abonnement Unibet Coolblue
pi_191081872
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2020 19:31 schreef Mani89 het volgende:
De Mooie Jongens.

Een schitterend bij elkaar geraapt zooitje waar geen enkel idee achter zit. Geen strategie, geen plan, geen doel. Geen groter geheel. Wel 1 overeenkomst, stuk voor stuk mooie jongens. Een soort anti Remco Evenepoels dus.

Ik introduceer:

Alexey Lutsenko, De Leider.
Jesus Herrada, De Hunk.
Valentin Madouas, De Hartenbreker.
David Gaudu, De Twink.
Mihkel Raim, De AUSDAUER.
Matteo Moschetti, De Achterlader.
Paolo Toto, De Rockster.
Rudy de Barbier, De Kapper.
Eddie Dunbar, The Irishman.
Xianjing Lyu, De Chinees.
Jonathan Hivert, De Fransman
Danilo Celano, Een Italiaan.
Aksel Nurmela, De oud-voetballer van Heerenveen en Kaiserslautern
Einer Augusto Rubio, De Kutkind.

Gegroet.

[ afbeelding ]
Niet 'De Vrijbuiters' meer?
  zaterdag 18 januari 2020 @ 00:19:57 #202
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191081928
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:14 schreef wimderon het volgende:

[..]

Niet 'De Vrijbuiters' meer?
De Mooiste Jongens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191081935
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2020 18:34 schreef johannes_vermeer het volgende:
En ja hoor, daar zijn ze dan, de SpinvisN1Fans powered by Schoonenberg Hoorcomfort!

[ afbeelding ]

Wij Spinvis fans zijn niet zo van gimmicks en acts maar toch hebben wij een beetje een thema. Uiteraard draait ons dreamteam om de gebroeders van Poppel, die het beste renderen als ze samen met hun broer in één team rijden. Daarom hebben we nog enkele renners geselecteerd die ook fietsende broers in het profcircuit hebben. Alles om Slimme Danny op zijn gemak te stellen natuurlijk.

Ik heb al mijn renners gevraagd zichzelf even kort te introduceren en ik heb hen gevraagd naar hun favoriete Spinvis nummer, voor de echte kenners zal dat veel zeggen over hun persoonlijkheid. Uiteraard komt onze sponsor Schoonenberg Hoorcomfort ook nog aan het woord, zonder hen hadden we deze fantastische selectie niet kunnen samenstellen.

Danny van Poppel (Kopman)
Danny is de absolute kopman van dit team. Samen met Hilaire en Boy wordt hij klaargestoomd om de ultieme Wanty Rittenkaper te worden, Danny heeft het in zich zowel in Belgische carnavalskoersen als in semi-semi-klassiekers een behoorlijke toppositie te rijden, daar gaan we dan ook voor.
"Hilaire heeft mij aangeraden om dit nummer uit te kiezen omdat het een plek is in België. En Wanty is een Belgisch team. En ik rijd voor Wanty. Mooi nummer."


Ion Izagirre Schaduwkopman
Ik heb geen dertig regels nodig om mijn Baskische goden te linken aan het Baskenland, deze mooie jongen gaat ook dit jaar de ronde van het Baskenland op zijn naam schrijven. Daarnaast gaat hij ook in andere rondes van één tot drie weken diverse klassementen op zijn naam zetten. Gorka is helaas niet van de partij, maar we wilden het niet te verwarrend maken voor de Van Poppeltjes. "Nee, Boy is al mijn broer, Gorka kan dat niet zijn" reageerde Danny toen we Gorka een contract aan hadden geboden.

Ion over zijn favoriete Spinvis nummer:

"Euskal Herri ederrean mutil gazte bat bezala txirrindatu nuenean, poltsa eramaten nuen beti. Hori dela eta, oroitzapen on asko ditut maletategiekin. Hori dela eta, aurten guztia egiten ari naiz munduari erakusteko maleta garraiatzaileak garai guztietako Spinvis kopuru onena dela."


Baptiste Planckaert Belgische god, ééndaagse koersen specialist
Baptiste is een beetje hetzelfde type als Danny maar dan beter. Hij weet letterlijk overal een mooie ereplaats tussen 5 en 15 te noteren en is daarom de ideale FPCL courreur. De broers van Baptiste zitten helaas niet officieel in de selectie maar ze zullen desalniettemin Baptiste bidonnen aan geven waar zij kunnen.

"Dit nummer raakt mij altijd tot in het diepste van mijn ziel. Ik had een gemiddelde jeugd, het ontbrak mij niks hoor, maar mijn vader was altijd weg, koersen of oreren in wielertalkshows. Soms had ik het gevoel dat ik er niet was voor mijn vader. Ik heb die leegte kunnen opvullen met dit geweldige nummer. Ik zal Spinvis daar voor altijd dankbaar voor zijn."


Cristophe Laporte Specialist in Franse ééndagswedstrijden en vierdagen koersjes
Cristophe is het heetste hangijzer van Cofidis dit seizoen, wellicht op de altijd luie Viviani na. Die zal zich niet willen associëren met de Tour de Vendée en dat soort niemendalletjes dus daar is Cristophe om die leegte in te vullen en zichzelf daar naar de N1 positie te schroeien, jawel!

Het woord is aan Cristophe:

"Au début de la semaine, je suis à nouveau plein d'énergie, j'ai vraiment hâte de gagner des courses triviales. La chanson Bonjour Lundi me rappelle toutes les victoires que je vais remporter cette année."


Florian Senéchal Hardrijder, multitalent
Florian, voormalig winnaar van Parijs - Roubaix bij de junioren is al enkele jaren protegé van Don Pat, en het werpt zijn vruchten af. Dit jaar is hij een van de troeven tijdens de klassiekers. Heeft zich al eerder in mijn team gemeld, is zeer blij terug te zijn.

Florian: "Cette chanson me rappelle de la poussière, de la boue, des brûlures au printemps. Quand Pat et moi avons signé notre bande de sang, nous avons écouté cette chanson ensemble."


Ivan Rámiro Sosa - Pocketklimmer van Ineos
De nieuwe Bernal. Hij gaat het dit jaar al laten zien. Het fenomeen van het jaar. Altijd sympathiek Colombiaantje. Ivan Rámiro Sosa, vergeet Rámiro niet voor de PCS namen quiz.

Ivan Rámiro reageert:
"Spinvis es realmente una banda para ti. Al igual que un libro, convierte cada página en su propia representación, el diseño del entorno, los olores en el aire y los colores. Con Spinvis para cada línea, tengo una imagen en mente. Tipo de fantasía."


Pello Bilbao Meesterknecht van Landa, die zijn eigen kans gaat grijpen
Bilbao. Bilbo. Bilbo, de sympathieke Bask. Bilbo kan goed bergop, Nu hij in een team rijdt wat wordt gesponsord door autootje rijden gaat hij natuurlijk extra snel. We verwachten veel van hem. Is ook goed met raadsels en toverringen.

Pello: "Nire zale handiena, ustel rock eskola, batzuetan bustitzen naiz biribil handi batean. Ahalegina egingo dut Landa kentzeko Bahrain McLaren goi mailako gizona izateko. Hezetaz hitz eginez, igeri egin nahi dut."


Chris Lawless - Talentvolle sprinter
Wettenloze Chris is nog niet helemaal los gekomen, hij is de enige lollerbrit die niet gelijk alle koersen wint waar hij meedoet. Ineos wil het enigzins realistisch houden. Toch was hij ijzersterk in de ronde van Yorkshire vorig jaar, daarom voegt hij zich met veel plezier nogmaals bij mijn equipe.

Nils Eekhoff - Wereldkampioen bij de jeugd JAAAAAAAAA vlaggetjes
De altijd sympathieke wereldkampioen bij de jeugd het afgelopen jaar, soort van, is dit jaar prof bij Sunweb. Kan hij gelijk daar kopman worden want ze hebben niemand anders meer.

Mikkel Bjerg Wereldkampioen bij de jeugd JAAAAAAAAAA geen vlaggetjes
Deze tijdrittenkanjer gaat zich laten inspireren door R.Ev en gaat dit jaar alle tijdritten waar Remco en Dennis Rohan niet aan meedoen naar zijn hand zetten. Tenzij er nog meer gekke Denen meedoen, daar houdt hij niet zo van.

Davide Villela - Allrounder
Davide heeft een overstap gemaakt naar Movistar, wie weet wat dat betekent? Waarschijnlijk veel knechten en af en toe zijn eigen kans pakken. We gaan het zien!

Rui Oliveira - Toekomstig sprinttopper
Ook Rui stond te poppelen bij mij terug te komen. Rui is een Portugees sprint talentje wat nu rijdt voor de Emiraten. Tot nu toe is het nog niet helemaal geweldig maar er zit een stijgende lijn in. Helaas heeft hij zijn sleutelbeen gebroken tijdens de zesdaagse van Bremen. Wat is dat in godsnaam? Waarom doe je daar aan mee Rui? Altijd tegen mij.

Deze jongens hebben gezamenlijk mij verteld dat ze een favoriet nummer hebben, dat komt heel goed uit, dan hoef ik maar één extra nummer van Spinvis te luisteren. Maar wat is het mooi he. De jongens geven aan dat dit nummer permanent in onze teambus gedraaid zal worden, we kijken er naar uit.


Jenthe Biermans - Belgisch sprinttalent
Heeft vorig jaar af en toe iets laten zien bij Katusha, als het draait dan draait het, etc. Is dit jaar een van de 7000 sprinters van Israél. Ik heb Israël een fax gestuurd dat ze voor Jenthe moeten gaan, dus dat komt goed.

Jenthe: "Hehe, bier, Alcohol. Laffing out loud."


Boy van Poppel - Mascotte
Waar Danny gaat, daar gaat Boy. Ze zijn onafscheidelijk. Boy gaat de sprintjes aantrekken voor Danny. Is Danny een keer een dagje ziek? Dan gaat Boy natuurlijk niet voor eigen kans, dan is er nog wel iemand anders bij Wanty te vinden waar hij de sprint voor kan aantrekken. En dan afzakken en 15e worden _O_

Complottheorie: Danny heeft voor Wanty gekozen omdat dit het meest op zijn eigen naam lijkt? :o

Boy: "Mijn favoriete nummer van Spinvis is natuurlijk Oostende. Danny en ik luisteren dit al van jongs af aan, zeer nostalgisch."


De sponsor: Schoonenberg Hoorcomfort: Wij zijn zeer verheugd zich te mogen verbinden aan de SpinvisN1Fans. Onze verkoopcijfers zijn exponentiëel omhoog geschoten sinds Spinvis successen boekt in de Nederlandse hitlijsten. Uiteraard hopen wij door onze samenwerking met Spinvis deze lijn voort te kunnen zetten. Zoals Spinvis en wij altijd zeggen: Wie niet horen wil, moet maar luisteren!

En met die inspirerende woorden is de teampresentatie afgelopen! Bedankt voor uw aandacht!
pi_191081942
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2020 21:21 schreef noodgang het volgende:
Bij elke overwinning van een renner van ons team upgraden we uw frikandel met mayo GRATIS EN VOOR NIETS tot een frikandel SPECIAAL! Als dat niet speciaal is, dan weten wij het ook niet meer!

Toch wel met curry hè? Als je daar ketchup in doet snap je er niets van.
  zaterdag 18 januari 2020 @ 00:22:39 #205
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191081968
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:20 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dit is ook een hele mooie van Spinvis, zelfs jij moet dat vinden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 00:23:31 #206
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191081980
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:20 schreef wimderon het volgende:

[..]

Toch wel met curry hè? Als je daar ketchup in doet snap je er niets van.
Eens!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 00:24:56 #207
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191081998
@El-Stinho laat lang op zich wachten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191082001
Hela Curry. ^O^

You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191082005
Wordt dat nog verkocht in Nederland?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191082008
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:25 schreef Felagund het volgende:
Wordt dat nog verkocht in Nederland?
Zeker.
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 00:25:52 #211
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191082011
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:25 schreef Felagund het volgende:
Wordt dat nog verkocht in Nederland?
Zeker.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 00:26:10 #212
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191082016
Curry en ketchup moet je uberhaupt zoveel mogelijk vermijden.
pi_191082054
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:26 schreef Slobeend het volgende:
Curry en ketchup moet je uberhaupt zoveel mogelijk vermijden.
Jij bent een mayonaise-man?
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 00:30:52 #214
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191082062
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:29 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Jij bent een mayonaise-man?
Oorlog.
pi_191082170
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
@:el-stinho laat lang op zich wachten.
Ik kijk naar Voetbal Op Vrijdag en ga straks slapen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 00:45:11 #216
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191082202
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:41 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik kijk naar Voetbal Op Vrijdag en ga straks slapen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 18 januari 2020 @ 00:45:35 #217
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191082210
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:26 schreef Slobeend het volgende:
Curry en ketchup moet je uberhaupt zoveel mogelijk vermijden.
Zoveel waarheid in 1 post. Wow.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 18 januari 2020 @ 09:59:42 #218
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191084347
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:25 schreef Felagund het volgende:
Hela Curry. ^O^

[ afbeelding ]
In de combi met mayo en uitjes nog genottelijker _O_
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 10:17:17 #219
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_191084540
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:20 schreef wimderon het volgende:

[..]

Toch wel met curry hè? Als je daar ketchup in doet snap je er niets van.
Uiteraard!!!
  zaterdag 18 januari 2020 @ 10:49:55 #220
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_191084835
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:30 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Oorlog.
Een frikandel oorlog? Dan spoor je niet.
  zaterdag 18 januari 2020 @ 10:52:41 #221
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191084866
Goedkope snacks :r

Kroketten, frikandellen, slappe friet/patat, curry, ketchup, mayo en rauwe uitjes :r
  zaterdag 18 januari 2020 @ 11:37:02 #222
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191085343
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 10:49 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Een frikandel oorlog? Dan spoor je niet.
Een Jos Brinkie
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 12:23:10 #223
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191085764
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 10:49 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Een frikandel oorlog? Dan spoor je niet.
Nee, dat eet ik niet.
pi_191087125
Het gaat hier al 20 posts lekker on-topic zo te zien.
pi_191087136
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 00:22 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dit is ook een hele mooie van Spinvis, zelfs jij moet dat vinden.
Dat is de favoriet van Florian Senechal, het deed hem denken aan schroeien in het voorjaar (voor wie het Frans niet begrepen had).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')