abonnementen ibood.com bol.com
pi_191515828
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 01:03 schreef TechnoCat het volgende:

[..]

Dank je voor de serieuze reactie. Dit ben ik mij ook bewust, en daarom is het eigenlijk ook zaak dat ik zelf werk vind, dan kan ik zelf financieel garant voor haar staan en kan zij hier in alle gemak de Nederlandse taal leren en uiteindelijk ook een baan zoeken. :)
[..]

Goedbedoeld, maar zoals ik al zei, ik heb een huurwoning die ik behoorlijk verbouwd heb zonder toestemming. Heb een garage gebouwd van 34m2, er zitten diverse rolluiken voor de ramen, heb op de bovenverdieping tussenwanden weg gesloopt om een kamer groter te krijgen, heb in de woonkamer de schouw weg gesloopt en de schoorsteen dichtgemetseld om meer ruimte in de woonkamer te krijgen en heb het dak boven de slaapkamer zelf volledig ge´soleerd, alsmede de schuur. Kortom er zit nogal wat tijd en geld in dit huis, want mijn bedoeling was dat ik het uit op langere termijn wel wou kopen. Er nu uit gaan betekend een gigantische aderlating en verder mijn Spaans is 0,02% dus hoe zou ik daar in Mexico aan het werk moeten komen. Ben immers al 43, niet de jongste meer.
Als je een garage hebt bijgebouwd van 34m2, rolluiken voor de ramen hebt aangebracht en een kamer groter hebt gemaakt boven, is het nog maar de vraag of je het weer in oorspronkelijke staat terug moet brengen. Als je dat werk netjes hebt uitgevoerd en je hebt daadwerkelijk waarde toegevoegd aan het object, kan het ook maar zo zijn dat dit zonder rompslomp gewoon geaccepteerd wordt en je dus niets terug hoeft te brengen in de originele staat (het informeren waard lijkt mij). Toen ik destijds nog geen koopwoning had, heb ik overigens wel voordat ik aanpassingen ging doen (deze aanpassingen) met de woningbouwvereniging overlegd (dat het geen probleem zou opleveren bij vertrek) en dat ook zwart op wit vastgelegd. Daardoor kon ik zonder aanvullende toestanden mijn huurwoning verlaten toen de tijd daar rijp voor was. Maargoed, dat laatste is voor hier natuurlijk mosterd na de maaltijd.

Desalniettemin hoop ik dat je gewoon je kop erbij houdt, aldus een anonieme Fok!er. Iemand zegt hier al "It's all 'bout the money'' en dat verenigd met "liefde maakt blind" kan nogal een giftige cocktail zijn.
pi_191516170
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 01:18 schreef Flow3r het volgende:
Tja als je haar zo graag hier naartoe wil halen zal je toch aan moeten kunnen tonen dat je voor haar garant kan staan
Eeensch.
quote:
Eerst maar eens zorgen dat je werk heb
Helemaal eensch.
quote:
99s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 01:25 schreef Mr.Ping het volgende:
Volgens mij moet je ook 125 procent van het minimumloon hebben, en minimaal een jaarcontract.

Als je echt voor haar gaat moet je elke baan aanpakken die je kan krijgen
Dan dus niet 'elke' baan aanpakken, omdat elke relatief simpele baan meestal slechts het minimumloon betaald zou die 125% norm niet gehaald worden. Nee, ik moet iets zien te vinden waarin veel vraag naar is, waar mogelijkerwijs ook in ploegen gewerkt kan worden (ben toch een nachtuil, dus dat maakt niet uit).
Het is een feit.
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 01:28 schreef SebbeSwensje het volgende:
Ik vind het wel een behoorlijke gok om zo veel aan een huurhuis te sleutelen, in de verwachting dat je het ooit wel zou kopen. Je kan natuurlijk eens polsen bij de woningbouw, kun je het kopen en zet je het zelf te huur, heb je mooi gelijk al wat inkomen.
Zonder (vaste) baan geen hypotheek, dus kopen is vooralsnog geen optie. Maar ik heb de optie wel, ten alle tijde. Ik kan hier net zo lang blijven huren als ik wil, en als ik het kopen wil kan ik het kopen, er zit geen tijdslimiet aan vast. En ik denk dat de woningcorporatie gewoon de WOZ waarde hanteert maar dat de woning meer waard is door mijn eigen aangebrachte verbeteringen, dat dan weer ruimte zou bieden voor bv. zonnepanelen op het dak die je bij je hypotheek kunt invoeren. En omdat de rente momenteel zo laag is zou dat een gigantische besparing opleveren. Ik betaal nu 447 euro huur, als je voor een ton een huis koopt tegen 1,5% rente dan betaal je maar 1.500 euro rente per jaar. Dat is maar 125 euro rente aflossing per maand. Doe er een levens -en opstalverzekering bij en een stukje aflossing, en wat HRA en ik denk dan ergens tussen de 250 en 300 euro uit te komen. Misschien minder.
quote:
99s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 01:30 schreef Mr.Ping het volgende:
Zonder baan zal hij geen ton spaargeld hebben, gok ik.
Klopt, maar sparen is wel iets dat ik goed kan, zelfs in mijn huidige situatie. Je moet gewoon gebruik maken van alle (legale) opties die er zijn. En met een beetje handel en pangel kom je ook een heel eind. En mijn YouTube pagina genereert ook al een aardige bijdrage per maand. Het liefst zou dat ik daar mijn full time 'werk' van maken, met vlogs e.d. (samen met haar) dan hoeven we ons helemaal niet meer druk maken om werk, maar ik denk niet dat de IND YouTube inkomen meetelt als vast inkomen.

[ Bericht 11% gewijzigd door TechnoCat op 15-02-2020 04:17:23 ]
  zaterdag 15 februari 2020 @ 04:20:06 #28
401520 SebbeSwensje
Ik ben niet Alex.
pi_191516187
Je mag mijn baan wel hebben!
Ik ben niet Alex.
pi_191516246
Om even op je vraag over je document terug te komen.
Dat document is inderdaad alleen voor stellen die getrouwd zijn of geregistreed partnerschap hebben, staat met grote letter gewoon boven aan.
Verder punt 7 wordt bedoeld dat ze haar geboorteakte en de huwelijksakte( in geval van buitenlands huwelijk) door een beedigd vertaler moet laten vertalen en vervolgens door notaris of rechtbank moeten laten voorzien van een apostille, waarmee aangetoond wordt dat het een officieel document is wat in NL wordt geaccepteerd.

Succes er mee
pi_191516257
Alsjeblieft
pi_191516886
Niet lullig bedoelt maar een Masters degree in kunst is hier voor de meeste mensen al een opleiding voor een baantje in het museum of voor de werkeloosheid. Waar liggen haar ambities?
Nobody expects the Spanish Inquisition!
pi_191516895
En om op je vraag in de TT terug te komen: zoek een Nederlandse vriendin....
Nobody expects the Spanish Inquisition!
pi_191517075
Bij Arriva in het noorden zoeken ze personeel.
  zaterdag 15 februari 2020 @ 08:45:31 #34
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_191517120
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 00:29 schreef TechnoCat het volgende:
Nou welterusten dan maar. Kan hier op dit forum nu niets serieus?

Ik heb nog geen serieuze reactie gezien, van geen enkele persoon die een vergelijkbare situatie heeft meegemaakt, alleen maar niet echt gerelateerde poes pas antwoorden.
Je bent een werkschuwe uitkeringstrekker die constant buitenlandse vrouwen hierheen wil krijgen. Ondertussen heb je het niet eens voor ze over om een jaar te werken zodat je garant kan staan.

Verwacht je nou dat de meeste mensen je serieus gaan nemen dan?
Op zaterdag 9 maart 2019 17:21 schreef Lospedrosa het volgende:
Wat voor een mongool ben jij nou weer. Klojo.
pi_191517130
Als je met de IND te krijgt dan zal je merken dat dit een on-Nederlands rommelige instantie is, zeker met de werkdruk met de "vluchtelingen" van de laatste jaren komen ze om in het werk en is het een puinhoop.

[ Bericht 1% gewijzigd door Mr.Ping op 15-02-2020 08:54:16 ]
pi_191517175
Ze is dan wel hoog opgeleid, maar met een flut studie. Nederland zoekt idd kennis migranten, maar niet in die richting.

Het zal dus idd wat moeilijker zijn om een baan te vinden. Ik zit dan meer te denken aan orderpicker of idd call center.
pi_191518735
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2020 23:58 schreef dokter.knakworst het volgende:
Alsof NL nog niet vol genoeg zit met gelukzoekers :')
Zoeken we niet allemaal geluk?....
'Me' is gÚÚn bezittelijk voornaamwoord
pi_191519158
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 00:00 schreef TechnoCat het volgende:

[..]

Idd, stuur die nutteloze asielzoekers met hun anti-westerse ideologie maar weer retour. Het gaat hier om iemand die zich nuttig wil maken, en het stond zelfs nog in de krant dat Nederland staat te springen om kennismigranten.
[..]

Ik weet het, maar ik kan ook geen toekomst voorspellen en als het met de ene niet lukt en met de andere wel, wat zou je dan tegenhouden? Ik ben heel realistisch door te zeggen dat ik hier op zoek ben naar een baan die ik echt LEUK vind. Natuurlijk er is zat werk, zelfs hier in de provincie Groningen. Maar dat is saai, vies, zwaar of onderbetaald werk waar je niet gelukkig van word. Als het er op aankomt en de flappen zijn echt keihard nodig dan pak ik dat wel aan. Zolang ik nog keuzes heb, en tevens ex-politici ook thuis jaren met wachtgeld mogen 'wachten' voel ik me niet bezwaard om te zoeken naar een baan waar ik me ook prettig in voel.
Als ik jou was zou ik niet neerkijken op gelukzoekers terwijl je zelf in de uitkering zit en veel werk weigert om aan te nemen omdat je het vies, saai, zwaar of onderbetaald vindt.
  zaterdag 15 februari 2020 @ 12:29:06 #39
480915 Linkse_krijger
Drie keer rechts is ook links
pi_191519176
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 04:07 schreef TechnoCat het volgende:

En mijn YouTube pagina genereert ook al een aardige bijdrage per maand.
En dit laat je netjes corrigeren op je uitkering neem ik aan?
pi_191521230
OK. Complex probleem met veel deel-problemen.

Eh, haar hier heen komen kan dus sowieso pas wanneer jij garant voor haar kan staan. https://ind.nl/en/pages/income-requirements-family.aspx
Regel dit eerst, wat volgens mij al een hele zware kluif gaat worden.

Zij moet Nederlands gaan leren. Liever vandaag dan morgen mee beginnen.

Samen kijken welk werk zij hier kan en wil doen.

Verder is het wellicht handig om inschrijftijd in de randstad op te gaan bouwen, in het geval dat jullie omwille van werk toch uit NO-gronigen weg moeten. Van de 4 grote steden is de gemiddelde wachttijd verreweg het langste in Amsterdam en Utrecht, dus schijf je zsm bij de corporaties in de regios Rotterdam en Den Haag.

Daarnaast iig eens informeren over het hoe of wat, wanneer jij je huurcontract op zegt.

Dit is geen probleem wat je met een of twee slimme handelingen kan doorbreken of op kan lossen. Dit gaat heel veel inzet en waarschijnlijk wat compromissen van jullie beiden kosten.

En heel eerlijk, je weet totaal niet te overtuigen dat je daar Řberhaupt bereid toe bent (laat staan of je het dan ook nog echt kan).
"Pools are perfect for holding water"
pi_191523366
Een paar quotes uit jouw posts roepen vragen bij mij op, en zouden dit ook bij jou moeten doen:

"Daarvoor heeft ze ook al diverse, zoals zij het noemt "Customer Care" banen gehad, dus de nadruk ligt wel op dat vakgebied."

"Ze is al 2x eerder in Nederland geweest en een visum was niet verplicht."

-Ik zou in jouw geval heel specifiek willen weten wat voor soort banen ze gehad heeft, en bij welke bedrijven. Je omschrijving klinkt me namelijk als een eufemisme in de oren... (vul zelf maar in).

-Wat heeft ze die twee keer in Nederland gedaan? Vakantie vieren, of had ze een of ander "onofficieel" baantje...? Er zijn nogal wat latina's in Nederland, omdat ze uit verschillende landen nu eenmaal zonder visum als toerist hierheen mogen komen, die dan de kost verdienen met "sociale dienstverlening".

En zoals andere posters in dit topic al opmerkten: ik zou deze dame gewoon eens voorstellen dat jij wel naar Mexico verhuisd, en dan eens goed gaan peilen of de animo van haar kant nog steeds aanwezig is.

[ Bericht 0% gewijzigd door ETphonehome op 15-02-2020 21:30:22 ]
pi_191540068
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 04:47 schreef Noudanzeg het volgende:
Om even op je vraag over je document terug te komen.
Dat document is inderdaad alleen voor stellen die getrouwd zijn of geregistreed partnerschap hebben, staat met grote letter gewoon boven aan.
Verder punt 7 wordt bedoeld dat ze haar geboorteakte en de huwelijksakte( in geval van buitenlands huwelijk) door een beedigd vertaler moet laten vertalen en vervolgens door notaris of rechtbank moeten laten voorzien van een apostille, waarmee aangetoond wordt dat het een officieel document is wat in NL wordt geaccepteerd.

Succes er mee
Maar hoe kan men dat verlangen van een getrouwd stel? Ik kan toch niet al met haar gaan trouwen nog voordat zij officieel hier is (of ik daar)? Dat gaat toch niet volgens de wet? Zij moet dan toch ook een Nederlandse burger zijn? Of zie ik dat nu verkeerd? Dit omdat het formulier wel bestemd lijkt te zijn voor reeds getrouwde stellen.
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 08:11 schreef Its-Jojo-4you het volgende:
En om op je vraag in de TT terug te komen: zoek een Nederlandse vriendin....
Ik heb niets met Nederlandse vrouwen, ik zeg niet dat ze allemaal zo zijn maar laat ik het zo zeggen, het 'feminisme' en 'emancipatie' is veel te ver doorgeschoten en als man zijnde ben je maar een nummertje. Ga als man voor de gein maar eens een dating site op en doe je voor als een vrouw, en kijk eens hoeveel honderden berichten je binnen krijgt, terwijl als je daar als man zelfde zijnde staat je niets krijgt. NL vrouwen weten het, en ze willen allemaal het prins op het witte paard. Ik blijf liever alleen dan dat ik elke dag op m'n tenen moet lopen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 12:29 schreef Linkse_krijger het volgende:
En dit laat je netjes corrigeren op je uitkering neem ik aan?
Hoe creŰer je 'werkschuwe' mensen, door ze alles af te pakken en werken totaal niet lonend te maken. Maar dat is een heel andere discussie. (zoek maar even op de term "armoedeval", verdiep je er maar even in).
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 18:46 schreef ETphonehome het volgende:
-Ik zou in jouw geval heel specifiek willen weten wat voor soort banen ze gehad heeft, en bij welke bedrijven. Je omschrijving klinkt me namelijk als een eufemisme in de oren... (vul zelf maar in).
In haar land valt zij onder wat ze zelf beschrijft als de middenklasse. Wat ze exact gedaan heeft weet ik niet volledig maar het ging wel altijd om klantenservice.
quote:
-Wat heeft ze die twee keer in Nederland gedaan? Vakantie vieren
Exact dat, naar Europa, omdat ze dol op kunst is en latina's hebben iets met Europa. Het is voor hun het 'oude continent'. Ze gaat ook elk jaar naar Acapulco, waar ik dan ook afgelopen maand mee naar toe bent geweest. Ze heeft heel veel foto's op haar Facebook van allerlei bekende plekken hier in Nederland. Het is voor ons Nederlanders misschien moeilijk te begrijpen maar sommige buitenlanders vinden ons land een heel mooi land.
quote:
En zoals andere posters in dit topic al opmerkten: ik zou deze dame gewoon eens voorstellen dat jij wel naar Mexico verhuisd, en dan eens goed gaan peilen of de animo van haar kant nog steeds aanwezig is.
Kijk, voor mij valt er niet zoveel te verliezen als zij hier heen wil komen. Ik weet 100% zeker dat het niet om een visa of specifiek om NL te doen gaat, want die kans heeft ze dan al 2x eerder gehad. Niet iedereen is een malafide persoon die de illegale asielzoeker wil uithangen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 15:58 schreef probeer het volgende:
OK. Complex probleem met veel deel-problemen.

