbard
Congreslid voor Hawaii. Oorlogsveteraan en nog steeds werkzaam voor de National Guard. Lekker wijf bovendien. Wordt door de DNC top gezien als een bedreiging als gekleurde vrouw met ruggengraat die niet in de pas loopt van het bestuur. Krijgt op de gebruikelijke DNC propagandakanalen bijna geen geen aandacht, behalve om haar net als Trump en Sanders af te schilderen als Russische marionet.



Michael Bloomberg
Oud-burgemeester van New York (voor de GOP!). Miljardair die alles en iedereen probeert te kopen. Tegenpool van Bernie Sanders. Heeft in het verleden een aantal niet zo handige dingen gedaan en gezegd ten opzichte van minderheden. Ook jegens vrouwen schijnt hij zich regelmatig denigrerend uit te laten en heeft een aantal vrouwen grote sommen geld betaald om hun mond dicht te houden, onbekend is of dit over verbale of fysieke voorvallen gaat. Heeft een vervelende betweterige uitstraling.

[ Bericht 0% gewijzigd door EdvandeBerg op 02-03-2020 22:54:51 ]
Scratch a liberal and you will find a fascist
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 2 maart 2020 @ 16:45:04 #2
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_191796964
Ik denk dat Trump gaat winnen :)
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 2 maart 2020 @ 22:53:39 #3
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191804181
Ook Klobuchar stopt er mee.

bron
Scratch a liberal and you will find a fascist
  dinsdag 3 maart 2020 @ 07:31:50 #4
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191806985
Wel grappig. Al die linkserds daar in de VS met hun haat tegen oude blanke en ook nog eens rijke mannen, en dan kiezen ze deze rare snuiters. Fun fact: Trump is de jongste van deze. En dan vonden ze Trump 4 jaar geleden ook nog eens te oud :')

Heerlijk om te zien dat Democraten gewoon geen principes hebben. Alles is volledige willekeur. En daarom falen ze.
pi_191807246
Met kindervriend Biden als kandidaat weet je zeker dat Trump dik gaat winnen. Dus helemaal prima. Laat ze maar lekker elkaar de tent uit vechten. Je hebt kamp Bernie, Biden en Bloomberg nu die er miljarden tegenaan smijt. Ze zullen Bernie wel weer met alles wat ze hebben tegenwerken zoals 4 jaar geleden maar enige wat dat doet is de partij verdelen. Tulsi Gabbard vind ik de enige democraat die redelijk is en ook nog eens een enorm lekker wijf. Maar die maakt geen schijn van kans.
Land of the free. Home of the brave.
pi_191807284
Mijn vrouw heeft op Tulsi Gabbard gestemd trouwens. Maar zal tijdens de verkiezingen voor Trump gaan.
Land of the free. Home of the brave.
  dinsdag 3 maart 2020 @ 08:04:13 #7
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_191807288
Joe Biden is echt zo kansloos. Hij weet amper meer wie hij is, welk jaar het is en wat hij doet. Hij had bij zijn laatsre rally Robert Francis O Rourke op het podium, en die gaat straks iedereen zijn wapens afpakken. :D

"Moderate candidate".

Ook grappig hoe hij alleen Bernie aanvalt en Bloomberg niet eens noemde.
  donderdag 5 maart 2020 @ 08:54:51 #8
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191841903
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 maart 2020 08:04 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Joe Biden is echt zo kansloos. Hij weet amper meer wie hij is, welk jaar het is en wat hij doet.
Hij stond laatst te beweren dat hij in de race was voor een senaatszetel _O-
Scratch a liberal and you will find a fascist
  donderdag 5 maart 2020 @ 08:59:08 #9
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191841944
quote:
Miljardair Bloomberg stapt uit Democratische voorverkiezingen VS en steunt Joe Biden

Mike Bloomberg (78) is uit de Democratische voorverkiezingen in de Verenigde Staten gestapt. De miljardair stopt en zal partijgenoot Joe Biden steunen in zijn race naar het presidentschap.

De vroegere burgemeester van New York was er niet in geslaagd democratische kiezers te overtuigen dat hij de beste keuze was om president Donald Trump te verslaan, ondanks recorduitgaven - die hij uit eigen zak betaalde - van meer dan een half miljard dollar. Zo gaf hij miljoenen uit aan een reclamefilmpje tegen president Donald Trump dat op televisie werd uitgezonden tijdens de Super Bowl.

Bloomberg steunt nu Biden, liet hij vandaag weten. Joe Biden herrees gisteren uit de politieke dood. Hij won op ‘superdinsdag’ de Amerikaanse voorverkiezingen in een reeks staten en loopt nu voor op Bernie Sanders, de andere voornaamste Democratische presidentskandidaat.

‘Geen kans
Twee andere concurrenten van Sanders en Biden, Pete Buttigieg en Amy Klobuchar, besloten eerder al uit de race te stappen en hun steun voor Biden uit te spreken. Zo proberen ze te voorkomen dat hun onderlinge strijd ervoor zorgt dat hun radicalere tegenstander Sanders er met de winst vandoor gaat. Bloomberg, die alleen in Samoa (een buitengebied van de Verenigde Staten met minimaal politiek belang) de voorverkiezingen won en in sommige staten zelfs de kiesdrempel van 15 procent niet haalde, doet nu hetzelfde.

Er is voor hem geen kans meer de nominatie veilig te stellen, schrijft Bloomberg in een verklaring. Als hij zelf in de race bleef, zou dat alleen maar het doel van het verslaan van de Amerikaanse president Donald Trump bemoeilijken, benadrukte hij.

Overgebleven kandidaten

Nu Bloomberg zich heeft teruggetrokken blijven naast Biden alleen de linkse senatoren Bernie Sanders en Elizabeth Warren over als serieuze uitdagers. Het congreslid Tulsi Gabbard, die ook nog in de race is, geldt als volledig kansloos.

Voor Bloomberg was de stemming op dinsdag zijn eerste test. Hij was erg laat, eind november, in de race voor de Democratische kandidatuur gestapt en had bij de eerste voorverkiezingen in februari niet meegedaan.

President Donald Trump dreef eerder op de dag nog de spot met Bloomberg. ,,Verreweg de grootste verliezer vannacht is Mini Mike Bloomberg”, twitterde de president. ,,Zijn ‘politieke’ consultants hebben hem misleid. Hij ging voor 700 miljoen dollar het schip in en het leverde hem alleen de bijnaam Mini Mike op en de complete vernietiging van zijn reputatie. Goed bezig Mike!”
Alleen Biden, Sanders, Warren en Gabbard nog over.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_191843995
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2020 08:03 schreef Scarface88 het volgende:
Mijn vrouw heeft op Tulsi Gabbard gestemd trouwens. Maar zal tijdens de verkiezingen voor Trump gaan.
Tulsi is wel een goede ja. Was zelf yang-gang, maar die is er helaas vrij kansloos uit. Beetje zelfde problemen als Tulsi met de media.
pi_191844184
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2020 08:03 schreef Scarface88 het volgende:
Mijn vrouw heeft op Tulsi Gabbard gestemd trouwens. Maar zal tijdens de verkiezingen voor Trump gaan.
Ooh, was zij dat? Bij Tulsi Gabbard kun je bijna beter de namen van de kiezers erachter zetten dan de/het aantal(len)
  donderdag 5 maart 2020 @ 11:38:19 #12
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191844199
Vandaag is het Super Thursday. Biden is er helemaal klaar voor :D
  User die je het meest gemist hebt 2022 donderdag 5 maart 2020 @ 12:21:31 #13
78918 SeLang
Black swans matter
pi_191844946
Biden kiest straks Hillary Clinton als running mate. Een jaar in zijn presidentschap is hij zo seniel geworden dat Hillary het overneemt.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_191845118
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 12:21 schreef SeLang het volgende:
Biden kiest straks Hillary Clinton als running mate. Een jaar in zijn presidentschap is hij zo seniel geworden dat Hillary het overneemt.
Ik geef Biden weinig kans om president te worden eigenlijk. De groep stemmers achter Sanders is volgens mij redelijk klaar met de DNC.
  donderdag 5 maart 2020 @ 12:34:15 #15
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191845134
Stel je een debat tussen Biden en Trump voor. Biden komt niet uit zijn woorden en Trump zal Biden terecht belachelijk maken. Alsof je een gewonde antilope voor de leeuwen gooit.

En stel dat Biden ook nog eens wint, beeld je maar eens in wat een ramp hij tegenover andere wereldleiders zal zijn :')


Landslide 2020!
  User die je het meest gemist hebt 2022 donderdag 5 maart 2020 @ 12:37:31 #16
78918 SeLang
Black swans matter
pi_191845176
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 12:33 schreef Solstice1 het volgende:

[..]

Ik geef Biden weinig kans om president te worden eigenlijk. De groep stemmers achter Sanders is volgens mij redelijk klaar met de DNC.
Ik denk inderdaad dat de opkomst niet hoog zal zijn als je moet kiezen tussen Trump en Biden. Het blijft ongelofelijk dat in een land met 330 miljoen inwoners uiteindelijk die twee komen bovendrijven als keuze voor president.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  User die je het meest gemist hebt 2022 donderdag 5 maart 2020 @ 12:43:43 #17
78918 SeLang
Black swans matter
pi_191845254
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 12:34 schreef Ensiferum het volgende:
Stel je een debat tussen Biden en Trump voor. Biden komt niet uit zijn woorden en Trump zal Biden terecht belachelijk maken. Alsof je een gewonde antilope voor de leeuwen gooit.
Trump maakt in een debat inderdaad gehakt van Biden. Aan de andere kant weet ik niet of een debat zoveel uitmaakt. Meer bepalend is of rond de verkiezingen de economie lekker draait of dat er een dikke crisis is. Als ik een democraat was dan zou ik hopen op een dikke corona crisis die de problemen van het healthcare systeem blootlegt.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  donderdag 5 maart 2020 @ 12:51:24 #18
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191845342
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 12:43 schreef SeLang het volgende:

[..]

Trump maakt in een debat inderdaad gehakt van Biden. Aan de andere kant weet ik niet of een debat zoveel uitmaakt. Meer bepalend is of rond de verkiezingen de economie lekker draait of dat er een dikke crisis is. Als ik een democraat was dan zou ik hopen op een dikke corona crisis die de problemen van het healthcare systeem blootlegt.
Ik denk dat het presenteren van Biden als fragiel, seniel en onbekwaam geen geringe invloed zal hebben op de zwevende kiezer.

En Democraten zijn al bezig met het aandikken van het Coronavirus. Ze haten Trump zo erg, dat de hele economie (en dus de bevolking) er onder mag lijden. Het land in een recessie praten is de enige kans die ze hebben. Het toont maar weer eens dat er een hoop kwaadaardige mensen zijn die echt het beste met iedereen voorhebben.
pi_191845559
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 12:43 schreef SeLang het volgende:

[..]

Trump maakt in een debat inderdaad gehakt van Biden. Aan de andere kant weet ik niet of een debat zoveel uitmaakt. Meer bepalend is of rond de verkiezingen de economie lekker draait of dat er een dikke crisis is. Als ik een democraat was dan zou ik hopen op een dikke corona crisis die de problemen van het healthcare systeem blootlegt.
Over het coronavirus gesproken:

atrupar twitterde op donderdag 05-03-2020 om 04:48:09 In this clip, Trump:1. Denies WHO's coronavirus death rate based on “hunch"2. Calls coronavirus "corona flu"3. Suggests it's fine for people with Covid-19 to go to work4. Compares coronavirus to "the regular flu," indicating he doesn't get the difference https://t.co/uC9c03zX31 reageer retweet
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  User die je het meest gemist hebt 2022 donderdag 5 maart 2020 @ 13:20:35 #20
78918 SeLang
Black swans matter
pi_191845717
Compleet uit de hand lopen van de Covid-19 epidemie zou Bernie in de kaart kunnen spelen als mensen zich realiseren dat onverzekerde mensen een besmettingsgevaar zijn voor verzekerden. M.a.w., ook vanuit een puur egoïstisch standpunt is er een punt te maken voor universal healthcare.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_191845760
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 13:20 schreef SeLang het volgende:
Compleet uit de hand lopen van de Covid-19 epidemie zou Bernie in de kaart kunnen spelen als mensen zich realiseren dat onverzekerde mensen een besmettingsgevaar zijn voor verzekerden. M.a.w., ook vanuit een puur egoïstisch standpunt is er een punt te maken voor universal healthcare.
Het virus hoeft de Democraten helemaal niet in de kaart te spelen. Als Trump zich simpelweg presidentieel zou gedragen en niet om de haverklap tegenstrijdige onzin over de uitbraak zou verspreiden, dan was hij er sterker uit gekomen.

Maar zijn huidige optreden gaat natuurlijk nergens over.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 5 maart 2020 @ 13:58:15 #22
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191846332
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 13:20 schreef SeLang het volgende:
Compleet uit de hand lopen van de Covid-19 epidemie zou Bernie in de kaart kunnen spelen als mensen zich realiseren dat onverzekerde mensen een besmettingsgevaar zijn voor verzekerden. M.a.w., ook vanuit een puur egoïstisch standpunt is er een punt te maken voor universal healthcare.
Loopt die epidemie compleet uit de hand dan? En denk je dat het veel zou uitmaken of mensen (goed) verzekerd zijn of niet? De meeste mensen zullen er hooguit een paar daagjes in bed aan overhouden en mensen met een reeds zwakke gezondheid lopen risico's, zelfde als bij de griep. Welk verschil zou de medische zorg uitmaken? Beschikbaarheid van koortsremmers?

Geinig:

Scratch a liberal and you will find a fascist
  User die je het meest gemist hebt 2022 donderdag 5 maart 2020 @ 17:37:49 #23
78918 SeLang
Black swans matter
pi_191850013
Elizabeth Warren ends presidential bid

https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-51759386

Nu zien wie ze gaat endorsen. Ze haat Sanders.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  donderdag 5 maart 2020 @ 19:49:34 #24
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191852530
Warren is een nepprogressief. Biden dus.

Nu alleen Sanders, Biden en Gabbard. Nu kunnen de tv-zenders niet meer om Tulsi heen.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_191852680
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 11:25 schreef Solstice1 het volgende:

[..]

Tulsi is wel een goede ja. Was zelf yang-gang, maar die is er helaas vrij kansloos uit. Beetje zelfde problemen als Tulsi met de media.
Zonde inderdaad want ze komt best redelijk over. Ook in debatten doet ze het prima.
Land of the free. Home of the brave.
pi_191852713
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 13:58 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]


Geinig:

[ afbeelding ]
:D _O-
Land of the free. Home of the brave.
  Jaap van Dissel-award 2022 donderdag 5 maart 2020 @ 20:55:54 #27
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_191854062
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 13:58 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Geinig:

[ afbeelding ]
_O- _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_191854536
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
  donderdag 5 maart 2020 @ 22:41:56 #29
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191856645
Oekraïne is nodig om van dit te winnen...
Ik vermoed dat tegen de tijd dat het november is de compilatie minimaal 30 minuten zal zijn.

Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  donderdag 5 maart 2020 @ 22:55:55 #30
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191856930
quote:
2s.gif Op donderdag 5 maart 2020 22:41 schreef dellipder het volgende:
Oekraïne is nodig om van dit te winnen...
Ik vermoed dat tegen de tijd dat het november is de compilatie minimaal 30 minuten zal zijn.

Dat er mensen zijn die denken dat Biden het in televisiedebatten gaat winnen van Trump.

POTUS laat opa Biden alle hoeken zien.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 6 maart 2020 @ 09:44:27 #31
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191861104
quote:
DNC says debate 'threshold will go up' after Gabbard clears previous mark

The Democrats running for president will meet for their 11th debate later this month, but a new promise of higher qualification requirements could exclude one candidate who would have made the cut under previous rules.

Hawaii Rep. Tulsi Gabbard, who won one delegate in the American Samoa caucuses on Super Tuesday, met the mark set by the Democratic National Committee for the three previous debates, but DNC communications director Xochitl Hinojosa tweeted Tuesday night that they are upping the requirements going forward.

TULSI GABBARD SLAMS DNC KOWTOW TO BLOOMBERG AS 'WRONG,' CALLS FOR A 'STRAIGHTFORWARD' PROCESS

"We have two more debates — of course the threshold will go up. By the time we have the March debate, almost 2,000 delegates will be allocated," Hinojosa tweeted. "The threshold will reflect where we are in the race, as it always has."

Candidates who had at least one pledged delegate automatically qualified for the debates that took place in New Hampshire, Nevada, and South Carolina earlier this year. Hinojosa did not elaborate on what the new requirements will be, but if Gabbard fails to secure more delegates in next week's primaries, she could be left out of the next debate in Arizona on March 15.

Gabbard was a star of one of the early debates, when she took Sen. Kamala Harris, D-Calif., to task for her record as a prosecutor. The Hawaii congresswoman once served as the DNC's vice chairwoman but has since criticized the organization, recently blasting them for changing debate rules in a way that allowed former New York City mayor Mike Bloomberg to participate while still keeping her out.
Nu zijn dus Biden, Sanders en Gabbard nog over. Het DNC-establishment heeft natuurlijk besloten dat Biden de kandidaat gaat worden, aangezien hij hen vertegenwoordigt en Sanders een ongeleid projectiel is. Ze denken met Biden nog een kans te maken op het presidentschap en zien logischerwijs nog liever Trump winnen dan dat sloopkogel Sanders de hele economie en dus de belangen van de gevestigde orde verkloot.

Een veel betere kandidaat is Gabbard, een jonge 'woman of colour', oorlogsveteraan maar anti-oorlog en loopt niet mee met de LGBT+ hype en de klimaatgekte. Iemand die een groot deel van zowel de Republikeinen als moderate Democrats zou kunnen aanspreken. Maar Gabbard is niet te koop en heeft al eerder aangetoond niet klakkeloos met het partijbestuur mee te werken (ze is in 2016 uit het partijbestuur gestapt nadat Sanders werd genaaid door de DNC ten faveure van Hillary Clinton).

Maar omdat er inmiddels besloten is dat malloot Biden de kandidaat wordt, is er alleen plaats voor Biden en Sanders op de debatpodia. De DNC zal dus iedere keer de normen verhogen zodat Gabbard niet aan de tv-debatten kan meedoen en men heeft lang geleden al aan hun propagandazenders CNN en MSNBC opgedragen Gabbard dood te zwijgen of zwart te maken als Russische pion.

Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 6 maart 2020 @ 11:58:49 #32
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191863260
Ik durf te gokken dat Biden nog met een verrassende nominatie voor zijn running mate (=toekomstige VP) komt; 1 van de reeds gestopte kandidaten zoals Warren of Buttigieg, maar wie weet ook wel John Kerry of..... Hillary Clinton.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_191863299
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 09:44 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Nu zijn dus Biden, Sanders en Gabbard nog over. Het DNC-establishment heeft natuurlijk besloten dat Biden de kandidaat gaat worden, aangezien hij hen vertegenwoordigt en Sanders een ongeleid projectiel is. Ze denken met Biden nog een kans te maken op het presidentschap en zien logischerwijs nog liever Trump winnen dan dat sloopkogel Sanders de hele economie en dus de belangen van de gevestigde orde verkloot.

Een veel betere kandidaat is Gabbard, een jonge 'woman of colour', oorlogsveteraan maar anti-oorlog en loopt niet mee met de LGBT+ hype en de klimaatgekte. Iemand die een groot deel van zowel de Republikeinen als moderate Democrats zou kunnen aanspreken. Maar Gabbard is niet te koop en heeft al eerder aangetoond niet klakkeloos met het partijbestuur mee te werken (ze is in 2016 uit het partijbestuur gestapt nadat Sanders werd genaaid door de DNC ten faveure van Hillary Clinton).

Maar omdat er inmiddels besloten is dat malloot Biden de kandidaat wordt, is er alleen plaats voor Biden en Sanders op de debatpodia. De DNC zal dus iedere keer de normen verhogen zodat Gabbard niet aan de tv-debatten kan meedoen en men heeft lang geleden al aan hun propagandazenders CNN en MSNBC opgedragen Gabbard dood te zwijgen of zwart te maken als Russische pion.

Nogal lastig om de nominatie te winnen als niemand op je stemt.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 6 maart 2020 @ 12:33:21 #34
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191863805
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 12:01 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Nogal lastig om de nominatie te winnen als niemand op je stemt.
En hoe komt dat? Omdat Gabbard door haar eigen partij wordt tegengewerkt, door de media wordt doodgezwegen of zwart gemaakt. Ze mocht 1x mee doen met een tv-debat en dat werd het einde van de kandidatuur van Kamala Harris.

En als Gabbard op tv is, is dat bijna alleen in programma's op Fox, bijvoorbeeld bij Tucker Carlson. Gabbard wordt door tegenstanders gehekeld omdat ze op Fox verschijnt, maar in mijn ogen heel slim omdat Fox steeds beter scoort en door hun langzaam opschuiven richting het politieke midden, omdat daar ook zwevende kiezers en gematigde DNC-stemmers naar kijken.

Ze snappen bij de DNC niet dat zowel Biden als Sanders maar een deel van het eigen electoraat vertegenwoordigen. Ik denk zelfs dat veel Bernie-bro's niet gaan stemmen als Biden de kandidaat is, en als Sanders de kandidaat is, een deel van de rechterzijde en het midden van het DNC-electoraat zelfs voor Trump zal stemmen. Gabbard zou voor de DNC een prima kandidaat geweest zijn, een gekleurde vrouw die zowel progressieve als conservatieve standpunten heeft. Maar in plaats daarvan zetten ze twee bejaarde blanke mannen op het podium, wier denkbeelden lijnrecht tegenover elkaar staan.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_191863924
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 12:33 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

En hoe komt dat? Omdat Gabbard door haar eigen partij wordt tegengewerkt, door de media wordt doodgezwegen of zwart gemaakt. Ze mocht 1x mee doen met een tv-debat en dat werd het einde van de kandidatuur van Kamala Harris.

En als Gabbard op tv is, is dat bijna alleen in programma's op Fox, bijvoorbeeld bij Tucker Carlson. Gabbard wordt door tegenstanders gehekeld omdat ze op Fox verschijnt, maar in mijn ogen heel slim omdat Fox steeds beter scoort en door hun langzaam opschuiven richting het politieke midden, omdat daar ook zwevende kiezers en gematigde DNC-stemmers naar kijken.

Ze snappen bij de DNC niet dat zowel Biden als Sanders maar een deel van het eigen electoraat vertegenwoordigen. Ik denk zelfs dat veel Bernie-bro's niet gaan stemmen als Biden de kandidaat is, en als Sanders de kandidaat is, een deel van de rechterzijde en het midden van het DNC-electoraat zelfs voor Trump zal stemmen. Gabbard zou voor de DNC een prima kandidaat geweest zijn, een gekleurde vrouw die zowel progressieve als conservatieve standpunten heeft. Maar in plaats daarvan zetten ze twee bejaarde blanke mannen op het podium, wier denkbeelden lijnrecht tegenover elkaar staan.
Neuh, dat komt doordat slechts weinig Democraten enthousyast worden van Gabbard. En als je karig scoort in de peilingen word je inderdaad niet aan de lopende band uitgenodigd om tijdens prime time je zegje te doen. In ons land schuiven partijen die onder de kiesdrempel peilen ook niet aan bij Jeroen Pauw. En terecht.

Dat tegenwerken is ook weer nonsens. Zo kun je redeneren dat alle kandidaten die het belabberd doen worden tegengewerkt door het partijbestuur.

Waarheid is gewoon dat 99 procent van de Democraten jouw voorkeur voor Gabbard niet deelt.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 6 maart 2020 @ 12:48:36 #36
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191864002
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 12:42 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Neuh, dat komt doordat slechts weinig Democraten enthousyast worden van Gabbard. En als je karig scoort in de peilingen word je inderdaad niet aan de lopende band uitgenodigd om tijdens prime time je zegje te doen. In ons land schuiven partijen die onder de kiesdrempel peilen ook niet aan bij Jeroen Pauw. En terecht.

Dat tegenwerken is ook weer nonsens. Zo kun je redeneren dat alle kandidaten die het belabberd doen worden tegengewerkt door het partijbestuur.
Niks nonsens. Ze zullen alles uit de kast trekken om Gabbard te weren van de tv-debatten, zoals de regels eerder ook al werden aangepast om Bloomberg een podium te geven.

quote:
Waarheid is gewoon dat 99 procent van de Democraten jouw voorkeur voor Gabbard niet deelt.
Het gros van die 99% heeft waarschijnlijk nog nooit van Gabbard gehoord, omdat de door de DNC-gedirigeerde outlets haar doodzwijgen.

Heb jij enig voorkeur voor een van de huidige of voormalige kandidaten? Ik schat jou in als een Beto of Mayor Pete fan.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_191864076
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 12:48 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Niks nonsens. Ze zullen alles uit de kast trekken om Gabbard te weren van de tv-debatten, zoals de regels eerder ook al werden aangepast om Bloomberg een podium te geven.
[..]

Het gros van die 99% heeft waarschijnlijk nog nooit van Gabbard gehoord, omdat de door de DNC-gedirigeerde outlets haar doodzwijgen.
Ik woon niet eens in de VS en weet prima wie Gabbard is. Neem aan dat dat dan ook geldt voor de gemiddelde Democraat.

quote:
Heb jij enig voorkeur voor een van de huidige of voormalige kandidaten? Ik schat jou in als een Beto of Mayor Pete fan.
Ik ben van geen enkele politicus fan. Ik vind een kandidaat op z'n hoogst capabel.

En nee, ik heb niet echt een voorkeur. Ben van geen enkele kandidaat onder de indruk.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 6 maart 2020 @ 12:56:21 #38
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191864119
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 12:53 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Ik woon niet eens in de VS en weet prima wie Gabbard is. Neem aan dat dat dan ook geldt voor de gemiddelde Democraat.
[..]

Ik ben van geen enkele politicus fan. Ik vind een kandidaat op z'n hoogst capabel.

En nee, ik heb niet echt een voorkeur. Ben van geen enkele kandidaat onder de indruk.
En wat mankeert er volgens jou aan Gabbard? Denk jij dat Biden of Sanders kans maakt in een strijd met Trump?

En als jij zou moeten kiezen tussen Biden, Sanders of Trump?

[ Bericht 4% gewijzigd door EdvandeBerg op 06-03-2020 14:29:03 ]
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 6 maart 2020 @ 13:40:09 #39
425882 Lothiriel
Altijd optimistisch!
pi_191864787
Tulsi Gabbard zou Trump opvreten inderdaad. Strategisch stemmen hebben die Amerikanen precies ook nog nooit van gehoord.
Political correctness is tyranny with manners
- Charlton Heston
  vrijdag 6 maart 2020 @ 13:52:21 #40
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191864956
Fox is een k*tzender en dat gedweep met Tusli Gabbard door de zogenaamde conservatieven snap ik al helemaal niet, met haar medicare en free college for all en transition off fossil fuels.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 6 maart 2020 @ 13:55:13 #41
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191865009
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 13:40 schreef Lothiriel het volgende:
Tulsi Gabbard zou Trump opvreten inderdaad. Strategisch stemmen hebben die Amerikanen precies ook nog nooit van gehoord.
Trump zou in zijn element zijn tegen mensen als Biden, Bloomberg en Clinton, die hij kan pakken op domme/foute dingen die ze gezegd of gedaan hebben, of hun overkomen, hun gegraai en in wiens zak ze financieel zitten. Sanders kan geconfronteerd worden met zijn gedraai over bijvoorbeeld immigratie en de idiote Green New Deal die het land ten gronde zou richten. Maar in een debat tegen een charmante oprechte vrouw, die ook nog eens veteraan is, zal hij niet zijn gebruikelijke venijnigheid en trollerij in kunnen zetten. Lijkt mij dat een dergelijk debat veel meer respectvol gevoerd zou moeten worden, anders neemt de kijker dat Trump zeker kwalijk.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 6 maart 2020 @ 14:00:26 #42
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191865104
quote:
2s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 13:52 schreef dellipder het volgende:
Fox is een k*tzender en dat gedweep met Tuslis Gabbard door de zogenaamde conservatieven snap ik al helemaal niet, met haar medicare en free college for all en transition off fossil fuels.
Ze lijkt mij juist heel pragmatisch. Ik begrijp dat er best eea. mankeert aan de gezondheidszorg in de VS en de betaalbaarheid daarvan door de gewone man. Ook is er iets voor te zeggen dat onderwijs toegankelijk moet zijn voor mensen uit alle klassen van de maatschappij. Dat dat helemaal zonder enige kosten moet zijn, lijkt mij ook niet heel verstandig. Maar ik denk dat dit hoog inzetten is, om een acceptabel compromis te kunnen bereiken.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 6 maart 2020 @ 14:00:43 #43
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_191865107
Is die Joe Biden dement aan het worden of was hij dat al ?
Ik ben inmiddels overleden
  vrijdag 6 maart 2020 @ 14:03:20 #44
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191865155
quote:
15s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 14:00 schreef Enchanter het volgende:
Is die Joe Biden dement aan het worden of was hij dat al ?
Ja.

