abonnement Unibet Coolblue
pi_190843277
Ik zou op zijn minst even nagaan wat officieel nu precies de reden is dat je ontslagen bent. Vanwege een ziekmelding alleen kunnen ze je niet ontslaan.

In je dossier kun je zien of er eventuele aantekeningen zijn gemaakt over je functioneren.
Ga in elk geval niet smeken om je baan terug te krijgen. Dan hebben ze je namelijk echt te pakken. Dat plezier moet je ze niet gunnen.
pi_190843741
Ik mis een hoop informatie in je bericht.

* wat bedoel je met "ontslagen"? Op staande voet / in je proeftijd / tijdelijk contract wordt niet verlengd?
* sinds wanneer werk je bij PostNL?
* ben je uitzendkracht of heb je een contract (tijdelijk/vast)?
* heb je dit alleen mondeling gehoord of ook op schrift?

Ontslaan vanwege ziekte mag niet, ontslaan (of contract niet verlengen) tijdens ziekte mag wel. Tijdens je proeftijd mag zowel jij als de werkgever zonder opgave van redenen het contract per direct beëindigen.

Voor ontslag op staande voet is veel meer nodig dan een ziekmelding, ook als die onterecht zou zijn. Bovendien kan dat laatste alleen door de bedrijfsarts vastgesteld worden.

Maar, hoe zuur dat ook is, (veelvuldig) ziekteverzuim is voor een werkgever een zeer goede reden om iemand tijdens de proeftijd weer weg te sturen of een contract niet te verlengen. Je bent dan immers een potentiële grote kostenpost.

Ben je lid van een vakbond? Dan nu direct bellen en om juridische ondersteuning vragen. Geef ook direct - per mail of brief - aan dat je beschikbaar bent voor werk. Niet mailen, dat duurt te lang.

Je kunt ook de OR bellen, maar die doen niet aan individuele belangenbehartiging. Ze kunnen je wel de regels en afspraken uitleggen, en helpen om binnen het bedrijf te escaleren.Ook hier: niet mailen, dat duurt te lang.
pi_190843939
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2020 14:10 schreef Iskek het volgende:

Wat een verhaal. Ik neem aan dat je in de proeftijd zit. Dan is het niet echt ontslaan en dan mogen ze dit denk ik wel doen. Je eigen teamleider zou hier misschien nog een stukje voor kunnen steken, zeker als er allemaal misverstanden in het spel zijn. Kun je hem echt niet bereiken? Of eventueel zijn leidinggevende, de procesmanager? Ik moet wel zeggen dat de vestiging die jij beschrijft echt vreselijk klinkt. Ik weet niet of ik wel terug zou willen komen als ik zo behandeld werd.

Als je er wil blijven is dit idd wel belangrijk:
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2020 15:56 schreef Ranunculus het volgende:
Geef ook direct - per mail of brief - aan dat je beschikbaar bent voor werk.


[ Bericht 9% gewijzigd door bmp80 op 02-01-2020 16:21:01 ]
  donderdag 2 januari 2020 @ 16:35:10 #254
248074 Abdoe
Werkt met de ellebogen
pi_190844272
Tja ik zou ook zeggen: wees blij dat je daar weg bent. Ik vond sorteren ook altijd leuk en gezellig met de collega's. Totdat de CVL's kwamen die ingericht werden als werkkampen. Er is al veel gesaneerd in de managers en degenen die er nog zitten hebben niet overleefd omdat ze zo begaan met het personeel zijn, die mensen zijn keihard en geven geen fuck. Dat straalt af op de zaal, want teamcoaches worden enorm onder druk gezet, terwijl ze helemaal niet de capaciteiten hebben om leiding te geven in stress-situaties. Gevolg: veel geschreeuw op de werkvloer en een volledig verpeste sfeer. Niemand kan het ook meer iets schelen dan wat er met de post gebeurd. 50 wijken die blijven staan? Tassen naar verkeerde depots? Alles door elkaar gegooid in de tassen? Prima joh, laat ze het uitzoeken, denkt iedereen. Ik zou voor geen goud meer terug willen.
pi_190845746
Kom er nu ook pas achter dat PostNL gestopt is met de bewaarservice. Zag al dat collega weer hele stapels post aan het bewaren is voor een school die nu 2 weken geen brievenbus heeft. Zelf ook paar adressen tegen gekomen waar de bus nog dicht geplakt zat, mja sorry maar dat gaat nu wel retour. Op oudjaarsdag wil ik het nog wel 'herstellen' maar ik blijf niet bezig. Van die bewaarservice werd blijkbaar te weinig gebruik gemaakt, hier is het wel elk jaar gedonder met kleinere winkels en de scholen die dicht zijn en geen bus hebben of weghalen, maar er blijft wel post komen :X zouden ze nu door moeten laten zenden zo te zien. Zie nu dat het ergens achter in 2018 al afgeschaft is :')

