Daarom is mijn vraag of iemand hier een (snel/makkelijk/lekker) recept kent voor 1 persoon? Op google kom je uit op allemaal bedrijven wat je deze gerechten voor een leuke ( ) prijs ook wel willen bieden, maar dat zoek ik niet. Op de pagina van de studentenkeuken staan ook meestal recepten voor meerdere personen!
Alvast bedankt!!!
zoals een klein blik boontjes, doperwten, wortels, bruine bonen enz enz
Maar je hebt ook kleine bloemkool, kleine zak andijvie, enz
Dus waarom moeilijk doen?
Als je vlees eet dan kan je gewoon losse 1 persoons stukken kopen
1 hamburger
1 tartaartje
1 sausijs
net wat je lekker vind
Koop shoarma vlees en van die broodjes
Dan heb je ook weer iets
Heel veel succes
Wat maakt het uit dat je voor twee kookt? wat je doet is gewoon de helft bewaren en als he mogelijk is later weer opwarmen in (evt.) de magnetron of oven. Klinkt lui maar dat lijkt mij het beste
quote:
Op maandag 13 januari 2003 09:30 schreef Ordos20 het volgende:
Fearlezz is slavink liefhebber?Wat maakt het uit dat je voor twee kookt? wat je doet is gewoon de helft bewaren en als he mogelijk is later weer opwarmen in (evt.) de magnetron of oven. Klinkt lui maar dat lijkt mij het beste
quote:Mss eerst goed lezen
Alles delen door 2 of 4 komt ook niet altijd uit en in mijn vriezer zal ik ook niet altijd plek hebben (Piza-dozen en alle friteuse shit neemt ook ruimte in!)
· aluminiumfolie
15 minuten bereidingstijd
Bereiding
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Limoen goed wassen en schilletjes van 1/2 limoen trekken.1/2 Limoen uitpersen en mengen met olie. Peterselie fijnhakken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In een koekenpan helft van de limoenolie verhitten. Vis aan beide zijden in ca. 4 minuten lichtbruin bakken. Uit de pan nemen en warmhouden onder aluminiumfolie. Rest van de limoenolie verhitten en venkel al omscheppend in ca. 3 minuten lichtbruin bakken. Peterselie toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Op helft van bord bedje van venkel maken. Rijst ernaast scheppen. Kabeljauw op venkel en rijst leggen en bestrooien met limoenschilletjes.
Bevat per eenpersoonsportie
energie 535 kCal - eiwit 33 g
vet 27 g - koolhydraten 43 g
Bron
AllerHande februari 2000
20 minuten bereidingstijd
Bereiding
Spinazie in magnetron of pan ontdooien. Chorizo in reepjes snijden. Eieren loskloppen, spinazie en chorizo erdoor roeren. In pan 1 eetlepel olie verhitten, eimengsel erin schenken. Omelet in ca. 10 minuten afgedekt laten stollen. Intussen focaccia in plakken snijden en dun met rest van olie bestrijken. Focaccia in broodrooster bruin roosteren. Omelet met warme focaccia serveren.
Bevat per eenpersoonsportie
energie 845 kCal - eiwit 34 g
vet 47 g - koolhydraten 70 g
Bron
AllerHande juli 2002
10 minuten bereidingstijd
Bereiding
Mosterd en crème fraîche door elkaar mengen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's aan 1 zijde met mengsel bestrijken. Beleggen met rosbief (of ham) en sla. Tortilla's oprollen en schuin doorsnijden. Serveren met rest van sla.
Bevat per eenpersoonsportie
energie 1025 kCal - eiwit 48 g
vet 61 g - koolhydraten 73 g
Bron
AllerHande april 2000
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |