Ja zit wel wat inquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:16 schreef Em31 het volgende:
[..]
Ik zou ze gewoon in de oven doen en zien wat er gebeurt
De ovensnacks hebben Spanje nog niet bereikt?quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:19 schreef Strani het volgende:
Ik vroeg me vandaag ook al af of de kroketten niet gewoon in de oven konden, maar nee.
Kleinste pannetje, voldoende olie er in, op de kookplaat en zodra het warm genoeg is de ballen er in.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:12 schreef Guanabana het volgende:
Ik had een keer vegabitterballen van de Vegetarische Slager gekocht, maar zag pas thuis dat ze alleen in de frituurpan kunnen (op zich logisch ) en die hebben we niet. Dus ze liggen nu al driekwart jaar ruimte in te nemen in de vriezer.
Ze kunnen prima in de oven (bakpapier eronder), ze worden wel wat plat.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:19 schreef Strani het volgende:
Ik vroeg me vandaag ook al af of de kroketten niet gewoon in de oven konden, maar nee.
Haha volgens mij wel Maar deze waren vast goedkoperquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:20 schreef Em31 het volgende:
[..]
De ovensnacks hebben Spanje nog niet bereikt?
Hoe lang doe je ze erin? En op welke temperatuur?quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:20 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
Ze kunnen prima in de oven, ze worden wel wat plat.
Je krijgt ze wel warm, maar niet krokantquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:19 schreef Strani het volgende:
Ik vroeg me vandaag ook al af of de kroketten niet gewoon in de oven konden, maar nee.
Ja, dat was mijn vrees inderdaad!quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:21 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Je krijgt ze wel warm, maar niet krokant
20 minuten (voorverwarmd) op 225 gradenquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:21 schreef Strani het volgende:
[..]
Hoe lang doe je ze erin? En op welke temperatuur?
Gewoon een laagje olie in een pan laten verhitten en het daar in "bakken"quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:12 schreef Guanabana het volgende:
Ik had een keer vegabitterballen van de Vegetarische Slager gekocht, maar zag pas thuis dat ze alleen in de frituurpan kunnen (op zich logisch ) en die hebben we niet. Dus ze liggen nu al driekwart jaar ruimte in te nemen in de vriezer.
Spuit 11quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:22 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Gewoon een laagje olie in een pan laten verhitten en het daar in "bakken"
Nou, wie weet probeer ik het eens.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:22 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
20 minuten (voorverwarmd) op 225 graden
Ze zijn al voor gegaard dus ziek word je er sowieso niet van...
Ik doe dat wel eens met kaaskroketjes. Kan wel, maar vallen een beetje uit elkaarquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:19 schreef Strani het volgende:
Ik vroeg me vandaag ook al af of de kroketten niet gewoon in de oven konden, maar nee.
Die ga ik binnenkort ook eens regelen, kaaskroketjes of kaasbitterballetjes.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:23 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Ik doe dat wel eens met kaaskroketjes. Kan wel, maar vallen een beetje uit elkaar
Als het niet goed lukt, op 200 graden en dan 25 of 30 minuten.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:22 schreef Strani het volgende:
[..]
Nou, wie weet probeer ik het eens.
Oh is het weer zoverquote:
Jaquote:
Ik ga ook nog pannenkoeken maken, misschien morgen wel. Doe ik die ook gewoon in de oven. Alles in de ovenquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:23 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
Als het niet goed lukt, op 200 graden en dan 25 of 30 minuten.
Iedere oven is toch wat anders is m'n ervaring...
Loempia's doe ik hier 30 minuten, anders zit er nog ijs in (of ik moet ze eerst ontdooien maar daar ben ik te lui voor).
Moet je even kijken of ze deze ook hebbenquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:23 schreef Strani het volgende:
[..]
Die ga ik binnenkort ook eens regelen, kaaskroketjes of kaasbitterballetjes.
Die heb ik volgens mij wel zien liggen jaquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:25 schreef Em31 het volgende:
[..]
