abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_191087153
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 14:29 schreef Chiappucci het volgende:
Het gaat hier al 20 posts lekker on-topic zo te zien.
De mods zullen de zondaars wel bestraffend toespreken.

Oh nee, ze zijn het zelf hahaha!
pi_191087162
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 14:31 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

De mods zullen de zondaars wel bestraffend toespreken.

Oh nee, ze zijn het zelf hahaha!
_O-
  zaterdag 18 januari 2020 @ 14:33:18 #228
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191087172
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 14:31 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

De mods zullen de zondaars wel bestraffend toespreken.

Oh nee, ze zijn het zelf hahaha!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191089078
Tegen Johannes in de eerste ronde. Hij heeft Bjerg en Lawless Down Under, tegenover McCartey en Cattaneo in mijn team. Moet op zich te doen zijn.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport zaterdag 18 januari 2020 @ 17:56:27 #230
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191089647
Bike Yates is klaar voor 2020. Veertien renners staan klaar om te zorgen voor fantastische resultaten.

Simon Yates is de kopman voor de grote ronden. Twee jaar geleden was hij de beste man in de Vuelta en vorig jaar kwam het er niet helemaal uit, maar dit jaar gaat hij weer vlammen. Ook in de kleinere koersen tussendoor gaat hij voor eindoverwinningen. Hij wordt bijgestaan door klimcowboys Max Schachmann en Marc Hirschi, die tussendoor vooral moeten gaan voor mooie aanvallen en klasseringen in sprints bergop. Schachmann zoekt naar eerherstel na zijn blessure door de val in de Tour en Hirschi is jong, dus dat wordt of een 55e, of een 9e of een 1e plaats voor deze heren.

In de sprint is gekozen voor een meer bescheiden keurkorps. Hugo Hofstetter had het in 2019 een beetje in zijn bol en werd daardoor wat te duur, maar in 2020 past hij weer in het budget van Bike Yates. Hugo is aangetrokken om top 10 te sprinten in wat wedstrijden waar jongens die echt pure sprinters te zijn wel zullen winnen en zal het daarnaast vooral moeten hebben van de wat makkelijkere eendagskoersen. Ook Justin Jules zal af en toe een sprint moeten rijden, het liefst in donker Afrika of in het Verre Oosten, volgens de Bike Yates-filosofie natuurlijk prachtige oorden. Naast hen is er nog een derde Fransman: Quentin Pacher. Die mag in het altijd mooie Franse circuit laten zien dat hij nog altijd zesde plaatsen kan sprokkelen.

Ook de lage landen kunnen natuurlijk niet ontbreken, het vlaggetje wil ook wat. Uit België is er gekozen voor renners die er iets van kunnen: Jens Keukeleire gaat dit jaar eindelijk de Ronde van Vlaanderen winnen, dus zodoende mag hij in dit team plaatsnemen. Lionel Taminiaux, nouja, die mag bij Michel op de koffie als hij de Gooikse Pijl wint en Pieter Serry... een wegkapitein is soms ook nodig.

Uit Nederland ook nog een Taco en een Molenaar, wij van Bike Yates streven immers naar een goede voedselvoorziening voor iedereen. Taco van der Hoorn en Alex Molenaar... tsja, ja, nouja. Laten we maar naar de rest van onze renners gaan.

Neilson Powless bijvoorbeeld. Kunnen we daar nog iets van zeggen? Ja, dat ie er niets van kan. Haha, wat dacht jij dan, dacht jij dat ie pech had? Maar misschien is er dit jaar wel de ommekeer en wint hij een van die Amerikaanse koersen die door 25 bedrijven gesponsord is. Al lijkt dat niet zo waarschijnlijk.

Silvain Dillier is er ook nog. Die wil dit jaar na een matig 2019 eerherstel, dus die zal de Ronde van Vlaanderen wel winnen. Samen met Jens gelijktijdig over de streep, wat een feest.

Davide Gabburo is de laatste man, en ze zeggen altijd dat het beste tot het laatst bewaard moet worden. Gabburo gaat dit jaar tweede worden achter Simon Yates in de Giro, dus dan klopt dat wel bijna. Jammer dat hij niet in de Tour start, anders zou hij die opzeker winnen. En Lombardije en San Sebastian zou hij ook op zijn sloffen winnen. Wat een coureur.
Nu moet hij het vermoedelijk doen met wat starts in Italië. Het zou hem sieren daar alles simpel te winnen. Dat verwachten wij van Bike Yates vanzelfsprekend.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191090120
Faraday’s Fiets Fanatici beginnen vol goede moed aan het nieuw seizoen van de FPCL. De goede moed zal voordat het maart is volledig omgeslagen zijn naar wanhoop met een zuchtje ijdele hoop, zoals dat elk jaar gaat in de FPCL. Aan de vooravond van ons eerste grote doel van het jaar, La Tropicala Amissa Bongo, is de sfeer opperbest. Zo goed zelfs dat de hele ploeg besloten heeft de Bongo Bongo tour over te slaan en lekker te gaan trainen op El Teide. Behalve Richie Porte die zijn enige zekere overwinning van het jaar op Willunga Hill op gaat halen.

Voor 2020 bestaan de fiets fanatici uit:

Gorka : Gorka vul ik elk jaar als eerste in op het formulier. Haalt overal en ergens wat puntjes op en met de aanwezigheid van Gorka in mijn team heb ik me voor een jaar verzekerd van de steun van RR en dat is van onschatbare waarde.

Patrick Konrad: Vul ik ook snel in op het wedstrijdformulier. Niet spectaculair maar haalt wel overal puntjes en stapt overal op waar punten te verdienen zijn.

Michael Matthews: Ik had een semi-sprinter en mannetje voor het voorjaar nodig. Vorig jaar geprobeerd met Sonny Colbrelli en dat viel niet mee. Daarom is Matthews weer terug op het oude nest. Heb hem meteen een levenslang abonnement gegeven bij de teampsycholoog want in het hoofd is Michael nogal wankel.

Dries de Bondt: Dries wil in de .1 en .Pro koersjes graag in de aanval gaan en scoort dan ook regelmatig punten. Kan misschien eens profiteren van de grote angst voor HET FENOMEEN als het niet al te lastig is.

Richie Porte: Als Richie een jaar op zijn fiets blijft zitten, is hij de steal van het jaar. Alleen is dat natuurlijk een illusie _O- dus na Willunga Hill zal ik vooral berichten uit de ziekenboeg posten over Richie.

Enric Mas: En omdat Richie nooit fit is, heb ik Enric een zak geld gegeven om bij de fiets fanatici te komen rijden. Movistar is ernstig verzwakt en Piti zal ook ooit merken dat hij oud wordt en dan is Enric de onbetwiste kopman in alle rondjes. Of zouden ze nu eindelijk Marc Solar los laten dit seizoen?

Hugh Carthy: Voordat ik het over de continentale goden van de fiets fanatici ga hebben, is er nog Hugh Carthy. Die is aangekocht omdat hij ook overal en altijd opstapt als de manager dat verlangt en soms wat puntjes sprokkelt.

Imerio Cima: Deze continentale god was vorig jaar in dienst van RR de reden dat ik de finale van de Croky Cup misgelopen ben. Om dat te voorkomen heb ik hem een stagiair contract gegeven. Rijdt overal waar de worldtour ploegen geen zin in hebben om naar toe te gaan en kan een klein beetje sprinten.

Enrico Battaglin: Je moet op een gegeven moment in de derde ronde alles baseren op hoop en heel misschien komt het nog ooit goed met Enrico en is dat dit jaar.

Nicolas Edet: Voor een paar schaarse punten in het Franse continentale circuit.

Antwan Tolhoek: Als hij een keer voor eigen kans mag rijden in de heuvel best een aardige renner voor het niveau onder de topwedstrijden. Mag hij alleen bijna nooit.

Dries van Gestel: Voor wat schaarse puntjes in België en Frankrijk

Serghei Tvetcov: Sprinter van de derde lijn voor de exotische wedstrijden. Vormt samen Imerio een ijzersterk koppel in de Asia Tour

Luis Villalobos: Wordt nogal gehyped door de Fok! jeugdwedstrijden volgers. Lijkt het net of ik een kenner ben als hij er wat van maakt. En anders is het net dat jaar te vroeg, net zoals ik Gaudu ook te vroeg een kans gegeven heb.


Wij zitten voorlopig op El Teide ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, u ziet ons team volgende week toch al met de handen in de lucht op Willunga Hill als Richie Porte voor de 7e keer gaat winnen. Kan Piti op Mur de Huy nog een puntje aan zuigen....

De UCI ranking van het team:
Michael Matthews 33
Patrick Konrad 60
Enric Mas 65
Richie Porte 85
Dries De Bondt 100
Gorka Izagirre 104
Hugh Carthy 189
Antwan Tolhoek 257
Serghei Tvetcov 284
Nicolas Edet 311
Imerio Cima 439
Dries Van Gestel 704
Luis Villalobos 960
Enrico Battaglin 976

Tenslotte is het woord aan jullie:
Poll: Op welke positie eindigt FFF (Faraday's Fiets Fanatici)
1-4
5-8
9-12
13-16
17-20
21-24
25-28
29-32
Tussenstand:


http://poll.dezeserver.nl/results.cgi?pid=402403&layout=3&sort=org

[ Bericht 2% gewijzigd door Faraday01 op 18-01-2020 19:04:18 ]
pi_191090687
Liefhebbers van het onvermijdelijke Pau staat voor hun debuut in 2020. De naam en reputatie van deze prachtige stad worden al enkele jaren bespot en daarom is het hoog tijd om deze volkomen onterechte hetze een halt toe te roepen. De volgende veertien prachtige renners hebben zich verenigd om de naam en eer van hun favoriete stad hoog te houden:

Caleb Ewan: Deze dwerg uit Australië is de kopman van dit collectief. Met zijn prachtige sprintstijl is het slechts een kwestie van tijd voordat hij de zeges aaneen gaat rijgen. Zijn concurrenten zijn nu al zo bang voor hem dat ze allemaal massaal de Tour overslaan. Dat belooft wat.

Mike Teunissen: Beleefde zijn grote doorbraak in 2019, en dit jaar gaat het alleen maar beter worden. Dat Dielan maar veel lekke banden mag krijgen en vaak gaat lossen op de eerste de beste drempel.

Amund Grondahl Jansen: Nog een sterke beer voor in het voorjaar. Werd eigenlijk gehaald als lokkertje voor onderstaande renner(kijk je mee Jumbo), maar is zelf veel beter. Spreekt als klap op de vuurpijl ook nog eens 43 verschillende talen, dus met de communicatie binnen het gaat zit het wel goed.

Kristoffer Halvorsen: De 2e Noor in het team, en ook nog eens de BFF van Amund. De verwachtingen waren hooggespannen bij zijn overstap naar de profs, alleen is Kristoffer niet z’n slimme jongen en koos hij voor Team Sky. Nu hij daar eindelijk weg is wordt dit ongetwijfeld het jaar van de ommekeer.

Orluis Aular:Onze vriend uit Venezuela schroeide vorige jaar alles kapot op continentaal niveau in dienst van het geweldige Matrix Powertag. Benieuwd of hij het ook op een niveautje hoger kan laten zien.

Giovanni Visconti: 37 jaar inmiddels maar nog geen spoortje van slijtage te bekennen. De renner met de beste rebusnaam van allemaal gaat zoals elk jaar de Italiaanse eendagskoersen weer in vuur en vlam zetten.

Sam Oomen: Mooie jongen Sam, de renner met het meeste guitige hoofd van het hele peloton. Vorig seizoen viel helemaal in het water vanwege blessures en een beknelde liesslagader. Weten jullie wie vroeger ook een beknelde liesslagader heeft gehad? Annemiek ‘de Alien’ van Vleuten. De rest is geschiedenis dus de verwachtingen voor Sam zijn torenhoog.

Rui Costa: Valt vrijwel altijd tegen, dus ik heb eigenlijk geen idee waarom deze gozer een plaatsje verdiend in ons team. Heel veel klassementsrenners hebben we niet, dus het wordt hoog tijd dat Rui weer eens zijn klimbenen van weleer gaat onderschroeven.

Tobias Foss: Wie hoort er thuis in het rijtje Gaudu, Bernal, Pogacar? Precies, onze Tobias! Niet dat hij ook maar in de buurt komt van dat niveau, maar toch. Beetje ketonen er in en gaan met die banaan.

Oscar Rodriguez: Geen enkel team is compleet zonder een Bask, dus wij konden niet achterblijven. Oscar is een klimmer pur sang, zodra hij een berg ziet fladdert hij er van door.

Mikel Bizkarra: Wat is er beter dan 1 Bask? 2 Basken!

Julien Duval: Er moest nog wat bij voor de overdaad aan nikszeggende Franse koersen, dus vandaar.

Nick van der Lijke: Tsja, wat moeten we hier nu van zeggen. Misschien dat hij zowaar nog eens wat gaat presteren nu hij eindelijk verlost is van het juk van de Roomgoden.

Emiel Vermeulen: Wie? Ja geen idee eigenlijk. Reed vorig jaar wel wat leuke uitslagen in de vele Vlaamse kutkoersjes, dus daar hopen we dit jaar dan maar weer op.

Als afsluiter nog een foto van de mooiste stad ter wereld:
  Redactie Sport zaterdag 18 januari 2020 @ 19:28:29 #233
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191090750
Pau is een act.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191090808
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 19:28 schreef Mexicanobakker het volgende:
Pau is een act.
Dit soort opmerkingen worden niet op prijs gesteld.
De afrekening volgt in ronde 4.
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 19:34:43 #235
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191090844
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zaterdag 18 januari 2020 @ 19:38:09 #236
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191090880
quote:
15s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 19:32 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Dit soort opmerkingen worden niet op prijs gesteld.
De afrekening volgt in ronde 4.
Wij van Bike Yates waarderen louter het prachtige Afrika.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191090896
Ik zie graag weer een tijdrit in Pau, ooit.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport zaterdag 18 januari 2020 @ 19:40:45 #238
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191090905
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 19:39 schreef El-Stinho het volgende:
Ik zie graag weer een tijdrit in Pau, ooit.
Pau is alleen leuk om R_R mee te pesten, maar verder is het gewoon een stad die veel centen heeft.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191090942
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 19:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Pau is alleen leuk om R_R mee te pesten, maar verder is het gewoon een stad die veel centen heeft.
Pau is oprecht een mooie stad. Wel eentje met belachelijke veel geld inderdaad, maar het blijft een mooie stad.
  Redactie Sport zaterdag 18 januari 2020 @ 19:47:44 #240
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191090987
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 19:44 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Pau is oprecht een mooie stad. Wel eentje met belachelijke veel geld inderdaad, maar het blijft een mooie stad.
Nooit geweest, maar geloof het best. Maar goed, daar zijn er meer van in Frankrijk.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191092839
Als ze Pau nou zouden verplaatsen naar de voet van de Pyreneeën dan zouden een boel problemen opgelost zijn.
pi_191093426
Goesting & Grinta

Sam Bennett
“Toen ik klein was had ik een poster van deze ploeg aan de muur. Toen ik bij An Post koerste, zag ik Quick-Step wel eens bij de koersen. Ik was op dat moment een beetje geïntimideerd door zo`n grote ploeg en had nooit gedacht bij zo`n ploeg te kunnen te tekenen. Het is een uitdaging om voor deze ploeg te mogen koersen." Met de Patbonus reken ik op de ene na de andere zege.


Kasper Asgreen
Van inhuurkracht tot kopman. In 2018 werd ie bij gebrek aan renners bij QuickStep maar ingevlogen. Een jaar later was ie al een van de sterkste renners in het voorjaar om vervolgens nog bijna Californië te winnen. Erg benieuwd wat hij komend seizoen gaat laten zien. Hij kan a la Terpstra wel eens gaan schroeien.


Giulio Ciccone
De altijd aanvallende Cicione is niet bang voor een groot aantal koersdagen. Vorig jaar was ie van januari tot oktober actief. Hopelijk dit jaar weer en pakt ie dan bovendien wat leuke uitslagen mee in al die Italiaanse eendagskoersen.


Wilco Kelderman
Wat valt er te zeggen over Wilco Kelderman. Opgepikt voor een schijntje. Logisch, want je loopt het risico dat ie meer in de lappenmand of op het asfalt ligt of bergop de sneeuw inrijdt dan dat ie uitslagen rijdt. Toch gunnen we de ietwat naïeve en lieve jongen een zesde kans. Wilco probeert in ieder geval de start van de Giro te halen.


Rigoberto Uran
Geen idee wat Uran in 2020 gaat doen. Bijzonder hard op zijn bakkes gegaan en als we zijn instagram moeten geloven heeft ie daarbij ook zijn verstand verloren, want hij rijdt tegenwoordig in een prinsenpak op een step rond. We zullen zien.


Fabio Felline
Fabio komt binnen op een prestatiecontract. Een paar jaar geleden kon hij alles: sprinten, tijdrijden, een heuvel over, meedoen in de klassiekers en een klassement rijden. Om verschillende redenen was het de afgelopen jaren wat minder, maar hopelijk is er ook sprake van de Vino-bonus dit seizoen.


Dion Smith
Voor wat wisselgeld binnengehaald. Een beetje een manusje van alles, alleen is de vraag of hij zo nu en dan voor eigen kans kan gaan bij Mitchelton. Afgelopen jaar niet echt, laten we hopen dat ie wat meer krediet heeft opgebouwd. De kans is echter groot dat we hier te maken hebben met een nutteloze wegkapitein.


Luka Mezgec
Teamgenoot Mezgec daarentegen zal genoeg worden uitgespeeld. Idealiter komt hij niet te vaak tegen Bennett in actie en blijft ie net als vorig jaar ook schroeien in koersen als de Ronde van Noorwegen, Slovenië of Valencia.


Nikias Arndt
Nikias is ietwat impulsief aangekocht met zijn uitstekende Vuelta in het achterhoofd. Bij het naderen bestuderen van zijn palmares ben ik er achter gekomen dat hij er helemaal niks van kan. Op hoop van zegen dan maar.


Jan Willem van Schip
Twee weken geleden nog aan het werk gezien bij de Zesdaagse in Rotterdam, met de vorm zat het daar wel goed. Een groot deel van zijn seizoen zal logischerwijs in het teken van de Olympische Spelen staan. Hopelijk krijgt Beat nog wat leuke uitnodigen voor een aantal 1.1 koersen in Nederland en België en kan Van Schip daar wat punten bij elkaar sprokkelen.


Alexandre Geniez
Onze Franse vriend kende een hondsberoerd 2019, maar zit nu in zijn laatste contractjaar bij AG2R, dat is altijd gunstig. In de voorgaande jaren was ie altijd goed voor een aantal prima uitslagen in de Franse rittenkoersen en Italiaanse eendagskoersen. Dit jaar weer gaarne.


Luke Rowe
Elk team heeft een eikel nodig en Luke Rowe heeft deze rol op zich genomen. In de tussentijd mag ie in de voorjaarskoersen gaan schroeien.


Scott Thwaites
Nu komen we bij de opvulling van het team. Scott heeft bijzonder weinig gekoerst in 2019, maar krijgt nu de kans bij Alpecin-Fenix. Onder de vleugels van Mathieu mag ie zijn best doen om zo veel mogelijk punten in het Belgische en Franse circuit te verzamelen. Een paar jaar geleden ging dat hem best aardig af.


Jonas Rickaert
Voor Rickaert geldt hetzelfde als Thwaites. Afgelopen jaar heeft ie bijzonder weinig laten zien, al kampte hij wel twee maanden met een knieblessure en kreeg ie als gevolg daarvan ook nog de onvermijdelijke Linde Merckpoel op bezoek, je zou voor minder. In het jaar daarvoor verzamelde hij de nodige nuttige punten. Dat laatste zien we graag weer gebeuren.


Conclusie na vier biedrondes; hopelijk een team om bij de bovenste helft te eindigen. Ik denk dat ik voor de WorldTour-wedstrijden wel een goed team heb, maar tekort gaat komen in de continentale speelrondes.
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 22:07:42 #243
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191093732
De Ronde van Noorwegen gaat niet door in 2020. Jammer voor Luka.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191100097
Met trots presenteer ik u: Bitumineuze Voegvullingsmassa. De naam doet wellicht vermoeden dat het hier gaat om pelotonvulling.... en dat zou het ook zomaar weer eens kunnen worden. Het vorige seizoen met toppers als Evaldas Siskevicius, Andreas Stokbro(od), Robin Carpenter en Anthony Roux werd helaas net zo succesvol als de namen deden voorspellen, maar desondanks wisten we degradatie te ontlopen. Op één na zijn de aflopende contracten zijn niet verlengd en vandaar dat hier 13 nieuwe namen staan. Enkel Tosh mag blijven.

Romain Bardet
Kopman van de club. Romain rijdt dit jaar geen Tour, maar in plaats daarvan Giro en Vuelta. Naast de grote rondes hoop ik op puntjes in de heuvelklassiekers.

Jack Haig
Meesterknecht 1. Heek gaat hopelijk ook dit jaar weer vele kleine rittenkoersen rijden en daar steevast een plek bij de top 10 bemachtigen. Al zul je natuurlijk altijd zien dat de gebroeder Yaids dit jaar wel weer heel goed zijn en Jack mag gaan knechten...

Rafal Majka
Meesterknecht 2. Majka mag gaan doen wat hij altijd doet. Het hele jaar door punten verzamelijk zonder ooit ergens echt op te vallen.

Michael Woods
DE MAN DIE DE MIJL LIEP ONDER..... Lekker boeiend, we gaan hier gewoon fietsen. Woods mag zich laten zien in de heuvelklassiekers en wellicht in een grote ronde voor etappewinst gaan.

Ben Hermans
De enige niet sprinter van Israel. Zou dus normaal overal als kopman mogen starten, te beginnen deze week in Down Under.

Tosh Van der Sande
De enige man met ervaring als voegvullingsmassa. Dat kan niet meer fout.

Edvald Boasson Hagen
Bo Hagen moet samen met De Deeg punten gaan scoren in de voorjaarsklassiekers. Ga er niet vanuit dat ze gaan winnen maar af en toe sprinten voor plek 8 zou al mooi zijn.

Mark Cavendish
De joker. Waarschijnlijk is het weggegooid geld, maar gelukkig voor slechts 100.000 opgepikt. Wie weet dat het Bahreinse zand in combinatie met McLaren vermogen wat vernieuwde inspiratie kan bieden aan The Manx Missile.