Hier zijn trouwens ook meerdere mensen tijdens hun proeftijd eruit gegooid ivm ziekmelden. Bij 1 ging het wel om iets dat langer zou gaan duren, bij een ander was het iets dat waarschijnlijk wel van korte duur zou zijn maar ze willen geen risico lopen idd. Eentje hoefde van onze TL niet weg maar het moest toch. Zijn ze keihard in..
Nobody ever seems to remember life is a game we play
pi_190845842
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2020 14:10 schreef Iskek het volgende:
Hmm. Ik wou hier al de hele tijd enthousiast mee komen doen; maar nu ben ik helaas ontslagen. Ik weet niet zo goed wat ik nu nog kan doen. Mogelijk hebben jullie tips; aangezien velen er waarschijnlijk al langer werken.

Ik werkte er nog niet zo lang als postsorteerder; en vind het werk echt geweldig. Supertoffe collega's, en het sorteren vind ik héérlijk om te doen. Ik helemaal blij en zag me dit wel voor eeuwig doen. Ik ben aangenomen door een manager, die nu volgens mij ziek thuis of vakantie heeft sinds een week. Geen idee; we zijn er niet over ingelicht en iemand anders is kennelijk nu de manager. Hier kwam ik achter doordat hij me maandag belde waar ik bleef; en ik moest aangeven dat ik nooit op maandagen werk. Er heerst een griepgolf. Er verdwijnen de hele tijd collega's. Via roddels had ik gehoord dat zij ontslagen werden bij ziekmelding met griep. Ik heb de griep ook opgelopen; en ben uit angst dat die roddels waar waren dinsdag toch maar met griep gaan werken. Woensdag immers vrij; dan kan ik dan uitzieken. Nieuwjaarsnacht ziek in bed gelegen. Helaas nog steeds niet beter. Ik heb me woensdag ziek gemeld aan de nieuwe manager. Hij heeft vanochtend gebeld dat ik ontslagen ben "want hij wil het risico niet lopen". Hij stelde nog een paar vragen/maakte wat opmerkingen waar uit bleek dat hij niet weet wie ik ben en me verwart met iemand anders. Waarvan een dat ik een jongen ben..en dat hij dinsdag heeft gezien dat ik ook veel te langzaam werkte.. wat niet kan; ik stond niet in zijn unit die dag..hij is 2 seconden langs gekomen om aan te geven dat hij me gister probeerde te bellen maar ik niet opnam (?? we hebben toen een gesprek gehad??) en waarom ik er niet was..voor de rest heb ik hem niet gezien. Maar dat klonk mij toch ook een beetje in de oren dat hij dat er wat na gooide omdat je iemand niet mag ontslaan voor griep.

Ik weet dus niet of hij me met iemand verwart, of dat dit een normale gang van zaken is daar, iemand ontslaan bij griep. Heeft het nut om de vorige manager te contacteren; of mogelijk morgen langs de nieuwe manager te gaan als mijn griep is afgenomen om met hem te praten en te vragen of ik alsjeblieft terug mag komen werken? Ik ken de bedrijfscultuur/structuur niet goed genoeg om te weten of dit nut heeft. Is er ook iemand boven hem o.i.d. waar ik naar toe kan als hij geen gesprek met me wil hebben? Het lijkt me sterk dat het al het plan was om mensen te ontslaan na de drukke kerstperiode..want we hebben al zo'n groot tekort aan personeel dat we nog post van 2 weken geleden aan het verwerken zijn; en er komt binnenkort ook alles van Sandd bij.

Op internet vind ik bij reviews wel eens terug dat men niet zo goed met personeel omgaat bij postnl en dit wel eens vaker gebeurd; maar de meeste reviews zijn erg positief; en zo heb ik deze plek ook ervaren. Erg begaan met hun personeel juist. Dus ik neig toch erg naar een persoonsverwarring. En ik mis het nu al :'(

Enfin; wat is een goede manier om dit aan te pakken binnen dit bedrijf. Ik heb voorheen enkel met 1 baas gewerkt; en geen meerdere tussenlagen. Van mijn floormanager heb ik geen contactgegevens. En het is me niet helemaal duidelijk wie überhaupt allemaal onder en boven en naast wie zit.

Dankjewel voor eventuele tips. Hopelijk tot snel weer als collega's. :)
ik heb heel veel gelezen(de laatste tijd) ook die reviews(her en der)met de wettelijke regels nemen ze het niet zo nauw,en iemand die ziek is kan nooit zomaar ontslagen worden,je kan wel opgeroepen worden door een arbodienst(hier moet je wel aan meewerken)
pi_190845869
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2020 16:35 schreef Abdoe het volgende:
Tja ik zou ook zeggen: wees blij dat je daar weg bent. Ik vond sorteren ook altijd leuk en gezellig met de collega's. Totdat de CVL's kwamen die ingericht werden als werkkampen. Er is al veel gesaneerd in de managers en degenen die er nog zitten hebben niet overleefd omdat ze zo begaan met het personeel zijn, die mensen zijn keihard en geven geen fuck. Dat straalt af op de zaal, want teamcoaches worden enorm onder druk gezet, terwijl ze helemaal niet de capaciteiten hebben om leiding te geven in stress-situaties. Gevolg: veel geschreeuw op de werkvloer en een volledig verpeste sfeer. Niemand kan het ook meer iets schelen dan wat er met de post gebeurd. 50 wijken die blijven staan? Tassen naar verkeerde depots? Alles door elkaar gegooid in de tassen? Prima joh, laat ze het uitzoeken, denkt iedereen. Ik zou voor geen goud meer terug willen.
dit dus en allemaal voor amper 8eu/uur drama dus
pi_190845928
Ik weet niet zeker of ik in mijn proeftijd zit. Ik heb net een nieuw contract gekregen. Omdat mijn vorige contract na een maand niet bleek te kloppen; ze hadden mijn gegevens..je raad het nooit...met die van iemand anders verward (kennelijk ben ik een uniek niet-onthoudbaar persoon haha!). Waardoor ik het loon van een jongen die daar werkte kreeg; en vice versa. Om dit recht te zetten hebben ze een nieuw contract opgesteld. Dit heb ik echter nog niet gekregen of anderzijds onder ogen gekregen; dus wie weet zijn ze wéér begonnen met een nieuwe maand proeftijd.

Ik heb het enkel telefonisch mede gedeeld gekregen. Wel via whatsapp bevestiging gekregen dat de reden de ziekmelding van griep was.

Maar mogelijk is het wel beter zo. Als ik Abdoe zijn verhaal lees; er is wel soms knallende ruzie tussen leidinggevenden. Wat een teken kan zijn van een onprettige werksfeer. Die ik nu nog niet echt zie; ik ben te naïef denk ik doordat ik enkel in hele kleine bedrijven heb gewerkt of als ZZP'er voor mijn eigen bedrijf. Al die termen voor velen lagen leidinggevende; en ik weet absoluut niet wie nou wie is; en wie die mensen zijn/betekenen voor mij. Bij wie ik voor wat moet zijn. En als dit opgelost zou kunnen worden en ik terug mag komen; denk ik dat ik mogelijk door die naïviteit weer in de problemen zou kunnen komen. Mogelijk is zo'n groot bedrijf niks voor mij. En ik besef me nu ook; dat ik ook niet weet welk gedrag wél of niet normaal is. Ik denk bij alles door mijn gebrek aan ervaring in een groot bedrijf "Dat zal wel zo horen". Eigenlijk zo typend en lezend; merk ik dat ik veel niet weet; maar zo van ver af kijkend; eigenlijk wél verwacht dat een werkgever dat uitlegt. Ik verwacht netjes ingewerkt te worden. Ik wil graag dat ze mijn naam kunnen onthouden/mijn persoon. Kennelijk is er een dossier heb ik hier geleerd; waar men je functioneren in bijhoud; lijkt me niet echt werken als je je werknemers niet kent. Ik weet van deze man bijvoorbeeld zijn functie en achternaam niet eens. Hij heeft zich niet voorgesteld. Er is geen moment geweest dat nu duidelijk werd gezegd "Dit zijn jouw leidinggevenden; dit is hun functie, zo heten ze, en bij hen kun je terecht met vragen". Ik weet wat dat betreft niet eens of ik moet vragen of ik naar het toilet mag..of gewoon mag gaan.. en ook niet aan wie ik dat kan vragen.

Dus mogelijk gewoon geen match. Maar erg jammer vind ik dat wel. Mogelijk te naïef; maar zeer gemotiveerd en er oprecht ook veel plezier er in. Ik denk dat ik alsnog OR contacteer. Van de 40 mensen waar ik mee ben begonnen 2 maanden geleden; zijn er nu 9 over. "we kunnen niemand vinden" wil soms ook zeggen dat er iets anders aan de hand is dan "dat mensen gewoonweg niet willen". Mogelijk kan dit bij andere mensen in de toekomst dan voorkomen worden als OR een beter beeld krijgt wat er op de werkvloer gebeurd.

Boo.. nu nog lukken die ontzettende zin uit mijn hoofd te krijgen om morgen lekker naar mijn werk te gaan :'(
pi_190845961
https://www.destentor.nl/(...)eroorzaken~ad5eba8f/

Kwam ik dit ook net nog tegen.... :X bombrieven
Nobody ever seems to remember life is a game we play
  donderdag 2 januari 2020 @ 19:37:48 #260
248074 Abdoe
Werkt met de ellebogen
pi_190846622
Wel iets grappigs vandaag, op het eind van mijn route heb ik een paar afgelegen boerderijen waar je geen hond ziet normaal gesproken. Zag ik daar zo'n grote PostNL trailer staan met een uitgestapte chauffeur die ontredderd om zich heen keek in the middle of nowhere. Ff gepraat met die kerel, hij was al weet ik het hoe lang op zoek naar het sorteercentrum voor pakketten maar kon geen wijs worden uit zijn navigatie. Ik ben nog nooit op dat centrum geweest maar weet wel ongeveer waar het is, zo'n 20 km verderop schat ik en geen idee hoe je daar komt verder, het ligt ergens aan de snelweg voor zover ik weet. Bleek dat zijn navigatie op 'fietsen' stond en dus allerlei tussendoor- en landweggetjes aangaf, en hij al een uur aan het kloten was met dat ding van 12 meter lang ofzo. :D Heb het even gefikst voor hem, en toen werd ie idd rechtsomkeert naar de snelweg gestuurd, wel een stukje makkelijker. :P
pi_190847253
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2020 18:42 schreef Iskek het volgende:
Ik weet niet zeker of ik in mijn proeftijd zit. Ik heb net een nieuw contract gekregen. Omdat mijn vorige contract na een maand niet bleek te kloppen; ze hadden mijn gegevens..je raad het nooit...met die van iemand anders verward (kennelijk ben ik een uniek niet-onthoudbaar persoon haha!). Waardoor ik het loon van een jongen die daar werkte kreeg; en vice versa. Om dit recht te zetten hebben ze een nieuw contract opgesteld. Dit heb ik echter nog niet gekregen of anderzijds onder ogen gekregen; dus wie weet zijn ze wéér begonnen met een nieuwe maand proeftijd.

Afgezien van of je er nog wil werken (voor hetzelfde - weliswaar weinige - geld kun je het treffen met de werksfeer op jouw werkplek, direct om je heen), ik zou het wel even goed uitgezocht willen hebben, want dit klopt van geen kanten. Volgens mij snapt je leidinggevende, hoe het dan ook mag heten, er zelf ook geen jota van.

Je weet niet eens of je een lopend contract hebt maar je bent/was wel aan het werk? Proberen ze soms, door dat griepje, dat nieuwe contract niet te laten bestaan? Heb je daar misschien iets anders van zwart of wit staan, ook van die naamsverwarring? Zomaar een nieuwe proeftijd in laten gaan mag niet, na het einde van de proeftijd erop terugkomen ook niet. Vervelende situatie zeg en lekker onpersoonlijk.

Ik had ook zo'n geklooi, toen ik weer tijdelijk in dienst kwam, voor de KNJ. Door een typfoutje in mijn mailadres (van hen, want het webformulier werkte niet) was mijn contract in cyberspace verdwenen. Of ik niet even anders wilde heten en daarbij dat foute mailadres aanmaken? Ja dag *O*
Na een maand gerotzooi zei ik: laat maar zitten hoor, als het teveel moeite is. Kwam mijn teamcoach aan de deur of ik niet heel alsjeblieft toch een paar maanden wilde komen werken. Nou best, maar ik ga niet hun fouten oplossen.

Maar goed, ik zou ook niet weten bij wie je daarvoor aan moet kloppen, want even mailen of bellen lukte als bezorger niet zonder registratienummer. Ik hoop dat je in elk geval duidelijkheid krijgt.
pi_190847683
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2020 18:42 schreef Iskek het volgende:
Ik weet niet zeker of ik in mijn proeftijd zit. Ik heb net een nieuw contract gekregen. Omdat mijn vorige contract na een maand niet bleek te kloppen; ze hadden mijn gegevens..je raad het nooit...met die van iemand anders verward (kennelijk ben ik een uniek niet-onthoudbaar persoon haha!). Waardoor ik het loon van een jongen die daar werkte kreeg; en vice versa. Om dit recht te zetten hebben ze een nieuw contract opgesteld. Dit heb ik echter nog niet gekregen of anderzijds onder ogen gekregen; dus wie weet zijn ze wéér begonnen met een nieuwe maand proeftijd.

Ik heb het enkel telefonisch mede gedeeld gekregen. Wel via whatsapp bevestiging gekregen dat de reden de ziekmelding van griep was.

Maar mogelijk is het wel beter zo. Als ik Abdoe zijn verhaal lees; er is wel soms knallende ruzie tussen leidinggevenden. Wat een teken kan zijn van een onprettige werksfeer. Die ik nu nog niet echt zie; ik ben te naïef denk ik doordat ik enkel in hele kleine bedrijven heb gewerkt of als ZZP'er voor mijn eigen bedrijf. Al die termen voor velen lagen leidinggevende; en ik weet absoluut niet wie nou wie is; en wie die mensen zijn/betekenen voor mij. Bij wie ik voor wat moet zijn. En als dit opgelost zou kunnen worden en ik terug mag komen; denk ik dat ik mogelijk door die naïviteit weer in de problemen zou kunnen komen. Mogelijk is zo'n groot bedrijf niks voor mij. En ik besef me nu ook; dat ik ook niet weet welk gedrag wél of niet normaal is. Ik denk bij alles door mijn gebrek aan ervaring in een groot bedrijf "Dat zal wel zo horen". Eigenlijk zo typend en lezend; merk ik dat ik veel niet weet; maar zo van ver af kijkend; eigenlijk wél verwacht dat een werkgever dat uitlegt. Ik verwacht netjes ingewerkt te worden. Ik wil graag dat ze mijn naam kunnen onthouden/mijn persoon. Kennelijk is er een dossier heb ik hier geleerd; waar men je functioneren in bijhoud; lijkt me niet echt werken als je je werknemers niet kent. Ik weet van deze man bijvoorbeeld zijn functie en achternaam niet eens. Hij heeft zich niet voorgesteld. Er is geen moment geweest dat nu duidelijk werd gezegd "Dit zijn jouw leidinggevenden; dit is hun functie, zo heten ze, en bij hen kun je terecht met vragen". Ik weet wat dat betreft niet eens of ik moet vragen of ik naar het toilet mag..of gewoon mag gaan.. en ook niet aan wie ik dat kan vragen.

Dus mogelijk gewoon geen match. Maar erg jammer vind ik dat wel. Mogelijk te naïef; maar zeer gemotiveerd en er oprecht ook veel plezier er in. Ik denk dat ik alsnog OR contacteer. Van de 40 mensen waar ik mee ben begonnen 2 maanden geleden; zijn er nu 9 over. "we kunnen niemand vinden" wil soms ook zeggen dat er iets anders aan de hand is dan "dat mensen gewoonweg niet willen". Mogelijk kan dit bij andere mensen in de toekomst dan voorkomen worden als OR een beter beeld krijgt wat er op de werkvloer gebeurd.

Boo.. nu nog lukken die ontzettende zin uit mijn hoofd te krijgen om morgen lekker naar mijn werk te gaan :'(
Ik begrijp dus dat je er al langer dan een maand werkte? Had je een contract voor maximaal een jaar? In dat geval was je proeftijd al voorbij, en had je niet zomaar ontslagen mogen worden. Als ik jou was zou ik meteen contact opnemen met het juridisch loket en het ontslag aanvechten.
Newman: I'm a U.S. Postal worker.
George: Aren't those the guys that always go crazy and come back with a gun and shoot everybody?
Newman: Sometimes...
pi_190849132
Vandaag (2 januari) heel veel kaartjes van de Postcodeloterij bezorgd.
Met de boodschap dat je kans maakt op een miljoen als je voor 1 januari 02:00 een lot koopt ...