Moet je even kijken of ze deze ook hebben
[ afbeelding ]
Dat zou dan wel weer eens heel droog kunnen wordenquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:25 schreef Strani het volgende:
[..]
Ik ga ook nog pannenkoeken maken, misschien morgen wel. Doe ik die ook gewoon in de oven. Alles in de oven
Oh godverdeknetter die zijn LEKKERquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:25 schreef Em31 het volgende:
[..]
Moet je even kijken of ze deze ook hebben
[ afbeelding ]
Ohquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:26 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
Dat zou dan wel weer eens heel droog kunnen worden
Geen slecht ideequote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:27 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
Misschien kan je ze dan nog als wraps of taco's gebruiken
Jaa echt Ik 'vergeet' elke keer een beetje hoe ze smaken, je verwacht een beetje zoals een kaassoufflé, maar is nog veel lekkerder.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:26 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Oh godverdeknetter die zijn LEKKER
Jaquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:26 schreef TheFreshPrince het volgende:
Alles met "old Amsterdam" is lekker
Ja weet ik, maar dat leek me gedoe en had ik (nog) geen zin in Ik ga liever niet met olie in de weer.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:20 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
Kleinste pannetje, voldoende olie er in, op de kookplaat en zodra het warm genoeg is de ballen er in.
Ik durf dat ook niet goed, ik zie ons huis al afbrandenquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:29 schreef Guanabana het volgende:
[..]
Ja weet ik, maar dat leek me gedoe en had ik (nog) geen zin in Ik ga liever niet met olie in de weer.
Ja en het stinkt vast, en wat doe je daarna dan met die olie en bleh geen zin inquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:30 schreef Arizona het volgende:
[..]
Ik durf dat ook niet goed, ik zie ons huis al afbranden
Het heeft ook niet mijn voorkeur nee. Hoop gedoe om die olie na gebruik dan weer ergens in te gieten (en te filteren en zo, als het nog schoon genoeg is).quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:29 schreef Guanabana het volgende:
[..]
Ja weet ik, maar dat leek me gedoe en had ik (nog) geen zin in Ik ga liever niet met olie in de weer.
quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:32 schreef Arizona het volgende:
Ik ben moe, van zo'n migraineaanval blijf ik echt de hele dag vermoeid en suf. Ik ga nog lekker wat Lucifer kijken. Misschien tot straks nog!
Sterkte, doe maar lekker rustig aan ja.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:32 schreef Arizona het volgende:
Ik ben moe, van zo'n migraineaanval blijf ik echt de hele dag vermoeid en suf. Ik ga nog lekker wat Lucifer kijken. Misschien tot straks nog!
Dan toch maar in de ovenquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:29 schreef Guanabana het volgende:
[..]
Ja weet ik, maar dat leek me gedoe en had ik (nog) geen zin in Ik ga liever niet met olie in de weer.
Mocht het gaan roken of branden, deksel er op en en de pit uitzetten.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:30 schreef Arizona het volgende:
[..]
Ik durf dat ook niet goed, ik zie ons huis al afbranden
Ja, stelt wel makkelijk in.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:34 schreef Strani het volgende:
Voor olie is electrisch koken trouwens wel een stuk fijner.
Ik ben elke keer wel weer bang dat de pan dan niet stevig staat en de boel omkiepertquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:30 schreef Arizona het volgende:
[..]
Ik durf dat ook niet goed, ik zie ons huis al afbranden
Geniet van Lucifer, en misschien tot straks nog!quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:32 schreef Arizona het volgende:
Ik ben moe, van zo'n migraineaanval blijf ik echt de hele dag vermoeid en suf. Ik ga nog lekker wat Lucifer kijken. Misschien tot straks nog!
Nog een voordeel van een inductieplaatquote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:35 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Ik ben elke keer wel weer bang dat de pan dan niet stevig staat en de boel omkiepert
Ja en het is veiliger ook.quote:Op vrijdag 28 februari 2020 19:35 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
Ja, stelt wel makkelijk in.
Kan bij sommige platen zelfs de maximum temperatuur instellen (ook handig voor sauzen).
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |