abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 23 januari 2020 @ 16:51:25 #301
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191160278
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2020 16:45 schreef speknek het volgende:

[..]

"De waarheid"

De waarheid is dat Clinton voor een punt van obstructie impeached is en het Mueller report tien punten van obstructie gevonden heeft.

De praktische implicatie is dat de Democraten de impeachment niet doorgezet hebben omdat de impeachment van Clinton impopulair was en ze wisten dat de Republikeinen het proces toch gingen frustreren.

De mogelijke impeachment tegen Nixon was echter wel populair, vandaar dat ze deze nieuwe Watergate (machtsmisbruik voor de verkiezingen) wel impeached hebben. Het resultaat in de Senaat gaat hetzelfde zijn, maar de publieke opinie is wellicht anders.

Maar dat maakt de waarheid niet dat er niets in het Mueller rapport stond, dat is iets dat jij verzonnen hebt.
Ze hadden ook gewoon niet kunnen impeachen. Maar een Democraat is geen echte Democraat als die een kans onbenut laat zichzelf in de voeten te schieten.

En nog steeds, het Mueller rapport was niks, is niks, en zal met de beste (of in dit geval slechtste) wil nooit wat worden. Zeker als je het vergelijkt met alle beweringen die politici en journactivisten continu hebben geuit richting Trump. Er is geen andere manier om het te interpreteren dan een complete teleurstelling en verlies voor de Democraten.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')