Eh, haar hier heen komen kan dus sowieso pas wanneer jij garant voor haar kan staan. https://ind.nl/en/pages/income-requirements-family.aspx
Regel dit eerst, wat volgens mij al een hele zware kluif gaat worden.
Het is ook niet erg als het wat tijd gaat kosten, ze zal toch eerst wat Nederlands moeten leren kennen. Inmiddels heeft ze zich wel al aangemeld bij de "Klank" school in Mexico stad voor Nederlandse lessen.
quote:
Zij moet Nederlands gaan leren. Liever vandaag dan morgen mee beginnen.
We spenderen veel tijd over de (beeld) telefoon met de Nederlandse taal. Hoe bepaalde woorden worden uitgesproken, wat bepaalde ezelsbruggetjes zijn etc, tot zover ik in staat ben, aangezien ik in "Nederlands" op het MBO ook niet verder dan een zesje kwam.
quote:
Samen kijken welk werk zij hier kan en wil doen.
Dat kan heel goed als ze hier in september komt, in 1e instantie als toerist. Een visa heeft ze in elk geval niet nodig. En ze hoeft ook niet voor de vlucht te betalen want ze werkt bij United en werknemers mogen daar gratis vliegen (enkel als er plek over is in het toestel).
quote:
Verder is het wellicht handig om inschrijftijd in de randstad op te gaan bouwen, in het geval dat jullie omwille van werk toch uit NO-gronigen weg moeten. Van de 4 grote steden is de gemiddelde wachttijd verreweg het langste in Amsterdam en Utrecht, dus schijf je zsm bij de corporaties in de regios Rotterdam en Den Haag.
Zij heeft een hele andere kijk richting werk dan ik. Zij zegt zelf ook dat het haar niet zo veel kan schelen wat ze doet, geld is geld en werk is werk. Ja, een mentaliteits kwestie, want ik denk er zelf veel anders over. Werken doe je niet alleen voor het geld, je moet je er ook een beetje prettig en gelukkig in voelen. Het kost je verdorie wel 40 a 50 uur in de week, inclusief voorbereiding, reistijd, verplichte pauze in de middag).
quote:
Daarnaast iig eens informeren over het hoe of wat, wanneer jij je huurcontract op zegt.
Nee, dat ga ik niet doen en dat weet zij ook. Ik heb duidelijk gezegd, ik heb dit huis toen gekregen, na jaren wachten (op een optie lijst), en ik had specifiek mijn doelen gezet op een vrijstaand huis, om van het lawaai van bonkende buren af te komen en nu ik hier prinsheerlijk rustig woon geef ik dat niet gauw op.
quote:
Dit is geen probleem wat je met een of twee slimme handelingen kan doorbreken of op kan lossen. Dit gaat heel veel inzet en waarschijnlijk wat compromissen van jullie beiden kosten.
Klopt, maar als de liefde sterk genoeg is, en de wil er ook is, zal het uiteindelijk wel lukken. En zo niet, ja dan houdt het op. Je kunt geen ijzer met handen breken.
quote:
En heel eerlijk, je weet totaal niet te overtuigen dat je daar Řberhaupt bereid toe bent (laat staan of je het dan ook nog echt kan).
Ik ben er al jaren klaar voor, mijn eigen probleem, en ook enige probleem is werk. Ik val bij de gemeente ook onder het doelgroepenregister omdat ik val onder twee psychologische doelgroepen: Autisme en Agorafobie. Dat eerste zal je misschien wel gemerkt hebben en dat tweede is persoonlijker.

[ Bericht 19% gewijzigd door TechnoCat op 16-02-2020 18:02:16 ]
pi_191541369
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2020 17:37 schreef TechnoCat het volgende:

[..]

Maar hoe kan men dat verlangen van een getrouwd stel? Ik kan toch niet al met haar gaan trouwen nog voordat zij officieel hier is (of ik daar)? Dat gaat toch niet volgens de wet? Zij moet dan toch ook een Nederlandse burger zijn? Of zie ik dat nu verkeerd? Dit omdat het formulier wel bestemd lijkt te zijn voor reeds getrouwde stellen.
[..]

ja wel hoor, ik ben gewoon in Rusland getrouwd.
je moet wel een hoop papieren regelen, maar das weer wat anders
pi_191541627
Ik zou mij eens achter de oren krabben. Waarom zou een Mexicaanse interesse hebben in een oude autistische werkloze Nederlander? Woont ze daar in de sloppen met haar bachelor degree of nonsense? Beetje treurig vooruitzicht jullie twee.

Wat weerhoud jou ervan om morgen zelf alle uitzendbureaus langs te gaan om eerst zelf je zaakjes in orde te krijgen? Dan ben je dinsdag aan het werk.

Nederland zou echt eens een halt moeten toeroepen tot al die ge´mporteerde 'liefdes'. Kost de rest van Nederland alleen maar geld. Hoop dat ze die regels flink gaan aanscherpen.
Op vrijdag 26 april 2019 11:05 schreef Flippiee het volgende:[..]
Dag knapste man van FOK!
pi_191542157
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2020 19:12 schreef Kiid het volgende:

Nederland zou echt eens een halt moeten toeroepen tot al die ge´mporteerde 'liefdes'. Kost de rest van Nederland alleen maar geld. Hoop dat ze die regels flink gaan aanscherpen.
je hebt geen idee waar je het over hebt
  zondag 16 februari 2020 @ 20:16:13 #46
462263 Elpis
Goddess of hope
pi_191542552
Ik ben reuze benieuwd hoe jij met agorafobie naar Mexico heb weten te reizen.
I 'm not sure about an inner child, but I do have an inner idiot who surfaces every now and then.
  zondag 16 februari 2020 @ 21:32:29 #47
35768 descon
Music is the answer
pi_191544189
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2020 19:12 schreef Kiid het volgende:
Ik zou mij eens achter de oren krabben. Waarom zou een Mexicaanse interesse hebben in een oude autistische werkloze Nederlander? Woont ze daar in de sloppen met haar bachelor degree of nonsense? Beetje treurig vooruitzicht jullie twee.
Tis makkelijker voor een NL-er om spaans te leren als een mexicaanse Nederlands.

Ben wel benieuwd hoe TS haar heeft leren kennen.

quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2020 19:12 schreef Kiid het volgende:
Nederland zou echt eens een halt moeten toeroepen tot al die ge´mporteerde 'liefdes'. Kost de rest van Nederland alleen maar geld. Hoop dat ze die regels flink gaan aanscherpen.
Weet uit mijn kennissen kring dat dit knap lastig is en dat zijn mensen die boven modaal verdienen. TS zal dit voorlopig niet voor elkaar krijgen als ie geen fatsoenlijke baan heeft.

