abonnement Unibet Coolblue
pi_191542111
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2020 13:05 schreef lunapuella het volgende:
Stil hier zeg.

Welpje loopt al sinds voor de kerst kleine stukjes zelf, maar komt nu ook een beetje op het punt dat hij stabiel genoeg is om niet altijd de kinderwagen mee te hoeven nemen. Heerlijk vind ik dat, het geeft zoveel vrijheid. Zo stapte hij gisteren lekker rond bij kinderboerderij. O+

Hij werd vannacht wel twee keer wakker met een gierende blafhoest, maar gelukkig sliep hij mbv luuf en tijmolie uiteindelijk toch nog tot 9.00 door.
Aaaah, grote kleine Welp O+

Wij waren op wintersport, Mars vond de sneeuw fantastisch. Of ja, het gooien van sneeuwballen en door de sneeuw rollen. Sleeën vond hij helemaal niks. Hij trok liever zijn grote broer die in de slee zat. Die vond het op zijn beurt wel prima, zo’n broertje wat hem door de sneeuw trok.
De reis verliep ook prima. Hulde voor de grotere parkeerplaatsen in Duitsland, fijne speeltuinen en vaak ook binnen een speelhoek. De jongetjes konden dan even lekker klimmen en rennen. En als het dan weer tijd was om verder te rijden, vonden ze dat ook echt geen probleem. Heel fijn.
pi_191542985
Herkenbaar Tot, zo'n bewegelijke dreumes in je bed. :D Hij sliep dus nog in een co-sleeper (omgebouwd ledikant), maar lag meer in ons bed ons te verbouwen. :')

quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2020 19:42 schreef NicolasJoy het volgende:

[..]

Welk bed zijn jullie voor gegaan? :D
Peuterbed van Petit Amélie. Leon heette deze.
Mocht zijn kamertje niet zo klein zijn geweest en hij niet zo jong, hadden we wellicht gelijk over gegaan op een 1 persoonsbed trouwens.

Nu al overgaan was echt een wanhoops poging. Hij wilde gewoon niet in z'n ledikant op z'n kamer, was altijd drama en al helemaal niet slapen. En in ons bed ging ook gewoon niet meer. Daar was hij nooit uitgevallen (75 cm hoog, dus durfde zo'n laag peuterbed wel aan.

Klinkt heerlijk Malteser!
pi_191544370
quote:
1s.gif Op zondag 16 februari 2020 20:42 schreef Fuchsia_roze het volgende:
Herkenbaar Tot, zo'n bewegelijke dreumes in je bed. :D Hij sliep dus nog in een co-sleeper (omgebouwd ledikant), maar lag meer in ons bed ons te verbouwen. :')
[..]

Peuterbed van Petit Amélie. Leon heette deze.
Mocht zijn kamertje niet zo klein zijn geweest en hij niet zo jong, hadden we wellicht gelijk over gegaan op een 1 persoonsbed trouwens.

Nu al overgaan was echt een wanhoops poging. Hij wilde gewoon niet in z'n ledikant op z'n kamer, was altijd drama en al helemaal niet slapen. En in ons bed ging ook gewoon niet meer. Daar was hij nooit uitgevallen (75 cm hoog, dus durfde zo'n laag peuterbed wel aan.

Klinkt heerlijk Malteser!
Wat fijn van het slapen Fuchsia!
En bedboks ook, onze kleuter slaapt ook in de Leon van Petite Amelie. Het bedje gaat ergens dit kalenderjaar door naar Mars.
pi_191548212
@Malteser, leuk skiën! Wij durfden dat dit jaar in ieder geval nog niet aan met haar, zeker omdat ze eigenlijk nog altijd een middagslaapje doet en dit nodig heeft. Misschien over 1 of 2 jaar wel. Mogelijk nemen we oma dan ook gewoon mee als oppas _O-

Madame ligt nu in en ledikant waarbij je 1 zijde kan vervangen door een houten lat (Ikea). Waarschijnlijk zullen we dan op een bepaald moment ook gaan proberen en als dat succesvol is dan kunnen we over naar een echt 1-persoonsbed. Ze doet nog geen poging tot eruit klimmen, maar laat wel duidelijk zien dat ze uit bed wil door te gaan staan in 1 bepaalde hoek.
pi_191549018
MissE, lief dat je er naar vraagt. Juul had vorige week maandag dus echt een drama nacht, alle nachten daarna heeft ze doorgeslapen *O* Waarom nu wel? Geen idee, we doen alles nog exact hetzelfde.

Ze wordt 's ochtends zo lief wakker, dan hoor je door de babyfoon 'B.e.n.j.a.m.i.n. kusje, mama kusje, mama kusje, mama, mamaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaa, B.e.n.j.a.m.i.n. wakker? B.e.n.j.a.m.i.n. kusje? B.e.n.j.a.m.i.n. kroelen' en dat gaat zo door totdat we haar uit bed halen.

Gisteren vierden we B zijn verjaardag voor de familie. Dan zit het huis aardig vol ook met kinderen. Zo leuk om te zien hoe Juul daarmee omgaat. Die drentelt rond, kruipt ergens op schoot, speelt mee met haar grote neefjes en nichtjes, kletst, snoept overal van mee. O+ Supervrolijk was ze.

Wij zijn bij B overgegaan op het peuterbed toen hij 2 jaar werd. Bij Juul gaan we later over waarschijnlijk. Ze heeft een KLEINE kamer en als het peuterbed erin gaat, moet eigenlijk de commode eruit. Dus we gaan het nog rekken denk ik. We hebben het peuterbed van B op zolder klaar staan dus we kunnen zo over als het zover is. Gaat een hoop ruimte op zolder schelen.

Malteser, wat leuk wintersport!

Verder gaat het allemaal veel te snel, ze praat ineens met 3 woorden achter elkaar, eet als een bouwvakker, speelt heel goed zelf, doet echt alles na wat haar broer doet en is gewoon zo gezellig. Nu de nachten weer goed gaan, zijn wij ook een stuk uitgeruster.
Ik ben zelf nog niet 100% beter maar ik heb weer wat energie en merk dat ik langzaam verder opknap.
  maandag 17 februari 2020 @ 10:56:26 #131
319308 Tink89
To live is to dance
pi_191549765
Dat klinkt fijn exode!

Prul heeft enorm tandenleed, nadat ze na het plaatsen van de buisjes ineens vier nachten doorsliep. Nu eet ze slechter en wordt ze dus een keer wakker voor een voeding. Op zich prima hoor, een paar weken geleden kwam ze nog regelmatig 5 keer per nacht, dus dit trek ik best.

En Malteser, wintersporten klinkt altijd zo leuk als jij het erover hebt, maar ik kan niet skieën en heb echt geen idee wat ik verder zou moeten dan, behalve de hele dag sleeën met prulleke...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_191551021
@Fuchsia_roze slaap! Wat fijn! *O*

@Malteser dat klinkt echt als een heerlijke vakantie. O+

@Tink89 wat sneu van het tandenleed! Hopelijk is het snel voorbij. :*

Welpje slaapt nog in een ledikant en we hebben nog geen plannen voor een peuterbed. Ketel heeft uiteindelijk tot ruim 3 jaar in zijn ledikant gelegen. :P
pi_191551290
Fijn dat het slapen beter gaat exode, en dat je zelf ook aan de beterende hand bent.

Dat de tandjes van prul maar snel door mogen zijn. We staan hier weer stil qua tanden, Vincent heeft twee ondertanden en 4 boventanden. Jeremy heeft 4 ondertanden en 4 boventanden.

Nadat vincent een keer uit zijn ledikant is geklommen en gelukkig bij Jeremy in bed terecht kwam twijfelde we of we al over moesten naar peuterbed. Het is gelukkig bij die ene keer gebleven, en dus slapen ze nog lekker in hun ledikantje. Wel inmiddels met dekbedje, ze vinden het heerlijk!

Morgen met Jeremy naar de oogarts. Hij blijft veel scheel kijken en loenzen, dus ik vrees voor een brilletje. Ben benieuwd of hij dat op zn hoofd laat zitten.
pi_191551934
Ik breek weer even in.
Aapie wij dachten dat N. Ook een brilletje moest maar ze had een verbrede neusbrug. Misschien is dat bij J. Ook zo.
pi_191552877
quote:
1s.gif Op maandag 17 februari 2020 14:12 schreef BellaaElisa het volgende:
Ik breek weer even in.
Aapie wij dachten dat N. Ook een brilletje moest maar ze had een verbrede neusbrug. Misschien is dat bij J. Ook zo.
De oogarts heeft hem al even kort gezien toen ik met de oudste voor controle was. Ze had het inderdaad over zijn neusbrug, maar wilde hem wel nog verder onderzoeken. Dus morgen krijgt hij druppels en dan dus een half uur wachten..
Ook gezien de sterkte van glazen van de oudste. Die heeft gewone sterkte met cilinders. Ik draag zelf ook een bril. Het is niet erg als hij een bril zou moeten, maar ik vraag mij wel af of hij dat toelaat haha. De bril van zus vind hij voor eventjes wel leuk om op te hebben, maar na een minuut word die ook resoluut afgegooid.
pi_191575588
Mits we de bevestiging krijgen per mail morgen of overmorgen hebben we onze eerste vakantie met kind geboekt. :9 Safari Resort Beekse Bergen op aanraden van/dankzij de positieve ervaring van @exode Wordt de allereerste keer dat we een hele week opvang af kunnen zeggen sinds dat Saar naar de opvang gaat. :o
pi_191575791
Spannend @NicolasJoy! Wordt vast leuk. :) Wij gaan in mei weer een burgerlijk weekend Landal doen, daar heb ik nu ook al walgelijk veel zin in.
pi_191575820
Yeaaaaah NJ, wordt leuk! Zou leuk zijn als hetzelfde huisje gelukt is :)

Onze dreumes eet echt als een bouwvakker momenteel en je ziet haar gewoon groeien. Ze gaat ineens de lengte in lijkt wel. Ze is ook gewoon al bijna 20 maanden. Bizar snel gaat het allemaal.
pi_191576192
Wat een heerlijk vooruitzicht NJ!

En luna ook een lekker vooruitzicht!

Exode mooi om te zien he! Hier schieten ze alle 3 ineens weer de lengte in ook.

Vanmiddag met Jeremy bij de oogarts geweest. Hij is niet scheel. Wel hebben ze zijn oogsterkte opgemeten en hij blijkt exact dezelfde sterkte te hebben als de oudste. Ze vonden hem nu nog te klein om al een bril te gaan dragen, dus we moeten volgend jaar weer terug voor controle. Als er dan niks is veranderd krijgen we wel een brilrecept mee.
Was wel gek, voor het eerst met een van de twee op pad. Vonden ze zelf ook, ik begreep van vriend dat Vincent wel op zoek was naar hem. Jeremy vond het op zijn beurt ook gek, dat de autostoel naast hem leeg bleef, hij keek me vragend aan. Ook de enkele wagen vond hij maar gek, ik ook trouwens na al die tijd een duowagen te hebben gebruikt.
pi_191583981
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2020 22:11 schreef lunapuella het volgende:
Spannend @:NicolasJoy! Wordt vast leuk. :) Wij gaan in mei weer een burgerlijk weekend Landal doen, daar heb ik nu ook al walgelijk veel zin in.
Heerlijk vooruitzicht dan ook! Het is hier de eerste échte vakantie sinds de zwangerschap van Saar. Dus zomer 2017 was de laatste keer. Werd wel weer tijd! Vind het met kind alleen allemaal zo ingewikkeld. :9 Welke Landal bezoeken jullie?

quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2020 22:12 schreef exode het volgende:
Yeaaaaah NJ, wordt leuk! Zou leuk zijn als hetzelfde huisje gelukt is :)

Onze dreumes eet echt als een bouwvakker momenteel en je ziet haar gewoon groeien. Ze gaat ineens de lengte in lijkt wel. Ze is ook gewoon al bijna 20 maanden. Bizar snel gaat het allemaal.
Bijna gelukt! Had bijna 453 geboekt, ondanks je heldere uitleg :@ Maar het is 451 geworden! Wat een luxe huisje dan zo voor 2+1, wat een weelde. O-) Nu kan ik je verder gaan spammen voor tips voor wel/niet ontbijt, welke tijden waarheen, wat absoluut wel of niet doen. *) :+

Wordt echt écht een kindje zo hé.. Ik zie nu foto's langskomen dat het wel echt baby-af is.. Zo gek eigenlijk.
Eten gaat er hier ook echt veel in.. Gisteren voor de lunch ongeveer even veel als wij twee samen. :o

quote:
6s.gif Op dinsdag 18 februari 2020 22:27 schreef aapieannie het volgende:
Wat een heerlijk vooruitzicht NJ!

En luna ook een lekker vooruitzicht!

Exode mooi om te zien he! Hier schieten ze alle 3 ineens weer de lengte in ook.

Vanmiddag met Jeremy bij de oogarts geweest. Hij is niet scheel. Wel hebben ze zijn oogsterkte opgemeten en hij blijkt exact dezelfde sterkte te hebben als de oudste. Ze vonden hem nu nog te klein om al een bril te gaan dragen, dus we moeten volgend jaar weer terug voor controle. Als er dan niks is veranderd krijgen we wel een brilrecept mee.
Was wel gek, voor het eerst met een van de twee op pad. Vonden ze zelf ook, ik begreep van vriend dat Vincent wel op zoek was naar hem. Jeremy vond het op zijn beurt ook gek, dat de autostoel naast hem leeg bleef, hij keek me vragend aan. Ook de enkele wagen vond hij maar gek, ik ook trouwens na al die tijd een duowagen te hebben gebruikt.
Aftellen nu. O+

Wat fijn dat het goed is met Jeremy! Of ja, wel een bril, maar niet scheel, hele opluchting denk ik. O+
pi_191584881
Leuk NJ, elke dag dieren voor je huis. Het zijn inderdaad echt luxe huizen! Wanneer gaan jullie? Vraag maar raak hoor via dm :)
pi_191589978
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2020 15:07 schreef exode het volgende:
Leuk NJ, elke dag dieren voor je huis. Het zijn inderdaad echt luxe huizen! Wanneer gaan jullie? Vraag maar raak hoor via dm :)
Eind april, de week voor de officiële meivakantie. Ik heb met m'n ogen dicht afgerekend. :9

Ik geloof dat m'n vrouw alles aan het uitzoeken is, dus alles waar ze over twijfelt ga ik doorzetten. *) Mocht je sowieso al tips hebben: altijd welkom. O+
  donderdag 20 februari 2020 @ 11:05:13 #143
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_191597222
Ik ben er ook nog :W. Bezig met mijn derde werkweek, erg moe en een dreumes die ziek is. Nou, dat is best pittig :+. Het valt me op dat ons jochie ook echt driftig wordt en vooral rondom eetmomenten. Hij wil namelijk niet eten. Of ja, wel, dingen als banaan of appelmoes. Maar warm eten gaat er niet goed in. Ook is het huilen als ik iets probeer te doen, in huis oid. Heel handig, want ik mag hem meenemen als ik werk dus dat is nu nog niet echt een succes. Gaat deze fase snel voorbij? :').
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 20 februari 2020 @ 11:45:10 #144
74056 crew  ToT
pi_191597876
-O- Mini-ToT is vannacht van 2.00 tot 5.30 wakker geweest! ;( En actief dat hij was! :'(
pi_191641287
Nouuu zeg wat is het hier rustig! Ik denk ga even lekker bij lezen maar er is niet veel bij te lezen haha.

@ToT dat hebben wij ook een periode gehad.. hoeveel slaapjes doet mini tot nu overdag? Sinds wij zijn overgegaan naar één slaapje (ze is dan wel wakker van 13:00 tot 19:00) slaapt ze door :s)

Hier gaat het goed, Y. is vrolijk, slaapt goed, eigenlijk niks te klagen *klopt af* :'). Ze zegt al ‘bal’ en voornamelijk veel ‘nee’ _O-
pi_191641401
Het is stilletjes inderdaad! Fijn dat het goed gaat @Framblij89 :)

@Helsinki oh man, ziek en driftig is niet leuk. Geen tips, maar alles is een faaaaase.

Welpje eet juist vaak als een bootwerker, en als hij klaar is legt hij alles netjes in zijn bakje terug. _O- Hij snottert wel als een malle momenteel, het is dweilen met de kraan open.

Vrijdag waren we in de Efteling, heerlijk was dat. Hij wilde vooral heel veel zelf lopen (heel schattig maar je komt niet erg snel vooruit :') ) en keek zijn ogen uit in Droomvlucht en Carnaval Festival. O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_191641636
Framblij, fijn van het goede slapen. Nog maar één dutje deed hier ook wonderen, vanaf dat moment sliep hij ‘s nachts sowieso de klok rond.

Luna, Efteling O+ . Mijn grote wil zo graag weer eens dus wij gaan binnenkort ook weer een keer. Ik dub nog over mijn abonnement activeren.
  zondag 23 februari 2020 @ 09:31:34 #148
319308 Tink89
To live is to dance
pi_191641667
Wij willen ook naar de efteling, maar die prijzen -O-

Dus misschien doen we de anwb-ledendagen. Dan is het 21 euro.

En prul is weer ziek, dus 100 voedingen vannacht :Z en met dit takkeweer wordt het wrs binnen blijven vandaag. Mocht iemand zin hebben in thee en koekjes in 0161 roep dan gerust.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 23 februari 2020 @ 09:33:34 #149
74056 crew  ToT
pi_191641683
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2020 08:32 schreef Framblij89 het volgende:
Nouuu zeg wat is het hier rustig! Ik denk ga even lekker bij lezen maar er is niet veel bij te lezen haha.

@:ToT dat hebben wij ook een periode gehad.. hoeveel slaapjes doet mini tot nu overdag? Sinds wij zijn overgegaan naar één slaapje (ze is dan wel wakker van 13:00 tot 19:00) slaapt ze door :s)

Hier gaat het goed, Y. is vrolijk, slaapt goed, eigenlijk niks te klagen *klopt af* :'). Ze zegt al ‘bal’ en voornamelijk veel ‘nee’ _O-
Hij heeft sinds hij een paar maand oud was altijd al maar 1 slaapje per dag gedaan, en dna anderhalf - 2 uur. Maar hij valt 's avonds altijd alsnog heel laat in slaap, is 's nachts regelmatig wakker en wordt 's ochtends ook weer vroeg wakker! :')
pi_191642005
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2020 09:31 schreef Tink89 het volgende:
Wij willen ook naar de efteling, maar die prijzen -O-
Wij hadden AH-kaartjes, dat scheelt ook al. Met ledendagen is het vaak weer vrij druk en nu konden we lekker op een rustige dag. We sparen ook nog zegels voor een keer later dit jaar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')