Francesco Gavazzi
Was tot vorig jaar een absolute god in het Italiaanse circuit. De jaren lijken echter te gaan tellen, maar hopelijk kan Francesco er nog één degelijk seizoen uitpersen.

John Degenkolb
Dit jaar in dienst bij De Werken Van Lelangue. Ze mogen daar niet meer drinken dus d'n John gaat vliegen.

Damien Touze
Ik heb echt geen idee waarom ik hier 7 miljoen voor heb betaald, maar desondanks voelde het goed dat het tweede bod 6.5 miljoen was. Damien zal dus vast iets kunnen....

Georg Zimmermann
Werd vorige jaar 5e in l'Avenir en komt dit jaar uit voor CCC. Kan hopelijk indruk maken als neo-prof.

Luca Mozzato
"Wie??", hoor ik u zeggen. Luca Mozzato dus. Komt uit in het Franse circuit voor B&B Hotels en lijkt redelijk te kunnen sprinten. Binnengehaald via bord-op-schoot-scouting.

Nicola Venchiarutti
Tweede man uit de club van Savio. Heeft zijn eerste wedstrijdkilometers van dit seizoen al gereden en zowaar een 5e plek in een etappe in Venezuela. Duidelijk iemand die dit spelletje snapt. Wat hij verder kan, weet ik ook niet.
pi_191105353
De uitslag van de poll is binnen. Uw verwachting voor Faraday's Fiets Fanatici is dat het voor 2020 waarschijnlijk grijze middenmoot wordt met een kleine kans om stijf onderaan te eindigen.
  maandag 20 januari 2020 @ 00:10:42 #247
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191109683
Laat ik vlak voor het seizoen echt begint mijn fabelachtige team ook nog even presenteren.

Het gaat om het Road Captains Development Team p/b Kapitein Koek. Kan je dat nog aanpassen Wim? :@



Deze sponsor bood zich op het laatste moment aan, maar die kon ik als ploegleider natuurlijk niet laten schieten. Jan Steppe Vloerwerken gaat hierdoor fungeren als co-sponsor. Om budget hoefden we dus niet te klagen, maar gezien het feit dat het team pas in biedronde 4 rondkwam bleek het lospeuteren van de renners een lastige taak. Laten we snel doorgaan naar het aankondigen van de renners.

Wout van Aert is de absolute kopman van het stel. De voormalig hoop van België in bange dagen is inmiddels alweer voorbij gestreefd door één of andere Remco E., maar voor dit team is hij bij uitstek degene die voor de punten moet gaan zorgen, vooral in het voorjaar. We weten natuurlijk allemaal van zijn vreselijke blessure, zelf zegt hij getwijfeld te hebben aan zijn toekomst als topsporter. We hopen dat ie er weer helemaal bovenop komt, maar anders is ie bij ons helemaal op z'n plek om de kneepjes van het vak als wegkapitein te leren. De stokbroden liggen al klaar!

De enige aanwinst uit biedronde 1, Simone Velasco, zal in de eendagskoersen en kleinere rondes zijn waarde moeten bewijzen. Mocht zijn verblijf in Rusland geen succes worden omdat ie toevallig op mannen blijkt te vallen, kan ie altijd nog als wegkapitein aan de slag. Hij zegt zelf dat Roy Curvers zijn grote idool is, dus dat kom vast goed.

Alex Aranburu mag het op heuvelaankomsten gaan proberen. Maar aangezien de competitie om voor eigen succes te mogen gaan bij Astana vrij sterk is, bestaat de kans dat hij gedegradeerd wordt tot wegkapitein. In dat geval willen wij hem daar graag in steunen. Zet 'm op Alex!

Één van de vele sprinters bij Androni dit seizoen is Luca Pacioni. Hij maakte in 2018 al een korte periode onderdeel uit van mijn team, dus we zijn blij dat hij weer terug is op 't oude nest. Hij moet in de kleinere koersen de ereplaatsen aanéén rijgen. Of bidonnen halen voor de talentvollere renners bij Androni natuurlijk, dat kan ook.

Emils Liepins maakte deze winter de overstap naar de World Tour. Altijd een riskante stap voor renners die excelleren in de PCT, zeker als 27-jarige. Het is dus maar de vraag of deze Let gehaald is om voor eigen kans te gaan of vanwege de befaamde Oost-Europese werklust. Hij krijgt bij ons in ieder geval de kans om zich verder te ontwikkelen, op welk vlak dat ook mag zijn.

Met Sean de Bie komt een renner in beeld die vorig seizoen niet bepaald een seizoen had om over naar huis te schrijven. Roompot bleek in 2019 eerder een Strontpot, mogen ze rusten in vrede. Zelf mag ie in eigen land laten zien dat ie het nog steeds heeft en zijn fantastische 2018 kan herhalen. Of niet natuurlijk, we gaan het zien.

Sergei Chernetski liet vorig jaar zien dat een stap omlaag vanuit de World Tour zeker niet altijd zijn vruchten afwerpt. Het kan natuurlijk ook liggen aan de cultuurshock na jaren in Russische en Kazachse ploegen te hebben gereden. Nu is ie weer terug bij de Lollergoden van Gazprom en klaar om te schroeien. Ze zullen zijn ervaring ook kunnen gebruiken, wellicht ligt er een Robert Gesink rol voor hem in het verschiet. Road Captain Development Team heeft precies de juiste aanpak om dit seizoen hoe dan ook een succes te maken voor onze Sergei.

Martijn Budding, een Nederlander in een team vol Denen, Noren en Zweden, dan weet je wel wie de bidonnen met melk mag halen.

Volgende sprinttalent is Giovanni Lonardi, ofja talent, hij schijnt ooit een aantal top 10 plaatsen bij elkaar te hebben gefietst. Zo beginnen een berg hoopvolle carrières en voor je het weet eindig je als Tom Leezer. Wij weten wel beter.

Mensen zeggen vaak dat Burgos renners er niets van kunnen. Maar wat dacht je, Matthew Gibson natuurlijk ook niet! Hij is wel een ster in toevallig vooraan rijden als de finishstreep in zicht komt, dus kan perfect fungeren als lead-out voor helemaal niemand in dit team.

Roy Eefting is de laatste jaren in de Azië Tour aan de slag gegaan. Hij denkt zelf misschien nog dat ie voor eigen succes mag gaan, maar wij zien in hem de perfecte scout voor de toekomst. Er zijn geen betere wegkapiteins dan Chinezen en Japanners. We kijken uit naar je rapporten Roy!

Om de eerder genoemde Liepins wat gezelschap te houden hebben we ook een Litouwer aangetrokken, welkom Evaldas Siskevicius! Of misschien haten die twee landen elkaar wel, weet ik veel.

Michael van Staeyen rijdt in de continental tour, dus daar verwachten we ook helemaal niets van. Schijnt wel heel gezellig te zijn in de teambus.

Colin Joyce, wie?

Dat waren ze alle veertien. Doelstelling? Iedereen uitlachen die onder ons eindigt.

We hebben er zin in.

  maandag 20 januari 2020 @ 09:43:29 #248
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191111954
Mooie teampresentaties allemaal _O_ En vandaag gaan we dan echt van start met de Tropicale Amissa Bongo (al heb ik daar dan niemand).

Ik ben alleen even het speelschema kwijt, waar staat die ergens?

Edit, al gevonden: https://tournamentscheduler.net/schedule/OTIwOTM1NzY2MQ
pi_191112051
De ploegen en speelschema in de OOP zou wel weer fijn zijn
@heywoodu
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 20 januari 2020 @ 09:54:55 #250
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191112068
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2020 09:53 schreef franklop het volgende:
De ploegen en speelschema in de OOP zou wel weer fijn zijn
@:heywoodu
Eens :)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')