Oooh knapperig zwoerdquote:Op zaterdag 25 januari 2020 15:08 schreef golfer het volgende:
Vanavond spaghetti met zelfgemaakte ragout Bolognese.
Verder ligt er een stuk buikspek met zwoerd te marineren in een Oosterse marinade. Die gaat morgen de oven in.
Haha lekker!!quote:Op zaterdag 25 januari 2020 18:58 schreef mascara-klodder het volgende:
Kipshoarma van de Turkse slager met Griekse knoflooksaus, Franse frietjes met Amerikaanse fritessaus en kousenband
Ben je er al aan begonnen?quote:Op vrijdag 24 januari 2020 16:22 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Daarom ga ik zelf maken. Ik weet niet of ik er al vanavond aan toe kom. Kost tijd, met rijzen er bij en ik kon nergens sesamzaad vinden.
Wordt een fotoverslag. Met de Amerikaanse hamburgers erbij.
Nee nog niet, ik denk vandaag. Even gehakt ontdooien.quote:Op zondag 26 januari 2020 06:20 schreef anndb het volgende:
[..]
Ben je er al aan begonnen?
Ik ben wel benieuwd naar het resultaat en welk recept je gevolgd hebt.
OT: Fanta Exotic (niet zo lekker, maargoed)
Zo maar broodje smeren met filet americain.
Top ben benieuwd.quote:Op zondag 26 januari 2020 08:16 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nee nog niet, ik denk vandaag. Even gehakt ontdooien.
Mét of zonder nootjes?quote:Op zondag 26 januari 2020 08:33 schreef Sigaartje het volgende:
Hier gewoon hetzelfde zoals iedere zondagochtend: koffie en broodje kaas en boterham Calve pindakaas.
Zonder. In de met nootjes zit suiker in, in zonder nootjes niet.quote:Op zondag 26 januari 2020 08:35 schreef Molo het volgende:
[..]
Mét of zonder nootjes?
Ik zit te twijfelen of ik eitjes bak of een bakje skyr maak of brood smeer
Levenskeuzes
Amper suiker toch, maar waarom is dat een probleem?quote:Op zondag 26 januari 2020 08:39 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Zonder. In de met nootjes zit suiker in, in zonder nootjes niet.
Ik ontwijk suiker zo veel mogelijk. Ik zie het niet als een probleem, maar vind het verschil wel opvallend. Ben gewoon geen suikerfan. Ok, de broodjes die ik vandaag denk te maken hebben wel suiker nodig voor de gist.quote:Op zondag 26 januari 2020 08:53 schreef Molo het volgende:
[..]
Amper suiker toch, maar waarom is dat een probleem?
Kan ook met koolhydraten vanuit de bloem/meel voor je broodjequote:Op zondag 26 januari 2020 09:04 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik ontwijk suiker zo veel mogelijk. Ik zie het niet als een probleem, maar vind het verschil wel opvallend. Ben gewoon geen suikerfan. Ok, de broodjes die ik vandaag denk te maken hebben wel suiker nodig voor de gist.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |