abonnement Unibet Coolblue
pi_189957467
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_189958093
Sterkte TS. Liefdesverdriet is klote en daar zul je echt doorheen moeten. Probeer niet terug te vallen naar haar mocht ze weer met hangende pootjes terug komen.

Ze doet je nu pijn, maar bespaart je veel ellende door het uit te maken. Denk daar aan, hoe kut jij je ook voelt. Ik geloof er niets van dat dit verder een gezonde relatie was geworden.
Wees altijd een eersteklas uitgave van jezelf, nooit een tweede klas weergave van een ander
pi_189958200
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 17:16 schreef Max180 het volgende:
Nu is het natuurlijk ook zo dat dit op mijn 29 mijn eerste echte vriendin was en de eerste vrouw waar ik me vol voor gegeven heb. Ik heb nooit nee gezegd en heb me volledig aangepast aan haar. Ik ga normaal om 1 uur snachts naar bed, maar met haar om 11 uur.

Ik heb heel veel pech gehad in het verleden waardoor ik vrouwen soms moeilijk kon vertrouwen. Ik heb hier heel lang op gewacht omdat ik altijd gezegd heb dat ik meteen de ware wil ontmoeten en dan gebeurt er dit..
Ja dat is niet goed.

Leuk voor even, maar een man moet zijn eigen wil en verlangens hebben. Dan moet je uiteraard ook dealen met haar wensen, maar daar dan een compromis in zien te vinden.

Wat dat slapen betreft, zou ik haar hebben gezegd van: "Wel wat vroeg, kunnen we niet om 12 uur gaan slapen? Maar als je echt om valt, dan ga maar slapen, dan lig ik er vanaf 12 uur naast". Of zoiets.

Of wel vroeg gaan slapen maar haar in het weekend vragen mee te gaan dansen tot 1. Etc.

Maar goed, zo'n man die overal ja en amen op zet is saai voor een vrouw. Al dan niet later in de relatie.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_189958543
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 18:33 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Jouw mening. Hij probeert het goed te maken, zij niet. Zij geeft hem de kans niet, dat vind ik echt heel slecht.
Als je merkt dat iemand niet bij je past, is goedmaken dan een goed of slecht idee?
pi_189985684
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2019 19:39 schreef Godshand het volgende:

[..]

Ja dat is niet goed.

Leuk voor even, maar een man moet zijn eigen wil en verlangens hebben. Dan moet je uiteraard ook dealen met haar wensen, maar daar dan een compromis in zien te vinden.

Wat dat slapen betreft, zou ik haar hebben gezegd van: "Wel wat vroeg, kunnen we niet om 12 uur gaan slapen? Maar als je echt om valt, dan ga maar slapen, dan lig ik er vanaf 12 uur naast". Of zoiets.

Of wel vroeg gaan slapen maar haar in het weekend vragen mee te gaan dansen tot 1. Etc.

Maar goed, zo'n man die overal ja en amen op zet is saai voor een vrouw. Al dan niet later in de relatie.
Toen ik mijn eigen wil liet doorschemeren was het binnen 2 dagen uit en was het gevoel ineens weg. Want ik kwam er ook achter dat dat niet zo ging
pi_189985699
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 14:07 schreef Max180 het volgende:

[..]

Toen ik mijn eigen wil liet doorschemeren was het binnen 2 dagen uit en was het gevoel ineens weg. Want ik kwam er ook achter dat dat niet zo ging
Volgens mij keek je een paar dagen geleden daar nog heel anders naar.

Maar stel dat het zo is...
is een leven lang je aanpassen echt een optie?
pi_189985953
Nou er is weer het een en ander voor gevallen. Laat ik het zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen.

Vorige week dinsdag vroeg ik of ze nog wel eens contact had met die ex en toen vertelde ze mij dat ze nooit meer iets met hem te maken wilde hebben en dat ze blij was dat hij uit haar leven was omdat hij haar zo kapot gemaakt heeft.

Vorige week donderdag raakte ze nog in paniek toen ik even niet reageerde op de app omdat ik aan het werk was. Ik werk op de markt en ik kan appen als het niet druk is maar soms kan het even niet. Ze had me 3 keer gebeld en 20 appjes en ze was zo bang om mij kwijt te raken.

Zaterdag vroeg ze nog hoe we het met kerstmis gingen doen en waren er ook plannen om in januari naar Parijs te gaan. Ze was intens verliefd en ze hield zo veel van mij. Ze wilde haar hele leven met mij delen omdat ze nog nooit zo'n leuke jongen heeft gehad.

Zondag belde ze me ineens af omdat ze 'rust nodig' had. Ook kreeg ik een melding dat het wachtwoord van haar Pokemon account was veranderd. Dit was geen goed teken al. We hadden het de dag ervoor nog over de toekomst en hoe gek we op elkaar waren. Maar het geen waar dit topic oorspronkelijk over begonnen was gelde nog steeds, van heel klef naar klein beetje afstandelijk maar nog wel lief. Ze kwam nog wel tegen mij aanliggen op de bank maar veel meer dan dat gebeurde er niet meer. Terwijl wij maanden niet van elkaar af konden blijven. Hier heb ik naar gevragen maar dit betekende niks en ze wilde niet bij mij weg.

Maandag belde ze nog in paniek hoeveel spijt ze had dat ze soms zo anders deed en dat ze heel erg haar best ging doen voor ons omdat ze wilde laten zien hoeveel ze van mij hield. Ik moest toen ook nog een keer bevestigen dat ik niet bij haar weg zou gaan. Dat wilde ik ook niet want ik ben stapelgek op haar. Ze kon zich geen leven zonder mij voorstellen.

Woensdag appt ze me dat ze naar mijn woonplaats komt om te praten. Ik wilde wel naar haar huis komen maar dat moch niet meer. Ook wilde ze niet eens bij mij in de auto stappen in eerste instantie. Alsof ze mij niet vertrouwde. Ze maakte het uit 2 dagen na dat ze zich geen leven zonder mij kon voorstellen. Want het gevoel was weg, terwijl ze paar dagen ervoor nog zo verliefd was.

Van vrijdag en zaterdag hadden we op de app nog even contact, vooral omdat ik toch wilde weten waarom ze alles bij elkaar verzint. Want als je bovenstaand verhaal leest dan weet je gewoon dat er niks van klopt. Toen kreeg ik ineens een telefoontje van die ex, niet opgenomen. Toen belde ze mij op en vertelde nogmaals dat het over was en dat ik daar mee moest leren leven. En ik hoor op de achtergrond die ex praten en zeggen: Zeg maar dat ik hem op zijn bek sla. En alsof dat nog niet erg genoeg was vroeg ze ook of ik dat wel gehoord had. Ze waren met een groepje aan het Pokemonnen en daar was zelfs mijn eigen broer bij! Schaamteloos alsof ik nooit in haar leven ben geweest!

De ex die haar kapot had gemaakt, niks meer deed, vreemd is gegaan, voor alles uitgemaakt heeft gaat ze 'vriendschappelijk' mee om 3 dagen nadat het uit is. Terwijl ze de hele wereld had beloofd nooit meer contact te zoeken met hem. En ineens zijn ze vriendjes na alles wat hij heeft gedaan. En de vrouw die haar leven met mij wilde deden en intens gelukkig was met mij en iedereen mocht het weten vraagt aan de telefoon of ik gehoord had dat hij mij op mijn bek ging slaan, 5 dagen nadat ze zei dat ze zich geen leven zonder mij kon voorstellen. Dit is zelfde voor goede tijden slechte tijden too much lijkt wel joh. Van intents gelukkig en verliefd, na geen gevoel en vriendjes met ex in minder dan een week. En dan ook nog totaal niet vinden dat dit raar is.

Ik ben naar haar ouders gedaan en heb heel het verhaal zo verteld. En die zeiden ook dat ze al jaren alleen maar voor zorgen zorgde en dat ze alles bij elkaar liegt wat los en vast zit. Ze had een week ervoor al gezegd daar dat ze met mij ging stoppen terwijl ze daarna nog bang was dat ik bij haar wegging. Dat was ook oprechte paniek, dat speel je niet. Ik denk als ik niet naar haar ouders was gegaan dat ze binnen 2 weken op hangende pootjes terugkwam en dat ik er nog in zou trappen ook nog.