[ Bericht 5% gewijzigd door blijevis op 02-01-2020 22:40:29 ]
  donderdag 2 januari 2020 @ 23:27:15 #264
289633 V__L_N
Voor altijd
pi_190850271
Die moesten we er hier uitvissen. Mooi laagje in het krat gegooid.
Je hoeft geen wolf te zijn om te weten dat naast het pad de mooiste bloemen groeien
Loesje
pi_190852384
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2020 18:30 schreef VixenFromHell het volgende:
Kom er nu ook pas achter dat PostNL gestopt is met de bewaarservice. Zag al dat collega weer hele stapels post aan het bewaren is voor een school die nu 2 weken geen brievenbus heeft. Zelf ook paar adressen tegen gekomen waar de bus nog dicht geplakt zat, mja sorry maar dat gaat nu wel retour. Op oudjaarsdag wil ik het nog wel 'herstellen' maar ik blijf niet bezig. Van die bewaarservice werd blijkbaar te weinig gebruik gemaakt, hier is het wel elk jaar gedonder met kleinere winkels en de scholen die dicht zijn en geen bus hebben of weghalen, maar er blijft wel post komen :X zouden ze nu door moeten laten zenden zo te zien. Zie nu dat het ergens achter in 2018 al afgeschaft is :')
Die is inderdaad al ruim een jaar verdwenen. Niet vanwege te weinig populair, maar vanwege te duur. Die post moet immers ergens achtergehouden worden, vaak was dat op het sorteercentrum of de vbl.
Iedereen die er gebruik van maakte is uitgebreid ingelicht dat het zou stoppen en dat ze konden overstappen op de doorzendservice. Ik zie hier ook veel scholen die dat niet gedaan hebben (zuinigheid?) en wel een hek op slot doen, zodat de bus onbereikbaar is. Alles gaat retour afzender. Dan moeten ze maar een bus aan het hek hangen. Ik ben geen bewaarservice.
pi_190852408
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2020 20:55 schreef Kramerica-Industries het volgende:

[..]

Ik begrijp dus dat je er al langer dan een maand werkte? Had je een contract voor maximaal een jaar? In dat geval was je proeftijd al voorbij, en had je niet zomaar ontslagen mogen worden. Als ik jou was zou ik meteen contact opnemen met het juridisch loket en het ontslag aanvechten.
Dit! Niet zomaar accepteren, het kan forse gevolgen hebben voor je recht op een uitkering (ontslag op staande voet = verwijtbaar werkeloos).
Heb je nu al contact gehad met OR, vakbond, jurist? Dit kun je niet rustig een paar dagen laten liggen, jij zult direct in actie moeten komen.
pi_190853606
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2020 08:22 schreef Ranunculus het volgende:

[..]

Die is inderdaad al ruim een jaar verdwenen. Niet vanwege te weinig populair, maar vanwege te duur. Die post moet immers ergens achtergehouden worden, vaak was dat op het sorteercentrum of de vbl.
Iedereen die er gebruik van maakte is uitgebreid ingelicht dat het zou stoppen en dat ze konden overstappen op de doorzendservice. Ik zie hier ook veel scholen die dat niet gedaan hebben (zuinigheid?) en wel een hek op slot doen, zodat de bus onbereikbaar is. Alles gaat retour afzender. Dan moeten ze maar een bus aan het hek hangen. Ik ben geen bewaarservice.
Ja, dat was de uitleg vd webcare ;) waar nu ook al weer meerdere keren is gezegd dat we 2 januari niet bezorgd hebben en pas vandaag weer beginnen :')

Maar sommige scholen maakten ook al geen gebruik vd bewaarservice. Waarom zou je ook als de bezorger zelf wel alles op het depot gaat bewaren he :X heb zelf ook wel eens richting het einde vd zomer een hele stapel post voor een winkel gehad met allemaal herstelstickers erop. Is toch ook geen oplossing.. gewoon retour doen :N
Nobody ever seems to remember life is a game we play
pi_190854852
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2020 22:17 schreef blijevis het volgende:
Vandaag (2 januari) heel veel kaartjes van de Postcodeloterij bezorgd.
Met de boodschap dat je kans maakt op een miljoen als je voor 1 januari 02:00 een lot koopt ...
Ik heb nog gevraagd aan mijn leidinggevende; of we die er wel bij moesten doen, want die komen 2 januari pas aan.. ja hoor gewoon er bij.

En er is een hier een megaprijs gevallen...zit je als buur al te huilen dat je nou nét geen lot heb gekocht dit jaar en 5 ton aan je snuitje voorbij is gegaan.. krijg je nog even op 2 januari zo'n herinnering binnen haha.
pi_190856610
Incassobedrijf Rotterdam heeft bombrief gekregen die retour was gestuurd
quote:
PostNL meldt aan NU.nl veiligheidsmaatregelen te nemen, maar kan hier niet te veel over uitweiden. Het postbedrijf staat in nauw contact met de politie en hun postbezorgers.
In nauw contact met hun postbezorgers? Dat is een flinke leugen. Ik heb nog niet een bericht over deze hele toestand voorbij zien komen.
  vrijdag 3 januari 2020 @ 14:18:04 #270
289633 V__L_N
Voor altijd
pi_190857155
Er staan nu wel een bericht in mijnpostnl. Verder wel nutteloos kwa informatie.
Je hoeft geen wolf te zijn om te weten dat naast het pad de mooiste bloemen groeien
Loesje
pi_190857250
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2020 18:42 schreef Iskek het volgende:
Ik doe hetzelfde werk en ik ben redelijk tevreden. Maar ik weet ook dat er veel verschil tussen de vestigingen zit, en in hoe serieus je zelf alles neemt.

Ik zou er wel goed achteraan gaan. De OR kan je niet zo weer terug aan het werk helpen. Daar moet je echt voor bij je teamleider zijn. Dat is jouw leidinggevende. Daarboven is een procesmanager. Je hebt eigenlijk alleen met je teamleider te maken. Maar als die op vakantie is, en zijn vervanger zijn boekje te buiten gaat, en zelfs denkt dat je iemand anders bent, moet je misschien toch bij de procesmanager zijn om het verhaal uit te leggen zodat het rechtgezet kan worden.

Uit je verhaal maak ik op dat je uit de proeftijd bent. Dan moeten ze het toch echt met je doen. Geef duidelijk aan dat je nog steeds voor werk beschikbaar bent. Kom desnoods gewoon op je werk. Je kan daar ook om de procesmanager vragen.
pi_190863769
Zijn bij jullie de uren van kerst ook niet bij de totale overuren van de maand geboekt? De uren van de hele week zelf kloppen gewoon maar ze zijn niet in de totaaltijd (+ uren die uitbetaald worden op je salaris) meegenomen.
pi_190863851
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2020 21:01 schreef LibriCarruci het volgende:
Zijn bij jullie de uren van kerst ook niet bij de totale overuren van de maand geboekt? De uren van de hele week zelf kloppen gewoon maar ze zijn niet in de totaaltijd (+ uren die uitbetaald worden op je salaris) meegenomen.
Bij mij is die maandag de 23e niet meegeteld. Er stond ergens iets in een bericht dat ze de uren van die maandagen niet zouden gebruiken om eventuele minuren van de weken daarvoor weg te werken. Dus wellicht is het een administratief trucje om dat te voorkomen. Maar ik houd mijn loonstrookje goed in de gaten.
  vrijdag 3 januari 2020 @ 22:27:48 #274
289633 V__L_N
Voor altijd
pi_190865489
Mijn tl moet m'n overuren vanaf de 21ste nog invoeren. Begint me danig te ergeren. Heb het nu 4 keer gevraagd. Kan het zelf niet. Maar kan zo ook niet controleren straks of het klopt.
Je hoeft geen wolf te zijn om te weten dat naast het pad de mooiste bloemen groeien
Loesje
pi_190869711
Moet de admi dat niet doen @VLN? Geen idee of een tl dat überhaubt kan of mag.

Als ik iets had qua overuren dan mailde ik de admi en dan boekte zij het terplekke bij en mailde een screenshotje terug dat ze het geboekt had.

Misschien beter dat jouw admi dat nog ter stond regelt, zodat je het in januari nog uitbetaald krijgt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')