abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 24 december 2019 @ 13:24:50 #126
56471 pinquit
oh my lama!
pi_190628656
Yessss wat fijn voor jullie! O+
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_190630370
Wat fijn @Ceviche, wat een verschil maakt dat zeg!

Hoe is het vandaag @taxibabe? Wat maakt het moedeloos he, als niks helpt en je geen idee hebt wat er is :*

Over slapen: mijn baby is vaak in de avond onrustig, overdag en 's nachts slaapt hij best goed (tussen de voedingen door dan :P). Daarbij is het wel zo dat hij altijd in de buurt is van mij/ons, midden in alle gezinschaos en met tussendoor kusjes en knuffels (of bergen speelgoed) van grote zus ;) 's Avonds in de doek gaat redelijk, al is stilstaan ook niet echt een optie. Maar nouja, peuter herinner ik me veel meer dat ze overdag idd altijd echt op 1 van ons wilde liggen (of de doek) en dat in slaap vallen alleen aan de borst of op mij lukte. Dus dan voelt dit heel 'vrij'..
  FOK!fotograaf dinsdag 24 december 2019 @ 16:02:38 #128
148247 taxibabe
pi_190630780
Gelukkig gaat het vandaag een stuk beter. In de doek vind hij de laatste 2 weken ook niet meer leuk.. :{ Dat vind ik zelf echt kut, want ik vind het heerlijk.
Gisteravond na het douchen en voeden was hij heerlijk loom en heeft hij goed geslapen tot 23 uur voor de voeding en daarna weer geslapen tot half 5. Hij is nu ook weer lekker vrolijk, dus ik heb geen idee wat er nou was. De laatste keer dat hij echt huilerig was, was dat over toen hij gepoept had na 3 dagen. Maar dat heeft hij nu ook nog steeds niet gedaan (ook inmiddels al weer 3 dagen).

@Ceviche, wat fijn dat het beter gaat Koert!

@onomatopee, Thomas is ook vooral 's avonds onrustig, overdag is hij ook altijd beneden bij ons (het middagslaapje in zijn ledikantje lukt nog niet goed, maar dat vind ik ook nog helemaal niet erg, ik vind het zelf ook fijn als hij lekker bij ons is. Vanmiddag hebben we het wel gedaan, omdat vanavond de familie komt. En dan komt er van slapen toch niks terecht, haha.
pi_190631799
Wij hebben ze vanmiddag voor het eerst voor de middagslaap even boven gelegd.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_190640267
Hoe ging het tico?

Ceviche wat fijn dat het werkt *O*

Onrustige minibaby herken ik van toen ze klein waren! ‘S avonds niks anders dan bovenop je :') maar als je het zelf niet vertrouwd kun je altijd even bellen voor overleg he? :*

Die van mij (10+ maanden) slaapt sporadisch een nachtje door, maar is meestal nog steeds 1-2x per nacht wakker. Inmiddels ben ik wel zo ver dat ik hem z’n fles geef en weer wegga, want hij valt zelf weer in slaap daarna. Ik heb ook echt die slaap nodig merk ik. En ik ben verwend, want oudste sliep vanaf 4-5 maanden structureel het klokje rond, maar toch. :')

Verder benieuwd hoe jullie (bijna) dreumessen slapen overdag: die van mij bijzonder slecht. Af en toe wel een dit van 2-2,5 uur maar vooral de laatste tijd is hij ‘s ochtends na krap een uurtje weer wakker en wil hij ‘s middags helemaaaaal niet slapen. Met als gevolg dat hij om 17:30 echt zo moe is en aan z’n nacht begint.. (en hij wordt ook nu pas weer wakker (exclusief z’n onderbrekingen dan) dus hij heeft het ook echt nodig. Maar zou liever hebben dat hij ‘s middags nog even fatsoenlijk slaapt en dat hij dan ‘s avonds wat langer trekt.
pi_190640520
Ze moeten een beetje wennen, maar we doen hetzelfde als in de avond. Ze sliepen zo’n 1,5 uur dus dikke prima.

Ik merk wel dat ons leven te chaotisch is om een vast moment te hebben voor de middagslaap. Daar zullen we ons echt nog aan moeten passen.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_190644885
Snap ik, hier ziet er met twee kinderen in huis al geen structuur in omdat ik altijd van huis ben ‘s middags.
pi_190648153
Fijne feestdagen allemaal!

Hier vandaag een rustige kerstdag met eigen gezin. Morgen diner met schoonfamilie bij mijn schoonzus. Ik hoop dat het allemaal een beetje te doen is en dat ik het overleef. Nu al spijt dat ik heb toegezegd. M slaapt om 18 uur en als dat niet gaat, wordt ze huilerig/druk.
pi_190648463
Hier zijn mijn schoonouders over en het arme kind is daarstraks als fotoprop gebruikt tot ze begon te huilen. Ik had al een keer gezegd dat het klaar was en ze haar gewoon moesten laten spelen. Maar ik was in de keuken bezig en hoorde het te laat. Meteen bug maar meegenomen de keuken in en lekker met wat pannen laten spelen in een hoekje. Dat had ze duidelijk even nodig. Verder hou ik de wakkertijden scherp in de gaten. Die slaapjes heeft ze echt nodig met dat drukke gejengel om haar heen. Cava, kan M daar niet een slaapje doen? Dat doe ik altijd als we bij iemand gaan eten. Babymonitor mee, gedragen tshirt van mij voor naast haar en tukken maar.

Overigens deze ochtend de eerste openmond kusjes van haar gehad, helemaal uit haar zelf. Ik dacht eerst dat ze mijn wang wilde sabbelen haha.
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_190648570
Vandaag kerst bij m'n schoonouders, dus Bas ligt lekker nu in het ledikant boven een tukje te doen.
pi_190649684
Tweeling ligt nu ook boven bij mn ouders. Eigen spulletjes mee, wel wat lastiger dan thuis, maar ze zijn gewoon op en dan kunnen ze beter gaan slapen dan dat ze helemaal compleet over de zeik gaan.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  FOK!fossiel woensdag 25 december 2019 @ 20:54:41 #137
1455 Keroppi
kool kikker
pi_190650694
Ik moest zelf werken maar mijn vriend heeft haar meegenomen naar de kerstlunch met zijn familie. Door alle prikkels etc heeft ze nauwelijks geslapen. Toen ik thuiskwam was mijn vriend helemaal afgepeigerd :D

Morgen kerst met mijn familie, dus dat wordt vast ook weer weinig slaap. Er is daar een campingbedje maar ik betwijfel of ze veel gaat slapen... :N

En de dag daarna moet ik weer werken. Ik denk dat je mij aan het eind van de shift kan opbegen ;)
Chick on a mission
pi_190650880
Yep, het zijn lange dagen voor die kleintjes.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  donderdag 26 december 2019 @ 00:18:12 #139
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_190654373
Hier familie op bezoek gehad, gelukkig slaapt Koert gewoon nog in de box :D superhandig. En hij heeft gewoon een uur bij ons aan tafel gezeten :7

Bij Koert zijn nu 2 tandjes door en volgens mij komen de boventandjes nu ook. Nog niks te zien/voelen maar hij kwijlt weer veel en is wat klagerig. Ben benieuwd.

Fijne dagen ~:)
pi_190678030
Een fotootje van mijn kerstbaby O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ze heeft helaas geen slaapje gedaan, maar het was alsnog te doen en we zijn op tijd weer vertrokken :)
  vrijdag 27 december 2019 @ 14:20:06 #141
426379 elamanilo
elไmไnilo
pi_190679384
Wow, wat wordt ze groot CavaBien! Hoe oud is ze nu?

Hier lukte het 1 van de 2 niet om te slapen tijdens kerstdiner bij m'n schoonouders. We zijn uiteindelijk net iets eerder weggegaan, zo was het goed op te vangen.

Mijn lief en ik hadden het vooral zwaar bij het kerstdiner. :') Mijn zwager en z'n vriendin vertelden dat ze een baby krijgen, heel leuk natuurlijk, maar die chick is zwanger blijkbaar echt niet te genieten...... Poeh hee, wat een humeur had zij! Ze vertelden het pas op het einde, dus het hele diner lang hadden we ook geen idee waarom ze zo chagrijnig was en zo moeilijk deed en zo boos was. :D Ik hoop maar voor m'n zwager dat ze thuis wat meer te genieten is. En ik hoop ook zo dat ik niet zo was in m'n zwangerschappen... M'n lief zegt van niet, hopelijk niet alleen uit zelfbescherming whahaha.

We leuk, mijn broertje krijgt ook een kindje, dus onze kindjes krijgen er eindelijk neefjes of nichtjes bij! En dan meteen aan twee kanten tegelijk. Beide van de zomer uitgerekend, min of meer tegelijk. Ik merk wel dat ik zelf ook nog niet echt uitgebaard ben, ik krijg al bijna rammelende eierstokken van dat babynieuws om me heen. ;) :D
  vrijdag 27 december 2019 @ 14:46:59 #142
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_190680102
Ah wat een schatje, Cavabien!

Ela, apart dat ze zich zo gedroeg. Lekker onfatsoenlijk. Als ze zich niet goed voelde kon ze zich ook gewoon wat terugtrekken, toch?
Ik snap je hoor, ik heb al rammelende eierstokken sinds het moment dat Koert na de geboorte op m'n buik werd gelegd :')


@Sisu hoe gaat het met jullie?

Koert heeft gisteren zo ontzettend veel geslapen, ik denk dat hij veel indrukken moest verwerken van het kerstdiner met familie :)
  vrijdag 27 december 2019 @ 15:16:51 #143
56471 pinquit
oh my lama!
pi_190680956
Ooooh Ela wordt tante! O+
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_190681377
Ze is bijna 9 maanden nu ela.

Wat apart dat die vriendin zich zo gedroeg. Ik snap wel dat de hormonen een groot effect hebben, maar je kan toch wel een beetje gezellig meedoen :P

En rammelende eierstokken heb ik ook wel last van ondertussen, maar ik wil dat M voorlopig nog de volledige aandacht krijgt, dus nog even geen nieuwe baby :P

Eigenlijk wil ik nog 2 kinderen erbij, maar dat wil mijn man niet omdat hij ook al een kind uit een eerdere relatie heeft en dan wordt het te druk/krap in huis met 4 kinderen. Ik vind het wel moeilijk en weet niet of het gezin compleet gaat voelen voor mij.
pi_190683096
Wij zijn wel compleet. Permanente maatregelen zijn ondernomen zodat ik geen hormonen hoef te gebruiken.

En te vol: ach vroegah hadden ze ook grote gezinnen en echt geen grotere huizen. Straks deelt de tweeling een kamer, tegen de tijd dat ze echt behoefte krijgen aan een eigen plek vliegen de oudsten waarschijnlijk wel uit.

En anders is er nog een mogelijkheid om een kamer te splitsen.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_190686081
Wat een enorme pestbende neem je mee als je een weekje op pad gaat, incl 2 babies.

We hebben gewoon maar met 2 autos gereden. Ik word een beetje wanhopig als ik bedenk dat we dat niet kunnen doen als we ver weg willen. Nu zal dat 2020 niet echt het geval zijn omdat we een grote verbouwing in het vooruitzicht hebben. Maar ze zitten nog wel even in de wandelwagen natuurlijk, dat ding neemt echt al mn kofferruimte in beslag.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 27 december 2019 @ 20:33:20 #147
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_190689211
Hier echt totaal geen rammelende eierstokken :D Ondanks dat ik mijn dochter echt enorm schattig vind en het mij heel erg leuk lijkt dat ze een broertje of zusje zou hebben ooit, kan ik mij niet voorstellen hoe ik dat zou moeten bolwerken. Ik vind eentje al erg zwaar en heb nu al geen tijd meer voor niet-baby-gerelateerde dingen.
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_190691415
Ik neem eigenlijk vrij weinig mee als we op pad gaan met de baby. Laatst waren we naar de kerk en toen realiseerden we ons halverwege dat we niets bij ons hadden behalve de baby en de kinderwagen :D geen luier, geen tepelhoedje.. niets.
Nu afgelopen week bleven we een nachtje bij mijn ouders slapen en waren we overdag ook bij familie. Achteraf had ik de draagzak wel bij me willen hebben, die was ik vergeten. Verder nemen we dan natuurlijk wel wat extra kleertjes mee en een voorraadje luiers. Dat is het dan ook wel.

Qua rammelende eierstokken: ik weet dat we weer een medisch traject in moeten, en dat vergt best veel dus daar zijn we nu niet aan toe. Het duurt ook best wel een tijdje voordat we dat weer kunnen doen want ik ga waarschijnlijk in september met een opleiding beginnen.
Ik wil A. heel graag een broertje/zusje geven. En ik wil ook heel graag het allemaal ooit nog eens meemaken - zwanger zijn, bevallen, die eerste babytijd die zo snel voorbij vliegt. Maar ik ben tegelijkertijd blij dat ik mijzelf weer wat terugkrijg, ik vind het behoorlijk wat impact hebben op mijn leven en mijn lijf. Ik ben ook echt een hormonale tijgermoeder. Ik vind het bijvoorbeeld nog steeds niet heel fijn om mijn kindeke achter te laten bij de opvang. En toen ik hem afgelopen dinsdag bracht en er alleen twee leidsters waren die ik en A. nog nooit eerder hadden gezien, zat me dat de hele dag dwars. Terwijl ze echt competent en vriendelijk overkwamen. Het lukt me niet goed om dat te relativeren en zo ken ik mijzelf helemaal niet. Ik denk dat dat op termijn wel meer terugkomt en daar kijk ik enorm naar uit want dit vind ik niet relaxed :D

Ik vind mijn kind zo heerlijk momenteel O+ ik dacht laatst aan de zin 'het is maar een fase' en dat ik dat al tijden niet meer heb gedacht om mezelf gerust te stellen :P 't Kind heeft momenteel gewoon niets vervelends O+ (goed.. de nachtvoedingen zouden er nog vanaf mogen hoor). En hij gaat ineens hard! Continu omrollen, rondschuiven over de vloer (voornamelijk om zijn as en achteruit), en al gaan zitten op handjes en knietjes en dan heen en weer wiebelen.
pi_190699465
Knappe kerstbaby Cavabien O+ En mooi nieuws ela!

Hier rustige kerstdagen gehad, wel gevierd maar steeds rond de lunch en einde middag/avond fijn thuis. De lange kerstdiners komen wel weer (of niet), wat mij betreft mag een kerstlunch met daarna een wandeling/uitwaaien ook wel traditie worden. Stuk beter te doen voor de kinderen (een stuk of 8 onder de 10 als iedereen er is) en daarmee ook voor alle ouders. En niet onbelangrijk: hoe mooi om ook steeds meer tradities met het eigen gezin te vormen O+

Over rammelen, niks helpt zo goed als een baby van 8 weken ;) Na mijn oudste rammelde ik ook bijna direct weer, maar nu vooral blij weer comfortabel in mijn lijf te zitten.

Wat heerlijk dat je zo geniet Bobby, leuk he al dat ontdekken O+ En spannend, een opleiding, is het te combineren met je werk?
pi_190707562
Cava, wat ziet ze er super cute uit met die strik! En ze is echt gegroeid he!

Ela gefeliciteerd! Super leuk nieuws om tante te worden en dat aan twee kanten tegelijk.

Welke buggy hebben jullie en waarom? We overwegen de babyzen, omdat we die goed mee op reis kunnen nemen. Maar nu ik me aan het ori๋nteren ben is het aanbod wel redelijk overweldigend.
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')