Hopelijk realiseert ze zich snel wat ze weggegooid heeft. Alle liefde tussen ons was niet gespeeld en echt, dat weet ik 100% zeker. Dus er zit echt iets niet goed. Kan niet in minder dan een week ineens helemaal weg zijn. Inmiddels ben ik op elke vorm van social media geblokkeerd en is ze boos dat ik naar haar ouders ben gegaan. Maar ik heb dit uit bescherming voor haar gedaan. Ik weet hoe ze echt is, en die persoon verdient alle liefde die ze heeft gekregen. Maar er zit iets niet goed in dat hoofdje van haar.

En het ergste is nog wel dat ik een weeklang te horen kreeg dat ik me niet druk moest maken over alle signalen die ze afgaf. Er was niks aan de hand en ze wilde nooit meer bij me weg. Maar ik had gewoon in alles weer gelijk, want ze deed exact hetzelfde als toen ze de eerste keer terugviel naar die kerel. Het enigste wat ik er uit kan halen is dat ik daar nu in ieder geval een stokje voor gestoken heb.

Maar het gekke is dat ik nog steeds naar haar verlang. Denkende aan alle leuke momenten die ik gehad heb met haar. Ik hou nog steeds van haar en wil nog steeds bij haar zijn. Ook al weet ik dat dat niet kan. Wij hebben zoveel dingen gedaan in korte tijd dat alles me aan haar herinnerd en ik krijg het niet voor elkaar om het los te laten. Ik slaap niet en denk elke seconde van de dag nog aan het mooie lach en hoe fantastisch ze wel niet was. Terwijl ik aan de andere kant met mijn verstand weet dat ze dus niet helemaal spoort. Het doet me echt zeer, mijn eerste lief, ik heb me helemaal ervoor gegeven en dan gebeurt er zo iets. Alsof het nooit ook maar iets betekend heeft. Hoe moet ik ook nog mijn vertrouwen terug krijgen?
pi_189985961
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 14:09 schreef Uhmmpie het volgende:

[..]

Volgens mij keek je een paar dagen geleden daar nog heel anders naar.

Maar stel dat het zo is...
is een leven lang je aanpassen echt een optie?
Dat is wat iedereen zegt, als het niet nu gebeurt was dan wel later. Want ik moest bij alles wat ik zei nadenken of dat wel slim was
pi_189986027
Het is een naar verhaal.. alles bij elkaar.
En niet alle vrouwen zijn zoals zij is.

Maar je zult nu eerst weer even jezelf moeten vinden en leuke dingen doen met je zelf.
Zodat als je die ECHT leuke vrouw voor een permanente relatie waar beide personen er in staan zoals jij dat nu doet gewoon kans van slagen heeft.

Je wil het niet horen.. maar het komt echt wel goed met jou en de liefde.
Maar nu moet je eerst hier even doorheen.
En dat is gewoon ruk. Kunnen wij je ook niet echt mee helpen.

En niemand hoeft je hier in ieder geval uit te leggen dat het beter is zo.
Misschien nog eens met je broer praten over wat je er van vind.
Je kunt hem niet verbieden met haar om te gaan... maar wellicht kan hij in zn uitlatingen wel enigzins jou buiten beschouwing laten als hij met haar gaat pokemonnen of wat anders.
pi_189986439
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 14:32 schreef Max180 het volgende:
Nou er is weer het een en ander voor gevallen. Laat ik het zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen.

Vorige week dinsdag vroeg ik of ze nog wel eens contact had met die ex en toen vertelde ze mij dat ze nooit meer iets met hem te maken wilde hebben en dat ze blij was dat hij uit haar leven was omdat hij haar zo kapot gemaakt heeft.

Vorige week donderdag raakte ze nog in paniek toen ik even niet reageerde op de app omdat ik aan het werk was. Ik werk op de markt en ik kan appen als het niet druk is maar soms kan het even niet. Ze had me 3 keer gebeld en 20 appjes en ze was zo bang om mij kwijt te raken.

Zaterdag vroeg ze nog hoe we het met kerstmis gingen doen en waren er ook plannen om in januari naar Parijs te gaan. Ze was intens verliefd en ze hield zo veel van mij. Ze wilde haar hele leven met mij delen omdat ze nog nooit zo'n leuke jongen heeft gehad.