Makkelijkste manier om haar voor lange termijn in NL te krijgen is dat ze hier een baan vind en een werkgever die haar visum sponsort. Grote kans dat dit niet in Noord Oost Groningen is als die werkgever uberhaupt al gevonden word

[ Bericht 7% gewijzigd door descon op 16-02-2020 21:38:38 ]
Mixing for a living
  zondag 16 februari 2020 @ 21:52:58 #48
152789 karr-1
One man can make a difference
pi_191544698
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2020 19:12 schreef Kiid het volgende:
Ik zou mij eens achter de oren krabben. Waarom zou een Mexicaanse interesse hebben in een oude autistische werkloze Nederlander? Woont ze daar in de sloppen met haar bachelor degree of nonsense? Beetje treurig vooruitzicht jullie twee.

Wat weerhoud jou ervan om morgen zelf alle uitzendbureaus langs te gaan om eerst zelf je zaakjes in orde te krijgen? Dan ben je dinsdag aan het werk.

Nederland zou echt eens een halt moeten toeroepen tot al die ge´mporteerde 'liefdes'. Kost de rest van Nederland alleen maar geld. Hoop dat ze die regels flink gaan aanscherpen.
die zogenaamde Mexicaanse liefde is snel verdwenen zodra de verblijfsvergunning binnen is......
Op zondag 22 november 2015 20:44 schreef Bart2002 het volgende:
"Je bent wel een ongelooflijk eigenwijs pijpje drop."
  zondag 16 februari 2020 @ 21:56:03 #49
468652 denattedweil
Act dumb, be smart
pi_191544792
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 12:26 schreef Jaeger85 het volgende:

[..]

Als ik jou was zou ik niet neerkijken op gelukzoekers terwijl je zelf in de uitkering zit en veel werk weigert om aan te nemen omdat je het vies, saai, zwaar of onderbetaald vindt.
Dit ja.

Ga eerst eens gewoon werken. Beetje een uitkering trekken en wat zwart bijklussen om rond te komen. Man, man..ga eens in Mexico werken dan weet je pas wat onderbetaald is. Je zal wel trots zijn op wat je tot nu toe hebt bereikt in je leven.

Net of zo'n 'hoogopgeleid' grietje zit te wachten op zo'n vent als jij? Denk eens ff na man. Wat is
trouwens haar username op Badoo? :')
Stille wateren, diepe gronden
pi_191545917
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2020 17:37 schreef TechnoCat het volgende:

In haar land valt zij onder wat ze zelf beschrijft als de middenklasse. Wat ze exact gedaan heeft weet ik niet volledig maar het ging wel altijd om klantenservice.
[..]

Exact dat, naar Europa, omdat ze dol op kunst is en latina's hebben iets met Europa. Het is voor hun het 'oude continent'. Ze gaat ook elk jaar naar Acapulco, waar ik dan ook afgelopen maand mee naar toe bent geweest. Ze heeft heel veel foto's op haar Facebook van allerlei bekende plekken hier in Nederland. Het is voor ons Nederlanders misschien moeilijk te begrijpen maar sommige buitenlanders vinden ons land een heel mooi land.

Wat ze exact gedaan heeft weet je niet volledig, dit zou een enorme red flag voor je moeten zijn, zoals ik in mijn eerdere reactie ook schreef.

Je hebt hopelijk wel in de gaten dat het gemiddelde inkomen in Mexico voor mensen met een degree en relevante werkervaring zo'n 500-600 euro per maand is?
Daar valt, na je noodzakelijke kosten van levensonderhoud, niet veel van te sparen voor reizen naar "het oude continent".

Elk jaar naar Acapulco schrijf je - dit keer was jij de sponsor. Heb je ook gevraagd wie de vorige keren haar sponsor was?

Naar mijn mening en ervaring - en ik woon in Latijns Amerika - hebben latina's niet bijzonder veel met europa. Er is echter een bepaald slag latina's en -o's wat om "monetaire redenen" iets heeft met europa, en dan met name noord west europa.
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')