En hij was al een viespeuk en graaier.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 6 maart 2020 @ 14:04:05 #45
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191865174
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 14:00 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Ze lijkt mij juist heel pragmatisch. Ik begrijp dat er best eea. mankeert aan de gezondheidszorg in de VS en de betaalbaarheid daarvan door de gewone man. Ook is er iets voor te zeggen dat onderwijs toegankelijk moet zijn voor mensen uit alle klassen van de maatschappij. Dat dat helemaal zonder enige kosten moet zijn, lijkt mij ook niet heel verstandig. Maar ik denk dat dit hoog inzetten is, om een acceptabel compromis te kunnen bereiken.
Ook zij stak haar hand op toen in dat debat gevraagd werd of de kandidaten free healthcare for illegals steunen. Net zoals het ondersteunen van planned parenthood is dat allemaal niet mainstream.
En dan druk ik me nog voorzichtig uit.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 6 maart 2020 @ 14:14:56 #46
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191865352
quote:
2s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 14:04 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ook zij stak haar hand op toen in dat debat gevraagd werd of de kandidaten free healthcare for illegals steunen. Net zoals het ondersteunen van planned parenthood is dat allemaal niet mainstream.
En dan druk ik me nog voorzichtig uit.
Maar dat zijn ja/nee vragen die betrekking hebben op ingewikkelde morele zaken waar de meeste mensen eigenlijk geen ja/nee antwoord op kunnen geven.

Als er een illegaal zonder geld met zichtbaar letsel zich bij een ziekenhuis meldt, dient die dan gewoon weggestuurd te worden? En ik denk dat een groot deel van de Amerikanen toch genuanceerd denkt over abortus; een meisje van 19 die zich dronken twee weken eerder heeft laten bezwangeren op een feestje, is iets anders dan iemand die een levensvatbare foetus wil laten weghalen.

Je vergeet dat het politieke midden heel groot is.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 6 maart 2020 @ 14:28:12 #47
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191865543
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 14:14 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Maar dat zijn ja/nee vragen die betrekking hebben op ingewikkelde morele zaken waar de meeste mensen eigenlijk geen ja/nee antwoord op kunnen geven.

Als er een illegaal zonder geld met zichtbaar letsel zich bij een ziekenhuis meldt, dient die dan gewoon weggestuurd te worden? En ik denk dat een groot deel van de Amerikanen toch genuanceerd denkt over abortus; een meisje van 19 die zich dronken twee weken eerder heeft laten bezwangeren op een feestje, is iets anders dan iemand die een levensvatbare foetus wil laten weghalen.

Je vergeet dat het politieke midden heel groot is.
Ik vind het helemaal prima dat jij een Tusli Gabbard fan bent.
Ik breng alleen in dat de zogenaamde conservatives Gabbard neerzetten als "moderate", terwijl belangrijke policies van haar duidelijk niet maninstream zijn en ze nota bene in het verleden Benie Sanders heeft endorsed. Dit zou eigenlijk meteen al een belletje moeten rinkelen.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  User die je het meest gemist hebt 2022 vrijdag 6 maart 2020 @ 15:04:13 #48
78918 SeLang
Black swans matter
pi_191866004
Alles draait tegenwoordig om identity politics. De Democraten hebben de kans laten lopen om een openlijke homo met een naam die lijkt op Gigabutt als president te krijgen. Nu is er nog de kans op een woman of color (soort van). Die kans moeten ze niet laten lopen als ze woke genoeg zijn. Een corrupt seniel murmelent deep state mannetje moet je niet tegen Trump laten runnen. Met een beetje geluk zet Trump tijdens of voor/na een debat een pussy-grab bij Tusli Gabbard en dan wint ze vanwege #metoo. Sowieso is alles beter dan Trump.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_191866944
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 12:56 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

En wat mankeert er volgens jou aan Gabbard? Denk jij dat Biden of Sanders kans maakt in een strijd met Trump?

En als jij zou moeten kiezen tussen Biden, Sanders of Trump?
Ik zou een aangebrande speklap nog verkiezen boven Trump.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 6 maart 2020 @ 16:22:07 #50
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_191867069
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 16:10 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Ik zou een aangebrande speklap nog verkiezen boven Trump.
Want? Wat is er allemaal verkeerd gegaan in de drie jaar presidentschap? Welke rampen zijn Amerika allemaal overkomen?

Volgens mij gaat het sinds Trump's aantreden heel goed met de economie, hebben meer mensen een baan dan ooit, salarissen stijgen en trekt hij andere landen als China het vel over de oren omdat ze decennialang vals spelen op handelsgebied. Geen nieuwe oorlogen begonnen, zelfs niet met Venezuela, Noord-Korea of Iran. Het kalifaat in Syrie is opgeruimd en de NAVO-landen betalen een eerlijker deel aan defensie.

De wereld had een stuk slechter afgeweest als Hillary Clinton of Jeb Bush president waren.
Scratch a liberal and you will find a fascist
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')