Zondag belde ze me ineens af omdat ze 'rust nodig' had. Ook kreeg ik een melding dat het wachtwoord van haar Pokemon account was veranderd. Dit was geen goed teken al. We hadden het de dag ervoor nog over de toekomst en hoe gek we op elkaar waren. Maar het geen waar dit topic oorspronkelijk over begonnen was gelde nog steeds, van heel klef naar klein beetje afstandelijk maar nog wel lief. Ze kwam nog wel tegen mij aanliggen op de bank maar veel meer dan dat gebeurde er niet meer. Terwijl wij maanden niet van elkaar af konden blijven. Hier heb ik naar gevragen maar dit betekende niks en ze wilde niet bij mij weg.

Maandag belde ze nog in paniek hoeveel spijt ze had dat ze soms zo anders deed en dat ze heel erg haar best ging doen voor ons omdat ze wilde laten zien hoeveel ze van mij hield. Ik moest toen ook nog een keer bevestigen dat ik niet bij haar weg zou gaan. Dat wilde ik ook niet want ik ben stapelgek op haar. Ze kon zich geen leven zonder mij voorstellen.

Woensdag appt ze me dat ze naar mijn woonplaats komt om te praten. Ik wilde wel naar haar huis komen maar dat moch niet meer. Ook wilde ze niet eens bij mij in de auto stappen in eerste instantie. Alsof ze mij niet vertrouwde. Ze maakte het uit 2 dagen na dat ze zich geen leven zonder mij kon voorstellen. Want het gevoel was weg, terwijl ze paar dagen ervoor nog zo verliefd was.

Van vrijdag en zaterdag hadden we op de app nog even contact, vooral omdat ik toch wilde weten waarom ze alles bij elkaar verzint. Want als je bovenstaand verhaal leest dan weet je gewoon dat er niks van klopt. Toen kreeg ik ineens een telefoontje van die ex, niet opgenomen. Toen belde ze mij op en vertelde nogmaals dat het over was en dat ik daar mee moest leren leven. En ik hoor op de achtergrond die ex praten en zeggen: Zeg maar dat ik hem op zijn bek sla. En alsof dat nog niet erg genoeg was vroeg ze ook of ik dat wel gehoord had. Ze waren met een groepje aan het Pokemonnen en daar was zelfs mijn eigen broer bij! Schaamteloos alsof ik nooit in haar leven ben geweest!

De ex die haar kapot had gemaakt, niks meer deed, vreemd is gegaan, voor alles uitgemaakt heeft gaat ze 'vriendschappelijk' mee om 3 dagen nadat het uit is. Terwijl ze de hele wereld had beloofd nooit meer contact te zoeken met hem. En ineens zijn ze vriendjes na alles wat hij heeft gedaan. En de vrouw die haar leven met mij wilde deden en intens gelukkig was met mij en iedereen mocht het weten vraagt aan de telefoon of ik gehoord had dat hij mij op mijn bek ging slaan, 5 dagen nadat ze zei dat ze zich geen leven zonder mij kon voorstellen. Dit is zelfde voor goede tijden slechte tijden too much lijkt wel joh. Van intents gelukkig en verliefd, na geen gevoel en vriendjes met ex in minder dan een week. En dan ook nog totaal niet vinden dat dit raar is.

Ik ben naar haar ouders gedaan en heb heel het verhaal zo verteld. En die zeiden ook dat ze al jaren alleen maar voor zorgen zorgde en dat ze alles bij elkaar liegt wat los en vast zit. Ze had een week ervoor al gezegd daar dat ze met mij ging stoppen terwijl ze daarna nog bang was dat ik bij haar wegging. Dat was ook oprechte paniek, dat speel je niet. Ik denk als ik niet naar haar ouders was gegaan dat ze binnen 2 weken op hangende pootjes terugkwam en dat ik er nog in zou trappen ook nog.

Hopelijk realiseert ze zich snel wat ze weggegooid heeft. Alle liefde tussen ons was niet gespeeld en echt, dat weet ik 100% zeker. Dus er zit echt iets niet goed. Kan niet in minder dan een week ineens helemaal weg zijn. Inmiddels ben ik op elke vorm van social media geblokkeerd en is ze boos dat ik naar haar ouders ben gegaan. Maar ik heb dit uit bescherming voor haar gedaan. Ik weet hoe ze echt is, en die persoon verdient alle liefde die ze heeft gekregen. Maar er zit iets niet goed in dat hoofdje van haar.

En het ergste is nog wel dat ik een weeklang te horen kreeg dat ik me niet druk moest maken over alle signalen die ze afgaf. Er was niks aan de hand en ze wilde nooit meer bij me weg. Maar ik had gewoon in alles weer gelijk, want ze deed exact hetzelfde als toen ze de eerste keer terugviel naar die kerel. Het enigste wat ik er uit kan halen is dat ik daar nu in ieder geval een stokje voor gestoken heb.

Maar het gekke is dat ik nog steeds naar haar verlang. Denkende aan alle leuke momenten die ik gehad heb met haar. Ik hou nog steeds van haar en wil nog steeds bij haar zijn. Ook al weet ik dat dat niet kan. Wij hebben zoveel dingen gedaan in korte tijd dat alles me aan haar herinnerd en ik krijg het niet voor elkaar om het los te laten. Ik slaap niet en denk elke seconde van de dag nog aan het mooie lach en hoe fantastisch ze wel niet was. Terwijl ik aan de andere kant met mijn verstand weet dat ze dus niet helemaal spoort. Het doet me echt zeer, mijn eerste lief, ik heb me helemaal ervoor gegeven en dan gebeurt er zo iets. Alsof het nooit ook maar iets betekend heeft. Hoe moet ik ook nog mijn vertrouwen terug krijgen?
Waar maak je je druk om zeg. En naar haar ouders gaan om alles te vertellen? Al gaat ze morgen trouwen met haar ex, wat kan jou dat nou schelen?

Zij was niet de juiste persoon voor je. Prima. On to the next one.
pi_189987257
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 16:59 schreef Max180 het volgende:
Maar ze liet altijd merken dat ze nog nooit zoveel liefde gehad heeft en dat ze dat helemaal geweldig vond? En dat ze bang was dat ik bij haar weg ging. Daar klopt dan toch geen zak van?
Borderliner, zo klinkt het.
pi_189987356
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 14:31 schreef Max180 het volgende:
We spelen ook samen wel eens Pokemon Go (niet lachen) en ik had ook toegang tot haar account om soms wat dingetjes te doen.
Ts heeft een fake account aangemaakt op FOK! Om dit verhaal te maken.
Ik was hier...
pi_189987380
Overigens TS komt ook wel bijzonder over... als in wanhopig. Let it go, met 29 jaar kun je dit best een beetje volwassener oppakken. Dit lijkt wel een 'rant' van een 16-jarige.
pi_189987947
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 16:29 schreef Nismo91 het volgende:

[..]

Ts heeft een fake account aangemaakt op FOK! Om dit verhaal te maken.
Geen fake account, ik had nog geen account
pi_189987949
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 16:23 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

Borderliner, zo klinkt het.
Je bent niet de eerste die het zegt.
pi_189988007
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 16:31 schreef Cockwhale het volgende:
Overigens TS komt ook wel bijzonder over... als in wanhopig. Let it go, met 29 jaar kun je dit best een beetje volwassener oppakken. Dit lijkt wel een 'rant' van een 16-jarige.
Op het moment voel ik me zoals ik me nog nooit gevoeld heb. In 1 week tijd van stapelverliefd, naar uitmaken, naar met haar ex omgaan alsof er nooit iets gebeurd is voelt als onrecht. Alsof ik nooit in haar leven ben geweest en alles nep was. Terwijl ik weet dat dat niet zo was.

En die ex heeft altijd lopen stoken tussen ons. Ze heeft hem toen geblokkeerd en op het moment dat ze hem weer tegenkwam kwam er weer van alles naar boven bij haar. En hij woont 20 meter van mij vandaag, dus ik zie het toch wel en hij is niet goed voor haar en zal dat ook nooit meer worden. Is het dan zo gek dat ik daar een stokje voor wilde steken?

Ik hoef niet continu herrinerd te worden aan hoe ik belazerd ben. Want ze geeft me maandenlang liefde zoals ik die nog nooit ervaren heb en ineens is ze weg. Daar klopt toch helemaal niks van?

Als het nu wekenlang niet goed ging dan had ik gezegd vooruit, maar vorige week was ze nog als de dood dat ik het uit zou maken. Daar word toch iedereen knettergek van?
pi_189988400
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 17:19 schreef Max180 het volgende:

[..]

Je bent niet de eerste die het zegt.
Dat soort dingen laat je beter over aan mensen die ervoor gestudeerd hebben..

En bovendien.. het doet er helemaal niets toen want het is zoals het is.
pi_189988434
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 17:23 schreef Max180 het volgende:

[..]

Op het moment voel ik me zoals ik me nog nooit gevoeld heb. In 1 week tijd van stapelverliefd, naar uitmaken, naar met haar ex omgaan alsof er nooit iets gebeurd is voelt als onrecht. Alsof ik nooit in haar leven ben geweest en alles nep was. Terwijl ik weet dat dat niet zo was.

En die ex heeft altijd lopen stoken tussen ons. Ze heeft hem toen geblokkeerd en op het moment dat ze hem weer tegenkwam kwam er weer van alles naar boven bij haar. En hij woont 20 meter van mij vandaag, dus ik zie het toch wel en hij is niet goed voor haar en zal dat ook nooit meer worden. Is het dan zo gek dat ik daar een stokje voor wilde steken?

Ik hoef niet continu herrinerd te worden aan hoe ik belazerd ben. Want ze geeft me maandenlang liefde zoals ik die nog nooit ervaren heb en ineens is ze weg. Daar klopt toch helemaal niks van?

Als het nu wekenlang niet goed ging dan had ik gezegd vooruit, maar vorige week was ze nog als de dood dat ik het uit zou maken. Daar word toch iedereen knettergek van?
Maar uiteindelijk heeft ze je wel laten vallen als een baksteen.
Wil niet flauw doen.. maar zo uit het niks.. van de ene op de andere dag was je de lucht in je longen niet meer waard.

Gun jezelf beter.
Hoe verliefd ook.. dit is niet cool en niet netjes en zeker niet zoals dingen horen te gaan.
pi_190002222
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 14:32 schreef Max180 het volgende:
Nou er is weer het een en ander voor gevallen. Laat ik het zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen.

Vorige week dinsdag vroeg ik of ze nog wel eens contact had met die ex en toen vertelde ze mij dat ze nooit meer iets met hem te maken wilde hebben en dat ze blij was dat hij uit haar leven was omdat hij haar zo kapot gemaakt heeft.

Vorige week donderdag raakte ze nog in paniek toen ik even niet reageerde op de app omdat ik aan het werk was. Ik werk op de markt en ik kan appen als het niet druk is maar soms kan het even niet. Ze had me 3 keer gebeld en 20 appjes en ze was zo bang om mij kwijt te raken.

Zaterdag vroeg ze nog hoe we het met kerstmis gingen doen en waren er ook plannen om in januari naar Parijs te gaan. Ze was intens verliefd en ze hield zo veel van mij. Ze wilde haar hele leven met mij delen omdat ze nog nooit zo'n leuke jongen heeft gehad.

Zondag belde ze me ineens af omdat ze 'rust nodig' had. Ook kreeg ik een melding dat het wachtwoord van haar Pokemon account was veranderd. Dit was geen goed teken al. We hadden het de dag ervoor nog over de toekomst en hoe gek we op elkaar waren. Maar het geen waar dit topic oorspronkelijk over begonnen was gelde nog steeds, van heel klef naar klein beetje afstandelijk maar nog wel lief. Ze kwam nog wel tegen mij aanliggen op de bank maar veel meer dan dat gebeurde er niet meer. Terwijl wij maanden niet van elkaar af konden blijven. Hier heb ik naar gevragen maar dit betekende niks en ze wilde niet bij mij weg.

Maandag belde ze nog in paniek hoeveel spijt ze had dat ze soms zo anders deed en dat ze heel erg haar best ging doen voor ons omdat ze wilde laten zien hoeveel ze van mij hield. Ik moest toen ook nog een keer bevestigen dat ik niet bij haar weg zou gaan. Dat wilde ik ook niet want ik ben stapelgek op haar. Ze kon zich geen leven zonder mij voorstellen.

Woensdag appt ze me dat ze naar mijn woonplaats komt om te praten. Ik wilde wel naar haar huis komen maar dat moch niet meer. Ook wilde ze niet eens bij mij in de auto stappen in eerste instantie. Alsof ze mij niet vertrouwde. Ze maakte het uit 2 dagen na dat ze zich geen leven zonder mij kon voorstellen. Want het gevoel was weg, terwijl ze paar dagen ervoor nog zo verliefd was.

Van vrijdag en zaterdag hadden we op de app nog even contact, vooral omdat ik toch wilde weten waarom ze alles bij elkaar verzint. Want als je bovenstaand verhaal leest dan weet je gewoon dat er niks van klopt. Toen kreeg ik ineens een telefoontje van die ex, niet opgenomen. Toen belde ze mij op en vertelde nogmaals dat het over was en dat ik daar mee moest leren leven. En ik hoor op de achtergrond die ex praten en zeggen: Zeg maar dat ik hem op zijn bek sla. En alsof dat nog niet erg genoeg was vroeg ze ook of ik dat wel gehoord had. Ze waren met een groepje aan het Pokemonnen en daar was zelfs mijn eigen broer bij! Schaamteloos alsof ik nooit in haar leven ben geweest!

De ex die haar kapot had gemaakt, niks meer deed, vreemd is gegaan, voor alles uitgemaakt heeft gaat ze 'vriendschappelijk' mee om 3 dagen nadat het uit is. Terwijl ze de hele wereld had beloofd nooit meer contact te zoeken met hem. En ineens zijn ze vriendjes na alles wat hij heeft gedaan. En de vrouw die haar leven met mij wilde deden en intens gelukkig was met mij en iedereen mocht het weten vraagt aan de telefoon of ik gehoord had dat hij mij op mijn bek ging slaan, 5 dagen nadat ze zei dat ze zich geen leven zonder mij kon voorstellen. Dit is zelfde voor goede tijden slechte tijden too much lijkt wel joh. Van intents gelukkig en verliefd, na geen gevoel en vriendjes met ex in minder dan een week. En dan ook nog totaal niet vinden dat dit raar is.

Ik ben naar haar ouders gedaan en heb heel het verhaal zo verteld. En die zeiden ook dat ze al jaren alleen maar voor zorgen zorgde en dat ze alles bij elkaar liegt wat los en vast zit. Ze had een week ervoor al gezegd daar dat ze met mij ging stoppen terwijl ze daarna nog bang was dat ik bij haar wegging. Dat was ook oprechte paniek, dat speel je niet. Ik denk als ik niet naar haar ouders was gegaan dat ze binnen 2 weken op hangende pootjes terugkwam en dat ik er nog in zou trappen ook nog.

Hopelijk realiseert ze zich snel wat ze weggegooid heeft. Alle liefde tussen ons was niet gespeeld en echt, dat weet ik 100% zeker. Dus er zit echt iets niet goed. Kan niet in minder dan een week ineens helemaal weg zijn. Inmiddels ben ik op elke vorm van social media geblokkeerd en is ze boos dat ik naar haar ouders ben gegaan. Maar ik heb dit uit bescherming voor haar gedaan. Ik weet hoe ze echt is, en die persoon verdient alle liefde die ze heeft gekregen. Maar er zit iets niet goed in dat hoofdje van haar.

En het ergste is nog wel dat ik een weeklang te horen kreeg dat ik me niet druk moest maken over alle signalen die ze afgaf. Er was niks aan de hand en ze wilde nooit meer bij me weg. Maar ik had gewoon in alles weer gelijk, want ze deed exact hetzelfde als toen ze de eerste keer terugviel naar die kerel. Het enigste wat ik er uit kan halen is dat ik daar nu in ieder geval een stokje voor gestoken heb.

Maar het gekke is dat ik nog steeds naar haar verlang. Denkende aan alle leuke momenten die ik gehad heb met haar. Ik hou nog steeds van haar en wil nog steeds bij haar zijn. Ook al weet ik dat dat niet kan. Wij hebben zoveel dingen gedaan in korte tijd dat alles me aan haar herinnerd en ik krijg het niet voor elkaar om het los te laten. Ik slaap niet en denk elke seconde van de dag nog aan het mooie lach en hoe fantastisch ze wel niet was. Terwijl ik aan de andere kant met mijn verstand weet dat ze dus niet helemaal spoort. Het doet me echt zeer, mijn eerste lief, ik heb me helemaal ervoor gegeven en dan gebeurt er zo iets. Alsof het nooit ook maar iets betekend heeft. Hoe moet ik ook nog mijn vertrouwen terug krijgen?
Saillant detail. Zit je broer ook achter haar aan? Wat vind hij van de situatie?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_190002499
Ik heb ruzie mijn mijn broer omdat hij contact had met haar ex in het begin toen hij iedereen tegen elkaar opzette voor zijn eigen gewin.
pi_190002581
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 17:49 schreef Uhmmpie het volgende:

[..]

Maar uiteindelijk heeft ze je wel laten vallen als een baksteen.
Wil niet flauw doen.. maar zo uit het niks.. van de ene op de andere dag was je de lucht in je longen niet meer waard.

Gun jezelf beter.
Hoe verliefd ook.. dit is niet cool en niet netjes en zeker niet zoals dingen horen te gaan.
Maar zij was ook zo verliefd! Dus heb het idee dat er iets goed mis gaat in haar hoofd. Want het was niet gespeeld, dat kan niet. Een week geleden vertelde ze nog hoe ze zich geen leven zonder mij kon voorstellen op maandagavond. En dan maakt ze het 2 dagen naderhand uit.

En ook nog boos worden omdat ik signalen oppikte vantevoren. Wat dus ook nog terecht was ook nog...
pi_190002610
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 12:11 schreef Max180 het volgende:

[..]

Maar zij was ook zo verliefd! Dus heb het idee dat er iets goed mis gaat in haar hoofd. Want het was niet gespeeld, dat kan niet. Een week geleden vertelde ze nog hoe ze zich geen leven zonder mij kon voorstellen op maandagavond. En dan maakt ze het 2 dagen naderhand uit.

En ook nog boos worden omdat ik signalen oppikte vantevoren. Wat dus ook nog terecht was ook nog...
wat wil je hier mee nou zeggen?
wat in dr hoofd zit, zit in dr hoofd... en dr gedrag is wat het is.
dat ga je echt niet veranderen.
pi_190002679
Dat ik er helemaal knettergek van word dat de vrouw die al mijn dromen waarmaakte en zoveel toekomst zag tussen ons er ineens meer ophoud en totaal geen moeite heeft mij te missen een paar dagen na alle beloftes en lieve woorden.

En dat ze na al die eikels die haar geslagen hebben en meer eindelijk iemand heeft die volledig voor haar gaat en die laat ze nu vallen. Terwijl ze voor altijd bij mij wilde blijven en geen leven zonder mij wilde 7 dagen geleden.
pi_190003119
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 12:17 schreef Max180 het volgende:
Dat ik er helemaal knettergek van word dat de vrouw die al mijn dromen waarmaakte en zoveel toekomst zag tussen ons er ineens meer ophoud en totaal geen moeite heeft mij te missen een paar dagen na alle beloftes en lieve woorden.

En dat ze na al die eikels die haar geslagen hebben en meer eindelijk iemand heeft die volledig voor haar gaat en die laat ze nu vallen. Terwijl ze voor altijd bij mij wilde blijven en geen leven zonder mij wilde 7 dagen geleden.
pak gewoon jezelf bij elkaar.. dit WIL je echt niet.

want stel het komt goed... dan is het een kwestie van tijd voor het weer gebeurd
of het nou aan dr hoofd ligt of dat ze borderliner is of gewoon helemaal niet.. dat doet er niet toe.
je WIL dit niet. echt niet.
  Mooiste FOK!fotoboek van de vrouwen 2022 maandag 18 november 2019 @ 12:55:12 #150
165264 Puzzie
C'est La Fucking Vie
pi_190003315
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 12:45 schreef Uhmmpie het volgende:

[..]

pak gewoon jezelf bij elkaar.. dit WIL je echt niet.

want stel het komt goed... dan is het een kwestie van tijd voor het weer gebeurd
of het nou aan dr hoofd ligt of dat ze borderliner is of gewoon helemaal niet.. dat doet er niet toe.
je WIL dit niet. echt niet.
Dit.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')