Blikgroenten blijven eeuwig goed en bevatten evenveel vitaminen als vers, sosm zelfs meer, want het gaat direct in blik en ligt niet te verpieteren bij de ahquote:Op zaterdag 29 februari 2020 06:45 schreef osodevo het volgende:
Iemand tips wat voor soort voedsel nog een beetje gezond is en ik voor lange tijd (zonder koelkast) kan bewaren?
En buikpijn. Ohja en kankerquote:Op zaterdag 29 februari 2020 07:58 schreef Eightyone het volgende:
...sla verder ook leverpastei in bulk in. Die kan je tot 2022 of 2023 bewaren, zag ik. Geen idee hoe het met de aanvoer van regulier vlees gaat, als het hier echt mis zou gaan.
Het is iig een bron van vitamine A.
Waarom, leverpastei is gewoon lekker, tenminste, ik eet het zo ook wel eensquote:Op zaterdag 29 februari 2020 08:05 schreef Eightyone het volgende:
O.k..
Dat was inderdaad geen erg intelligente reply.
Blijkbaar moet ik nog wakker worden.
Je krijgt er meer kans op kanker van. Wat is daar ook alweer de death rate van?quote:Op zaterdag 29 februari 2020 08:10 schreef Fer_de_Lance het volgende:
[..]
Waarom, leverpastei is gewoon lekker
is goedquote:Op zaterdag 29 februari 2020 08:15 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
[..]
Je krijgt er meer kans op kanker van. Wat is daar ook alweer de death rate van?
Hangt o.a van de kanker af. Aan je alvleesklier of je longen is over het algemeen wanneer je niet snel bij een arts komt behoorlijk dodelijk.quote:Op zaterdag 29 februari 2020 08:15 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
[..]
Je krijgt er meer kans op kanker van. Wat is daar ook alweer de death rate van?
Volgens de WHO staat eten van houdbaar voedsel, zoals leverpastei, in dezelfde risicocategorie als asbest. Goede overlevingstip en smakelijke voortzetting.quote:Op zaterdag 29 februari 2020 08:18 schreef Fer_de_Lance het volgende:
[..]
is goed
Van alcohol nog erger, toch drink ik graag een biertje...
Het verschil met leverpastei en zijn eventuele deathrate __! en coronavirus is voor mij vooral dat die pastei op een cracker best lekker is en corona... tja... die proef je niet eens....
En kom, als we het al over de deathrate van leverpastei _____! gaan hebben neem ik aan dat je de consternatie over het corona virus zeer kalm en lafjes vindt.
Het is geen tegenreactie gek, niemand zegt dat leverpastei de remedie tegen corona is ofzoquote:Op zaterdag 29 februari 2020 08:21 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
Panikeren over corona maar jezelf als tegenreactie lachend een darmkanker eten. Dat vind ik best gek, maar ieder zijn ding.
Leverpastei wordt inderdaad regelmatig door mannen in witte pakken en gespecialiseerde bedrijven afgevoerdquote:Op zaterdag 29 februari 2020 08:21 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
Volgens de WHO staat eten van houdbaar voedsel, zoals leverpastei, in dezelfde risicocategorie als asbest. Goede overlevingstip en smakelijke voortzetting.
Het is een uitstekende survivaltip inderdaad. Als je niet te lang wil leven dan.quote:Op zaterdag 29 februari 2020 08:26 schreef Fer_de_Lance het volgende:
[..]
Het is geen tegenreactie gek, niemand zegt dat leverpastei de remedie tegen corona is ofzo
Niemand hier die zegt, in geval van Corona ga ik alleen leverpastei eten.
Ik geef aan dat ik het normaliter ook eet, en dat het dus niet gek is om het ook op voorraad te hebben. Dat ik er eventueel op latere leeftijd mogelijk darmkanker van krijg neem ik nu voor lief, dus tijdens een crisis ook.
En ja, spreken over de deathrate(!) van leverpastei komt op mij een stuk hysterischer over dan rustig keuvelen over Corona...
ik lees nergens asbest... jij???quote:20. What is WHO’s health recommendation to prevent cancer risk associated with eating red meat and processed meat?
IARC is a research organization that evaluates the evidence available on the causes of cancer but does not make health recommendations as such. National governments and WHO are responsible for developing nutritional guidelines. This evaluation by IARC reinforces a 2002 recommendation from WHO that people who eat meat should moderate the consumption of processed meat to reduce the risk of colorectal cancer. Some other dietary guidelines also recommend limiting consumption of red meat or processed meat, but these are focused mainly on reducing the intake of fat and sodium, which are risk factors for cardiovascular disease and obesity. Individuals who are concerned about cancer could consider reducing their consumption of red meat or processed meat until updated guidelines related specifically to cancer have been developed.
https://www.who.int/features/qa/cancer-red-meat/en/
Nee hoorquote:Op zaterdag 29 februari 2020 08:34 schreef Fer_de_Lance het volgende:
[..]
ik lees nergens asbest... jij???
Droom je niet gewoon heel levendig?
Of verspreid je graag panieknieuws?
aldus de who. Smakelijkquote:Houdbaar vlees staat in Groep 1 naast stoffen als arseen, asbest, cadmium, chroom-6 en plutonium-239. Op de lijst staan ook ziektes als chronische hepatitis C, hiv, hpv (het virus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt) en omstandigheden als luchtvervuiling, zonnestraling en röntgenstralen.
Linkje?quote:Op zaterdag 29 februari 2020 08:36 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
[..]
Nee hoor
[..]
aldus de who. Smakelijk
quote:Houdbaar vlees staat in Groep 1 naast stoffen als arseen, asbest, cadmium, chroom-6 en plutonium-239.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |